Maailman top 20 meijeriyritysten

Maailman top 20 meijeriyritysten
Mukaan uusimman vuosiraportin Rabobankin , maailman suurin meijeriyritysten esiin valtava yksi maailman tärkeimmistä elintarvikealoilla. Viimeisimmässä tutkimuksessa suurin meijeriyritysten nimet Sveitsin merkittävä Nestle on alkuun meijeri yritys maailmassa, jossa liikevaihto $ 27,8 miljardia toinen top yritys on ranskalainen Lactalis kanssa liikevaihto $ 19,5 miljardia 3 rd on Danonen liikevaihto $ 19,5 miljardia vaikkakin Uuden-Seelannin Fonterra on 4 th kanssa liikevaihto $ 18,5 miljardia 2014.
Rabobankin tietue unohtaa eurooppalaisten meijereiden kanssa top 20. Ranska yksin on 3rd-Danone, Lactalis, Savencia, Sodiaal. United State on myös suuri markkina, jossa viidennen top meijerien-DFA, Kraft Foods, Schreiber Foods, Dean Foods, Land O 'Lakes-tekemällä siitä kirjaa. Arvioinnissa Intian meijeriyhtiöistä ovat pieniä. Parag Maito Foods on Maharashtran perustuva maitotila, joka liikevaihto oli 1400 crore vuosina 2014-2015. Kansainvälisen Farm Comparison Network, se on julkaissut listan top 20 maailmanlaajuinen meijerit perustuu niiden äidinmaidonmäärä vuonna 2013. Amul on suurin yritys, joka sijoittui 15 th 0,6 prosentin osuus maailmanlaajuisesti maidontuotannon .
Mukaan RS Sodhi joka on toimitusjohtaja GCMMF (Gujaratin Cooperative Milk Marketing Federation), suurin osa maidon tuottavilla mailla maailmaa hallitsi tukeva pelaajia, olla se Uusi-Seelanti, Iso valtion ja Australiassa. On ero Intian kanssa, joka on ulkomainen osuuskunta raja itse maidon käsittelyyn ja maidonhankinnan. He myyvät maitoa volyymin luottamuksellisten yrityksien lisäarvon maitotuotteita.
asemaYhtiömaa
1.NestléSveitsi
2.LactalisRanska
3.DanoneRanska
4.FonterraUusi Seelanti
5.Dairy Farmers of AmericaYhdysvallat
6.FrieslandCampinaHollanti
7.Arla FoodsTanska / Ruotsi
8.SaputoKanada
9.Dean FoodsYhdysvallat
10.YiliKiina
11.MengniuKiina
12.UnileverAlankomaat / UK
13.SodiaalRanska
14.DMKSaksa
15.Savencia (ent Bongrain)Ranska
16.Kraft FoodsYhdysvallat
17.MeijiJapani
18.Schreiber FoodsYhdysvallat
19.Land O'LakesYhdysvallat
20.MullerSaksa
Lähde : Rabobank