torstai 29. joulukuuta 2016

Kuinka nopeasti kana voi ajaa lähimmälle rajan?

Bozhenov kasvot viisi vuotta
Vetoomus on riisto kansalaisuuden Madame Kuritsyn teki melkein tietyn määrän allekirjoituksia:
Maallinen obozrevatelnitsa Bozena Rynska onnellinen kuolema NTV kuvausryhmän lento-onnettomuudessa lähellä Sotši. Hänen sivu sosiaalisen verkoston Kuritsyna (tämä skandalistki oikea nimi) hänen tavaramerkki tyyli pilkata uutisia, että murhenäytelmän uhrien olivat toimittajia. "Koko ensemble Alexandrov. Arvioi! Ei koko hallituksen NTV ... No miksi muusikot?! Miksi kaunis kokonaisuus? Kiitos, tietenkin, rakas, jollaisia Jumalaa bonus muodossa kuvausryhmä NTVoshek, mutta loput-miksi? " - Said Rynska.




Puolestaan ​​lehdistöpalvelu NTV kieltäytynyt kommentoimasta sanoja blogikirjoittajan toimittajien kuoli onnettomuudessa Tu-154.
"Emme kommentoi diagnoosit, se on muiden ammattilaisten", - raportoitu lehdistöpalvelu NTV.
Ren TV reportteri yrittänyt puhua Naryn intercom, mutta puhelin sanoi miehelleen, Igor Malashenkon, joka alkoi käyttää huonoa kieltä ja halusi kirjeenvaihtaja kuoleman ja helvettiin.
Loukkaavat lausunnot Bozena Rynski ja muita online-merkkien jälkeen puolustusministeriö onnettomuuden vakavasti kosketti valtaosa venäläisistä. Eräänlainen psykologinen hoidon monet alkoivat kerätä allekirjoituksia Internet resurssi riistää toimittaja Venäjän kansalaisuuden. "MK" kysyi asianajaja onko järkevää kerätä allekirjoituksia. Maanantai-iltana he olivat keränneet lähes 20 tuhatta.
- Kieltäminen kansalaisuus, mitä venäläiset eikä allekirjoittivat vetoomuksen, henkilö voi.Olemme lopulta ei keskiajalla ... Mies itse voi luopua kansalaisuuden, kuten hänen aikanaan teki Maria Gaidar, - selitti asianajaja Oksana Mikhalkina.
Hänen mukaansa on olemassa muita menetelmiä vaikuttaa skandalistki.
 - Ensinnäkin on mahdollista viedä siltä mahdollisuutta kirjoitettaessa loukkaavia viestejä, valittaa hallinto sosiaalinen verkosto. Toiseksi, sikäli kuin tiedän, duuma sijainen Natalia Poklonskaya jo pyytänyt Investigative komitea tarkistaa lausuman luonnetta merkkejä "julkinen perustelu terrorismin." Omalta Sanoisin, että periaatteessa, ääriliikkeitä ja loukkaa muistiin surmansa saaneiden sen tehtävissä siellä. Olen kuitenkin yksinkertaisesti soveltaa menetelmää sosiaalisen boikotin ja se unohtaa sen ja kuten se on. Älä tuhlaa aikaa ja julkisia varoja tarkkailun hänen lausuntoja. Sillä vaikka se pidetään vastuussa (ja se ei ollut vain oikeusteitse) on epätodennäköistä, että se ymmärtää ...
Mutta ihmiset itse keksi hieno opetusmenetelmänä demonisen ja hysteerisen:
Skandaalimainen julkkis Bozena Rynska hätäisesti jätti huoneisto tapahtuman jälkeen valokuvilla uhrien Tu-154, joka aktivistit kopioitu hänen parveke. Mukaan naapurit, Rynska kokosivat tavaransa laatikoihin, ladataan ne autoon ja ajoi pois.
Riistäminen kansalaisuuden, en usko sitä.
Totta, että ihmiset overflowed chaash kärsivällisyyttä - hyvin symbolinen merkki. Niinpä saimme väsynyt raschelovechivaenie ja tanssia luut, jotka ovat meille tärkeitä. Hyvä tapa, uskon - pakottaa väkisin katsoa silmiin, jotka kuolivat tässä tasossa.



Kokouksessa manausta se on hyvin samankaltainen.
On aika massiivisesti käyttöön asti muukalaisrotujen eivät tartunnan ilmassa pisaroita niille, joilla ei ole immuniteettia rabies.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti