torstai 19. marraskuuta 2015

Jos haluamme lopettaa terrorismi, meidän pitäisi lopettaa TUKEVAT Terroristit

9 Tapoja Stop Terrorism

Vanavedessä barbaarisen Pariisin terrori-iskut, jokainen on kiistelleet mitä meidän pitäisi tehdä lopettaa edelleen terrorismia.
Jotkut sanovat tarvitsemme enemmän sotaa vastaan ​​islamilaisissa maissa ... tai lisää vakoilusta ... tai lisää hyökätty vapautemme.
Todellisuudessa - huolimatta siitä, mitä Talking Heads voi sanoa - menetelmät pysähtymättä tulevia hyökkäyksiä ovat hyvin tunnettuja ...

I. Lopeta kaatamiseen maltilliset ja Virittäminen Crazies

Tiedämme, että vaikea käsite ymmärtää, mutta jos haluamme lopettaa terrorismi meidän pitäisi - odottaa sitä - stop tukevat terroristeja.
Erityisesti olemme aseistaa väkivaltaisin radikaalit Lähi-idässä , osana todella tyhmä geopoliittinen strategia kaataa johtajat emme pidä (lisätietoja alla). Ja nähdä tämä , tämä , tämä , tämä ja tämä . Ja - kummallista - me kaatamiseen kohtalainen arabit joka vakiintui alueen ja kielsi jihadistien jalansijaa.
Todellakin, USA liittolaisineen ovat suoraan vastuussa luoda ja toimittaa ISIS. Sisäisenä Defense Intelligence Agency (DIA) asiakirjaa äskettäin osoittaa, USA tiesi, että toimia "West, Persianlahden maat ja Turkki" Syyriassa saattaa luoda terroristiryhmään kuten ISIS ja islamilaisen kalifaatin .
Todellakin, entinen johtaja DIA selitti :⇒ Pidä käsittelyssä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti