tiistai 24. marraskuuta 2015

Turvallisuuden vuoksi Venäjä voi käyttää elektronisen sodankäynnin välineitä Syyriassa  
Moskova, 23.11. (Sputnik) -Venäläinen osapuoli on pakotettu käyttämään elektronisen sodankäynnin välineitä (ELSO), jotta voitasiin ehkäistä sellaiset välikohtaukset, joka sattui Syyrian ja Turkin välisellä rajalla, ilmoitti kenraaliluutnantti Jevgeni Buzhinski.

Venäjä voi käyttää Syyriassa lentokoneita, jotka on varustettu elektronisen sodankäynnin laitteilla, jotta voitasiin turvata venäläisten pommikoneiden lennot ja ehkäistä sellaiset välikohtaukset, joka sattui Syyrian ja Turkin välisellä rajalla, ilmoitti Venäjän puolustusministeriön, kansainvälisten sopimusten hallinnon entinen johtaja Jevgeni Buzhinski.
Tiistaina, venäläinen Su-24 lentokone tuhoutui Syyriassa. Turkki ilmoitti, että Su-24 rynnäkkökone rikkoi Turkin ilmatilaa ja ammuttiin alas F-16 hävittäjällä. Venäjän puolustusministeriöstä vakuutettiin, että venäläinen pommikone oli Syyrian alueella.
Jevgeni Buzhinski on vakuuttunut, että objektiivisten valvonta keinojen avulla, voidaan luotettavasti selvittää, miten ja missä venäläinen kone tuhottiin, mukaan lukien myös kaikki tähän kysymykseen liittyvät erimielisyydet.
"Jos, puhutaan siitä, millä tavalla tämä välikohtaus vaikuttaa operaation toteuttamiseen jatkossa, niin uskon, että Venäjä on pakotettu käyttämään elektronisen sodankäynnin välineitä ja tähän tarkoitukseen varustettuja lentokoneita, jotta meidän lentäjiämme voitasiin suojella ohjusiskuilta", ilmoitti Buzhinski.

Sputnik

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti