torstai 29. joulukuuta 2016

Talks Minskissä Kiev pelaa aikaa, bolshevikit Brestin

30/11/2016 (30/11/2016)  101
Lähde: RIA Novosti

Nikolai Starikov on keskustelut Minsk: Kiev pelaa aikaa, bolshevikit Brestin

Sounding ääniä parlamentissa että Minskissä ei pitäisi olla neuvotteluperiaatteet kriisistä Donbass alueella, tarkoita, että Kiova on etsimässä mitään tekosyytä olla täyttämättä Minsk sopimuksia. Tämä lausunto ilmaisi Radio Sputnikissa poliitikko Nikolai Starikov.
On odotettavissa, että yksi tärkeimmistä kysymyksistä Kokouksen "Norman kvartetin" tasolla ulkoministerit 29. marraskuuta Minskissä olisi koordinointi "tiekartta" on ratkaisun Donbass.
Samaan aikaan Kiovassa kehotti riistää Valko-Venäjän pääkaupungissa tila neuvotteluja alustalla. Kuten selittyy puheenjohtaja ulkoasiainvaliokunnan Rada Anna CSAC, syy tällainen aloite - Minsk asemaa YK äänestystä päätöslauselman ihmisoikeuksista Krimillä aloitteesta Ukrainan puolella.
Kolmas komitea YK: n yleiskokouksen sosiaaliset, humanitaariset ja kulttuurisihteeri 15 marraskuu hyväksyi esityksen Ukraina. Dokumentin äänesti 73 maassa, mukaan lukien Yhdysvallat ja Euroopan unioni. Vastaan ​​olivat 23 valtiota, mukaan lukien Valko-Venäjä. 76 maata äänesti tyhjää.
Kiova on valmis käyttämään mitä tahansa tekosyy olla jatkamatta täytäntöönpanon Minskin sopimusten, johtaja "puolueen Suuren Isänmaa" Nikolai Starikov.
"Jos yli vuoden neuvottelujen yhden osapuolen ehdottaa siirtää nämä neuvottelut toiseen paikkaan, niin meillä on vain halu vetää aika. Ja mitään muuta siitä. Voin antaa historiallinen Esimerkiksi kun bolshevikkien piti vetää ulos saksalaisten kanssa, ne tarjosivat neuvottelemaan välillä Brest siirtyä Tukholmaan. Toivotan oli yksi - yrittää vetää näitä puhuu Saksassa (tänä aikana) vallankumous puhkesi. Tässä meillä on suunnilleen sama halu. Kiev ei halua täyttää Minsk sopimuksia ei voi täyttää niitä. Ja niin vain viivyttää prosessia ", - sanoi Nikolai Starikov Radio Sputnik.
Samalla hän sanoi, "rajoitettu takuu" Minsk sopimuksilla ole todellisia mahdollisuuksia pakottaa Ukrainan viranomaisia ​​täyttämään velvollisuutensa.
"Eurooppalaisilla on sielu - puolella rauhaan Euroopassa. Ja niin sitten he ovat nöyristelevä ihmisiä. Siksi ne tukevat Kiev, samoin kuin Yhdysvallat painostaa eurooppalaisia. Amerikkalaiset tarvitsevat verinen haava keskellä Eurooppaa. Eurooppalaiset eivät voi, koska heillä ei ole todellista itsemääräämisoikeutta, aloittaa hoito tämän vamman. Ja niin he menevät päätöksestä, joka viime kädessä myös käytettävissä amerikkalaisille, "- sanoi Nikolai Starikov.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti