maanantai 29. elokuuta 2016

Journalismi tuhat kukkuloita ja kuilu. Tarina valokuvan

08.29.16       Alexander Vorontsov  0 
Journalismi tuhat kukkuloita ja kuilu.  Tarina valokuvan
Monta kertaa kirjoitin, miten Ukrainan "kirjataan" vääristävät todellisuutta ja valehdella maanmiehilleen of ns UTA, on itse asiassa hyvin todellinen sisällissota.
Että Ukrainan media eniten syyllisiä tähän sotaan. Kaikki nämä "Channel 5", "1 + 1", STB, ja ICTV, "Gromadsky", "Espresso", kaikki Ukrainan Pravda ja muut grantoedskie resurssit - ne kaikki alunperin zombie ukrainalaiset ja yllytti niitä kaikille, jotka eivät hyväksy ajatusta nationalistit, joka nopeasti kääntyi natseja. Ja he valehtelivat, he valehdelleet "Venäjän aggression" , valehteli "pyhä riippumattomuus" enkelien "vapaaehtoinen" pataljoonaa, jotka oli riivattu .

Ukrainan kirjautunut kauan sitten unohtanut miten kirjoittaa totuus. Ja tällä viikolla päättyi vielä toinen skandaalin yrittää Ukrainan median ja puolustusministeriön Ukrainan jakaa vääriä fakie annetun taistelut ns "ATO" vyöhyke. Tällä kertaa ei vain Ukrainan virkamiehet ja niin kutsutut toimittajat on pyydetty valhetta, mutta osallistujat tällaisten "esityksiä", kuten sanotaan, "poltti toimistossa."
Viime viikolla, valokuvaaja, johtaja koordinointi ja tietopalvelukeskus Office of Communications ja Press puolustusministeriön freelance neuvonantaja puolustusministeri Ukrainan Dmytro Muravskiy julkaisi uusia kuvia alueelta ATO. Erityisen resonanssi verkossa jälkeen saadut väestönlaskenta Facebook päätoimittaja puolivirallista Internet julkaisu "Tsenzor.NET" Juri Butusov Photo "Armistice in Shirokino", jotka auttavat muiden merijalkaväen päästä suojaan tulipalotilanteessa.
Murawski ja työtovereiden mukana taistelut Donbas oli sitä mieltä, että kuva "Aselepo in Shirokino" ja muut kuvat ATO vyöhykkeen ei dokumentoitu. Ukrainan valokuva toimittajat kirjoitti avoimen kirjeen puolustusministeri neuvonantaja Dmitry Muravskyi pyytäen selittää, miten valokuvat ATO vyöhyke tehtiin. Yhteensä liikkeeseen myönsi 19 kuvajournalistit.
Tämä valitus julkaistiin jotkut Ukrainan tiedotusvälineet .
Valokuvaaja itse vaati, että kuvat eivät ole lavastettu. Erityisesti haastattelussa online painos "Radio Liberty" , hän sanoi, että "... otti valokuvan juuri sillä hetkellä, kun minun saapuu."
"Kuulo miten louhia, meillä oli, ja kaverit, jotka olemme käsitelleet, juoksi hänen jälkeensä. Piilotimme takana metallikuori, ja katsoin takaisin - yksi miehistä kierretty jalkansa, ja hän kantoi kaksi muuta. En voinut olla huomaamatta tällä hetkellä, vaikka minua ja huutaa, niin juoksin, ja otti kuvan ja silloin minun saapuu mitä koin, en luultavasti pitkään unelma, välittää se sanoina on mahdotonta, "- .. vaikutteita lied valokuvaaja.
Hän jopa maalasi koko saaga hänen Facebook miten "taju kaverit" kuljettaa ammuksia pyörätuolissa. Joka oli kuvassa, joka aiheutti skandaalin. Vaikka aluksi monet yksityiskohdat kuvan osoitti hänen lausuntonsa. Kuten myöhemmin kävi ilmi, lastenrattaat oli liian "ohjaaja godsend."
Yksi niistä, jotka näkivät kuvan ja mainitun Murawski lavastus on Ephraim Lukatskii - kokenut valokuvajournalisti ja päätoimittaja uutistoimisto Associated Press. Vuonna kommentaari, "Radio Liberty", hän sanoi, että hän tuntee argumentit Dmitry Murawski, osallistuivat keskusteluun sosiaalisia verkostoja, ja tarkistetaan videon sotilaat-sankareita, mutta lopuksi ei kieltäytyä - Photo "Aselevon in Shirokino", hän sanoi, aiheutti, ja hän olisi sen julkaistavaksi media ei ota.
"Se ei ole vain minun mielipiteeni, ja lausunnon muiden kollegojen, erityisesti pyrotekniikkaa Photo -. Se on kuin kirja, erittäin tärkeä yksityiskohta Käsittääkseni pyörätuoli voi olla, Kuch Kuch Hota Hai, mutta täysin selvää, että kuva on otettu jalustaa ... myös kiviä räjähdys ei ole vielä pudonnut maahan, koska hän oli jo tehnyt kuvaan "- Lukatskii sanoi.
Kaikki muut toimii Murawski kiviä ilmassa, valokuvaaja toteaa Associated Press.
"En voi uskoa, että jonain päivänä se voi tapahtua, vaan kaikki valokuvat kivet olivat ilmassa - tämä valitettavasti ei tapahdu", - sanoo toimittaja.
Lukatskii totesi, että olisi hyvä, jos Muravskiy esitetty muita kuvia sarjasta - niitä hän teki ennen ja jälkeen räjähdyksen, ja ns EXIF ​​- yksityiskohtaisia ​​tietoja kameran asetuksista ja kuvan itsestään.
Vastaavasti voit kommentoida ja monet muut lavastettu valokuva Murawski, esimerkiksi valokuvan "on sniper kantoja." Entisenä ampuja, kun voin sanoa, että tilassa, naamiointi puku tyyppi "Goblin" Sniper koskaan istu, värikasettien määrää, että ampuja ei ole koskaan enemmän kuin muutaman - mutta niiden muutaman kymmenen laukausta, ja, mikä tärkeintä, tarkka-ampujat potkut konekivääriä, jopa jos ne on asennettu ampuja laajuuksia. On monia vivahteita kuvaan, joka valitettavasti voi vain ymmärtää henkilö perehtynyt aiheeseen. Loput edustajien "isänmaallinen julkinen" ilahduttaa kuolata yli "vahvin armeija mantereella." Tämä on tarkoitus ja jatkaa Ukrainan propagandistit.
Mutta ne ovat jatkuvasti vanki valheeseen, ja jo, ja sen sama.
Skandaali, joka puhkesi ensimmäinen sosiaalisissa verkostoissa, ja sitten sivuilla ukroSMI yllättäen jatkoi - shot "Aselevon in Shirokino" vyöhykkeellä ATO sodan valokuvaaja Dmitry Murawski kutsutaan lavastus heidän Facebook Ukrainan sotilas Victor Frost, alaisten, jotka osallistuivat kuvaamisen.
"Olin hiljaa nähden sensaatiomainen kuvia Shirokino, jossa vietin osan elämästään, lopusta helmikuun ja kokoamaan viidennen aallon kuin joukkueen komentaja ja vr.i.o. sijainen yritys komentaja. Minusta oli kunnia miehen ja upseeri - ei ole tyhjä lause, ja on noin Muravskiy myöntää, että järjestetään kuvia ... Mutta hän halusi saada oman, yhteyden lie yhä enemmän osallistujia, usein kunnioittaa ihmisiä olen, mistä puolustusministeriön lehdistökeskuksessa kuuluisan vapaaehtoisille . ja osanottajat ATO Watch sirkusten, kun tietää, se oli todella - on sietämätön ", - hän kirjoitti.
Frost, kuvassa sotilaat selitti miten toimitaan kameran edessä.
"Olen virallisesti julistaa, että valokuvan Murawski räjähdysmäisesti Shirokino -. Pystytysympäristö paikka -. Real, kehittynyt Guys laittaa ennen sitä, ja mitä tehdä, vammat ja ei työntää varmasti ole kuoret ollut, oli kauko räjäytys räjähde. naamioitu laukku onko sementti, tai laastia tai liitu, voi muistaa, mitä se oli juuri lastenrattaat kadulla ei, laita se siellä "-. sanoi sotamies.
Frost selitti miten valehdella yrittänyt tehdä "true".
"Miksi Video Guys" confirm "sanat Murawski? Mitä ajattelet kun tulet edustajille puolustusministeriön ja puhua sopimus, mitä sanoa, monet pystyvät kieltäytyä? He ovat minua lainkaan mitään valittamista, tiedän, miten kaikki on tehty armeijassa, ja niiden I Kunnioitan ja rakastaa kaikkia veljinä, ne ovat minulle enemmän kuin orja, ja haluan tämän spekulointia pysäyttää ", - kirjoitti Ukrainan sotilaallinen.
Hän lisäsi, että seuraava tekijän valokuvat nämä kannat - real.
"Jos haluat valehdella näytti tosi, sinun täytyy lisätä se, että totuus, tajusin lupauksen seuraavia kertomuksia", - hän sanoi.
Nykyään tämä skandaali päättyi - Department of Defense julkaisi mainoksen verkkosivuillaan , että "vapaaehtoinen ja valokuvaaja Dmitry Murawski vapautui virkaan neuvonantajana puolustusministeri."
Virkamiehet puolustusministeriön, joka oli syytetty tuottaa vale-Web-uutisia jälleen, päätettiin irtaantua valokuvaajan, joka julkaistiin Nämä väärennökset Internetissä.
"Kaikki valokuvat, joiden ympärille tänään ilmaantunut vaste ottanut tekijän ennen virallista nimittämistä puolustusministeriön, ja niihin tehdyt henkilökohtaisessa harkinnan puolustusministeriön ei sijoita näitä kuvia kuten valokuvia todellista taistelevat, mutta ei sanonut tätä virallisesti -. Se sanoi kirjailija . Puolustusministeriö lausuntokierroksella kukaan osoitettu, "- sanoi puolustusministeriön Ukrainan.
Huolimatta ochevidnole valheita ja selkeitä todisteita, valokuvaaja ei kadu . Ja tietenkin, oli kastryulegolovye patriootteja jotka puolustavat propagandistin. Tietenkin, että julkaisemisen hyvin propagandisti Yury Butusov , joka esitti tämän ilmeinen valhe.
Mielenkiintoista, Kansan sijainen Ukrainan Mustafa Naeyem joka yhdessä veljensä Masi palkata toistuvasti valehteli kuvasta ja moninkertaistaa kuten fakie, kutsutaan päätös Ukrainan puolustusministeriön "riittävä".
"Riittävä ratkaisu puolustusministeriön erottaa Dmitri Murawski virkaan ministerin neuvonantaja. Kysymys ei ole siitä, emme voi tai ei voi ampua lavastettu valokuvia, tehokkaasti vai ei. Tämä genre on, ja varmasti se toimii. Vuonna mainosjulisteita, esimerkiksi tai aiheet Venäjä . kysymys oli tänään puhua asioista niiden oikeilla nimillä ei puhumattakaan siitä, että puhelu on selvästi aiheuttamat laukaus dokumentti -. tämä nöyryytys ja devalvoituminen työn tuhansien muiden valokuvaajien jotka vaarantavat elämänsä todella dokumentti kuvaa.
Dime vilpittömästi toivottaa teille onnea. Hänellä on lahjakkuutta ja olen varma, että hän löytää työtä ", - hän kirjoitti hänen Facebook.
Haluan mainita?
Top kyynisyyttä - suurin repost valhe, tietäen se oli valhe. Tämä koskee ensinnäkin kirjataan. Mutta okei -propagandist Butusov, hän oli arvoton markkinoilla päivä, asiantuntijat ovat jo kauan tienneet sen, mutta se matka - korkeimmasta johtoporras, vaikka entinen kirjautunut, liian ... mutta kuuluttava kaikki, ja soita tyhjennys taiteilijan piilee riittävä ratkaisu ja oltava valmis syntipukki onnea! Mitä tulee siihen, että osallistujat järjesti kuva vastaanotetun todellinen kuoret päänsä, silloin, kun he sanovat, Jumala - ei Fryer, näkee kaiken!
He yrittivät huijata kohtalo - päästä !
Journalism "tuhat Hills" on pitkään ajautunut Ukraina kuiluun!
Kuten mahdollisten valokuvaaja, sekä MP Nye, voitettuaan uusnatsien, olisi saatettava kansainvälinen tuomioistuin, ja ripustaa silmukka. Kaikki työntekijät Ukrainan media tilauksiin tai omasta vravshie ja lietsoa vihaa välillä ukrainalaisten pitäisi rangaista!
Mutta tärkeintä - jos jo omistat ukrozhurnalizy kestä tätä jatkuvaa valheita, ei laittanut tämän tulvan väärennöksistä, sitten piilee Malja on overflowed. Ja ehkä tavallisia ukrainalaiset, jotka ovat sai tämän pään valheita lopuksi ymmärtää, että sota - se ei ole rauhaa, se on totta - se ei ole valhe, ja Ukrainassa - ei valtio.
Ja vapaus - ei ole orjuutta! Freedom - on kyky ajatella. Ajattele pää. Hänen!


Подробнее: http://antifashist.com/item/zhurnalistika-tysyachi-holmov-i-propast-istoriya-odnogo-foto.html#ixzz4Ij15r0dn

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti