perjantai 30. joulukuuta 2016

osake
piipittää
Eteenpäin
osake
päivitykset

Duran

News ja älykäs analyysi kaiken mitä sinun tarvitsee tietää 

Kun 12.30.2016 Alue
otteita:

USA Tiedot sota Syyriaa ja sen jälkeen

Syrialainen mies kantaa vauvan poistamisen jälkeen hänet raunioista tuhoutuneen rakennuksen jälkeen raportoitu ilmaisku vuonna Qatarji naapurustossa Pohjois kaupungin Aleppo 21. syyskuuta 2016 suurpommituksissa pummeled Aleppo kaupunki ja laajemman maakunnassa, avain battlegrounds vuonna Syyrian konflikti.  Syyrian Observatory for Human Rights sanoi kymmeniä ratsioita osui kaupungin itään yhdessä yössä, koska järjestelmä joukot edistyneiden kapinallisia Aleppo Lounais ulkopuolella.  / AFP PHOTO / Ameer ALHALBIAMEER ALHALBI / AFP / Getty Images
Syyriassa ja muualla Yhdysvaltain hallitus on yhä turvautuneet välineitä "tietoa sota" manipuloida poliittisten kerronnan jotta etukäteen esityslistan. Kampanja väärää viimeaikaisista tapahtumista Aleppo on hyvä esimerkki. Että Yhdysvaltain hallitus on nyt kiirehtii lainsäädännön tukahduttaa kriittiset äänet on selvä osoitus siitä, että sen ensisijaisena tavoitteena on saavuttaa yhteensä tietoa valta-asema.
Jälkeinen USA Tiedot sota Syyriaa ja sen jälkeen ilmestyi ensin Duran .

Jatka lukemista "

BREAKING: Vladimir Putin ei kosta Yhdysvaltain pakotteet

Venäjän presidentti Vladimir Putin eleitä kun hän puhuu median jälkeen vuosittaisen televisioitu call-näyttelyssä keskustassa Moskovassa 14. huhtikuuta 2016 / AFP / ALEXANDER NEMENOV (Valokuvan pitäisi lukea ALEXANDER NEMENOV / AFP / Getty Images)
Putin eivät vastaus Obaman erottamista Venäjän diplomaattien. Hän odottaa kärsivällisesti Donald Trump.

Jatka lukemista "

BREAKING: Yhteinen FBI-Homeland Security raportin ei todistaa venäläisille taakse Clinton vuotoja

DNC-hack-FBI
Yhteinen raportti FBI ja Department of Homeland Security venäjäksi hakkerointi syytökset pilkattiin "lapsellinen" IT asiantuntijoiden; ei todistaa venäläisille taakse Clinton vuotoja.

Jatka lukemista "

BREAKING: Obama asettaa lisää pakotteita Venäjää vaatimuksen Venäjän hakkerointi

liike-sisäpiirin-obama
Barack Obama ilmoittaa lisää pakotteita Venäjää vastaan ​​vedoten väitettiin Venäjän hakkerointi aikana Yhdysvaltain vaaleissa. Kuitenkin vaikka pakotteet ärsyttää venäläisiä, ne eivät vakavasti vaikuta niihin. Niiden varsinainen tarkoitus on luoda uusia hämmennystä Donald Trump mukaan mielistelevä, että hän on velkaa venäläiset puheenjohtajan.

Jatka lukemista "

2016 - vuosi tilinteon

Vuonna monin tavoin oli tänä vuonna "loppuun historian loppua."
Post 2016 - vuosi tilinteon ilmestyi ensin Duran .

Jatka lukemista "

Nuance Donald Trump puheissaan Kiinan ja Iranin

Donald Trump näkemykset Iranin ja Kiinan voidaan ymmärtää väärin. Hän complimenting molemmissa maissa tekemiseksi Amerikan tyhmältä, ei julistaa aikomuksensa horjuttaa myöskään.

Jatka lukemista "

VAHVISTETUT: Syyrian tulitauon paikallaan

Venäjä ja Turkki ovat toimineet ilman lännen perustamisessa mikä voisi olla kaikkein mielekäs aselevon Syyriassa konfliktin alusta lähtien.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti