torstai 29. joulukuuta 2016

Mitä ONF Kerroin presidentti Putinille

29/11/2016 (29/11/2016)  130
Viime viikolla Moskovassa, ONF tapahtuma "Forum for Action." Aktivistit All-Venäjän kansan Front puhui työstään, ilmoitetaan, mitä tapahtui, jakoivat suunnitelmat ja huolenaiheita. 
Keskeinen tapahtuma foorumin oli yli kahden tunnin vuoropuhelua aktivistien ONF puheenjohtaja ja kutsutut asiantuntijat.
Tämä tapahtuma on laajalti kerrottu media.
Kuitenkin niiden raportit kuultiin vain katkelmia tässä kokouksessa. Samalla se oli sanonut paljon. Oli ja näytettiin hyvin mielenkiintoisia seikkoja.
Tänään haluaisin pysyä yhdessä raportteja puheenvuoroja esiteltiin presidentti. 
Olin istuu yleisön alusta loppuun ja voin sanoa, että suorituskyky Anastasia Mutalenko oli kirkkain, kaikkein ikimuistoinen. Hän puhui siitä, kuinka todellisuudessa, ei paperilla, jonka liittovaltion tavoiteohjelmaan "kehitys kotimaan matkailun Venäjä (2011 - 2018 vuotta)" . Lisätietoja näet videon, minäkin haluaisin jakaa joitakin ajatuksia, jotka syntyvät analyysissä nivelletty Anastasia Mutalenko tietoa.
Joten, tämä ohjelma kulkee 2011 kokonaismäärä rahoitti - 141000000000 varat ovat peräisin kolmesta lähteestä :. federaatiobudjetista - 31 miljardia ruplaa alueellisesta talousarviosta - 10 miljardia ruplaa ja enemmän - 100 miljardia ns "houkutteli investointeja" eli rahaa yksityisten sijoittajien.
Viiden vuoden kuluttua ohjelman alkamisen, vuonna 2016, oli tarkoitus toimia 15 matkailukeskittymien (tai venäjäksi - turistikohteissa). 
Paperilla kaikki oli hyvin: julkisen ja yksityisen sektorin. Valtio rakentaa infrastruktuuria, joka on aivan loogista, yksityisten yritysten on rakentaa hotelli, wellness-keskuksia. Alueella saa turisti alue lomakohteet ja loma paikoissa. Uudet työpaikat, houkutella matkailijoita, täydentäminen paikalliseen talousarvioon, rahaa Venäjän kansalaisten ovat Venäjällä. Hyvä idea. Paperilla.
Mutta todellisuudessa, tulos on aivan eri asia. Tämä Mutalenko Anastasia ja kertoi VV Putin.
Vuonna lokakuu 2016 15. suunniteltua vierailijat voivat ottaa vain 7 klustereita (alueet), joista 2 aloitti työnsä ennen sisällyttämistä liittovaltion ohjelma. 
Talousarvio rahaa maksettu, infrastruktuuri on luotu, ja sijoittaja ei ole olemassa tai se on läsnä määrässä, joka totesi liiketoimintasuunnitelman. Tiet, putket, cobbled kulkuväylät kivetty pengerrykset, ... johtaa mihinkään. Avoimessa alalla valaisinpylväät seisoo. Parhaimmillaan ympäri tämä "jokin" rakennettu. Tai ei mitään. Samalla hallitsee valtava budjetti. Mutta masteroitiin ilman merkitystä ja ilman tunnetta. Kaikki on tehty oikein alle puolet suunnitellusta matkailualueita!
Tässä pidetään erityisesti:
1. Matkailu Cluster "Amur" Blagoveshchensk, Amurin alue. Mastered 1,2 miljardia ruplaa. Park "Ystävyys", rakennettu puitteissa turisti alueella, on hylätty infrastruktuuri. "Pikku Venetsia", tulevaisuudessa viihde monimutkainen, on rakenteilla (säätiö), 5 paikan päällä työntekijöille, umpeenkasvu leikkipaikka. Object "Golden Mile" - keinotekoinen penkereen kivetty, paikan päällä vain vanha, ruosteinen suojista, jotka ovat nyt "toimiva" outoa suojien. Pass laiton kilpa ei ole työntekijöitä.

2. autoteollisuuden klusteri Burjatian: maksettu 235 miljoonaa ruplaa. Valmistettu käsittelylaitoksia, päällystetyt tiet ja viestintä. Mutta koko tänä mikään esine ei kustannuksella "yksityisten sijoittajien", vaikka suunnitteilla Balneologiset sairaalat, uima-altaat, ostos- ja viihde-alue.  Raportissa kuitenkin sanoo luodaan uusi 500 työpaikan ja kasvu turisti virtausta peräti 180000 ihmistä vuodessa!
3. TC  "North mosaiikki" tasavallan Sahan, yakutia. Hallittu 104 miljoonaa ruplaa. Vaijerit avoimella kentällä. Ei ole mitään lupausta "valtakunnan Jakuuttien talvi", tai etnisen tai kuntoutuskeskuksille. Älä rakennettu mitään. Lisäksi koko infrastruktuuri rakennetaan nyt vaatii ylläpitokustannuksia paikallisesta talousarviosta, tai tulla huonoon kuntoon ja rappeutuminen.
Jossain liittovaltion ohjelma sisältääesineitä, jotka aiemmin toiminut alueella. Mutta niiden virkamiehet kertomuksissaan, ja paperilla, kotimaan matkailu kasvaa harppauksin. Yhdessä suorituskykyä paikallisten viranomaisten kanssa. Todellisuudessa ei turisti alueella ei näy. 
4. Matkailu Cluster "Elec", Lipetsk alue. Kustannukset 1 miljardi ruplaa. Kustannuksella liittovaltion budjetin noudattaen 6 km juoksevalla vedellä 14 katu 2,5 km viemäröinti 7 katuja. Ne laittaa kaupungin laatat, vaihda suodatin vesipumpun. Ohjelman mukaan, ja raportti, yksityinen sijoittaja  rakennettu urheilu baari, kunnostettu ravintola avasi lasten virkistyskeskus (yksityisellä sektorilla), kunnostettu hotelli (joka on jo aloittanut turisteja vuodesta 1988). Kuitenkin kaikki nämä infrastruktuurit sijaitsevat täysin eri puolilla kaupunkia, yksikään turisti virkistysalueita siellä. Määritellyllä tavalla elinkeinosuunnitelman ONF aktivistit löytyy vain ... store "Kankaat - huonekalut" ja parturi, joka lainkaan halu ei voida katsoa johtuvan kulttuuri- ja vapaa-ajan keskus, joka on, jos se pitäisi olla. 
                      
5. Habarovskin alueella. Ohjelma on turisti alueella "saari Suuri Ussuriysk-Shantary" sisältyi moderni hotelli monimutkainen "Voronezh", joka ... pitkään toiminut sekä suuri moderni maa hotelli monimutkainen "Zaimka", joka 30 vuotta (!) Toiminnot, tekee moottoripyörän esityksiä ja konsertteja . Koska tämä johti kasvuun matkailuliikennettä ilmoitettuun 130 tuhatta ihmistä ja luoda uusia 916 työpaikkaa   -  on epäselvä. Sisällyttäminen esineitä ohjelmaan ja saavutti indikaattori "sisäkkäistä 3 ruplaa 1 rupla talousarvion", väitti  virkamiehet liittovaltion matkailuvirasto. Tämä on puhdas petos, jos et soita sitä toisin sanoen.
Miksi näemme niin surullinen kuva? On useita syitä:
  1. Suunniteltaessa ja rahoittamalla matkailun alueilla, Rostourism virkamiesten ja paikallisten viranomaisten perustuvat täysin väärä olettamus, että "yksityinen on aina parempi kuin valtio." Tämän seurauksena valtion roolissa infrastruktuurin tarjoajien sijasta pääsäätimeen koko turisti alueella.
  2. Kuten Chubais, Gaidarin ja Ulyukayev taloudessa koko Venäjän ja mikrochubaysy liittovaltion matkailuvirasto ja muiden virastojen odottaa edelleen tuntematon "yksityiset sijoittajat", luottaen niiden suunnitelmat niiden tilat.
  3. Mutta yksityiset sijoittajat eivät tule eri syistä (kriisin, muutos suunnitelmiin, niiden puuttuminen todellisuudessa yleinen toive West kuristaa meidät, ja niin edelleen), ja sitten koko ohjelma muuttuu kirosanoja. Tie, joka tarkoittaa liittovaltion budjetista, rakennettu, ja sen ympärille - mitään ei tapahdu. Lisäksi näillä alueilla vain puolet luvatusta varoista ja jakaa todellinen löytää "sijoittajia". Muissa tapauksissa mielellään rakentaa tie ei minnekään, antamalla rahaa, koska hän sanoi sen presidentti, hänen ystävät ja tuttavat.
  4. Tämän seurauksena vaikka kukaan oli julkisia varoja, ja miljardeja ruplaa, saatu heitettiin tuulet. Ja pahinta - heitetään mieletön. Ei tuloksia saavutetaan. 
Tämä nostaa esiin kysymyksen - mitä tehdä?
Vastaus on:
  1. Suunnitellessaan kehitykselle edetä todellisuudesta, sen sijaan spekulatiivisia utopiat olemassaolosta joidenkin "yksityiset sijoittajat" halukas tankata rahaa. Pitäisikö meidän vain lisätä "demokratiaa  vaalien" tai tehdä jotain muuta . 
  2. On tutkittava tilassa täysi pelaaja taloudessa, eikä jokin "oppipoika", jonka tehtävänä on rakentaa teitä ja putkenlaskulaite. Miksi ei harkita mahdollisuutta rakentaa keinona, valtion omistama? Älä kaikki summittaisesti "yksityistämään" vielä rakenteilla. Sitten, sen sijaan, että 15 oli mahdollista suunnitella turisti alueella 7-8 ja todella rakentaa niitä, koska valtio on rakennettu alueelle, sekä se kokonaisuudessaan "klusteria".
  3. Ne virkamiehet liittovaltion matkailuvirasto ja paikallisten viranomaisten että ne makaavat tai eivät ymmärrä, että rakentaa tie kentän - se on rikos, pitää vastata siitä. Monella tapaa ja vaihtelevasti.
  4. Tulevaisuudessa suunnittelussa nämä asiat täytyy syöttää taloudellinen vastuu yksityisen sijoittajan, joka on mukana hankkeessa (jos se todella on, sen ei pitäisi olla arvoton sopimus tarjoamaan aikomuksia ja pankkitakaukset jne).
Kehittäminen turistikohteissa - se ei ole tärkein sivusto, ei kallein ja lupaavimmat koko talouden.  Mutta ongelma on, että talous aivan kuten liberaalit "kehittää" Koko Venäjän talous sekä sen pieni turisti site! Odotetaan "sijoittajat", tuhlata rahaa, piirtää kauniita suunnitelmia, mutta kun on aika raportoida - viitataan kriisiin, öljyn hinnan lasku ja "muuttuviin markkinaolosuhteisiin". 
Viimeinen asia, jonka haluan todeta - tämä on viimeinen suorituskykyä Anastasia Matulenko, jossa hän puhuu valtion omaisuuden yksityistäminen. En mukailevat sisältöä hänen sanoja, kuulet ja nähdä se itse katsomalla videon kirjoittanut.
s00015
On yksi näistä esimerkeistä: myytävänä Pietarissa rakentaminen JSC "NIIP kaupunkisuunnittelu." Lähtöhinta - 298 miljoonaa ruplaa lopulta myytiin 149 miljoonaa ruplaa. Dia puhua siitä on kirjoitettu, että vuosittaiset tulot tämä rakennus on 80 miljoonaa. Ruplaa.
Kysymys. Miksi 149 miljoonaa myydä jotain, joka tuo +80.000.000vuosi? 
Miksi myydä sen?
Kunnes me eroon virheellinen ja väärinkäsitykset että "yksityinen on parempi todeta" , siihen asti Konnat-privatizers jotka haluavat saada "heidän $ 2 miljoonaa" ,  on mahdollisuus, puhuu tarpeesta yksityistämistä kuluneelta varastaa ja tuhlata julkisia varoja.
PS Koko video "Action Forum" ONF:
PPS Mutalenko Anastasia, kertoi presidentti siitä "toteutumista" liittovaltion tavoiteohjelman kehittämiselle turistialueilla, istui vieressä minulle "Aika näyttää." Tapasimme, kuten he sanovat, verrattuna muistiinpanoja ja keskustella sen raportti. Olemme saavuttaneet täyttä keskinäistä ymmärrystä. Tarjoan sinulle täydellinen luettelo ohjelman (Anastasia Mutalenko seisoo aivan alussa) ja telat sanojani ohjelmassa.
Täydellinen versio ohjelmasta
Mitä tapahtuu, kun leikkaa pysty- ja vaaka teho
Kuka maksaa "riippumaton" media - oligarkit?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti