lauantai 27. elokuuta 2016

Juosta eroamisen jälkeen Ukrainan virkamiesten

1 päivä sitten (26.8.2016)  3
Lähde:  beriozka_rusTatiana V. Popov 3 elokuu poistettiin virkaan varaministeri tiedotuspolitiikan Ukrainan.
Päivänä eroavansa virkaan sijainen ministeriön Propaganda ( http://mip.gov.ua/ru/content/popova-te tyana.html  - kuva sivustosta vanhan, todellisuudessa hän oli hyvin vanha.) - "Ministry of tiedotuspolitiikka Ukrainan" 08.03.2016 heti kirjoittamisen selvitys on ohjannut Yhdysvaltain suurlähetystö Kiovassa.
Muuten, tässä uutiset irtisanomiselle päivätty 3. elokuuta too. Luonnollisesti virallista kantaa hänen irtisanomisensa liittyy " rikottu sananvapauden Ukrainassa ." Kaunis lause, joka peittää tavallista irtisanominen.
Popov - tunnettu "Ukrainian" Goebbels hame, mutta itse asiassa Tanya on laillinen Yhdysvaltain kansalainen passi ja ohjeiden ja määräysten se sai ei sen virallista pää - kummisetä Poroshenko, Yuri Stec ja Geoffrey R. Pyatt - Yhdysvaltain suurlähettiläs Ukrainassa.
Call Tatiana Popova "Ukrainan virkamiehet" ei ole aivan totta, koska tämä mies on Yhdysvaltain kansalainen ja on täysin vastuussa ainoastaan ​​amerikkalaisille. USA Popova sen tehtävät ja rooli, ja se on perehtyä päämäärät ja tavoitteet uuden Tanya juoksi lähetystöön.

Nuance: kirjoittaminen eroaminen kirjeen, Popov heti tämä lausuma kuvattiin taustalla Cabinet ministeriön Propaganda. Mutta sen jälkeen 25 minuuttia (!!!) Tanya oli Yhdysvaltain suurlähetystö, mutta on niitä selfie hän ei ole. No, oikea valitettava virhe ja auttaa Yhdysvaltain kansalainen Tatiana Popova Valerievna tehdä valokuvan raportin pohjalle luopuvansa kattavampi. PS Jopa terroristi resurssi "Peacemaker" - ja hän ei ole seisoi ja syytti Popov on, että se on niiden halu miellyttää ulkoministeriön liian unohtaa hänen muodollinen "kotimaa"
Mutta Popov samassa mekko ja sama asia, samana päivänä näkyvät ystäväsi facebook. — https://www.facebook.com/photo.php?f bid=10210419698354854&set=a.184749535320 9.2108900.1415440582&type=3&theater
Tässä hän antaa haastattelussa samalla mekko (julkaistu 3 elokuu) -  http://www.rferl.org/content/ukraine-de puty-MINISTERI-popova-eroaa-media-Freed om / 27898439.html
Täällä meillä on vapaa eikä riippuvainen Ukrainassa, missä virkamiehet potkut paettuaan Yhdysvaltain suurlähetystön kerjätä uusia kantoja tai avustuksia. Toivottavasti meillä on Venäjällä, se koskaan tule!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti