perjantai 26. elokuuta 2016

Torstai 25 elokuu Tarkasta tämä sähköpostin selaimessasi
Kuten Venäjä Insider Daily Otsikot 08.25.2016 Facebookissa Jaa Twitterissä

Tänään otsikoissa

  1. Alex Jones ja Roger Stone harventaa Miljardööri Media Šillinki For Hillary (Video) by Oscar Platt
  2. Kuinka voimme tietää ISIS oli "made in the USA" by Stone Cold totuus
  3. Turkin Järkevä Détente Venäjän mukaan Graham E. Fuller
  4. Clinton Family Values: Humanitaarinen sodan by James W Carden
  5. John Pilger Lambasts Media For Lies, Lies, Lies Tietoja Syyrian ja muut sota by John Pilger
  6. The New York Times ja Nicholas Kristof: Syyrian sotarikos Enablers byJustin Raimondo
  7. Kontrasti Venäjän ja Saksan syntyvyyden käytännöt ei voitu Starker byVincent DeLarge
  8. Putin! Sinä pitäisi valittaa amerikkalaisia ​​vastaan ​​USA kansanmurha syyrialaisten kristittyjen by Dr. William Wedin
  9. Omituiset Media Blackout Murrettujen George Soros Documents bySijoittajan Business Daily
  10. Snowden: vuoto NSA hakkerointiohjelmat Ovatko Venäjän "Varoitus" Yhdysvaltain hallitus by Kit O'Connell



Alex Jones ja Roger Stone harventaa Miljardööri Media Šillinki For Hillary (Video)

Oscar Platt To, 25 elokuu 2016
Erinomainen keskustelu Jones ja Stone Trump mitä häpeällistä uuskonservatiiviset media on become.The valtamedia on heittänyt kaikki teeskentely objektiivisuudesta ulos ikkunasta. Se on vain noin hyökkää Trump nyt relentlessly.In tiedot iästä, kaikki vaalit ovat tiedot sotia, ja media pidä vivut power.But he ovat käyttäneet väärin tätä oikeus ja velvollisuus niin paljon, että yleisö ei enää luottaa them.Jones käsitellyt koko hänen yleisö, joka on valtava - 28 miljoonaa ihmistä viikossa. Jos valtamedia pitää tämän ylös, ne menettävät katsojia, ja Jonesin yleisö kaksinkertaistuu marraskuuhun.Ja Jones tietää sen. Hän haisee blood.Jones ja Stone antaa sen kaiken ulos tämän videon. No kannattaa watching.Full transkriptio seuraavasti alla:
Jaa Twitterissä Kuten Alex Jones ja Roger Stone harventaa Miljardööri Media Šillinki For Hillary (Video) Facebookissa






Kuinka voimme tietää ISIS oli "made in the USA"

Stone Cold totuus To, 25 elokuu 2016
Oikeudellinen Watch todisti sen. Alle Freedom of Information Act pyynnöstä, oikeudellisen Watch pystyi saamaan (voimakkaasti redacted) kopio Defense Intelligence Agency (DIA) direktiivi, joka aloitti luomisen ISIS vuonna 2012. DIA raportissa todetaan, "West, Persianlahden maat, JA TURKKI [WHO] TUETTAVA [SYYRIAN] vastustusta. . . [Tuki] PERUSTUSLAISTA julistettu tai PIMEÄSTÄ salafistiryhmä RUHTINASKUNNASTA ITÄ Syyria. . . Eristämiseksi Syyrian hallintoa. .. ". 
Jaa Twitterissä Kuten Kuinka voimme tietää ISIS oli "made in the USA" Facebookissa






Turkin Järkevä Détente Venäjän

Graham E. Fuller To, 25 elokuu 2016
Tuskin yli muutaman viikon kuluttua epäonnistuneen vallankaappauksen Turkin presidentti Recep Tayyip Erdogan yllätti maailman kääntämällä ylöspäin kokoukseen Pietarissa Venäjän presidentti Vladimir Putin. Monet tarkkailijat lännessä tarkastella tapahtuma synkästi, merkiksi siitä, että ehkä Erdogan on nyt tekemässä strategista täyskäännös omaksua Russia.This kokoukseen, kun taas tulossa nopeasti kannoilla vallankaappauksen, ei oikeastaan ​​edustaa suuri yllätys ja olisi ei voida pitää muutamia ikäviä uutta alkua Turkin strateginen ryhti.
Jaa Twitterissä Kuten Turkin Sensible Détente Venäjän Facebookissa






Clinton Family Values: Humanitaarisen sodan

James W Carden To, 25 elokuu 2016
Tämänhetkinen keskustelu tulevaisuudesta Yhdysvaltojen ulkopolitiikka on pitkälti siitä, onko Yhdysvaltojen olisi jatkettava itse voideltu roolia poliisi maailman, vai olisiko viisasta seuraavaksi hallinnon laittaa, sanoin Donald J. Trump, "America First." Toisaalta, Hillary Clinton on toistuvasti vaatinut aktiivisempaa Yhdysvaltojen ulkopolitiikka. 2016 vaalit on muotoutumassa olevan muun muassa taistelu välillä epäselvänä isolationism Donald Trump ja Hillary Clintonin liberaali interventionismia.Hänen on lähestymistapa, joka tuli muotia aikana hallinnon miehensä.
Jaa Twitterissä Kuten Clinton Family Values: Humanitaarinen sota Facebookissa






John Pilger Lambasts Media For Lies, Lies, Lies Tietoja Syyrian ja muut Wars

John Pilger To, 25 elokuu 2016
Tärkeä ja loistava artikkeli yksi tärkeimmistä ääniä vastaan ​​uuskonservatiiviset marssivat sotaan. Australian elokuvaohjaaja John Pilger on sankari ja hänen asia on kiistaton. Alkuperäinen otsikko tämä artikkeli on: provosoi Nuclear War MediaThe vapautuminen vastuusta miehen syytetään pahin rikoksista, kansanmurha, ei tehnyt otsikoihin. Kumpikaan BBC eikä CNN peitti sen. The Guardian sallittu on lyhyt kuvaus.Tällainen harvinainen virallinen tunnustus oli haudattu tai tukahdutetaan, ymmärrettävästi. Se selittää liian paljon siitä, miten vallanpitäjät maailman sääntö.
Jaa Twitterissä Kuten John Pilger Lambasts Media For Lies, Lies, Lies Tietoja Syyrian ja muut Wars Facebookissa






The New York Times ja Nicholas Kristof: Syyrian sotarikos Mahdollistajat

Justin Raimondo To, 25 elokuu 2016
Me kaikki näimme pikku Syyrian poika piirittivät Aleppo, pyyhkien verta otsaansa pölyinen ja selvästi shokissa. Kuinka voimme auttaa sitä? Lähes jokainen sanomalehti maassa painettu hänen kuva, yhdessä kuvatekstin syyttää Syyrian armeijan ja / tai venäläiset hänen ahdinkoon. Video on kaikkialla Internetissä. Muuten, pikku Omran Dagnish on yhä elossa, ja on hieno fyysisesti.
Jaa Twitterissä Like The New York Times ja Nicholas Kristof: Syyrian sotarikos Mahdollistajat Facebookissa






Kontrasti Venäjän ja Saksan syntyvyyden käytännöt ei voitu Starker

Vincent DeLarge To, 25 elokuu 2016
Venäjän syntyvyys on improving.A viime Mercator artikkeli vastahakoisesti myönsi, että: Huolimatta kauhea viimeaikainen taloudellinen suorituskyky, dedpite lasku tuotos, hidas ja tasainen kasvu työttömyys, vaikka nousu yleisen taloudellisen stressin, Venäjän syntyvyys ei ole vähentynyt ja kuolleisuus vähenee selvästi. Kuten Adomanis toteaa, tämä on jyrkässä ristiriidassa Yhdysvalloissa, jossa "se on laajalti tunnustettu, että suuri taantuma aiheutti siginifcant laskupainetta syntyvyyteen". Ei vain Yhdysvalloissa, mutta muissa länsimaissa samoin ... "
Jaa Twitterissä Kuten Kontrasti Venäjän ja Saksan syntyvyyden käytännöt ei voitu Starker Facebookissa






Putin! Sinä pitäisi valittaa amerikkalaisia ​​vastaan ​​USA kansanmurha Syyrian kristittyjen

Dr. William Wedin To, 25 elokuu 2016
Kirjoittaja on lisensoitu kliininen psykologi ja pitkäaikainen aktivisti progressiivinen syitä, joka asuu ja käytäntöjen New York City.Your Holiness: On maanantai 22 elokuu 2016, Yhdysvaltain puolustusministeriön ilmoitti, että se alulle mikä määrä oli " lentokieltoalue "minkä tahansa alueen Syyriassa, missä sotilasviranomaista laittomasti harjoittavat neuvoo al Qaidan miten mestata suvereenin Syyrian hallitusta. 
Jaa Twitterissä Kuten Putin!  Sinä pitäisi valittaa amerikkalaisia ​​vastaan ​​USA kansanmurha syyrialaisten kristittyjen Facebookissa






Omituiset Media Blackout Murrettujen George Soros Documents

by Sijoittajan Business Daily To, 25 elokuu 2016
Skandaali: Vuotanut asiakirjat julkaisi muutama päivä sitten antaa mehukas sisäpiirin tiedot siitä, miten satumaisen rikas liikemies on käyttänyt rahansa vaikuttaa vaalien Euroopassa, vakuuttaa äärilaidan ryhmä, kohdistaa Yhdysvaltain kansalaisia, jotka olivat eri mieltä hänen sanella ulkopolitiikka, ja yritä keinutella korkeimman oikeuden päätökseen, muun muassa. Melko pakottavia tavaraa, eikö? Ei, jos siihen liittyy vasemmistolainen miljardööri George Soros. Tässä tapauksessa, valtavirran lehdistö ei välitä less.On lauantaina ryhmä nimeltä DC Vuodot lähetetty yli 2500 asiakirjoja menee takaisin 2008, että se pilfered peräisin Soros "Open Society Institute" palvelimia. Sittemmin valtamedia ovat osoittaneet nolla kiinnostusta tähän kultakaivos tietoa.
Jaa Twitterissä Like The Bizarre Media Blackout Murrettujen George Soros Documents Facebookissa






Snowden: vuoto NSA hakkerointiohjelmat Ovatko Venäjän "Varoitus" Yhdysvaltain hallitus

Kit O'Connell To, 25 elokuu 2016
Austin, Texas - Mukaan whistleblower Edward Snowden, äskettäin vuotaa salaisia ​​NSA hakkerointiohjelmat heijastaa leviämisestä jännitteitä Venäjän ja Yhdysvalloissa.Toisille vaikka se tuo esiin huoli mitä, jos mitään, yksityisyys on taattua yleistä public.The NSA ilmiantajan palaa Twitter tiistai kanssa ehdotuksia "Venäjän vastuulla" in äskettäin vapautettiin NSA työkaluja, toteaa, että se voisi olla vastaus syytöksiin, joita Hillary Clinton kampanja että Venäjän hakkerit vuotanut sisäinen demokraattinen kansalliskokous sähköposteja.
Jaa Twitterissä Kuten Snowden: Vuoto Of NSA hakkerointiohjelmat Ovatko Venäjän "Varoitus" Yhdysvaltain hallitus Facebookissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti