torstai 29. joulukuuta 2016

Venäläisessä Ukrainan kirja esitteli sensuuri

13/12/2016 (13/12/2016)  13
Lähde:  LOOK "anti-Ukrainan Mikään kirjoissani ollut vähintään koska uskon Venäjän ukrainalaisia ja yksi ihmisiä. Mikään häntä, en kirjoita eivätkä aio kirjoittaa omia ihmisiä. " Näillä sanoilla Venäjän kirjoittajat reagoivat käyttöön Ukrainan tuontia rajoittavista kirjoja Venäjältä. Tämä ratkaisu ei kuitenkaan ole vain ideologinen, vaan myös taloudellisia edellytyksiä.
Verhovna Rada torstaina rajoitettiin tuontia Ukrainaan "ulkomaisia ​​anti-Ukrainan sisällön tuottaminen." Laki "On Publishing" täydennetään artiklassa 28-1, joka säätelee "tuonti alueelta hyökkääjän valtion tilapäisesti miehitetty Ukrainan alueelta julkaisu tuotteita." Kun kyseessä leviämisen kiellettyjen tuotteiden nyt pois ja levitetään rikkojia hallinnollinen seuraamus.
Kuten kulunut  UNIAN , äänestänyt tämän päätöksen 237 varamiehet pois 318 rekisteröity istuntosali. Yllättäen ensimmäinen varapuheenjohtaja Bloc Petro Poroshenko Aleksei Goncharenko, tunnettu emotionaalinen kritiikkiä politiikan Moskovan kertoi sanomalehti VIEW, jotka eivät äänestää kiellon. "Tämä laki, jota en näe järkeä", - sanoi Goncharenko.
"Nyt, asiantuntija komissio tarkistaa kirjoja mennä jos oli anti-Ukrainan propagandaa", - sanoi sijainen, lisäten, että vartijat eivät tarkistaa jokaisen matkalaukku kirjoittamalla maan ihmiset. Hänen mukaansa puhumme kielto tuoda tukku- ja pieniä tukku paljon kirjoja.
Sensuroi vuosisadalla
Uuden lain, julkaisu tuotteita, jotka on valmistettu ja tuotu "alueelta hyökkääjän valtion tilapäisesti miehitetty Ukrainan alueeseen", se voidaan pidentää vain luvalla. Kuitenkin tuoda tällaisia ​​kirjoja voi silti olla tavallisten kansalaisten - käsimatkatavaroissa tai tavaratilassa, mutta enintään 10 kappaletta.
Päättää, että et itse ja että olisi asiantuntija neuvosto, joka on johdolla valtion komitean Televisio ja radio. Johtaja Kiovan Institute for Analysis and Management Policy Ruslan Bortnik kertoi sanomalehti VIEW, koostumus Expert neuvoston ei vielä tiedetä, mutta nämä ihmiset enimmäkseen on oikeus näkemyksiä.
"Tämä ei todennäköisesti ole ihmisiä korkean sivilisaation tason. Ei kukaan, joka kunnioittaa itseään, ei koskaan suostu olemaan sensuroida, vaikka se oli yhteiskunnan hyväksi, ja se ei ole. Todennäköisesti se kansa likimääräisen oikeistopuolueen rakenteita, kuten "Ihmisten Front", Poroshenko Bloc "- sanoi asiantuntija, lisäten, että itse asiassa se on yksi haara Institute of National Remembrance.
Asiantuntijoiden mukaan nämä toimenpiteet johtavat siihen, että kirjat ovat yleensä vaikea päästä syrjäisillä maaseutualueilla, kouluissa. "Tietenkin, henkinen eliitti ei ole millään tavoin rajoitettu käsittelyssä. Se käyttää Internetiä. Mutta vaikutus kirjallisuuden keskimäärin Ukrainan pienenee. Silti on taloudellinen näkökulma. Kysymys kieltäminen kirjojen nousivat enemmän edellisen hallituksen. Hän ajoi Ukrainan kirjanpainajia, joka on hyvin vaikea kilpailla Venäjän. Venäjällä verenkierrosta ja vähemmän resursseja. Joten on taloudellinen motivaatio, mukaan lukien ", - sanoi Bortnik.
Kuten muistutti  TASS , viime vuonna, valtion komitea on kieltänyt useita kirjoja Venäjän tekijöille. Luettelo sisältää 38 otsikot, kuten "Cold tuuli venäläinen Spring" Andrey Fursov, "Kiev rikki" Eduard Limonov, "Katastrofi. Vuodesta Yhdysvaltain vapaussota maailmansotaa "Sergei Glazyev ja" Ukrainassa. Chaos ja Revolution - dollar arms "Nikolai Starikov.
Itse Nikolai Starikov kertoi sanomalehti VIEW, että seikka Ukrainan kirjakaupoista takavarikoitiin "kaikki minun 16 kirjoja." "Millään tavalla paitsi" konservatiivinen arvio minun kirjallisen teoksen, "Arvostan, että en voi. Ja jos puhumme vakavasti, jos et voi kiistää tosiasioita, niin ota yhteyttä kielloista. Ei ole mitään anti-Ukrainan kirjoissani ollut vähintään koska uskon Venäjän ukrainalaisia ​​ja yksi ihmisiä. Mitään omaa kansaansa, en kirjoita eivätkä aio kirjoittaa ", - sanoi kirjailija.
Puhuminen että kirjan Internet-aikakaudella, voit ladata, Starikov kiinnitti huomiota siihen, että meidän ei pitäisi ajatella, että Ukrainan hallitus tekee päätökset itsenäisesti.
"He jatkuvasti ehdottaa, mitä tehdä. Tilanne kieltoihin aloitettiin heti vallankaappauksen Kiovassa. Aluksi kielletty venäläinen tv-kanava, sitten toinen, sitten kiellettiin kaikki Venäjän kanavat. Tämän jälkeen alkoi kieltää venäläisten toimijoiden, kirjoja, ja yleensä mitään venäläinen. Ne, jotka suosittelevat Näin Ukrainan viranomaisten tietoinen siitä, miten nämä tekniikat toimivat. Kaikki eivät etsii kirjan Internetissä, kaikki eivät voi löytää. Ja mikä tärkeintä: jos tulet kirjakauppa ja nähdä siellä kirja, et vain voi tietää, että se on olemassa. Siksi on tarpeen vahvistaa, että osa näistä kielloista tietenkin pelata ", - ilmoitettu vanha mies.
Älä anna Ukrainan kansan "oikeus olla olemassa"
Kuten aiemmin kirjoitin  "ja Lenta.ru ' , ajankohtana säätämistä valtion laki komitean lupaa perustaa rekisterin, johon osoittaa kaikki Venäjän kirjoja, sai luvan tuoda maahan. On odotettavissa, että saadakseen luvan jättää enintään 10 päivää. Neuvottelukunta on suunniteltu virkamiehet, työntekijät kulttuurin ja taiteen, tiedon ammattilaisille, kustantajien, median asiantuntijoita ja psykiatrit.
Tekijöiden mukaan aloitteen, psykiatrit täytyy nähdä tekniikoita kirjoissa zombeja. "Ei voi olla kysymyksiä joitakin liittyvistä vaikutuksista tiedon", - selitti johtaja valtion komitean Oleg Naļivaiko. Hän korosti, että työ on ehdottoman selvä: päätös kunkin kirjan otetaan julkisesti ja lähettää verkossa.
Recall, jo huhtikuussa, Vyacheslav Kirilenko, silloinen kulttuuriministeri tarjotaan mahdollisuus lainvalvontaviranomaisille vetäytyä vähittäiskauppaketjujen kirjat venäläistä alkuperää. Elokuussa, jolloin hän oli varapääministeri, Kirilenko vakuutti, että kirjat Venäjän jotka ovat oletettavasti "anti-tilassa merkin" suhteessa Ukrainaan, ei jää Ukrainan tulli. Mukaan Kirilenko, 60% kirjoista Venäjältä saa Ukrainaan.
Elokuun lopussa, Kirilenko on ilmoittanut lakiehdotus tänään. Hän korosti, että lainsäädäntöaloite "selvästi asettaa esteen Venäjän kirja, joka on propaganda, eli ne kirjat, jotka eivät tunnista Ukrainan valtion, ukrainalaiset eivät anna oikeutta lausunnon olemassaolosta". Ministerikabinetin Ukrainan  hyväksyi  lakiesityksen 8. syyskuuta. Verhovna Rada  hyväksyi ensimmäisessä käsittelyssä  20. lokakuuta.
Aiemmin Kiev kiellettiin seulonta lähes 400 venäläinen elokuvia ja sarjoja, jotka liittyvät teoksiin, "suosiosta elimet Aggressor tila", joilla tarkoitetaan Venäjä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti