perjantai 30. joulukuuta 2016

1 luokka - tänään ja Neuvostoliitossa

08:00 sitten (30/12/2016)  13
Lähde:  2kumushki.ru
Neuvostoaikana ensimmäisen luokkalainen annettiin ladata enintään 24 tuntia viikossa. 18 tuntia on omistettu pääaineet:
Matematiikka -. 6 tuntia
lukeminen - 6 tuntia.
Venäjän kieli - 6 tuntia.
Loput 06:00 jatkoi laulu, piirustus, luonnollinen, työvoima, ja 2 tuntia liikuntaa.
Tuntimäärä, jotka antavat pääaineet tällä hetkellä:
Matematiikka -. 4 tuntia
lukemista -. 4 h
kirjain - 5 tuntia.
Kuten näet, kaikkea vaikutti matematiikka ja lukeminen - ne laskivat 1,5 kertaa. Itse asiassa jopa enemmän, kuten aikaisemmin ensimmäisen luokkalaiset olivat 35 ov, ja nyt lisäämällä kesto lomien ensimmäisen luokkalaiset, vain 33 viikon koulutuksen. Näin ollen, jos aikaisempi lapsilla 1 luokassa tuli 210 tuntia matematiikan ja lukemisen niin paljon, mutta nyt he omistautua näistä aiheista vain 132 tuntia.
Mutta se ei ole kaikki. Mukaan nykyinen GEF ensimmäisellä vuosipuoliskolla ensimmäisen luokkalaiset oppineet olemaan 45 minuuttia, ja 35. Lisäksi, kotitehtävät on kielletty alkupuolella.
Miksi vanhemmat eivät ymmärrä, kuinka paljon opetussuunnitelmassa on vähentynyt? Miksi monet päinvastoin tyrmistyneitä, että lapset liian ladataan kouluissa?
Ensinnäkin Neuvostoliiton aikana lapset tutkittu 6 päivää viikossa. 8 tuntia alkanut ja 12 valmiiksi. Nyt kaikki ensimmäisen luokkalaiset dnevka 5, joten työajan ei ole niin paljon näkyvästi.
Toiseksi simuloida tehostetun koulutustoiminta lapset pommitetaan vapaaehtoinen pakkovallattomaan "vneurochkami". Aiemmin pieniä asioita (laulu, piirtäminen, luonnollinen, työvoima, nat-ra), kuten edellä on todettu, se kesti yhteensä 6 tuntia viikossa, mutta nyt niiden valikoima on laajentunut huomattavasti, ja tämä merkityksetön koehenkilöillä 18 tuntia viikossa.
Lapseni alkaa opiskelemaan klo 8 ja päättyy 13-13: 30, eli juuri nyt "oppiminen" koulussa enemmän kuin Neuvostoliiton koululaisia. Toisella puoliskolla, jolloin opetukset on 45 minuuttia, hän loppuun opintojaan 14-15 tuntia. Kuormitus on tietenkin olennaisen tärkeää. Mutta mikä on tulos?
Ja tulos on tämä: jos vertaamme oppikirjasta aritmeettinen A.S.Pchelko varten 1959 modernin ohjelma matematiikan luokan 1 päättyy 96. sivulla tämän opetusohjelman. Kaiken kaikkiaan tässä opetusohjelmassa 142 sivua. Ehkä moderni opiskelijat muodostavat kaikki ylimääräiset 4. opiskeluvuoden, ne lisättiin peruskoulun (ennen jotain oli 3 vuotta vanha). No, ajattele sitä, kaikki lapsemme tekivät toistimet! Ennemmin tai myöhemmin, lopetan koulun, onko niin järkyttynyt?
Mutta lukeminen tilanne on paljon huonompi kuin matematiikkaa. Sen lisäksi, että vähennys tunnin opetussuunnitelmissa, lasten nyt ja koulun jälkeen ei lukemista. On Neuvostoliiton vanhemmat eivät tiedä, miten repiä lasta teoksen mitä jotkut  seikkailu.
Lapset lukea yöllä peiton alle taskulampun - hyvin, ne ovat fanaattisia vaatimuksesta kertyvät lukemisen sujuvuus, ja vanhemmat olivat tyytymättömiä siihen, että aamulla lapset not'll päästä. Olisimme niiden ongelmia! Nyt aiheuttaa lapsen tarve lukema on tarpeen valita
tietokone, tabletti, TV, älypuhelin, matkapuhelin, eli kaikki kaikki elektroniset laitteet. Valitettavasti nyt on mahdotonta, koska 1990 meillä ratifioinut "Yhdistyneiden Kansakuntien Lapsen oikeuksien sopimus", joka suojaa lasten oikeuksien "tiedon ja yksityisyys" (13 ja 16).
Mutta tietää ja kunnioittaa heidän lasten oikeudesta opikseen psykologian saman "oppimäärään toimintaa" (sanoin tuttu äiti lukiossa ylimääräisiä tunteja psykologian joskus ohittaa jopa tavallista oppituntia).
Jos peli riippuvuus on muodostettu, se on erittäin vaikea voittaa (lähes mahdotonta), joten olisi parempi alun perin eivät ole yhteydessä.
Viime aikoihin asti olimme yllättyneitä kouluttamaton aikuinen ulkomaalaisia, joista monet voidaan lukea vain tavuja (ja on niitä, jotka eivät lue, se on melko mahdotonta meille). Nyt nämä uskomattomat meille huhuja muuttuu venäläisten todellisuutta.
Ja noin käsialansa tarjous katsoa tämä lyhyt video:
Myös merkitys kalligrafiaa ulkopuolelle moderni opetussuunnitelman, voi lukea  täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti