torstai 29. joulukuuta 2016

Mikä teki Brezhnev Neuvostoliiton ihmisiä

Brezhnev
Me emme koskaan elää "by Brezhnev." Asunnot ja huvilat kerrallaan, "suosittu" autot - olivat "siellä". Recall, että tehdään Brezhnev Neuvostoliiton ihmisiä.
Ylijäämä ja vaje
Vuonna 70 vuotta Neuvostoliiton edukseen monissa muissa valtioissa, jotka tuottavat lähes kaiken raketinheittimiä niiden alusvaatteet. Ja vaikka tuotteet olivat usein rumia, ja vaatteet - kaukana muoti standardeja, mutta, kuten sanotaan, oman paita on lähempänä kehon. Vuoteen 1980 Neuvostoliiton kannalta teollisen tuotannon ja maatalouden piti ensimmäinen paikka Euroopassa ja 2. suurin maailmassa, perään vain Yhdysvalloissa.



Olemme esimerkiksi valmistettu suurin sementin maailmassa, ja Neuvostoliiton maatalous, vaikka se oli kaukana täydellisestä, vietiin 40 maahan. Syytöksiä aikana Brezhnev aikakauden "oli nälkä ja kylmä," ei aivan varakas.
Kyllä, ennustavat, että jälleen kerran katoaa hyllyiltä, ​​se oli mahdotonta. Ali- ja suosimista on tullut normi Neuvostoliiton ihmisiä. Ostettavissa makkara tai tattari maakunnassa on ollut vaikea, mutta silti mahdollista. Lisäksi oli kutsuva ja vieraanvarainen pääomaa, missä se oli mahdollista "spalyat" ja "otovaritsya". Ja miten tyylikäs näytti uudenvuoden pöydän makkaralla tuotu pääomaa, herneet ja tuottanut "in eriarvoiseen taistelussa", "hämähäkki".
Mikä teki Brezhnev Neuvostoliiton ihmisiä, historia, tosiasiat
oma asunto
Vuonna Brezhnev vuosina, reaalitulot neuvostokansalaista nousi yli puoleen. "Rest" Neuvostoliiton yhteiskunnan nautti hiljaiseloa, löytää rakkautta mukavaa elämää.
Väkiluku kasvoi 12 miljoonaa ihmistä vuosina.
Saaga seisoo jonossa ilmaiseksi asuntojen 162 miljoonaa ihmistä on onnistunut, ja jos vuokraa, joka ei ylitä 3%: a eläviä koko perheen tulot tuli iloisempi, elämä muuttuu hauskempaa. Muuten, sanoa "kiitos" voi olla, ja aikana toisen matkan kebab kotia 6 sata - ehkä heidän vanhempansa saivat vain Brežnevin vuosina.
Mikä teki Brezhnev Neuvostoliiton ihmisiä, historia, tosiasiat
Omalla autolla
Vuonna 1970 auto "Zhiguli" alkoi tuottaa tällä Volgan Automobile Plant. Loppuun mennessä ensi vuonna, tehdas tuotti 735 autoa päivittäin. VAZ-2101, lempinimeltään ihmiset "penniäkään", se oli todella "päästä" läpi "ketterä" tuttu (sekä monia muita asioita) tai ostaa, seisoo jonossa.
Odota, että kone voi olla vuosia tai jopa vuosikymmeniä, mutta joitakin tapahtumia tulla kauan odotettu osto "nielaisee"! Tietenkin, auto oli vielä pelastaa, mutta tehdä niin se oli todella, kun kiristämään vyötään. Ainakin, oma auto ei ole enää ylellisyyttä ja on menettänyt aseman "toiveuni".
Mikä teki Brezhnev Neuvostoliiton ihmisiä, historia, tosiasiat
ohjustentorjuntaohjelmaansa puolustus
26 toukokuu 1972, Nixon ja Brezhnev allekirjoittivat ABM-sopimusta, mikä rajoitti mahdollisuutta kahden valtuuksien alalla ohjuspuolustusjärjestelmää, ja käytännössä sulkea pois mahdollisuutta ydinisku rankaisematta. Vuosien jälkeen loputon stressi ennakoiden seuraavan sotilaallinen konflikti tapahtui suhteellisen rauhallista aikaa.
Mikä teki Brezhnev Neuvostoliiton ihmisiä, historia, tosiasiat
etuoikeutetut aika
Viiden päivän työviikko ja kaksi vapaapäivää monet meistä vaaditaan myös, että Brezhnev aikakauden. Tällä kertaa oli myös taattu kolmen viikon maksettu loma, joka muuten, Yhdysvalloissa poissa asti. Lisää että ilmaiseksi tai alennettuun matkoja lomakohteet ja leireille, puute työttömyys, vapaa korkeakoulutuksen ja terveydenhuollon ja kaikki tämä taustalla on suhteellisen vakauden, elämä Neuvostoliitossa näyttää lähes fabulous.
Mikä teki Brezhnev Neuvostoliiton ihmisiä, historia, tosiasiat
olympialaiset
1980 olympialaiset, järjestetään pääkaupungissa, jokainen muistaa pitkään. Neuvostoliiton urheilijat voitti ennätykselliset mitalit - 197, joista 80 kultaa. Kuitenkin oikeudenmukaisuus on huomattava, että tasapaino saattaa olla erilainen, jos peli ei boikotoida USA liittolaisineen. Mutta pitäisikö kieltää, että tapahtuma järjestettiin korkeimmalla tasolla. Tämä jälleen kerran osoittanut: venäläinen ihminen voi tehdä "juhla elämän" on usein ristiriidassa.
Mikä teki Brezhnev Neuvostoliiton ihmisiä, historia, tosiasiat
Creative puomi
"Velvet tukahduttaminen" - niin sanottu torjunta toisinajattelun joka suorittaa Brezhnev hallitus. Kun vuonna 1968, Saharov puhui "asteittaista lähentymistä kapitalismin ja sosialismin", se on vain keskeytetty työstä. Se on kauheaa kuvitella, mitä olisi odotettu tiedemies Stalinin ajan. Ehkä, että Brezhnev aikakauden pelko lähes kokonaan poistunut sydämet neuvostokansalaista. Monet tietenkin oli tympääntynyt loputon "Leniniana" ja virallisen propagandan, mutta koska kansalliset ympäristö rikastettu anekdootteja, joille ei pelkää saada todellista aikavälillä. Vuonna pysähtyneisyyden kausi on kirjoitettu paremmin kirjoja Shukshin, Rasputin, Aitmatovin, Astafieva The Strugatski veljekset. Ja aikakauden Brezhnev antoi meille paljon elokuvia Gaidai, Ryazanov, Danelia, Tarkovski: "Käyttö" Y "ja muita seikkailuja Shurik" ja "vaikeasti Kostajat", "vanki Kaukasuksen" ja "Varo Car", "oli kaksi tovereita" ja "White aurinko aavikon "," Gentlemen of fortune "ja" kevään seitsemäntoista hetkeä "," Se Munchhausen "ja" Mimino ". Lopuksi kalvo, joka on mahdotonta ilman Venäjän New Year - "kohtalon ivaa, tai Nauti sauna!".



Mikä teki Brezhnev Neuvostoliiton ihmisiä, historia, tosiasiat

topnewsrussia.ru

Näinkö? Tukea "Red Army" click:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti