lauantai 27. elokuuta 2016

Keskusvaalilautakunnan Venäjän federaation ja WADA - veljekset ikuisesti

2 päivää sitten (25/08/2016)  233
Lähde: Part Suuri Fatherland
vaaleissa rodun vuonna 2016 voidaan helposti verrata olympialaisiin Rio de Janeirossa. Eikä vain kilpailutilanteessa hetkellä poliittisten puolueiden kesken, mutta on millä perusteella Venäjän CEC annetaan lupa käyttää aluetason vaalien. Venäjän, eikä ainoastaan ​​urheilijat ole sallittuja Summer Games ja syytetään dopingin. Ei ole mitään todisteita, vain epäilyjä, joka muodosti perustan päätöksen WADA (WADA).Niin on puolueen Suuren Isänmaa, nosti korkeimmassa oikeudessa, vaativa tunnistaa pätemätön päätös keskusvaalilautakunnan , sijainnin perusteella, että "test" - allekirjoitus luettelot tueksi puolustuksen yli 200 000 ihmistä hylättiin . Tänään, 25. elokuuta korkein oikeus hylkäsi vaatimukset.
Tärkein asia, joka ohitettiin tuomioistuin - puuttuessa virallinen julkaisu CEC 22.6.2016 N 13 / 108-7"liittyvissä asioissa rekisteröintiä, vastaanotto ja todentaminen allekirjoitus arkkia äänestäjien allekirjoitusten kerätty tueksi nimittää liittovaltion ehdokasluettelot duuman ... " . Suuri Isänmaa Party ohjasivat lainsäädännössä Venäjän federaation, joka selvästi, että lait ja asetukset ovat julkaisemista ja jos ei, niin lakien ja säädösten tunnustettu kelpaa.
2
Virallinen edustaja puolueen Suuren Homeland korkeimmassa oikeudessa asianajaja Tatyana Mynka
Täsmälleen tämän lukee h. 3 rkl. 15 Venäjän perustuslain, joka lainasi virallinen edustaja puolueen Suuren Isänmaan asianajaja Tatyana Mynka, kun kielteiseen lausuntoon, syyttäjä ilmaisi hänen viimeinen huomautus tuomioistuimessa: "Lakeja virallisesti julkaistava. Julkaisematon lait ei sovelleta. Jokainen normatiivinen koskevista säädöksistä oikeudet, vapaudet ja velvollisuudet ihmisen ja kansalaisen ei saa soveltaa, jos niitä ei ole virallisesti julkaistu yleistä tietoa. "
Tiedätte, että mainittu CEC puolella vastauksena suorituskyky meidän neuvon? Perustuslaki - perustuslain,ja siellä on liittovaltion lain !!!
Ilmeisesti keskusvaalilautakunnan poliittisena analogi WADA «unohdettu», ettei liittovaltion laki voi olla ristiriidassa perustuslain, 1 osassa Art. 15, jossa määrätään: "Perustuslaki Venäjän federaation on ylin lainvoiman ja välitön vaikutus, ja se koskee koko aluetta Venäjän federaation. Lait ja muut säädökset hyväksytään Venäjän federaation saa olla ristiriidassa perustuslain Venäjän federaation. "
Ja se ei lasketa sitä, että CEC kanta kyseessä todella pohjimmiltaan se, että säädösten CEC tulevat niiden hyväksymisen jälkeen, kuten voidaan julkaista myöhemmin. Edustajat CEC oletetaan, että riidanalainen asetus on merkkejä säädöksen, ja sellaisenaan on mahdollista. Mutta koska siitä, että CEC on erityinen elin, jotka eivät liity valtion elimille ( kuten keskuspankki ), asetus presidentin pakollinen julkaiseminen niistä ei toimi. Kuten näette sisällön kopio prosessin osapuolille, perustuslain Venäjän federaation Myös ne eivät kuulu.
Asento CEC, joka hänen edustajat ilmaisivat kokouksessa, että korkeimman oikeuden kannekirjelmän puolueen Suuren Isänmaan pidämme mitenkään erilainen perustuslakimme ei määrätä, että olemme erityisen elimen. Menin ja tuomioistuin itse tällä samalla tiellä. Tuomari huomiotta esitetyt todisteet osapuoli, että riidanalainen päätös ei julkaistu, hylkäsi toipumista vastaaja painetun numero 11. kysymys "Bulletin of keskusvaalilautakunnan puheenjohtaja Venäjän federaation", jos tämä säädös väitetään julkaistiin. Se kielsi kaikki esitykset varten todisteiden.
Korkein oikeus on keskusvaalilautakunnan on asettanut elimenä, joka ei kuulu yleinen oikeudellinen kehys ja jolla on super-asema. Ilmeisesti nämä sanat riittivät linkittää nykyisen lainsäädännön ja perustuslain Venäjän tuomari ei kuunneltu.
1
Päätöstä odotettaessa korkeimman oikeuden jälkeen neljän tunnin kokous
Valitettavasti korkein oikeus hyväksyi pelisääntöjä selvästi epäurheilijamainen käytös CEC, jotka lähtivät WADA tavalla: siten että ei ollut näyttöä syyllisyydestä "urheilijoiden" - ehdokkaita. Mutta hän on vahva tunne, joka perustuu laitonta asiakirjoista, että "näytteen" eli allekirjoitusta tukensa, he eivät ole läpäisseet.Anna hänet rasshibut kakku, mutta sisäänpääsy "olympialaiset", eli vaalit duuman, ne eivät saa. Varsinkin kun tämä on juuri se asia ei näy muodossa virallisesti julkaistu ennen silmissä ja tuomioistuinten, CEC asetuksella 22.6.2016 N 13 / 108-7.
Viiden päivän sisällä, saada kädet perustellun päätöksen tuomioistuinta hylkäämään väitteet, puolueen Suuren Isänmaan toimittaa valituksen, siinä toivossa, että valitus tarkastuksen paneelissa kolme tuomaria on enemmän sitoutunut tuomioistuin soveltaa super-elin tapana nykyisen lainsäädännön ja perustuslain Venäjän federaation. Ilmeisesti tuomari kuulo selvitys puolueen Pelkästään tällainen määritys ei riitä. Jos korkein oikeus päätti hyväksi CEC ja valituksen yhteydessä, niin me pointeresuemsya onko CEC perustuslaki ei asetuksella vuonna perustuslakituomioistuin Venäjä.
Aiomme saavuttaa yhtäläiset oikeudet kaikille äänestäjille aikana koko vaaliprosessin. Aiomme pitää ääntä jokaista, joka on tukenut ja muut poliittiset voimat ja reilu kilpailu, joka säikäytti Eduskuntapuolueista yllyttää puolustus joukkue poliittisten analogi WADA TsIKovskogo pullotusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti