torstai 29. joulukuuta 2016

Die Neuvostoliiton paskiaiset

Olen iloinen, että hän kasvoi Neuvostoliitossa
Lausunto noin tällaista syntyi toinen korkea virkamies Venäjällä, kysyttäessä nykyaikaistamiseen Venäjän vaakuna lisäämällä Neuvostoliiton symboleja.
"Olen täysin vastaan ​​muuttamalla perustuslakia, tunnuksen muutokset, muutokset lippu - vastaan ​​kaikenlaisia ​​leluja valtion kanssa symboleja. Samoin Mooses johdatti kansaansa erämaassa 40 vuotta kuoli viimeiseen juutalaisten muistaa Egyptin orjuudesta. Ja et voi muuttaa mitään meillä osavaltiossa, venäläinen symboliikka, kunnes hän kuoli viime yksi keksi kaiken tämän, Neuvostoliiton orjuuden "- Bushmin RIA Novosti sanoi.

Ilmaiseminen allegoria Mooseksesta, hän näyttää epäsuorasti liittyvän nykyisen Venäjän hallituksen jumalaisen raamatullinen merkki, toisaalta selvästi ja yksiselitteisesti ilmaisee asenne Neuvostoliiton aikana ja ihmiset. On selvää, tämä on lyhyt minuutin altistuminen äkillinen kysymys, mutta tässä on tärkeämpää kuin nämä suora ja vilpitön selkäkipu tietoisuuteen. Polit-oikea muoto särmät tasoittuvat, mutta kahdenkeskisissä keskusteluissa tai nopea ja äkillinen kysymyksiä paljastuvat.
Mutta ydin on hyvin yksinkertainen: poikkeuksellinen ja mitään salannut vihan Neuvostoliiton, syvällinen halveksuntaa kuin Neuvostoliiton ohi, ja ihmiset sympaattinen kunniakas Neuvostoliiton aikana. Ja kuten olemme nähneet - se ei ole yksityiset kannanotot virallisen yksi, ja se on kollektiivinen kuva valta kollektiivisen ajattelun suhteen pitämällä Neuvostoliiton ja kaikki, mikä on yhteydessä siihen.
On vahva taipumus korotukseen Nikolai II ja Venäjän valtakunnan valkoinen liikkeen ilmeinen vektorin tieltä koko tilakone perustuu slandering ja pilaa Neuvostoliiton, tahallinen vääristely, petoksia ja negatiivinen esittelyn kiistanalaisia ​​ja vaikeita hetkiä. Samalla aktiivisesti ja kyynisesti hyödynnetty voiton Saksassa, etenee avaruustieteessä ja puolustusteollisuuden. Kaikki win - me kaikki epäonnistumisia kuin "rikollinen johto Neuvostoliiton."
Ja ei voitto eivätkä kanssaan Neuvostoliiton tai ihmisiä, jotka ovat saavuttaneet sen. Se tulee siitä, että jopa Victory Parade häpeällisesti ja petollisesti levittää mausoleumi Lenin ja Tribune josta totta voittajat ottivat voiton vuonna 1945. Se on todella sääli, ei kunnioitusta historiaa ja ihmisiä, jotka ovat tehneet merkittävän panoksen voittoon.
Scale antisovetstkoy propaganda hälyttävä.Se ei saavuta tasoa modernin Kiev, mutta matkalla, niin sanotusti. Tämä sisältää elokuvia, TV, radio, tulostaa ja online-julkaisujen ja vaarallisin - opetusohjelmia, kouluttaa uuden sukupolven ihmisiä väärien iskulauseita ja vääristynyt tosiasiat. Tässä mielessä ei tarkoita, että Kiova on niin kovin erilainen kuin Moskova.
Vain Kiev toimimaan aggressiivisemmin, nopeasti ja radikaalisti. Me pehmeämpi. Mutta ydin on, tavoitteenasettelu yksi. Molemmissa tapauksissa: halveksuntaa Neuvostoliiton ja vihaa omaa kansaa.
Kaikki nämä monumentit Mannerheim, palvonta puolalaisten asioissa "Katynin tapahtuma," julkilausuman lehdistösihteeri ulkoministeriön tasa Stalinin ja Hitlerin, nykypäivän sanoja "meillä ole mitään muutetaan valtion, Venäjän symboliikka, kunnes hän kuoli viime jotka ovat se tuli, Neuvostoliiton orjuudesta. " Kaikki nämä ovat linkkejä yhteen ketjuun.
Se osoittaa paitsi väärinkäyttöä historian, järkeä, mutta myös nimenomainen aikomus anti-ihmisiä yritetään piilottaa kansanmurhaa maassa. Erityisen onnistunut tässä liberoidy onnistui 90-luvun alussa, mikä nälkään, spoili ja tuhosi yli 10 miljoonaa ihmistä, mikä on moninkertainen suurempi kuin kaikki uhrit ns "Stalinin vainoista."


Laskentamenetelmä on varsin yksinkertainen: ota poikkeama poikkeava kasvu kuolemaa kohti 1000 normaalista tasosta oikaistu keskimääräinen maailmanlaajuinen kuolleisuuden vähentäminen suuntauksia mielessä parantamaan lääketieteen ja työoloja, kun ero pidetään. Tämän lähestymistavan, Venäjän liberoidy aiheutti merkittävästi (useita kertoja) enemmän haittaa kansakunnan kuin nälänhätä Neuvostoliiton 1932-1933 ja kaikki "stalinistisen tukahduttaminen" yhdessä. Se mitä kerron tarkemmin muulloin. Kuitenkin, jos otamme huomioon laskeva syntyvyys, hinta hallituksen liberoidov, kaikki nämä anti-ihmiset Pygmeillä enemmän tuhoisa maan kuin jopa Hitlerin hyökkäys!
Mutta kun Neuvostoliitto oli vähensi kuolleisuutta, parantunut koulutus, terveys, infrastruktuuri, tiede, laajamittaisen teollistumisen tapahtui, rakensi koko kaupungin. Maan raunioista on tullut yksi tehokkaimmista imperiumit ihmiskunnan historiassa. Ja nyt?
Tavanomaisesti maa tapasi auran ja sandaalit, Stalin antoi maan tehokkain lentokone, ilmailu, koneenrakennuksen klusteri, nopeasti kehittyvä infrastruktuuri, koulutettu väestö ja uskomaton geopoliittinen vaikuttaa. Kun Stalin oli merkki kartalle piirtää vaikutuspiiriin ja osallistua sodanjälkeisen Euroopan jaon.
Ja nyt? Saapunut käytettävissä uskomattoman tieteellistä ja teollista potentiaalia Neuvostoliiton ja merkittävä geopoliittinen vaikutusvalta, liberoidy tuonut se, että suurin osa sosioekonomisia parametrejä kilpailemme on  kanssa Afrikkalainen maissa ja geopoliittinen vaikutus on sellainen, että läheisyydessä Venäjän rajojen käyttöön NATO alueet, ja tappaa meidän Donbass. Samaan aikaan, lisäksi paheksua ja paineistetun posket, emme voi tehdä mitään. Yhdysvaltain toimia Ukrainassa on mahdollista, mutta emme voi.
On selvää, että ihmiset tarkoituksenmukaisuutta joka perustui vakauttamista vallan varten ryöstön, voi rakentaa suuren valtakunnan yksinkertaisesti siitä syystä, että ne eivät ole kykene rakentavan työn ja potentiaalia. Kieltää, varastaa, istuttaa ja tappaa - aina tervetullut, vaan luoda ja kehittää? Tämä ei ole oikea paikka.
Policy liberoidnogo siipi kieltämiseen Neuvostoliitto on johtanut siihen, että näemme. Lievästi sanottuna, ei tuloksia, jotka odotatte maasta, joka väittää olevansa muodostumista kansainvälinen keskustelu. Noin syntyhistoria modernin Venäjän  sanoi äskettäin .
Mitä tulee edellä lausuntoja tarpeellisuudesta kuolemasta viimeinen keksi kaiken tämän, ei ole yllättävää. Se ei ole yllättävää. Se vahvisti, että se oli tunnettu aiemmin.
Olen vakuuttunut, että paras, joka tapahtui Venäjältä ja muista entisen Neuvostoliiton historiassa sen olemassaolosta, se oli Neuvostoliitossa, ja kaikki pahimmat alun 90: n (tai, kuten tataari-mongolien ikeen)

topnewsrussia.ru

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti