maanantai 23. marraskuuta 2015

MH17 - Lying Oikeusministeri

21 marraskuu 2015
Suurin lokakuun vietin tutkii Ukrainassa kapinallisten hallitsemalle alueelle ja 13 lokakuu katseli Tjibbe Joustra on Hollannin Safety Board ilmoittaa TV:
Joustra
"Buk ohjus ammuttiin kapinallisten hallitsemalle alueelle"

Tässä artikkelissa aion: 
- osoittaa, miksi eri syistä Joustra väite on yksinkertaisesti väärä. 
- analysoida tietoa neljästä eri "käynnistää sivustojen. 
- leikellä "vaativat todistajia" video antama yhteisen tutkintaryhmän . 
- esitettävä uskottava skenaario mitä olisi tapahtunut MH17. 
- Luettelo viisitoista alustava kysymyksiä JIT.

Yksi Buk ohjus, neljä käynnistää sivustoja?
4BUKlaunches
Toisessa artikkelissa tässä blogissa " Billy vs. Bensmann "käynnistää sivusto väittääOikein! v on jo väärennetty. Oikeastaan ​​tämä käynnistää sivusto esiteltiin paitsi Oikein! V, vaan Algemeen Dagblad ja Spiegel-lehden liikaa.
Koska mikään näistä kolmesta median koskaan myöntänyt ne täysin väärää tietoa lukijoilleen, ei edes saatuaan tiedon olemassaolosta tämä artikkeli ja tämä erittäin yksityiskohtainen 53 sivu 7.6Mb analyysi "Recherche zur Recherche", päätin tehdä lisätarkastuksia ja yrittää löytää anonyymi todistaja Spiegel esitetty tämän videon .Täydellinen Spiegel artikkeli sisältää video täällä .
Kuvakaappaus 1 alkaen Spiegel video:
screenshot1spiegel
Kuvakaappaus 2A / D Spiegel video. Sijainti ja voi avata portti on anonymisoidaan video.
Anonimized? Osoite ja koordinaatit tämä talo Pushkinsky:
Kakhovskyi provulok 12 - In kyrillisiä: Каховский переулок 12 
GPS- 48,060904 38,750319
Tarkista vielä - neljä kuvat ottanut kremlintroll.nl 12OCT2015
Kuvakaappaus 3 alkaen Spiegel video:
ShotFromThere
Witness: "He ampuivat sen alas ohjus. He ampuivat ohjuksia sieltä. Näimme kuinka se lensi, ymmärrätkö? "
Toimittaja Bensmann: "Näitkö sen?"
Witness: "Olin puutarhassa ja kuuli räjähdyksen. Bang. Siellä oli eräänlainen taputa että tehdyt laatat katolla ravista "

Oikea! V: "Flight MH17 - etsimästä totuutta"
Yksityiskohta-Snizhne-3
Lanseeraus sijainti vaatima Oikein! V on merkitty punainen risti kartalla, joka on esitettytässä artikkelissa . Google Earth alue näyttää tältä:
GEcorrectivLaunchArea1
Kanta todistajien talo on Pohjois tällä alalla ja kun me zoomata tulee välittömästi selvää, todistaja pistettä Luoteis eikä Lounais. Strange, eikö olekin?
GEcorrectivLaunchArea2zoom
Siitä tulee muukalainen kuin. Kuvakaappaus 4 alkaen Spiegel video:
screenshot4spiegel
Witness: "Ja juuri kun kävelin kadulle, syöksyi. Pitkin katua muutaman kilometrin päässä täältä, ymmärrät? Ja voit nähdä, miten se paloi tuolla. "
GEcrashsiteStreet
Anonyymi sarjakuva todistaja pistettä pitkin katua suuntaan Koillis eikä suuntaan tärkeimmät onnettomuuspaikalle klo Grabovo joka on Luoteis.
Tapaa ei niin anonyymi todellinen todistaja
SashaPushkinsky
12 lokakuu 2015 kävin Pushkinsky ja tässä transkriptio minun keskustelun Alexander, mies, joka avasi portin jälkeen me kolkutti sitä.
Me: "Olitko kotona kun Boeing putosi?" 
Alexander: "Kotona." 
Minä: "Kuulitko äänen tai ..." 
Alexander: "Ei mitään, kuulin mitään." 
Minä: "Ja kun tiesitkö Boeing oli kaatunut? " 
Alexander: "Minä näin sen televisiossa." 
Minä: "Televisiossa?" 
Alexander: "Kyllä." 
Minä: "Mutta sataprosenttisesti tietyt ei ollut saksalainen toimittaja täällä?" 
Alexander: "Ei ollut kaikki täällä. "
Äänifragmentin voi kuunnella täällä . Se sisältää myös joitakin chat välillä Alexander ja minun jäykisteet. Alexander selittää hän oli kotona yksin 17. heinäkuuta 2014. päivä MH17 ammuttiin alas.
Kukaan ei saa kuunnella alkuperäinen ääni ja Bensmann redacted joitakin haastattelu ja palkkasi näyttelijä puhua roolia todistaja. Väitetään se olisi liian vaarallista köyhille todistajia, jotka jatkuvasti elävät pelossa ja ei ole demokratiaa.
Bensmann
4-2

Käynnistää sivusto ehdottama Reuters (Anton Zverev)
Ilmoitus 12 maaliskuu 2015 oli iso:
Keskeisistä todistaja Fedotov: 
"Kun haastatteli Reuters, Fedotov, todistaja joka kuvaili" wiggling "raketti, aluksi sanoi kamera että se ammuttiin alueelta hallussa Ukrainan armeija. Myöhemmin pois kamerasta, hän sanoi, että se laukaistiin lähellä kapinallinen alue. Kysyttäessä miksi hän oli alun perin sanoi päinvastainen, hän sanoi, että se oli, koska hän pelkäsi kapinallisia. 
Hän antoi Reutersin toimittaja suuntiin kenttä 1,5 km päässä kylästä, jossa hän sanoi oli todettu hänelle paikallisen maatilan työntekijöiden piste josta ohjus akku oli käynnistänyt raketti. "
Koska todistajat väittivät ohjus lensi "yläpuolella" ja käynnistää sijainti on 1,5 km päässä Chervonyi Zhovten (Punaisen lokakuun) Kysyin Reuters kirjeenvaihtaja:
Vastaus ei koskaan tullut eikä Reuters koskaan julkaista GPS koordinaatit käynnistää sivusto väittää Fedotov.
30. maaliskuuta Venäjän kanava RT lainasi Fedotov: "Kun puhuimme Boeing kameran, selitin kaiken sellaiseksi kuin se oli. Mitä minä väitetään sanoi off-kamera oli vain muodostamia toimittaja. Se kaikki valheet. Off-kamera, emme koskaan keskusteltu Boeing " Fedotov kertoi RT.
Jopa Venäjän ulkoministeri Lavrov astui arvostellessaan Reuters raportti: 
Yrityksiä vääristävät tosiasioita, valvoa versiot mitä olisi voinut tapahtua edelleen olemassa, joidenkin perustuu avoimesti likainen aikomuksia , "Lavrov kertoi toimittajille torstaina. Kommentoidessaan viime viikon Reuters raportin " uusia todisteita Downing Malesian kone Ukrainassa ", ministeri sanoi, että se näytti" arvostettu virasto "oli julkaissut" ns stovepiping . "
Todistaakseen Reuters versio tapahtumista on totta " arvostettu virasto "olisi voinut yksinkertaisesti julkaista videon. Mutta se ei koskaan.
21. huhtikuuta kävin Punaisen lokakuun ja puhui Fedotov itselleni
Kysyin Stringer heti vierailumme nopeasti tallentaa mitä keskusteltiin. Tässä ote:
Hyvä on. Hän sanoi, että se oli todellakin raketti, mutta asennus [mikä käynnisti se] ei ehkä ole edes Buk, koska on vain yksi raketti sitä. Combaynyor - hän ei sanonut kuka tämä on - anonyymi Combaynyor, mies, joka työskenteli kentät, käynnistettiin ja ajoneuvon, josta käynnistää tehtiin. Paikka, jossa lanseeraus tehtiin tuolloin 17. heinäkuuta oli hallita Ukrainan voimia. Osoittautuu, että he muuttivat tätä asetta takaapäin käytännössä etulinjaan, tehty käynnistää, ja siirsi sen takaisin takana.Laukaisun jälkeen, alalla on polttava. Tämä on tarkka. Mies, joka työskenteli alalla kutsui tämä kaveri, Petr, ja he yrittivät sammuttaa palon. He tulivat tämän tien reunaan ja alkoi sammuttamiseen. Mutta, mutta, tämä paikka alkoi saada kuoritut päässä Ukrainan puolella. Siksi he piti mennä johonkin paikkaan [kierroksella? voi kääntää]. Ja vasta sitten he voisivat sammuttaa alalla. Siinä kaikki, ehkä voin muistaa jotain muuta.(tiedosto HDV_0016.MP4 )
Mitä hän sanoi? 
Reuters kirjoitti ikään kuin Petr näki osa raketti putoamisen, mutta kun kysyimme Petr uudelleen, hän sanoi, että Reutersin valehtelee ja ei osaa ohjus erotettu. Osoittautuu, että ohjus meni suoraan koneen runkoon [??? Ehkä hän tarkoitti "lensi suoraan plane"]. 
Toinen kysymys. Oli maanviljelijä ... 
Kyllä. Oli maanviljelijä, joka varmasti näki järjestelmän, ja hän näki, että tämä järjestelmä ei ollut neljä ohjusta, mutta vain yksi. Yksi ohjus. Se oli ehdottomasti indeksoinnin asennus / ajoneuvo, aseistettu yksi ohjus.
 (tiedosto HDV_0017.MP4 )
Ongelmana tässä todistaja: hän näyttää eri juttu joka kerta joku puhuu hänelle.Toimittaja Mashable kirjoittaa muutaman kuukauden kuluttua vierailuni noin Fedotov ja hänen äitinsä: "Yhtäkkiä he kuulivat voimakas räjähdys ja maa järisi heidän jalkojensa alla, kun molempiin kaatua."
Väite Shockwave aiheuttama Buk käynnistää saada ihmiset 1500 metrin päässä "kaatua" on yksinkertaisesti naurettava.
Katsotaanpa pukeutua mitä meillä ei ole Reutersin:
- Sijainti käynnistää spot 
- luotettava todistaja 
- johdonmukainen tarina 
- Reuters esittää mitään todisteita väitteidensä tueksi
4-Reuters

Käynnistää sivusto väitti Venäjän puolustusministeriön: Zaroshensk'ye
21 heinäkuu 2014, neljä päivää sen jälkeen Malesia MH17 ammuttiin alas puolustusministeriö Venäjän federaation järjestetään erityinen tiedotustilaisuus.
KartopolovRUSmod
(Klikkaa kuvaa katsella tiedotustilaisuus 29m18s kanssa Englanti tulkki)
Tilaisuudessa seuraavat kaksi väitteet esitettiin:
1) "Sitä paitsi se [MH17], venäläinen järjestelmä ilman valvontaa havaittu Ukrainan Ilmavoimien, hankkivansa Su-25, liikkuvat ylöspäin kohti Malesian Boeing-777. Välinen etäisyys lentokoneiden oli 3-5 km. "
Zsu25RusMOD
2) "... Voimme nähdä Buk-M1 tykistö pataljoona käyttöön 50 km itään Donetsk ja 8 km etelän Šah'tarsk. Meillä on kysymys: miksi pataljoona lähetettiin lähellä hallitsemalla alueella militantit juuri ennen onnettomuutta? "
ZaroshenskyeRusMOD
"50 km itään Donetsk ja 8 km etelän Šah'tarsk" on tietysti nyt kuuluisa kylä Zaroshensk'ye. Selvästi näkyvät täällä kanssa eri S-käyrä. 
Tein lyhyen videon ajon kautta S-käyrä. Huomaa, tyhjyys ja valtaville alueen. Kylässä itsessään kukaan väittää nähneensä Buk monimutkainen. Tarkoittaako tämä todistaa ei ollut yksi?
Tärkeämpää on ymmärtää, mitä Venäjän ministeriö ei ole väittänyt. Voit tarkistaa tarkan transkription koko tiedotustilaisuuden täällä .
EI väitti 1) SU-25 Ukrainan ilmavoimien ammuttiin alas MH17 
EI väitti 2) Buk ohjus laukaistaan ​​Zaroshensk'ye ammuttiin alas MH17
JSC Almaz Antey, yritys, joka tuottaa Buk, aluksi väitti, että perustuu vahingoista havaittu (Internetin kautta?) Ja antamat tiedot Alankomaiden Safety Board että jos Buk ohjus sai potkut sen piti olla tyyppiä 9M38M1 ja potkut lähellä Zaroshensk " te sisällä alueella ei suurempi kuin 2,2 x 2,5 km. (Lehdistötilaisuus 1hr31min ) 
aikana lehdistötilaisuudessa 13 lokakuu Almaz Antey tarkistettu ohjus tyyppi 9M38M1 osaksi 9M38 (Lehdistötilaisuus 2hr23min Venäjän vain ) ja esitti äskettäin laskettu alue, josta 9M38 ohjus olisi ammuttu (keltainen) enemmän South:
AndrewMAP
Yhdessä Seuraavissa kappaleissa käsittelen väitteet Almaz Antey paljon yksityiskohtaisemmin. Nyt riittää päätellä:
4-RusMoD
Bellingcat - "open source" totuuden löytää sohvalla
Eliot Higgins, perustaja " Bellingcat mukaan ja kansalaisten tutkivia journalisteja ", on hallinnut keskustelua siitä, mitä tapahtui Malesiassa MH17 melko kauan.Ammattijournalisteja lainasi ja kopioi liittää kaikki tiedot toimitetaan Bellingcat usein tekemättä omien tutkimusten ja kaksinkertainen tarkastuksia.
Tämän vuoden tammikuussa ammatillinen oikeuslääketieteen analyytikko ja asiantuntija todistaja kanssa erityisasiantuntemusta digitaalisen median, manipulointi kuvia, metatiedot ja mikro-meteorologia Charles Wood selitti perustavanlaatuisia puutteita Bellingcat artikkelin tutkiminen MH17 Launch Smoke Valokuvat kirjoittanut Daniel Romein:
  • Ei alkuperätilalta kuvatiedostot
  • Basic tarkastukset aitoutta ei suoritettu
  • Perusteettomat oletukset tehdyissä tarkastuksissa he tekevät
  • Kirjoittaminen alueille täysin ulkopuolella asiantuntemuksensa - sääolosuhteet, raketteja, satelliittikuvien, kuva Forensics
  • Jättäminen käyttää julkisesti saatavilla olevia tietoja tarkistaa kuvia
  • Jättäminen vapauttaa kuvadatan väitteidensä tueksi
  • Jättäminen on tehokkaat sisäiset tarkastukset ennen julkaisemista
Woodin analyysi osoittaa, että taidot ja menetelmät "Bellingcat Team" lasku tapa alla kaikki hyväksytty standardi.
Kesäkuussa Spiegel-lehden anteeksi lukijoilleen kattavuus toisen Bellingcat raportin MH17.
Jos Spiegel oli kuullut herra Wood tai muu toimivaltainen analyytikko tämä tuskallinen virhe ei olisi tapahtunut. Muutamaa päivää ennen Spiegel valitettavaa artikkeli hän selittiTietoja Bellingcat väite: "Venäjän istui kuvia väärennös" :
  • Bellingcat "tutkijat" ovat epäpäteviä
  • Niiden käyttö Virhe analyysien on epäpätevä
  • Riippuvuuttaan kyseenalainen kuvakieli dating on epäpätevä
  • Heillä ei ole aavistustakaan siitä julkaisu prosesseja digitaalisten 
    asiakirjojen
  • He tekevät täysin perusteeton arvauksia at "todennäköisyydet" ja 
    esittämään ne tosiasia
  • Niiden päätelmät ovat kestämättömiksi.
Hyvin käytännöllinen esimerkki "sohva haku" vs. "kädet pistokokeisiin"
Kun taas seuraava reitin Donetsk Torez, väitti joidenkin on tarkka reitti Buk tehty perävaunun, minulla oli vakavia epäilyksiä, jos Volvo / perävaunu / Buk yhdistelmä
piirustusvoisi kulkea tämän matala silta:
Truthers
"Truthers" on mitä herra Voimakkaita suusta tietää-kaikki-noin-kaikesta Higgins kutsuu ihmisiä, jotka eivät osta hänen vääriä väitteitä.
Toinen Eliot Higgins selittää menetelmä:
Bellingcrap
Okei, kerrankin Teen juuri niin. Ja välttää "mutta esteitä eivät olleet siellä vuonna 2014", katso tämä kuva vuodesta 2011.
Bellingcat parhaimmillaan on epäpätevyys ohjaavat ilkeä poliittiset pyrkimykset.Tämä ei ole totta vain MH17 tapauksessa.
Mr Charles Wood :
"Eliot Higgins on ollut julkisuuden hänen viallinen tieteen ja tekniikan ja hyökkää joku eri mieltä hänen kanssaan. Erityisesti Ghouta Sarin episodi elokuu 2013 paljasti hänet täydessä vauhdissa. Higgins oli (ja on edelleen) epätoivoisesti todistaa se oli Syyrian hallitukselle, joka teki hyökkäyksen.
Hän oli osa akselin käsittää HRW ja hämärä organisaatio Syyrian tukiryhmän, jotka olivat tarkoituksenaan saada Naton pommitukset Syyriassa.
Higgins "perus vaatimus on, että ainoastaan ​​Syyrian armeija pystyi ampumaan tyyppisiä raketteja käytetään ja että vain Syyrian armeijan olisi voinut tehdä Sarin.Higgins epäonnistui molemmissa tapauksissa.
Hänen ensimmäinen ponnistus oli haamu-kirjoittaa HRW raportti väittää ohjukset ammuttiin noin 15 km päässä VAS sotilastukikohta. Syyria: Hallitus todennäköinen syypää Chemical Attack .
Tämä oli nopeasti debunked määrä osapuolia joka osoitti ohjus alue oli lähempänä 2 km sekä suunnittelu laskelmat ja todellisten videoita ohjus käytössä myöhemmät kuukaudet.
Higgins vastasi julkaisemalla "riippumaton insinööri raportin" väittäen jopa 15km kantama! Ruskea Mooses Blogi: yksityiskohtainen tarkastelu Range Ammusten käytetään 21 elokuu Sarin hyökkäys .
MIT professori Ted Postol ja ohjusten asiantuntija Lloyd vahvisti paljon lyhyempi alue vastoin Higgins vaateita. Erityisesti ne osoittivat ei ollut sijainti hallinnassa VAS josta ohjukset olisi ammuttu. Ne tuottivat raportin HRW väitteet ja Higgins väittää lujasti debunked molemmat:
Higgins ei hyväksynyt tätä tieteen ja tekniikan katsella ammattilaiset, jotka ovat erittäin hyvin päteviä alueella, ja alkoi hyökätä Postol ja Lloyd henkilökohtaisesti ja ammatillisesti artikkeleissa ja sosiaalisen median.
Higgins sitten yritti tulla "asiantuntija" Syyrian armeijan liikkeistä paikassa nimeltä Jobar (lähellä Sarin tapaus). Hänen peruslähtökohtana oli Syyrian armeija ajoi herkkä loukkaantumaan ohjus kuljettavat kuorma keskelle senkin kaupunkien taistelu sisällä 2 km väitetyn Sarin ohjus vaikutuksia. Voit tehdä tämän ne olisi pitänyt siirtää sisällä 10s metrejä kapinallisten kantoja lähes kilometrin, risti alueita selvitetty maa RPG ohjus vaihtelevat eniten puolin, kulkevat alueen kautta kirjattiin alle jännittynyt ampuja palo päivä ennen , ylittää joki, joka oli kaikki sillat tuhottu, ja lopulta pysäköidä suora näkymä sniper positioiden korkeiden rakennusten alle 200m päässä.
Sitten hän väittää he ampuivat ohjuksia mutta ampujat rakennuksissa ei näe tai kuule mitään. - Ohjukset käytetty 122mm lastin raketteja käytetään Grad järjestelmässä mutta suurennettu taistelukärjillä että lisääntynyt hyötykuorma mutta vähentynyt voimakkaasti alue. Ne ovat erittäin kovaa ja valoisa ja voidaan kuulla useita km päässä.
Kun tämä oli huomauttanut kuin naurettava fantasia - kenties hänen maailma-of-Warcraft päivää - hän muutti tack.
Hän yritti käyttää kemiallisia ominaisuuksia Sarin syyttää VAS ja todistaa se voinut ovat tehneet kapinalliset. Hän oli apunaan entinen Yhdysvaltain sotilas nimeltään Kaszeta kokemusta Yhdysvaltain kemiallisen sodankäynnin ohjelma (persistant tekijä Bellingcat samoin). Paljon tehtiin läsnäolon Heksamiini joissakin muttei kaikkia Sarin näytteitä.Kaszeta joka ei ole kemisti keksi idean se oli salainen Syyrian variantti käyttäen menetelmää hän ei saanut paljastaa ".
Kaszeta on kirjoitettu Sarin aiheesta useita kertoja väittää prosessi on aivan liian vaarallista ja vaikeaa kapinallinen ryhmä - huolimatta japanilainen terroristit Korkein totuus tehneensä sen helposti ja olivat valmistautuu tekemään 40 tonnia tavaraa.Kaszeta väitteet olivat kaikki debunked määrä erittäin päteviä teollisuuden kemistejä .
Hersh kirjoitti ensimmäisen artikkelin lopulla 2013 LRB · Seymour M. Hersh - Kenen Sarin? joka välittömästi esille viha Higgins ja Kaszeta joka kirjoitti hyökkää artikkeleita ja yritti hyökätä Hersh ammatillisesti ja henkilökohtaisesti.
Postoil ja Lloyd kiinnostui tätä näkökohtaa ja kirjoitti kirjeen LRB tueksi Hersh ja keskustella ansioita Higgins ja Kaszeta väitteet se on erittäin valaiseva lukea kirjeessään että jalka Hersh artikkeli.
Sitten Hersh kirjoitti toisen artikkelin LRB · Seymour M. Hersh · Red Line ja Rat Line: Erdoganin ja Syyrian kapinallisten  joka monistettiin Turkin osallistumista.
Higgins koska hänen erityinen suhde Guardian toimittaja (Higgins oli Guardian suojatti) kirjoitti Guardian lausunnon pala On selvää, että Turkki ei ollut mukana kemiallista vaikutusta Syyria | Eliot Higgins ja Dan Kaszeta .
Johon Hersh oli oikeutetusti halveksiva. Tämä episodi on hyvin dokumentoitu Mint Paina artikkeli epäonnistui tekosyyn sodalle: Seymour Hersh, Eliot Higgins, MIT Rocket tutkijat Sarin kaasu hyökkäys .
Lopuksi on uusia raportteja nyt Turkista jotka tukevat Hersh tarina. Tämä on jälleen herättänyt viha Higgins ja Kaszeta joka käynnisti toisen hyökkäyksen Hersh ja uusi tarina
Joka nopeasti ja asiantuntevasti debunked on hyökkäsi Ghouta ?: Arvioita Turkin parlamentin Väitteet "
Saaga jatkuu, mutta toistaiseksi Higgins on voittanut itse julkisuutta panoksilla mutta epäonnistui yrityksessään osoittamaan mitään tieteellisiä, teknisiä tai sotilaallista osaamista. "


bswldgyiuaav7a_
Hollanti Safety Board tutkimus
Ja siellä se oli. Neljäsataa viisikymmentä kolme päivää sen jälkeen Malesia MH17 ammuttiin alas Alankomaiden Safety Board esitti loppuraporttinsa yhdessä viidentoista muita ladattavia liitteet ja esitteitä.
320sqkm144page
Kuva 62, sivu 144 loppuraportin . Visualisointi NLR "lentää ulos simuloinnin tulokset".
Mikä epämääräinen, epäselvä kartta. tarkoituksellista? Se välittömästi muistutti minua"kartan" Yhdysvaltain ulkoministeriö osoitti pian 17 heinäkuu "todistaa" ohjus ammuttiin "kapinallisten hallitsemalle alueelle". Vaikka Yhdysvaltain ulkoministeriö huomautti Snizhne, DSB päätti esittää ala on noin kolmesataa neliökilometriä, josta "9M38 sarjan ohjuksen 9N314M" ydinpommi ei olisi voitu käynnistää. Tässä on parannettu kartta piirsin perustuu kuvassa 62 DSB raportin.
DSB144pgMYzoom1
Zaroshensk'ye (ylhäällä vasemmalla) ja Saur Mogila (keskellä) on merkitty keltaisella nastat. Klikkaa tästä äärimmäisen yksityiskohtaisia ​​satelliittikuvia koko alueen alkaen maksimi zoom tuhoutuneen muistomerkki Saur Mogila .
Sininen alue kartalla oli vahvasti riidanalainen ei-kenenkään maalla vuosina noin 17 heinäkuu 2014. Noin kolmasosa mitä DSB puheenjohtaja Joustra väittää olevansa "kapinallisten hallitsemalle alueelle " ei ollut kapinallisten hallinnassa alueella lainkaan. 
Punainen alueet kartalta ovat asuttuja paikkoja. Kukaan väittää ohjus ammuttiin sisällä kaupungin tai kylän rajojen mikä edelleen vähentää mahdollisia kapinallisten hallitsemalle alueelle, josta ohjus olisi ammuttu.
UAuncontested
Kuten tutkimuksessa MH17 Shootdown - alkuperä laitteet ja sotilaallinen valvonta alueen Zaroshchens'ke Ukrainan puolustusvoimien BUK Deployment   kapinallisjoukkojen sekä Ukrainan hallituksen joukot pääasiassa järjestetään kaupunkialueilla ja asumattomille alueille olivat pääasiassa ei-kenenkään maalla. 
vain kapinallisten hallinnassa § mukainen DSB josta ohjus ei olisi voitu käynnistää ilman että kukaan huomaamatta on vasemmassa yläkulmassa osa viheralue kuten zoomataan edellä kartan. Oranssi viiva osoittaa viimeinen osa etukäteen Ukrainan hallituksen saattue matkustaa suoraan pohjoisesta etelään läpi kapinallisten alueella noin kymmenen päivän kuluttua MH17 ammuttiin alas. Saattue ei täytä mitään vastarintaa tässä "kapinallisten hallinnassa" sektorilla.
Buk Valmistajan mukaan laukaisu Snizhne alueella mahdotonta
Vaikka Alankomaiden Safety Board vain käyttää tietokonemalleja syötetään salainen unverifiable toimittamia tietoja Naton ja lasketaan kokonaismäärä vaikutuksia perustua ekstrapolaatioon (sivu 14 lisäys X) todellinen valmistaja Buk järjestelmän Almaz Antey myös käyttää tietokonemalleja vaan päälle että tehdään kaksi live rekonstruktiot.
Kukaan ei ole koskaan tehnyt elävien rekonstruktiot siviili kone osui ohjus, ja siksi se on hyvin opettavaista huolellisesti katsella ja sulatella tietoja tämän videon.
Hollanti Safety Board väittää MH17 osui taistelukärjestä tyypin 9N314M kanssa rusetti sirpaleet koska yksi pala löytyi ruumiin ohjaaja ja yksi ohjaamossa. 
page89
(Lähde: sivu 89 DSB loppuraportti)
Ottaen taistelukärjen räjähti noin 2,5 metrin päässä ohjaamo ja 9N314M sisältää noin kaksi tuhatta (!) Rusetti sirpaleet kappaletta on outoa DSB jättänyt tutkimatta muita mahdollisuuksia (esimerkiksi pilaantuneet onnettomuuspaikalle), joka voisi selittää, miksi vain kaksi rusetti sirpaleet olivat löydetty. 
Almaz Antey vaatii kaksi fragmenttia menetti liikaa painoa jälkeen vaikutusta ja sen vuoksi pätevyys alkuperäinen rusetti fragmenttien 9N314M ydinpommi on perusteeton.Lisäksi yhtiö arvostelee puute metallurgisen koettimia.
Iho Ilyushin-86 käytetään Almaz Antey koe osoittaa monet rusetti muotoinen reikiä, mutta ....
Tätä ei yksinään olisi aiheuttanut vakavia epäilyksiä laadusta DSB tutkimuksen ja vakauden päätelmänsä.
Lisäksi se kannattaa huomata, että jättämällä vahinkoa sataman siiven ja moottorinDSB pystyi siirtämään lentoradan ohjus pois Kiova-hallussa alueella etelään MH17: n reitti kapinallisten hallitsemalle alueelle Kaakkois.
Tässä transkriptio haastattelu, jossa DSB puheenjohtaja Joustra väitti: "Buk ohjus ammuttiin kapinallisten hallitsemalle alueelle" :
Haastattelija: "Mutta kuka kontrolloi alueella?"
Joustra: "Jos katsot, että pieni kartta ja sinä katsot sitä juuri kuin näet, että se on osittain tummempi joka on alue, joka valvoi separatistien ja suurin osa, jossa Alankomaat huomautti, oli siellä. "
Haastattelija: "Ovatko he vastuussa myös silloin?"
Joustra: "Se on kysymys emme voi vastata."
Haastattelija: "Miksi ei? Koska, 1 + 1 = 2, eikö olekin? "
Joustra: "1 + 1 = 2, mutta joskus toiset täytyy tehdä lisäksi"
Hollanti Safety Board ei ollut tehtävä ilmoittaa mitään mahdollisista tekijät, jotka ehkä ampunut alas Malesia MH17. Rikollinen osa tutkimusta on käsissä yhteisen tutkintaryhmän . 
Kuitenkin kulissien takana yritettiin vaikuttaa sanamuotoa loppuraportissa. Esimerkkinä lisäyksessä-V-kuulemisen-osa- :
123
DSB puheenjohtaja Joustra tietenkin tietoisesti käyttänyt sanaa "separatistit" ja hänen väitteensä, että he kontrolloi käynnistää alue palvelee poliittista ohjelmaa ja pääsi otsikoihin ympäri maailmaa.
DSB raportoi Ukraina ei toimittaa ensiötutkan tiedot
tutka(Lähde: sivu 38 loppuraportti DSB)
Andriy Lysenko, tiedottaja kansallisen turvallisuuden ja puolustuksen neuvoston Ukrainan, 18 heinäkuu 2014.
Tietääkseni tämä on ainoa olemassa oleva kuva, joka näyttää savu on tärkein onnettomuuspaikalle klo Grabovo ja, mitä henkilö, joka antoi minulle tämän kuvan väittää, SU-25M1: Onko se todellinen tai väärennetty? En tiedä, se on asiantuntijoiden päättää. Unedited versio Exif tietoja omassa hallussa.SU25crop
Kuva alla: Ukrainan SU25-M1 tyypillinen naamiointi värejä.
Su-25M1_Ukraine_MINDEF_UKR_
On olemassa kirjaimellisesti satoja todistajia , jotka näkivät ainakin yksi sotilaallinen jet läheisyydessä MH17. Puhuin paljon ja haastatellut jotkut heistä haluavat toistaa heidän todistuksensa valan nojalla ja tekee polygraph testi.
Miksi Ukraina edelleen valehdella sen hävittäjiä? Miksi maa Alankomaat anna tämän valheen jatkua?
ATObuk
Virallinen Ukrainan MoD video julkaistiin 16 heinäkuu 2014 osoittaa Buk monimutkainen ATO vyöhykkeellä ("terrorisminvastaisen toiminnan").
Veteraani Eversti Ralf Rudolph *:
Erittäin todennäköinen teoriaa syy katastrofi
"Odottamatonta kehitystä käyttäessään 156. Ilmatorjuntaohjus rykmentin Ukrainan puolustusvoimien saattanut olla syy katastrofi. Tämä tieto on vahvistanut työntekijöiden Ukrainan puolustusministeriön jotka eivät halua tunnistaa.
17. heinäkuuta, 156. rykmentin Ukrainan ilmapuolustuksen joukkoja näyttää olleen tilauksia suorittamaan Buk käynnistää yksikön käyttämistä suojella lähestymistapaa kansalliskaartin joukkoja ja Ukrainan armeijan Donetskin alueella. Harjoitus-tilassa koko prosessin ilmaisun, jopa käynnistää ohjus oli käytettävä. Kuitenkin käynnistää todellinen ohjus ei ollut suunniteltu. Kaksi Su-25: een 229. laivue taktinen ilmavoimat Nikolayev lähti Dnepropetrovsk edustaa tavoitteita. Yhtenä Su-25: n lensi Herkkyysalue Kupol tutkajärjestelmän se seurasi ja otettu valvonnasta. Koordinaatit toimitettiin ohjusten ajoneuvo. Sattumalta lentoreittien Boeing 777 ja Su-25 ristissä eri korkeuksilla. Tutka ohjusten ajoneuvo on suunniteltu siten se käyttää aina voimakkain heijastunut tutkan säde (operatiivinen järjestelmä "kapean keilan") ja tutkajärjestelmän automaattisesti suurin tavoite. Koska valtava kokoerot sekä lentokoneiden hetki niiden reitit keskitti ohjukset oli siis suunnattu Boeing. Työntekijät Ukrainan salainen palvelu on nyt selvittää, miksi suunnittelematonta ohjusten tapahtui. Tuona kohtalokas päivä klo 21:30 komentaja ja miehistön Buk kantoraketin vangittiin ja samalla selvisi, että lennonjohtajana on Nikolayev lentotukikohdan torni päivystää 17 heinäkuu on kadonnut.
Niin kauan kuin tutka seurataan Ukrainan Su-25, koska "Friend-vihollinen tunnistusjärjestelmä" se todettiin ystävä, joka estää automaattisesti alkua mitään ohjus.Mutta hetki tutka alkanut seurata Boeing vastesignaalista koskaan tullut, koska Malesian kone ei ole tätä vastausta -sali. Käynnistää ohjus on mahdollista, kun käynnistys painettiin koulutustarkoituksiin ennen.
Jos tämä olla totta tai vastaavan lausunnon onnettomuutta ja siten Ukraina itse syy katastrofi, seuraukset olisivat arvaamattomat. Ukrainan hallitus olisi kyseenalaiseksi, Venäjä ja Itä-Ukrainan kapinallisten olisi kunnostettu ja vahvistetaan muun muassa katastrofi kiristyminen taloudellisten pakotteiden sortuisi kuin korttitalo. Siksi, epäilemättä, Yhdysvallat, EU, Ukraina ja Nato tekee kaikkensa jatkaa peittää todellinen syy katastrofi. Mutta laajuus salailu ja manipulointia suorittaa nyt on niin suuri, että siellä täytyy olla monta tekijää sekä Ukrainassa ja lännessä. Ja ennemmin tai myöhemmin yksi tai muu tekee paljastuksia. "
* Mr. Rudolph, syntynyt vuonna 1938, eversti eläkkeellä ja insinööri opiskeli Institute of Aerospace Moskovassa ja oli vuosia toimitusjohtajan raketti-korjaustyöt Pinnow (IWP).Täydellinen CV ja artikkeli lähde tätä käännöstä.
MH17 - kaikkein politisoitunut kaatua tutkimuksen historiassa
putinsmissileKun Malesia MH17 kaatui läntiset poliitikot ja tiedotusvälineet heti tiesivät mitä tapahtui ja ketä syyttää.
timmermansFLAGSPetro Poroshenko , Julie piispa ja Frans Timmermans . Kiev, 2014)
Ukraina, Alankomaissa, Australiassa ja Belgiassa päätti muodostaa yhteisen tutkintaryhmän suorittamaan rikostutkintaa. JIT sopimus itsessään on luokiteltu valtiosalaisuuksia sillä perusteella, että niiden ilmaiseminen voi uhata "ulkosuhteiden etuja" osallistuvien hallitusten.
JITtrio
ukraina-t Vasyl Vovk, ylitarkastaja Ukrainan salaisen palvelun SBU ja johtaja Ukrainan tutkintaryhmän tutkintaryhmän asti 19 kesäkuu 2015.
Alankomaat-t Fred Westerbeke johtaja syyttäjä ja virallisten johtava tutkintaryhmän tutkimuksen.
Vuonna artikkeli vuosi sitten selitin jo Ukraina:
  • väittää itse ennen MH17 yksi sen lentokoneista ammuttiin alas korkeudessa ulottumattomiin MANPADS.
  • ei sulkea ilmatila vaikka vaara siviilikäyttöön ilmailun oli välitön
  • tiesi kapinallisjoukkojen väitti Buk-M1
  • oli motiivi järjestää väärä lippu ja voitele Venäjän ja kapinallisjoukkojen.
Spiegel kysyi Westerbeke noin Ukrainan roolia JIT:
Jos todella ottaa osallistumista Ukrainan ilmavoimien i Downing  Lento MH17huomioon ei se ole järjetöntä , että Ukraina on mukana tutkimuksessa "
Westerbeke vastaus:
"Tietenkin se on ongelma , mutta emme voi ei tutkia [ ermitteln ] ilman niitä.  Haluan todeta selvästi kuitenkin : W e ei ole merkkejä Kiovan ei koske täysin auki kanssameille. Ne antavat meille  kaikki tiedot haluamme. " ( lähde )
WesterbekeFLAG1) "Emme voi tutkia ilman Ukraina" . 
Hollannin ja Australian virkamiehet voi edes haastatella todistajia Jos he eivät pysy kapinallisten hallinnassa alueella. Lisäksi monet pelkäävät kidutuksen mainetta SBU aineita . Siksi JIT luotu mahdollisuus tunnustelevia keskusteluja " kanssa ulos Ukrainan tutkijoiden läsnäoloa. S tatements voidaan ' voidaan käyttää vuonnaUkrainan ,  mutta hollantilainen tai Australian tuomioistuin tai toisen tuomioistuin .
2) "w e ei ole merkkejä Kiovan ei koske täysin auki kanssa meille.
" Westerbeke julkilausumastanne haastattelussa päivätty lokakuussa 2014. 
Muutamaa viikkoa myöhemmin Ukrainan salainen palvelu väittivät foiled terrori-isku on Alankomaiden hallituksen valtuuskunta Kharkov. Haagissa väite heti hylättävä Ukrainan sota propagandaa .
3) " He antavat meille  kaikki tiedot haluamme. " Kuinka Westerbeke tietää, että varmasti? 
Kysyminen Hollannin tutkijat selvennystä mitään liittyvät MH17 johtaa vastauksen: "Kysymyksesi viittaa meneillään rikosoikeudellisen tutkinnan ja siksi ei voi vastata.Julkiset tiedot tutkimuksessa löytyy www.om.nl " (alkuperäisen hollanti )
Hollannin Safety Board on Alankomaiden lakia ei saa paljastaa tietoja ja vastoin DSB JIT koskaan antaa loppuraportin ja se jää epäselväksi, tuleeko koskaan oikeudenkäynnissä (tai ilman julkisia kuulemisia).

Virallinen väitteet julkisesti Ukrainan viranomaisten
Nalyvaichenko 07 elokuu 2014 - lähde
Johtaja Secret Service Ukrainan Valentyn Nalyvaichenko
"Terroristit ja militantit ovat kyynisesti suunnitellut terrori-iskun Aeroflot siviililentokoneiden, AFL-2074 Moskova-Larnaka, joka lensi yli Ukrainan alueen sillä hetkellä. "
SBU on antanut näyttöä väitteiden Alankomaiden johtama joukkueen johtava tutkimuksen kaatua. 1 ] Katso myös [ 2 ] ja [ 3 ]
WesterbekeFLAG
Kysymys 1 
Onko tutkintaryhmän vastaanottaa todisteita Ukrainasta että militantteja pyrki tietoisesti kohdistaa lennon Aeroflot AFL-2074 mutta virheellisesti ammuttiin alas Malesia MH17?
Kysymys 2 
Onko tutkintaryhmän vahvistaa tai kumoaa väitteen myöntämä Nalyvaichenko että militantit pyrki tietoisesti kohdistaa Aeroflotin lento AFL-2074?
Colonel_Andriy_Lysenko 18 heinäkuu 2014 - lähde
Tiedottaja kansallisen turvallisuuden ja puolustuksen neuvoston Ukrainan Andri Lysenko
"Tällä hetkellä MH17 kaatua Ukrainan hävittäjiä ei lentänyt ja Boeing oli ulkopuolella alueen mahdollinen tuhoaminen anti ilma voimia Ukrainan."
WesterbekeFLAG
Kysymys 3 
Onko totta, että Ukrainan hävittäjiä ei lentänyt hetkellä MH17 kaatuu?
Gerashenko 18 heinäkuu 2014 - lähde
Tiedottaja Ukrainan sisäasiainministeriö Anton Gerashchenko
"Laittaa! Sinä ja ystäviinsä eivät paeta kansainvälisen rikostuomioistuimen. Tämä on kuva käännellen jalanjälki jääneet jälkeen käynnistää Buk ohjus. Teki muutaman minuutin kuluttua kolmas piirit Torez lännestä itään. Tuhannet ihmiset käynnistyi ja lento raketti, joka rakastavasti annoitte sponsoroi terroristeja! "
FacebookGera
Katso myös [ 4 ]
WesterbekeFLAG
Kysymys 5 
Onko tutkintaryhmän vahvistaa tai kumoaa valokuvan lähettäjä Gerashchenko näyttää savu polkua Buk ohjus että ammuttiin alas Malesia MH17?
Kysymys 6 
Mitä todisteita tutkintaryhmää on väitteelle Venäjä toimitettu Buk Telar militantteja Ukrainassa?
Kysymys 7 
Mitä todisteita tutkintaryhmää on väitteelle Venäjän kansalaisia ​​ampumaan Buk ohjus Malesiassa MH17?
JIT Video - "Call for todistajat
Tämä video on lähetetty verkossa JIT 30. maaliskuuta 2015. Se on huikea kaksisataaviisikymmentä-kuusipäivä jälkeen MH17 ammuttiin alas.
Lisäksi visuaalinen kuvamateriaalia myös puhelinkeskusteluja välillä kapinallisten on esitetty video. Head syyttäjä Westerbeke sanoo he ovat aitoja nauhoituksia " ja että he"analysoitiin läpikotaisin" .
Ukraina Salaisen palvelun: Siepata puhelut näyttämään pro-Venäjän kapinallisten ammuttiin alas kone.
Muutaman tunnin kuluttua MH17 kaatui SBU jo tuottanut pari katkaisi puheluita se väittää osoitettava, että pro-venäläinen kapinallisten vastaavat hyökkäys ja lähetetty tämän videon virallisella YouTube-kanavalla. 
Tässä katkaisi keskustelussa välillä kapinalliset nimeltään "Major" ja "Grek" suurten valtioiden ohjus laukaistiin Chornukhyne. Tämä todistaa keskustelu ei ollut noin MH17koska Chornukhyne on pohjoiseen onnettomuuspaikalle ja asiantuntijoita DSB sekä Almaz Antey varmasti ohjus ei potkut North.
Chornukhyne
Audio Profesional: "leikkaaminen voi jopa nähty spektrogrammi. Koska suuri määrä SBU puutteita, päätin näyttää vain kaikkein mielenkiintoisia paikkoja. Täällä he esimerkiksi jopa unohti tehdä overlay. [...] Tällainen määrä weirdness ja näkyviä jälkiä editointi vain todistaa, että SBU on jopa valmiita käyttämään avointa valheita sen tavoitteiden saavuttamiseksi. Kaikki tiedot tulevat näiden ihmisten tulisi huolellisesti tarkistaa "
WesterbekeFLAG
Kysymys 8 
- Onko tutkintaryhmän vahvistaa tai kumoaa nämä katkaisi puhelimen puhelut ovat aitoja ja analysoitiin läpikotaisin mukaan JIT asiantuntijoiden?
Kysymys 9 
- Onko tutkintaryhmän vahvistaa tai kumoaa väitteen Ukrainan salaisen palvelun nämä katkaisi puhelin puheluita osoittautua kapinalliset ampui alas MH17?
v1
Tämä kuvakaappaus sisältää valokuvan julkaisema Paris Match kahdeksan päivän kuluttua kaatua. Toimittaja Alfred de Montesquiou väitti joukkueensa teki valokuvan Snizhne kuusi tuntia ennen onnettomuutta. Tämä oli tarkistettava tämä kohde Donetsk , hyvä seitsemänkymmentä-viisikm päässä Snizhne.
Tärkeää: Alfred De Montesquiou häpeällisesti valehteli, kun hän tweeted "todistaja viittaa Snizhne kuin alkuperästä Buk ohjus" kuin todistaja puhui toinen taso ja koskaan maininnut ohjus.
Paris Match Kuvassa selviä merkkejä manipulointi ja 3D-mallin kanssa Kuvat eivät tekemät Micha Kobs vahvistaa sen. Sergey Mastepanov osoittaa, kuinka Buk voidaan lisätä perävaunun suhteellisen helppoa Pariisi ei Match .
yellowplate"Ei ole epäilystäkään, että puhelinnumero työnnettiin kirkas alue alkuperäisen linjan." (Yksityiskohtainen tekninen selitys Micha Kobs - sivu 66 - 9.6Mb ).
Yritys, jolla oli tähän numeroon on StroyMekhanizatsiya ( СтройМеханизация ) ja sijaitsi " Nuorten kaivostyöntekijöiden Street "Donetsk. News.com.au kirjoittaa 06 elokuu 2014 yhtiön johtajan nimi on Vasilijus ja lainauksia:
"Kyllä, tietysti. Se on helppo tunnistaa. Tunnemme ajoneuvoja. Kyllä, se on meidän. Se on Volvo tällaisia ​​mökki ".
Nopea online-haku paljastaa todellisen nimen ohjaaja on Тумасов Василий Робертович todellakin Vasili (jus) Robertovich Tumosov.
CAM00936crop
Näin edessä yhtiö näytti vierailuni aikana 9 lokakuu 2015. Kaksi selvästi humalassa kaverit avasi portin ja saa minut kävelemään yli maastossa. Se on ajaa alas ja lähes täysin tyhjä. Mitään arvoa. Vain yksi täysin tuhoutunut valkoinen Scania ja joitakin hyvin vanhoja ja ehdottomasti ei toimi nosturit ja muut metalliromua. 
Kaksi miestä kertoi Tumasov vasemmalle Donetsk enemmän kuin vuosi sitten ja niiden mukaan yhtiö oli sininen kuorma. Valkoinen Volvo eikä punainen perävaunu näytin ne Paris Match kuva oli koskaan osa varaston he sanoivat. En voinut itsenäisesti tarkastamaan nämä tiedot.
WesterbekeFLAGKysymys 10 
Onko tutkintaryhmän haastattelussa Mr. Tumasov ja hän voisi todistaa valkoinen VolvoPariisin Ottelu kuva todellakin oli osa luettelon hänen yrityksensä?
Kysymys 11 
Onko tutkintaryhmän vahvistaa tai kumoaa valokuvan julkaisema Paris Match on todistusvoimainen eikä millään tavalla manipuloida?
v2
Toinen kuvakaappaus tutkintaryhmän video on otettu video tehty täällä vuonna Zuhres osoittaa Volvo / perävaunu Buk yhdistelmä. Alkuperäinen video on poistettu , ja oli todennäköisesti ladattu 17 heinäkuu 2014. Tässä kopio viidentoista sekunnin videon .
13 lokakuu 2015 kävin sijainti. Video on otettu kantaa tasainen 31, lähes varmasti tästä huoneisto:
Z5
Ihmiset elävät rakentamisessa 31 kertoi asukas tämän asunnon oli vakava alkoholiongelma ja kuoli muutamaa kuukautta ennen vierailuni. He sanoivat hän oli usein poissa pitkiä aikoja ja monet muut henkilöt oli pääsy hänen asunnossaan.
Mikään yli kaksikymmentä henkilöä haastateltiin on nähnyt Buk ohi milloin tahansa ja yksikään niistä ei tiedä henkilö teki.
ZuhresCornet
Sergei Mastepanov manipuloitu Zuhres video "todistaa" kapinallisia on hallussaan huippumoderni kornetti ase järjestelmä on asennettu Tiger ajoneuvo Venäjä ei ole viety.Hän otti kuvakaappaus nykyisten video- ja harjattu pois muita esineitä.
Tässä on tulos.

WesterbekeFLAG
Kysymys 12 
Oliko tutkintaryhmää haastatella valmistaja Zuhres videon ?
Kysymys 13 
Onko tutkintaryhmän vahvistaa tai kumoaa Zuhres video on aito, ei mitenkään käsitellä ja varmasti tehnyt 17 heinäkuu 2014?
v3
"Valokuva vapauttaa Ukrainan turvallisuuspalvelu väittää todistaa venäläisvalmisteisia BUK-M1 pinta-ilmaan ohjusjärjestelmien olivat sisällä kapinallisten hallussa lähellä onnettomuuspaikalle." ( Independent )
Sama ongelma kuten kaikkien muidenkin "todisteita" esittämän Ukrainan salaisen palvelun tämä kuva on hyvin heikkolaatuista. Ei vaikea "todistaa" kapinalliset on upouusi Armata säiliöt ... ..
torez_armata_small
ja jopa ydinvoima ICBM capabilties. (Photoshop krediittejä Sergey Mastepanov)torez_yars_small
v4
Kävin tämän sijainti 19 lokakuu 2015 ja tunnistettu asunto, josta tämä kuva on tehty.Kukaan avasi oven. Naapurit kertoi asunto oli vapautunut kesällä 2014.
V5
Vierailin tämä paikka kolme kertaa lokakuussa 2015 ja tunnistettu huoneisto (plus henkilö, joka asui siellä 17 heinäkuu 2014), josta tämä video tehtiin. Mukaan henkilö asuu samassa rakennuksessa asukas vasemmalle Snizhne ja meni Kiovassa heinäkuussa tai elokuu 2014.
Sergey Mastepanov manipuloitu video "osoittaa" kapinallisia ei vain ollut Buk, mutta myös thermobaric ase TOS-1 Buratino .

Tarkastelemalla uudelleen Luhansk video
v6
"Luhansk video on ensin esittämä Ukrainan sisäministeri, Arsen Avakov, vuonnaFacebookissa postitse 18. heinäkuuta kello 10:32 UTC sekä virallinen lausunto . Että virka video BUK sijaitsi Krasnodon " , kirjoittaa kansalainen journalisti Arnold Greidanushänen erinomaisen analyysin uutta käsittelyä Luhansk video .
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~
MH17 tapaus - suurin rikostutkinnan hollanniksi historiassa.
Iso norsu huoneessa on tietenkin, että Ukraina on kyky ja näytöt ammunta alas lentokoneet, ja siten tietenkin on pidettävä yhtenä mahdollisista epäillyistä. Päätös Alankomaiden viranomaisia ​​sallimaan mahdollinen epäilty on ratkaiseva merkitys rikostutkinnassa on puhtaasti poliittisin perustein ja perustavanlaatuisia puutteita.
Katsotaanpa, jos Alankomaiden etsiä ja jakaa vastaukset näihin viisitoista alustavien kysymyksiin ja paljon lisää on tulossa.
Kysymys 1 
Onko tutkintaryhmän vastaanottaa todisteita Ukrainasta että militantteja pyrki tietoisesti kohdistaa lennon Aeroflot AFL-2074 mutta virheellisesti ammuttiin alas Malesia MH17?
Kysymys 2 
Onko tutkintaryhmän vahvistaa tai kumoaa väitteen myöntämä Nalyvaichenko että militantit pyrki tietoisesti kohdistaa Aeroflotin lento AFL-2074?
Kysymys 3 
Onko totta, että Ukrainan hävittäjiä ei lentänyt hetkellä MH17 kaatuu?
Kysymys 5 
Onko tutkintaryhmän vahvistaa tai kumoaa valokuvan lähettäjä Gerashchenko näyttää savu polkua Buk ohjus että ammuttiin alas Malesia MH17?
Kysymys 6 
Mitä todisteita tutkintaryhmää on väitteelle Venäjä toimitettu Buk Telar militantteja Ukrainassa?
Kysymys 7 
Mitä todisteita tutkintaryhmää on väitteelle Venäjän kansalaisia ​​ampumaan Buk ohjus Malesiassa MH17?
Kysymys 8 
Onko tutkintaryhmän vahvistaa tai kumoaa nämä katkaisi puhelimen puhelut ovat aitoja ja analysoitiin läpikotaisin mukaan JIT asiantuntijoiden?
Kysymys 9 
Onko tutkintaryhmän vahvistaa tai kumoaa väitteen Ukrainan salaisen palvelun nämä katkaisi puhelin puheluita osoittautua kapinalliset ampui alas MH17?
Kysymys 10 
Onko tutkintaryhmän haastattelussa Mr. Tumasov ja hän voisi todistaa valkoinen VolvoPariisin Ottelu kuva todellakin oli osa luettelon hänen yrityksensä?
Kysymys 11 
Onko tutkintaryhmän vahvistaa tai kumoaa valokuvan julkaisema Paris Match on todistusvoimainen eikä millään tavalla manipuloida?
Kysymys 12 
Oliko tutkintaryhmää haastatella valmistaja Zuhres videon ?
Kysymys 13 
Onko tutkintaryhmän vahvistaa tai kumoaa Zuhres video on aito, ei mitenkään käsitellä ja varmasti tehnyt 17 heinäkuu 2014?
Kysymys 14 
samat kysymykset 12 ja 13 Torez valokuva , Snizhne kuva , Snizhne video ja Lugansk video .
Kysymys 15 
Mitä todella tapahtui Malesia MH17?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti