maanantai 6. maaliskuuta 2017



# HISTORY

MITÄ tappoi STALIN. On totta, että ihmiset. Kaikkien pitäisi tietää.

Se, että Stalin tappoi parhaimmillaan vika auttamaan, ja Beria joutui väijytykseen ja tapettiin ilman oikeudenkäyntiä, pitkään tiedossa. Hrushtshev, itse asiassa, West, joka ei koskaan piilottaa. "Sillä tyhmät pidetty" ja "pitää" vain Neuvostoliiton ihmisiä.
Mutta tässä tapauksessa, ja historioitsijat West oli epäselvä motiivit murhasta.
Standardi selitys - "he taistelivat valta" - selittää kaiken ja mitään. Välittömässä murhaajat Stalinin ja Beria valta oli enemmän kuin tarpeeksi, itse asiassa, aattona murhasta, he olivat vieläkin koholla silmissä kansakunnan ja maailman: Malenkov, ei Stalin, lue raportin XIX kongressi NKP ja Hruštšov biliksen raportti kongressille - raportti tarkistuksesta peruskirjan komitean. Miksi ne kuitenkin jatkoi murhasta? Miksi kaikki puolueen ja valtion nimikkeistön Neuvostoliiton peitti murhat? Mikä oli sen kollektiivinen kiinnostus näihin murhiin?
Kuuluisa moderni tutkija Juri Mukhin Ignatievich hänen kuuluisa kirja "Murha Stalinin ja Beria" loistavasti osoittanut, että vähän ennen kuolemaansa, Stalin teki toisen yrittää leikata partocracy vallasta valtion johdon.
Ensimmäinen yritys vuonna 1937 päättyi epäonnistumiseen ja orgioissa tukahduttamisen, provosoi partocracy vastauksena demokraattisuutta ja olemuksen Stalinin yrittää suorilla, salaisilla vaaleilla vaihtoehtoisesta perusteella tehdä jo erittäin tarpeellista pyörimisen hallitsevan eliitin.
Toinen yritys Stalinin sodan jälkeen, johti hänen murhan seurauksena partocracy salaliitto.Tämä on tärkein (sisäinen) motiivi murhasta.




Ja mikä on pahinta, on tapahtunut tiukasti mukaisesti keskeisiä säännöksiä "klassisen tieteeseen perustuvia" ryöstely kaikkialla maailmassa. Heillä on tällainen ulospäin näennäisestä puhtaasti poliittinen talous ilmaisua: "Kun kyky pitää hyödykkeen vaihto-arvo tai vaihto-arvo hyödykkeenä, herää ahneus tai Auri sacrafames,« kirottu kullanhimo ", kuten roomalainen runoilija Vergilius."
Samaan aikaan, politiikan alalla, sekä kyky ylläpitää tehon (tavarat) kuin vaihto-arvo (eli mahdollisuutena "ohjata" valtion, ja ei vastata, mutta ennenkuulumattomia etuoikeuksia), identiteetti ", kirosi kullanhimo" ahneus herättää muodossa «libido DOMINANTI» eli muodossa "intohimo ratkaistavaksi."

SYYT TRAGEDIAN 22 KESÄKUU 1941.

Kun partocracy huomasi, että Stalin päätti uudelleen repiä sitä valtaa valtion, sitten muistaen 1937 hän kirjaimellisesti brutalized. Sen jälkeen Stalin ei paljon elinaikaa. Vaikka tämä on tärkein motiivi tappaminen, mutta se on vain yksi neljästä motiivit ja sisäinen järjestys.
Muuten, se on suoraan vierekkäin, ellei tila päällikkö, pysyvän hyvin lähellä tätä määritelmää motiivi. Se, että sodan jälkeen, Stalin jatkoi intensiivisen tutkimuksen syyt tragedia uskomaton 22 kesäkuu 1941 sen selvittämiseksi, miten ydin tragedia, sekä tarkempia vinovnikov.Posle sota, Stalin jatkoi intensiivisen tutkimuksen syyt tragedia uskomaton 22 kesäkuu 1941
Sodan jälkeen Stalin jatkoi intensiivisen tutkimuksen syyt tragedia uskomaton 22 kesäkuu 1941
Monet ihmiset varmasti hyvin tuntemia Stalinin sanoja "voittajat voidaan ja pitäisi arvioida, voidaan ja pitäisi arvostella ja tarkastaa ... laske omahyväisyyttä, enemmän on vaatimaton." Usein nämä sanat Stalin liittyy liiketoiminnan marsalkka Zhukov, varsinkin kun ne lausuttiin vuonna 1946, kun komentaja noin "lyöty" epätoivoisia indiscretion ja liittämällä itse lähes kaikki sotilaalliset saavutukset Neuvostoliiton armeijan. Osittain tämä on todellakin asia, mutta vain osittain, ja hyvin pienen annoksen.
Itse asiassa Stalin merkitsi perusteellista tutkimusta syitä tragedian 22. kesäkuuta 1941 hän aloitti salassa jopa avaamista sodan, ja joka periaatteessa se koskaan lakannut - vain vähän aikaa etenee aktiivisuus väheni.
Loppuun mennessä 1952, Stalin on lähes valmis tutkimus - on jo suoritettu tutkimus eloonjääneitä kenraalit komentava yksiköiden länsirajan piirit ennen sotaa. Ja tämä on hyvin huolissaan top kenraaleja ja marshalitet. Erityisesti saman Zhukov. Ei sattumalta he tekivät niin nopeasti yli puolelle Hruštšovin ja myöhemmin auttoi häntä suorittamaan vallankaappauksen 26 kesäkuu 1953.
Deadly Knockdown materiaaleja tutkimuksen ja yleisen marshaliteta oli suuri. Vuonna 1989 kuuluisan julkaisu "The Military-historiallinen Journal" alkoi tulostaa joitakin materiaaleja tutkimuksen, erityisesti tutkimuksen tulokset kenraalit Stalinin - kun he olivat varoittaneet hyökkäyksen Saksa. Muuten, kaikki osoitti, että 18-19 06, ja vain kenraalit Länsi Special sotilaspiirin, musta ja valkoinen, että ei ollut viitteitä tätä ei saavuteta, ja jotkut ovat oppineet sodasta puheesta Molotov. Joten juuri alkanut julkaisu muutetun välittömästi "VIZH" väistyi käsi että painettuun materiaaliin lopetettiin välittömästi.
On käynyt ilmi, että vaikka nämä materiaalit ovat vaarallisia yleiseen ja marshaliteta. Älä julkaise niitä kaikkia ja vielä. Näin ollen ne edelleen uhkana. Kuitenkin sekä viranomaisten, myös julkaisemista näiden materiaalien kokonaan aiheuttaa thermonuclear räjähdyksen koko historiallisen tieteen, koska muuttaa lähes kaiken ja on polvillaan pyytämään anteeksi ennen Stalinin haudan kaikille panettelua ja liasta satoi jälkeen 05 maaliskuu 1953 vuosi.
Mikä ei ole motiivi murhaan? Objektiivisesti, hän vakiinnutti itsekkäiden etujen molempien osien armeijan ja puolue asettaa. Stalin aikoi iskeä kahdella rintamalla: on partocracy joka aikoo katkaista ikuisesti valtion, ja korkea-arvoisia kenraaleja ja marshalitetu - rakentumiseksi tulevien komentajat. Koska uskomattoman uhrauksia aiheutuvat neuvostokansa, heillä oli vastata.
Hänen syyllisyys on Stalin myönsi avoimesti, että se on hyvin tunnettu. Lisäksi on yleensä tarkoitettu julkisesti anteeksi ihmisiä virheitä, varsinkin ennen sotaa. Muuten, se on myös erittäin peloissaan partocracy, koska hän tiesi hänen verinen syyllisyyden ihmisille, oi, hän tiesi, että asia, ja tiesin, että Stalinin, sen pitäisi vastata kaikista rikoksista.
Stalin oli hyvin nähdä ja ymmärtää, että sodan aikana partocracy top kenraaleja ja niin sinetöi vuorella Neuvostoliiton, joka on sekä sotilas- ja puolue kompleksi on valtava uhka olemassaolon Neuvostoliiton - syy kaikkeen Stalinin elämää. Mitä yleensä se vahvistettiin vuonna 1991.

HEIKENTÄMÄTTÄ KULTAKANTA

Joten Stalinin kuoleman oli myös kiinnostunut ja top kenraaleja ja marshalitet, eivät kaikki tietenkin, mutta suuri osa johdolla Zhukov. Taaskaan en kiinnitä huomiota siihen, koska tämä ryhmä heti puolelle Hruštšovin ja yleisesti sen suunnan järjestetään 26 kesäkuu 1953 vallankaappaus, jonka aikana ilman oikeudenkäyntiä, kuoli (ammuttiin kodissaan) Lavrentiy Beria.
Samaan aikaan Berijan ilmeisesti tuolloin oli ainoa henkilö sitten alkuun, että kuoleman jälkeen Stalin keskittynyt käsissään ainekset tämän kaunopuheinen niiden syiden tutkiminen tragedia 22. kesäkuuta. Puhumattakaan siitä, että hän on oikeastaan ​​täysin tutkitaan ja tapauksessa murhan Stalinin.
Asialistalla tuli kysymys pidätyksestä suurin melunlähde murhaaja Joseph Stalin - entinen ministeri valtion turvallisuutta Ignatieff ja Hruštšov, joka vastasi valtion turvallisuuden elimet. 25 kesäkuu 1953 Berijan pyysi virallisesti seuraamus keskuskomiteaan ja politbyroon siitä Ignatieff pidätyksen, ja keskipäivällä 26. kesäkuuta, ammuttiin armeijan.
Muuten, armeijan johtama Zhukov järjestetty ei vain vallankaappauksen puolustusvoimien eli skenaario Tukhachevskogo - eli mukaisesti säiliö skenaario vallankaappaus ...
Mutta mikä on mielenkiintoista edelleen. Tällä hetkellä voit puhua luottamus kvartetin todelliset syyt Stalinin murhasta. Hämmästyttävää, mutta se, että kolme niistä ovat yhteydessä salainen anti-Neuvostoliiton aikeita ja Russophobic West. Tästä johtuen päätelmä on vain yksi: siellä oli objektiivisesti vakauttamista partocracy etujen (myös olennaisena moniosaisen sotilaallisten ja osapuoli) kanssa maailmanlaajuisen etuja West.
Pahempi. Ei ole poissuljettua, mutta on todennäköistä, että konsolidointi etujen on aiemmin käsitelty. Tuomari itse.
01 maaliskuu 1950 Neuvostoliitossa ilmestyneet sanomalehdet hallituksen päätös Neuvostoliiton seuraavasti:
"Länsimaissa siellä, ja edelleen poistot valuuttojen, mikä on johtanut devalvaatio Euroopan valuuttojen. Kuten Yhdysvalloissa, se ei lopeta hinnannousun eriä massakulutuksen ja tällä perusteella jatketun, inflaatio, on toistuvasti tuotu esille, vastaavat edustajat Yhdysvaltain hallitus, ovat myös johtaneet merkittävä lasku ostovoiman dollarin.
Yhteydessä edellä olosuhteissa ostovoiman ruplan tuli yläpuolella virallista valuuttakurssia.
Ottaen huomioon tämän, neuvostohallitus tunnustettu tarve parantaa virallisen kurssin, ja laskennassa ruplan ei johda dollariin-pohjainen, koska se perustettiin heinäkuussa 1937 ja on kestävämpi perusteella kultaa, mukaan kultapitoisuus ruplan.
Tältä pohjalta ministerineuvosto päätti:
1. Pysäytys 1. maaliskuuta, 1950 määritelmää ruplan ulkomaisia valuuttoja dollarin-pohjainen ja siirtyä kestävämmän pohjan kultaa, mukaan kultapitoisuus ruplan.
2. Aseta kultapitoisuus ruplan 0, 222168 grammaa puhdasta kultaa.
3. Aseta 1. maaliskuuta 1950 valtion pankin ostohinnan kultaa 4 ruplaa 45 kopeekkaa per 1 gramma puhdasta kultaa.
4. Päätä 01 maaliskuu 1950 valuuttakurssi valuuttamääräiset perustuu kultapitoisuus ruplan kohdassa esitetyt 2:
4 ruplaa. per dollari sijaan nykyisen 5 R.30 poliisi.
Rub.20 11 kopeekkaa. per kiloa sijaan nykyisen 14 r.84 poliisi.
Ohjeistaa State Bank Neuvostoliiton vastaavasti muuttaa vaihtokurssin suhteessa muihin ulkomaisiin valuuttoihin. 
Mikäli lisämuutoksia kultapitoisuus valuuttojen tai muutoksia niiden kurssien, State Bank of Neuvostoliiton perustaa ruplan suhteessa ulkomaisiin valuuttoihin vastaamaan näitä muutoksia. "

VDUMAYTES S MITÄ STALIN HYÖKKÄSI - KOROSTAA YURI MUKHIN, - PYHÄLLE PYHÄT YHDYSVALLOISSA ELI SYÖPÄLÄISYYS PERUSTA DOLLARIN!TODELLAKIN, KIITOS SIITÄ, ETTÄ YLEISMAAILMALLINEN VALUUTTA KANSAINVÄLISEN KAUPAN ON (TUOLLOIN TULI - AM) DOLLARI, YHDYSVALTAIN ON MAHDOLLISUUS ISTUTTAA MAAILMAN VÄRJÄTTY PAPERI MUOTOKUVIA NIIDEN PUHEENJOHTAJAT SIJASTA TODELLISIA ARVOJA. MUTTA STALIN EI OLE NIIN KIELTÄYTYI KÄYTTÄMÄSTÄ DOLLARIN KAIKISSA LAAJENEVAN KANSAINVÄLISEN KAUPAN NEUVOSTOLIITON, SE ON VIELÄ ARVIOIDA TAVAROIDEN DOLLARIN PYSÄHTYNYT. VOIDAANKO EPÄILLÄ, ETTÄ USA (KYLLÄ BRITANNIASSA LIIAN - AM), HÄN OLI KAIKKEIN VIHASI MIES "?

Pohjimmiltaan sitten, Stalin yksinkertaisesti heikentänyt perustettiin sodan jälkeen, kulta dollariin standardi, joka perustuu järjestelmän 34,5 dollaria unssi kultaa (31, 103477 g), jonka mukaisesti Yankees teki hullun hullu tapa päästöjen vihreää kääreitä.

ANGER DE GAULLE

Enemmän elävästi välittää ydin esimerkki tapahtui Ranskan presidentti de Gaulle. Vuonna 1964 Ranskan valtiovarainministeri kertoi General de Gaulle tarina miten oli ennen sotaa, ja sitten sodanjälkeisten kansainvälinen rahoitusjärjestelmä. Hän mainittu esimerkki: "Kuvittele huutokauppa myi kuvan Raphael, on taistelu hänen välillä saksalainen Friedrich, Abdullah Arab, venäläinen Ivan ja John Yankees. Jokainen niistä tarjoaa kuvan tuotteet: arabia - öljy, saksa - tekniikka, Ivan - kulta, ja Yankees kanssa iloinen hymy, John tarjoutui kaksinkertainen hinta, otti lompakko nippu upouusi sadan dollarin seteleitä lasketaan ulos, otti kuvan ja vasemmalle. "
"Missä on temppu?" - Kysytyt de Gaulle.
"Temppu on - vastasi valtiovarainministeriä, - Yankees laittaa sata stodollarovok ja tosiasiallisesti maksettujen kolme dollaria, koska kustannukset paperin seteli sata dollaria - kolme senttiä ...". Se on kaikki maailman rikkaus ja kaikki sen kulta virtasi vastineeksi vihreän paperinpaloja! Aiemmin ennen sotaa, sama rooli oli soitti GBP.
De Gaulle oli raivoissaan, keräsi yli Ranska 750 miljoonaa. Paperin dollaria, ja vuonna 1967, aikana virallisen vierailun Yhdysvaltojen kanssa, villi skandaali, mutta vaihdettiin paperi kultaa, niin hyöty Yhdysvalloissa pysyi kultakantaan. Pariisissa, de Gaulle palasi, joilla aluksella hänen koneensa lähes 66,5 tonnia kultaa (1967 keskimääräinen hinta yhden unssi kultaa oli 35,23 dollaria).
Sen jälkeen De Gaulle asui vain kahdeksi vuodeksi, ja seuraavana vuonna, toukokuu 1968 hän järjesti, kuten me nyt sanoa, kuuluisa opiskelija mellakoita, koska jonka seurauksena hän joutui eroamaan. Ja jo vuonna 1969, Ranska kyynelsilmin hyvästeli hänen suuri maanmies. Stalin, kun asiassa sama toiminta - ellei suora linja ei ole vaihdettu dollaria kultaa - eli tasan kolme vuotta.
Joten mitä se ei ole motiivi murhaan - Neuvostoliiton ministerineuvostossa 01 maaliskuu 1950?! Kun se tulee kultaa, West ei lopu ennen rikoksen. Muuten, huomaa, että kaikissa tutkimuksissa selvästi merkitty Stalinin kuoleman, että ongelmia Joseph Vissarionovich tapahtui yöllä 1. maaliskuuta.
Samaan aikaan pitkään, lähtien kuoleman Iivana Julman tarinan kaappaa varoituksen anglosaksinen tyyli on samalla säädetty mukana - suoraan tai epäsuorasti - kuolemaan suuren Venäjän hallitsijat - alussa maaliskuun ...

"CROSS" JA "TOMB" OPERATIONS

Kysymykseen syöttämisestä kultakantaan ruplan ja ruplan kurssin laskeminen tällä perusteella on suoraan vieressä yksi, oikeastaan ​​dekkari. Se, että mukaan professori Vladlen Sirotkin, "Stalin kieltäytyi etsi" Royal kulta "liittoutuneiden, ei lähetettiin heinäkuussa 1944 Yhdysvaltoihin edustajia International Financial konferenssin Bretton Woods, joka luotiin IMF: n ja Maailmanpankki (ja niiden valtuutetuille pääoman läpäissyt kaikki "ownerless kulta" - natsien "juutalainen", Royal, jne ...), ja sen jälkeen dollari on tullut rikkain sodanjälkeinen kansainvälinen maksusuorituksen rahayksikössä. "
Stalin alettiin etsiä "kuninkaan kulta", kuten kulta ja viimeinen Venäjän keisarin perheen, itse. Plan "Cross" kehitettiin tätä. Muuten, samanlainen operaatio suoritettiin ennen sotaa.
Amerikkalaiset eivät ole tyytyväisiä tällaiseen kanteeseen. Siksi vuonna 1946, toisen kerran on "pseudo-Anastasia" - on sama Anderson. Vastauksena, Stalin veloittaa samassa 1946 rakentaa lähellä Jekaterinburgin "Tomb" ammuttu kuninkaallisen perheen, kysymys sulkeminen Anastasii.Monastyr kunniaksi Pyhän Royal Passion-Bearers in Ganina Yama
Luostari kunniaksi Pyhän Royal Passion-Bearers in Ganina Yama
Muuten toiminta "Grave" oli niin vakava, että valvoi sen rakentamiseen (kuten edellä professori Sirotkin ", niin mitä luut haudataan se - ties") henkilökohtaisesti Molotov.
Stalinin "Operation Cross kuolemaa jostain syystä pysähtynyt. Materiaalit se on edelleen arvoitus pidettiin FSB arkistoon.
Tosiasia on, että Yhdysvallat ja Iso-Britannia, Venäjä oli valtavasti kultaa. Kun kuningas ja määräsi mukaan väärä tekosyynä Witte henkilökohtaisesti uplylo Yhdysvalloissa noin 23 ylös lastattu kullalla laiva. Ainakin tuhatta tonnia. Yhtä määrä kultaa salakuljetetaan Yhdysvaltoihin ja Lenin (lisää tästä aiheesta nähdä kirja "Kuka toi sodan Neuvostoliiton?", Moskova, 2007).
Yksityiset kuin kulta ja jalokivien Venäjän viimeinen tsaari, hän vahingossa välitti Englannin röyhkeästi anastanut Britannian kuninkaallinen perhe ja silti ei anna heille.Pahempi. Britanniassa ja Ranskassa myös anastanut vakuuden kultaa, mikä tsaarinhallintokin pidetään Länsi pankkien on edelleen kynnyksellä ensimmäisen maailmansodan.
Yksi kynänvedolla 01 elokuu 1914 lykätä teloitusten Pankkiasioinneista Venäjän kultaa. No, kun kaksi "kierrosta" Venäjällä ja kukaan ei lainkaan palasi vaatia kultaa. Varkaus tehtiin kultaa, joka oli saksalaisten pankkien, kuten se, että toinen sopimus Brest-Litovskin toi Lenin.
Yhteensä varastettu kulta edellä kuvatulla tavalla on yli 610 tonnia. Niin kovaa haluttomuus antaa varastaa kultaa, erityisesti siinä määrin - enemmän kuin vakavasti motiivi murhata Stalin. Varsinkin, kun tuli tietoon, että hän alkoi suorittaa operaation "Cross" ja "Tomb".

STALINISTINEN "YHTEISMARKKINOILLA"

Ja mikä ei motiivi murhasta Stalinin, joka löysi yksi tutkijoiden Stalinin Chichkin Alex, joka julkaisi hänen löytö teoksessaan "Unohdettu Ajatus ilman vanhentumisasetus." Hänen mukaansa huhtikuussa 1952 Moskovassa, kansainvälisen talouden kokousta, jossa Neuvostoliitto, Itä-Euroopassa ja Kiinassa ehdotetaan perustettavaksi kaupan alue, vaihtoehto dollari. Ja valtava kiinnostus tämän suunnitelman osoitti myös muihin maihin: Iran, Etiopia, Argentiina, Meksiko, Uruguay, Itävalta, Ruotsi, Suomi, Irlanti, Islanti.
Kokouksessa Stalin ehdotti luominen "yhteismarkkinat". Lisäksi. Kokouksen ilmoitettiin olevan ajatus käyttöönoton Interstate maksuvaluutaksi. Ottaen huomioon, että aloitti käsite luoda vaihtoehtoisen dollarin kauppa-alueen todella mantereen "yhteismarkkinat" oli Neuvostoliitto, sitten Interstate maksuvaluutaksi niin "yhteismarkkinat" kaikki mahdollisuudet oli tullut juuri Neuvostoliiton ruplan määritelmä kurssin on kaksi vuotta, ennen kuin se on käännetty on kulta alustalle.
Modernin lukijan oli selvää, muistutan, kuten Yhdysvallat reagoivat vain hypoteettinen ajatus mahdollisuudesta luoda kaasun OPEC analoginen johtama Venäjä. Kun vain yksi varjo vihje ajatuksen Yankees ovat joutuneet rage ja uhkaa yksiselitteisesti hyvin ankara pakotteita, älä epäröi vihjailla edes voimankäyttöä.
Voitteko kuvitella, miten psihanuli Yankees (ja yleensä anglosaksinen West ydin), kun uutinen kokouksen ja ideoita, jotka se kuulosti, päästä niin pitkälle kuin Washington?!Tässä on vain se ... Loppujen lopuksi tilanne oli paljon edullisempia Neuvostoliiton kuin läsnä nykypäivän Venäjällä. Pelkkä nimi Stalinin kerralla jäähdytetään kuumin päänsä West - kanssa Generalissimo vitsejä ja temppuja ei siirretä. Lisäksi se voi johtaa erittäin valitettavaa niille, jotka uskaltaisi "vitsi" Neuvostoliiton johtama Stalin!
Katso tapahtumien aikajärjestystä. Huhtikuussa 1952 pidettiin kansainvälisen talouden kokous, ilmaisi ideoita, jotka käsiteltiin laajalti lähes kaikissa maanosissa. Vuoden sisällä, Stalin kuoli ...
Lopuksi, neljäsosa motiivi. Kukaan maailmassa ei odottanut, että kun tällainen erittäin tuhoisan sodan Neuvostoliiton palauttamiseksi talouteen mahdollisimman nopeasti. Itse alussa 1948 elpyminen on saatu päätökseen, joka muuten ei ole ainoastaan toteuttanut rahauudistuksen, mutta samalla tekevät siitä poistamisen kortin järjestelmään.
Vertailua varten. Britannia, joka on kärsinyt sodassa suhteettomasti vähemmän 1950-luvun alussa. En voinut varaa luopua säännöstelyn elintarvikkeiden jakelujärjestelmä.
Yleisesti on syytä huomata, että aivan ensimmäinen sodanjälkeinen viisivuotissuunnitelma, huolimatta kaikista vaikeuksista tämän ajan, kirjaimellisesti rikkoi kaikki ennätykset.Vertaa! Jos ensimmäinen Neuvostoliiton viisivuotissuunnitelma, yhtiö teki uuteen järjestelmään jokainen kaksikymmentäyhdeksän, toisella - välein kymmenen tuntia, ja kolmas ei ole valmis, koska sodan puhkeamiseen - välein seitsemän tuntia, sodanjälkeinen - kuuden tunnin välein!
Nopea kasvuvauhti Neuvostoliiton talouden ei jäänyt huomaamatta länsimaissa. Jo 1950-luvun alussa. West alkoi hulluksi siitä. Ja jos Britannian esimerkiksi rajoittuu pääasiassa hälyttävä fakta - "Venäjä kokee erittäin nopea talouskasvu," Yankees kanssa luontainen selkeys päättelee: "Neuvostoliiton taloudellinen haaste on todellinen ja vaarallinen."
Myös vuonna 1953 amerikkalainen aikakauslehti "Neyshnl business" artikkelissa "venäläinen kiinni meitä ..." huomautti, että kasvuvauhti taloudellinen valta Neuvostoliitossa on edellä tahansa maassa. Lisäksi kasvuvauhti Neuvostoliitossa vuonna kaksi tai kolme kertaa suurempi kuin Yhdysvalloissa. Vielä. Yhdysvaltain presidenttiehdokas Stevenson julkisesti todennut, että jos tuotannon kasvua Stalinin Venäjällä jatkuu, vuoteen 1970 mennessä volyymi Venäjän tuotannon kolme-neljä kertaa ylittämään Yhdysvalloissa. Ja jos niin tapahtuu, seuraukset länsimaiden, erityisesti Yhdysvaltojen, on enemmän kuin katastrofaalinen.

UHKA WEST

Tältä osin haluaisin muistutetaan johonkin pakottavista syistä, miksi Hitler tuli valtaan ja puhkeamista toisen maailmansodan. Se, että "drive" Hitlerin valtaan ei johtunut ainoastaan, eikä ehkä edes niinkään geopoliittinen, poliittisista ja ideologisista syistä kuin oli valtava taloudellinen arvo.
Jopa 1932 (mukaan lukien) oli neljä suurta teollisuusalueet maailmassa: Pennsylvania Yhdysvalloissa, Birmingham Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Saksan Ruhrin ja Donetsk (sitten oli osa VSFNT) Neuvostoliitossa. Lopussa ensimmäisen viisivuotissuunnitelman lisättiin Dnipro (Ukraina) ja Ural-Kuznetsk (VSFNT).
Kuinka moni ei olisi syytetään kaikenlaisia ​​ylilyöntejä ensimmäisen viisi vuotta, mutta se on aiheuttanut maankuoren muutosta maailman taloudellisen voimia. Ja näin ollen se on merkitty, ja saman pohjimmiltaan maankuoren tasapainon muutos globaalin geopoliittisen voimia. Onhan maailma on tullut ei vain kuutta teollisuusalueilla. Vain kuusi West olisi jotenkin niin liikuttunut. Se oli sietämättömän vaikea jostain muusta syystä. Kunnes 1932 kolme neljäsosaa teollisuuden aloilla on maailmanlaajuista merkitystä olivat asettuneet länsimaissa. Lopulta lähtien 1932 tasan puolet maailmanluokan teollisuuden aloilla jo alueella Neuvostoliiton!
Näyttäisi, ihoa riisuttu ja lähes ennen hidastumassa heikkeni maassa vain noin viisi vuotta, enimmäkseen omasta, ei vain kukisti absoluuttisen ja myös näennäisesti horjumaton paremmuuden länteen jalustassa maailmantalouden Olympus, mutta pohjimmiltaan Olen kiinni hänen kanssaan.
Ja se ei ollut salaisuus, että aikaisemmin tutkimaton alueilla Neuvostoliiton lähitulevaisuudessa tulisi ilmetä useita merkittäviä teollisuuden alueilla maailmassa tasolla. Yli kolmasosa suurimmista mantereen - Eurasia - oli valtava alustan luomiseen, kehittämiseen ja menestyksen laajamittaista teollista tuotantoa. Aiemmin lähes koskematta runsaasti keskiosan eivät olleet saatavilla vain kehittämistä ja käyttöä, vaan intensiivisesti mukana aktiivisena talouden liikevaihdon.
Tähän asti vain maantieteellisesti, pääasiassa rautateitse, mahdollisuudet Neuvostoliiton geopoliittinen voima oli nopeasti täynnä tuntemattomia ja ennennäkemätön taloudellinen voima West, joka on myös muutosta vaikuttavan sotilaallisen voiman oli kysymys jonkin aikaa, mutta, kuten sanotaan, ja tekniikka.
Todellinen hallitsijat West hallussaan erinomainen (ja pidä) perusperiaatteet taloustieteen.Koska täysin toteutuneet niin nopeasti saavuttanut fantastinen summa nopeammin muuttunut fantastinen laatu että länsi on todella "kestää kaikki pyhät" ja antautumaan armoilla rakentaa sosialismia. Ja se ei ole virhe eikä hiukkaakaan.
Siksi lännen ja käänsi ne on järjestetty maailmanlaajuinen kriisi, nimeltään "Great Depression". Sen tiukkenevan oli vaarallinen lännen itse. Ja vaikka Hitler toi valtaan vaihteessa loppuun ensimmäisen - alku toisen viisivuotissuunnitelman.
Että Hitler tekijänä sodassa joutui keskeyttämään käynnissä olevaa kehitystä vihattu West Russia, joskin tuolloin Neuvostoliiton. Mennessä West keksiä mitään muuta voinut.
Sodan jälkeen oli yleinen tilanne on erittäin huolestunut länteen. Se muodosti järjestelmän ihmisten demokratiaa, joka tuli sisään ja maailman väestöstä jättiläinen Kiina. Se on käsissä sosialistisen maat ovat valinneet kehittämiskohteita olivat keskittyneet valtavat resurssit, jotka avustuksella Neuvostoliiton olisi ollut mukana talouden liikevaihdon, mikä puolestaan ​​johtaisi lähes täydellinen taloudellinen kaatuminen, ja näin ollen myös poliittiset arvot West.
Luonnollisesti, West ajattelemme, miten poistaa uhkaa sen olemassaoloa. Yksinkertaisesti sanottuna, aggressiivinen luonne on jälleen voitolle. Kuitenkin sodan jälkeen, valta ratkaisu oli jo sopimaton. Neuvostoliitto selvästi osoittanut kaikki edut ja voitti voiton ennennäkemätön historiassa.
Lisäksi jo rauhanrintamalla, Neuvostoliitto osoitti kaikki uskomattoman kehitystahti, jolloin sotaa edeltäneestä tasosta saavutettiin vasta noin kaksi vuotta. Niinpä jälleen turvautua sotaan keskeyttää kehittämiseen Neuvostoliitto ei ollut enää mahdollista. Lisäksi toisin kuin ennen sotaa tilanteessa Neuvostoliitto oli nyt liittolaisia ​​lännessä ja idässä.
Tietenkään tämä ei tarkoita uudestisyntyminen Länsi Saulin Paul. Ei siksi, että tämä yleisön ohjaavat näkökohdat rauhan. Päinvastoin, lännen, erityisesti Yhdysvaltojen, ovat tuottaneet pimeys, useita tuhansia erilaisia ​​suunnitelmia hyökätä Neuvostoliittoon sodan jälkeen. Mutta ymmärrä, että he yksinkertaisesti voinut. Ensinnäkin, koska kukaan maailmassa ei ymmärrä lännen, jos hän uskalsi nostaa käsi tärkeimmistä voittaja toisen maailmansodan.
Nyt teeskennellä, että Amerikassa antaa Englannissa ovat tehneet joitakin panoksen tappion natsismin. Ja sitten ihmiset ympäri maailmaa tietävät hyvin, että jos se ei puna-armeijan ja Stalinin, se olisi kaikki ruskeassa orjuutta, mukaan lukien Scoundrels kuten anglosaksit, joka, erityisesti Englanti, saksalaiset, jopa aikoo häätää Brittein saarilta.
Hieman myöhemmin West ei voinut tehdä tätä siitä yksinkertaisesta syystä, että Neuvostoliitto on oppinut salaisuuksia ydinaseiden ja puhua hänelle kielellä voima olisi yksinkertaisesti hyödytön, mikä osoitti selvästi sodan Korean niemimaalla. Stalinin tällaiset luvut eivät läpäise. Generalissimo saattaa hyvinkin vastata, että lännen olisi käännettävä ylösalaisin.
Jotkut "tunnettu luvut Television Arts" edelleen väittää, että Stalin väitetään pelosta, tappoi Beria. Viheliäinen valhe! Beria tietenkään ole mitään tekemistä sen kanssa. Tässä on tarpeen etsiä lännen käsi. Koska selkeä tietoisuus siitä, että kieli Mars ( "God of War") Stalinin on parempi olla puhumatta, varsinkin kun 1949, kun Neuvostoliitto tuli ydinvoiman West mukaan pelästynyt näkymiä todella pian taloudellista ja poliittista ylivaltaa Neuvostoliiton (etenkin kärjessä koko järjestelmän kansandemokratioiden).Onhan kasvuvauhti on kaksi-kolme kertaa korkeampi kuin Yhdysvalloissa. Yhdessä samalla motiivit, jotka on mainittu edellä, tämä on mitä oli perustana päätöksen poistamista Stalinin useimpien halpamaista, kaikkein salakavala, mutta yhtä ominaisia ​​lännen: murha!
Jää vain ihmetellä, miten West pystyi paitsi saada yhteyttä kuten roistoja kuin Hrushtshev ja K °, miten päästä yhteisymmärrykseen, ja vielä enemmän sopia heidän kanssaan.Kuitenkin ja tässä erityisiä vaikeuksia ei synny, jos huolellisesti ja perusteellisesti analysoida kaikkea, mutta se on valitettavasti paljon kuulu tämän artikkelin. Tämä on aihe erillinen tutkimus.

YI MUKHIN STALININ MURHASTA

Nyt mennään takaisin Stalinin, ja muistaa, että vuonna 1956, Twentieth kongressissa NKP osapuolen nimikkeistön suu Hruštšov ilmoitti tukahduttamisesta 1937 pelasti Neuvostoliiton ihmisiä kuolemaan, Stalin on väitetyn rikoksen. General Pavlov, erityisesti, se on kunnostettu jo vuonna 1957.
Ajatellaanpa ja yrittää ymmärtää perus johtopäätöksiä, jotka seuraavat tästä seikasta.Heidän kaksi.
Ensimmäinen. Party nimikkeistön NKP jostain syystä, se oli hyvin tarpeellista häpäistä Stalinin, ja koska kukaan nousi puolustamaan Stalin, epäluottamusta Stalin oli paitsi Hruštšovin, ja kaikki puolueen pomot NKP. Muistakaamme tätä päätelmää.
Toinen. Koska lähes 30 vuotta kärjessä Neuvostoliiton, Stalin otti satoja tuhansia kaupallisten, sotilaita ja muita hallituksen päätöksiä. Varmasti niin paljon hän voisi olla satoja vääriä päätöksiä, jotka haluttaessa voisivat siirtää pois rikokseksi.
Mutta osapuoli pomot ovat menneet uskomattomalla tavalla - heillä oli ansio Stalinin vuoro rikollisuuteen. Mitä tämä osoittaa? Vain että puoluevirkailijat eivät löytäneet mitään 30-vuotiaan Stalinin toimintaa voidakseen häpäistä häntä.
Vain 10 vuotta vallassa, Hrushtshevin puoluejohto ilman ongelmia löytyy syy poistaa häntä, syyttäen häntä aiheuttaa tappioita Neuvostoliiton: by tylsä ​​kyntämällä virgin tylpällä levisi pohjoiseen maissi, kautta uudelleenjärjestelystä unionin ministeriöiden talousneuvostojen. Ja Stalinin 30 vuotta hänen työnsä piti keksiä sellainen inhottava asia, että pysyvin blot paitsi valtuutettujen Twentieth kongressin, ja jokainen kommunisti.
Ajattele sitä, joka toi kaikki kannattajat Stalinin? Tyhmä ja pelkurimainen karjan että Stalin peloteltu niin, että tämä roska pois pelko kuolemasta alkoi luoda rikoksen hyväksi Stalin.
Politbyroon jäsen Stalinin ja Hruštšovin Stalinin liittolainen häpeäksi AI Mikojan, rooli jo svykshayasya pelkurimainen paskiainen, yritin selittää Kiinan kommunistit ja niiden käyttäytyminen marsalkka Peng Dehuai kirjoitti:
"Puhui kenellekään meistä etuajassa, ja olisimme menneet toiseen maailmaan" - Kiinan marsalkka heitti hänet halveksivasti: "Mitä te kommunistit, jos niin pelkää kuolemaa?"
Syvyys baseness osapuoli nimikkeistön kumpi piti mennä panettelevia Stalin suurennettu se, että kärki oli hyvin tietoinen siitä, että ei Stalin, mutta ne, silloinen sihteerit maakunnallisten, on aloitteentekijä osan tukahduttaminen, joka pääsi eniten vääryyksiä että se ei ollut Stalin, mutta ne kestivät epäoikeudenmukainen lauseita että Stalin on hallussa ne takaisin, ja he haluavat tappaa enemmän ja enemmän.
Tässä esimerkiksi, tällainen asiakirja.
"Keskuskomitea NKP (b) - Toveri Stalin IV 10 heinäkuu 1937 ilmoittaa, että kaikki rikollinen ja kulak elementtejä, jotka ovat palvelleet heidän lause ja asettui vuorilla. Moskovassa ja sen alueen osuus 41305 ihmistä. Näistä rikollisen osuus 33436 ihmistä. Saatavilla materiaalit antavat aihetta johtuvan 1. luokan rikollisia 6500 ihmistä. ja 2. luokan - 5272 ihmistä. Kulakov, jotka ovat palvelleet heidän lause ja asettui Moskovassa ja alueilla alue, 7869 henkilöt otetaan huomioon. Käytettävissä materiaali antaa aihetta sisällyttää tämä ryhmä 1. luokka 2000 ihmistä. ja 2. luokan - 5869 ihmistä. Komissio pyysi hyväksymään osa TT. Redens - Early. Office of NKVD MO, Maslov - Zam.syyttäjä Moskovan alueella, NS Hruštšovin -. MG ja MGC sihteeri oikealle, tarvittaessa vaihda t Volkov AA - Toinen sihteeri Moscow City komitea. Sihteeri MK VKP (b) Hruštšov. "
Huomaa kaksi pistettä. Tuomioistuimissa päällikkö NKVD, syyttäjä ja sihteeri alueellinen komitea "erikoistilanteissa troikka", "poikkeuksellisen troikka" tai yksinkertaisesti "troikka". Ja Hruštšovin, henkilökohtaisesti tarjoaa jäsenet troikan, kutsuu häntä jostain syystä "komissio". Miksi?
 
Koska aikaan pyynnön Hrushtshevin politbyroon ja Stalin vainojen ole vielä tehnyt päätöksiä niistä ja näin ollen ei antanut nimet tukahduttavia viranomaisen - Stalin oli vielä ajattelua. Ja järjestystä NKVD alun sorron ja miten ja kenelle pitää ne ja miten kutsua tätä tuomiota, oli vain 20 päivää sen jälkeen Khrushchev oli pyytänyt oikeutta tappaa ensimmäinen 8500 ihmiset.
Toiseksi, tukahduttaminen taas alistaa paitsi rikollisia ja nyrkkiä, mutta myös jäseniä kapinallisten, anti-Neuvostoliiton ja kansallismielisten järjestöjen jäsenet Neuvostoliiton vastaisen toiminnan ei pysähdy osapuolia ja White Guard järjestöjen poliittisten jengiläiset, ja niin rankaisevia. D.
Ja Hruštšev pyysi vain kahden ensimmäisen yksikköä "viides kolonna" - kulaks ja rikollisia - ampua 8500. 30 heinäkuu 1937 hän sai ampua vain 5000 jäsentä "viides kolonna" kaikkiin luokkiin, ja lähettää 30000. Luokitus Hrushtshev verenhimo ja pelko ennen hänen vapaa valinta. Hän teki, ja sitten pyysi ja pyytänyt lisäämään Moskovassa ja Moskovan alueella rajoituksia teloituksiin ja lopulta ampui vielä 8500 ihmistä.
Ja tässä on läheinen Hruštšovin, AI Mikojan, joka vakuutti Kiinan kommunistit, että jos hän vastusti tukahduttaminen, Stalin olisi heti ammuttu, joten rehellinen Mikojan täytyi olla hiljaa.
Ei, ei hiljainen Anastas Ivanovitš, joka on käynnissä korkeimman neuvoston Armenian, päinvastoin - huusi:
"Keskuskomitea NKP (b) m. Stalinin, Ihmisten Commissariat tonneja. Yezhov. ... Sillä todellinen puhdistus Armenia, sallikaa ylimääräinen 700 ihmistä ampua pois Dashnaks ja muiden anti-Neuvostoliiton elementtejä. Lupa annettiin 500 ihmistä ensimmäisen luokan, on jo käytetty. Mikojan, Malenkov, Litvin.
Jälleen kerran me kysyä. Ja Hrushtshev ja Mikojan ja Malenkov, ja satoja heidän puolueensa kollegansa voinut olla ymmärrä, että panettelu Stalin, ne tulevat Scoundrels äärimmäisen, niin konnia että ne eivät ole vain rehellisiä ihmisiä, mutta myös itse olisi hävetä katsoa silmiin. Mutta he menivät siitä.Miksi ?

CULT OF PERSOONALLISUUS

Sen Khrushchevites tähän kysymykseen on tavallinen vastaus: koska kommunistit oli hyvin paljastaen Stalinin henkilökultti, edelleen osapuolelle aina sulkea kollegiaalisesti eikä yksi henkilö, joka teki itse kaikki ylistys. Toisin sanoen, Khrushchevites väitetään ei halua myöntää, että sen jälkeen, kun XX kongressi jonkun pakko kirjoittajia korottaa itsensä romaaneja ja tarinoita, elokuvantekijät - elokuvia, historioitsijat - työssään, toimittajia - heidän sanoma- ja aikakauslehtiä.
Siksi, anna meille hieman siitä, miten Stalin pakotti itsensä kehua.
Ennen minua Binder "Red Army" -lehden julkaiseman yleisen politiikan osaston puna-armeijan, t. E. Sideaine päävaraston sotilas sodan. Sideaineena 1943 ja 1944. Oli sota, ja, tiedäthän, odotin että sotilaat pääasiassa lehden minulle, ainakin jokaisessa huoneessa, oli täytettävä muotokuvan Supreme Commander - tämä on tarpeen tahansa sotivien armeijat maissa.
Korotukseen Hänen komentaja ja horjuttaa vihollinen komentajat - on yksi tärkeimmistä menetelmistä torjua sotapropagandaan. Esimerkiksi saksalainen viikkolehti uutiskatsaus näiden vuosien alkoi jokaisen uuden version näytä Hitlerin Saksan tai johtajia liittolaismaiden.
Kussakin 24 "Puna-armeijan sotilaiden huonetta tänä vuonna annettiin 50 kuvaa monenlaisia ​​ihmisiä: tavallisesta sotilas marsalkka Zhukov, mistä kirjoittajat kenraaliluutnantti NS Hruštšovin, mistä työntekijä insinööri entisen vihollisen kansa Ramzin. Näytti siltä, ​​että olisi mahdollista löytää paikkansa tässä lehdessä ja muotokuvia Stalin, suurentaa häntä.
Joten, etsimällä 1943 lähes 1200 kuvaa, voit nähdä, että toimittajat vain kerran löydetty paikka muotokuva IV Stalin - hänen käsin tehty lyijykynällä muotokuva koristeltu jakeita kunniaksi 25 vuotta puna-armeijan.
Vuonna 1944, kirkastaminen Stalin noussut: Stalinin muotokuvan koristanut kannessa ensimmäisen kysymyksen; hänen muotokuvansa sijoitettu huhtikuun numerossa omistettu 25 vuotta lehden (sivuilla onnitteluja lehti); muotokuva Stalin lokakuun numerossa, jossa puna-armeija laittaa torjumiseksi tehtävän ylipäällikkö, "saavuttaa vihollisen hänen pesäänsä!" - ja lopulta hänen muotokuvan joulukuun numerossa samaan aikaan 65 vuotta Stalinin, mikä kuitenkin on huone ei ole raportoitu. Ja se on - kultti persoonallisuuden ja pelko luovan älymystön Stalin?
Mutta sitten tuli vapauden Hruštšovin Stalinin kultti persoonallisuuden ja, ja siten paljastui lehdistössä ryntäsi "kuusikymmentäluvun". Beru julkaistu aikaan "History of Suuren isänmaallisen sodan Neuvostoliiton. 1941 - 1945 ", avaa kolmannen osan (julkaistu 1964), joka kuvaa suunnilleen samana aikana sodan (marraskuu 1942 g.1943g
Siinä 148 kuvaa. On yksi kuva korkean - Stalin ei leikattu pois Roosevelt ja Churchill yhteisessä kuva tuloksista Krimin konferenssissa liittoutuneiden. A 7 näistä 148 valokuvat ja piirrokset kuvattu tärkein taistelija kanssa kultti persoonallisuus, nöyrä jäsen Front sotilasneuvoston niinä vuosina, kenraaliluutnantti NS Hrushtshev.
Miten vertailla näitä numeroita - yksi kuva 1200 ja seitsemän 148, - ja alatte ymmärtää miksi kaikki vapaus kirjailijoita, toimittajia, historioitsijat ja runoilijoita, jotka alla Hruštšov ylpeänä nimeltään itseään "kuusikymmentäluvun" ja että tehdä rahaa halventamisesta Stalinin tänään "shestiderastami" lempeä nimi.
Joten se ei ole, että Stalin pakotti itsensä kehua, mutta ennen kaikkea siinä, että hän ei anna varastaa.

STALIN ESTI VARASTAMINEN

Kyllä, Stalin esti tarttua osapuoli pomoja, ja se oli tästä hyvin kivulias ja surullinen.Tänään, kun huomataan hapnuli kaikki nämä entinen puoluejohtaja pomoja NKP aikana perestroikan ja Neuvostoliiton hajoamisen, tulee selväksi, kuinka loukkaavaa oli osapuoli pomot. Siellä on valtava voima ja sen avulla voisi tarttua koston, ja pirun, Stalin ei antanut.
Tässä esimerkiksi, marsalkka Zhukov. Komentaja, hän oli keskinkertainen, mutta varas osoittautui erinomainen. Sodan jälkeen hän oli komentaja Neuvostoliiton miehitysjoukot Saksassa ja se näyttäisi, oli tehdä kaikkensa palkinnot otetaan siellä meni koko Neuvostoliiton ihmisiä, erityisesti leskien ja orpojen, joiden isät kuoli ja komennossa epäpätevä. Sen sijaan, oshalev ahneudesta, Zhukov alkoi tarttua itse.
Hänet erottaa virastaan, siirrettiin komentamaan Odessa sotilaspiirin, mutta kesällä 1946 Stalin sai raportin, "Jagodina tulli (lähes Kovel) pidätetty 7 autoa, joka oli 85 laatikkoa huonekaluja. Kun tarkkailun asiakirjat paljasti, että huonekalut kuuluu marsalkka Zhukov. "
197 kohteita mahonki, pähkinä, kirsikka ja koivua, lohjennut muhkea sametti ja silkki, tuotti Zhukov saksalainen huonekalutehdas "Albin May". Huomaa, tämä ei ole tehdas pöydät, tuolit ja sängyt tehdään neuvostokansa, jonka omaisuus saksalaiset paloi yhdessä taloissa, ja kiillotettu, ja kuoret huonekalut asetetaan 8 kommunisti, niin sanotusti, Zhukov. Vuosi on kulunut, ja kävi ilmi, että huonekalut on yleensä siemeniä verrattuna Saksassa, tässä hapnul Marshal rikoksenuusija.
Ministry of State Security raportoitu Stalin:
"On yönä 8. 9 tammikuu. hän oli tehnyt epävirallinen haku Zhukov mökillä, joka sijaitsee kylässä Rublevo lähellä Moskovaa. Haku löysi että kahden huoneen mökkejä muunnetaan varasto, joka taloa valtava määrä erilaisia tavaroita ja arvoja. Esimerkiksi: - villa kankaat, silkki, brokadi, pan-sametti ja muut materiaalit - yhteensä yli 4000 metriä - turkikset - sable, apina, kettu, turkista sinetti, karakulchovyh, astrakaani - vain 323 nahat; Super lapsi - 35 nahat - kalliita mattoja ja seinävaatteita, suurikokoinen, otetaan Potsdam ja OE palatseja ja taloja Saksassa - vain 44 kappaletta, joista osa --- laajeni ja ripustetaan pois huonetta ja loput ovat varastossa                        - erityisesti kiinnittää huomiota mattojen levittäytyvät yhdessä puutarhahuoneista;
- Maalauksia klassisen maalauksen suurissa taiteellisen puitteissa - vain 55 kappaletta, ripustettu puutarhahuoneista ja osittain tallennettu varastoon; - Kallis palvelu pöytä ja teeastiasto (posliini taiteellinen koristelu, crystal) - 7 suurta laatikkoa; - Silver joukko pöytä ja teetä laitteet - 2 laatikkoa; - Harmonikat rikas taiteellinen koristelu - 8 kpl; - Ainutlaatuinen metsästysaseet yritys Goland Goland, ja muut - yhteensä 20 kappaletta. Tämä ominaisuus on tallennettu runko 51 ja runko, samoin kuin valhe irtotavarana. Huomionarvoista selvitys työntekijöiden suoritettu etsintä, että mökki Zhukov on pohjimmiltaan antiikkiliike tai museo, ripustettu sisällä eri kallis taide maalaus, ja niin monet heistä, jotka jopa 4 maalauksia roikkua keittiössä. Asiat saavuttanut pisteen, että makuuhuoneessa Zhukov sängyn yläpuolella roikkuu valtava maalaus kaksi nude naisten. On niin arvokkaita maalauksia, jotka eivät sovellu asunnon, mutta on siirrettävä valtion rahastoon ja olla museossa. Kuten ei havaittu Moskovan huoneistossa Zhukov matkalaukku koruja, kuvan mukaisesti pidätetty Semochkin Tarkastuksessa kävi ilmi, että matkalaukku on aina pidetty vaimo Zhukov ja ottaa sen mukaansa matkustaessaan. Nykyisin, kun Zhukov ja hänen vaimonsa saapui Odessa Moskovaan, sanoi matkalaukku ilmestyi uudelleen hänen huoneistossa, missä hän on nyt. Ilmeisesti on tarpeen vaatia suoraan Zhukov toimituksen matkalaukku koruja. "
Kaikki neljä vuotta, edelleen helppo sota, kenkä ja vaateteollisuuden Neuvostoliiton työskenteli lähes yksinomaan armeijan. Ihmiset tarvitse olla seiniä, miljoonia ollut mitään ruokkia ja mekko, revitty. Miksi, Zhukov, 4000 metriä kangasta?
Mutta Zhukov on fanned kirkkauden suuri komentaja, nyt tämä maine oli olennainen osa maan puolustuskykyä - vihollinen pelkäsi kokenut toisen maailmansodan, Neuvostoliiton sotilaalliset johtajat. Siksi mukaan Zhukov, Stalin rajoitettu ratkaisu:
"1. Tunnustavat, että T. Zhukov teoistaan ansaitsevat sulkeminen riveistä puolueen ja oikeuden eteen, joten T.Zhukov viimeinen varoitus, jättäen hänet viimeisenä mahdollisuus parantaa ja tulla rehellinen puolueen jäsen, arvoinen komentajan. 2. Vapauta t. Zhukov tehtävästään komentajana Odessan sotilaspiirin ja nimitti hänet komentaja pienimpiä piirit. 3. vaativat tonnia. Zhukov välittömästi luovutettiin valtionrahasto kaikkien kavallettuja niitä jalokiviä ja asioita. " Ja meidän pitäisi olla yllättyneitä, että Zhukov yhdessä Hrustsev johti kampanjan kunnianloukkauksesta vastaan Stalin? Ja kenraaliluutnantti Telegin, osapuoli komissaari kun Zhukov, joka oli huolehtia siitä, että paljon marsalkka Zhukov ei varastaa, vaan alkoi varastaa kanssa Zhukov. Otti "järjestyksen mukaan," joka on pienempi kuin Zhukov, mutta silti hapnul "suuri määrä arvo ylittää 16 kiloa hopeakoruja, 218 leikkaukset villaa ja silkkiä kankaat, 21 metsästys kivääri, paljon antiikki posliini ja keramiikka, turkikset, kuvakudokset Ranskan ja Flanderin päälliköiden XVII ja XVIII vuosisatojen, ja muita kalliita tavaroita. "
Hän sai vuonna 1948 25 vuoden kavaltamisesta valtion imuschestva82. No, hän on suorittamassa rangaistusta voisi Telegin osapuoli pomot tarkastella Stalinin eroaa kirottu tyranni?

JOHTAJA JA PUOLUEEN POMOT

Joskus käsitellään yksityiskohtaisesti sitä, kertoo enemmän suhteita organisaatiossa kuin pitkiä keskusteluja niistä. Tässä on yksi tällainen hetki, joka osoittaa, kuinka syvä kuilu avasi välillä kommunistisen Stalinin ja halpamaista-palvelimia, opettaa oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa näytellä kommunistien.
Stalinin, kukaan ei uskaltanut teeskennellä tyhmä, ja kaikki tiesivät hyvin, että kun alisteinen antaa pomo lahja, se on lahjus, joka on joko päämies sai minut antamaan tai orja maksaa kerjätä pomollesi että se ei ole oikeudellisesti välttämätön. Neuvostoliitossa, vain yksi henkilö sai lahjan, älä epäröi - Stalin.
Kaikki hän darilos siirretään välittömästi museon lahjoja toveri Stalin, ja tämä museo on itse asiassa on näyttely tuotteiden kansallisen luovuuden ja ammattitaito. Muut kapteenit myös miettiä, mitä he tekevät - mitä lahjoja kuka ja miksi ottaa.
Leningradissa, ennen sotaa johtaja Kirovin tehtaalla, joka valmistaa säiliöitä "KV", oli Isaac Moiseevich Salzman, historioitsijat, hyvin taitava mies vakuutti tänään. Kuitenkin samaa mieltä tästä lausunnosta vasta keskustelun siitä, mikä on älykkyyttä.
Se, että maailman armeijat ja aina yhä paino säiliön ja kasvattaa voimamittari asennettu sen päälle ase. Ystävä Salzman edellä aikataulua, ja ajoi pois liukuhihnan Kirovin tehdas raskas säiliöitä 76 mm tykki, jopa heikompia kuin ase on samaa luokkaa, seisoo keskipitkän säiliöt "T-34".
Ennen sotaa, suunnittelija Grabin tuella Stalinin, suunniteltu säiliö "HF" 85 mm ja 107 mm: n tykki voimakas, hallitus tilasi Zaltsman uudistaa tornin alla niitä, ja Grabin - aloittaa tuotannon. Grabin tuotti 800 kappaletta 107 mm aseet, ja Salzmann, Komissaari Vannikov aseita ja joukko kenraaleja vakuuttunut hallituksen että torni "KV" ei voi muuttaa, ja voimakas ase tämä säiliö ei tarvita.
Näin Zaltsman ei tarvitse kuormittaa elämänsä, rakentaa tuotannon ja kyynelten täyttäminen suunnitelma. Tämän seurauksena se on sotaa edeltävän tuotannon suuri määrä raskaita säiliöitä pienitehoisilla gun alkoi vuonna 1941, Hero of sosialistisen työväenpuolueen.
Sota alkoi, ja vuotta myöhemmin alkoi kysyä säiliöaluksia, joten ne eivät anna säiliöitä "KV". Pidetyssä kokouksessa Kremlissä, General säiliö joukot ME Katukov hallitus selitti: "T-34" täysin perusteltua kaikki toiveet uskottu hänelle taistelussa osoittanut olemassaolon oikeuden.
Mutta raskas "HF" ... säiliöalukset eivät pidä näitä säiliöitä ... ne ovat liian raskaita, raskas ja vaikea hallita. "HF" vaivoin voittaa esteitä. Niiden alapuolella ovat usein murenemassa siltoja, ja muita onnettomuuksia sattuu. Kaikessa tässä, "HF" on aseistettu aseen samaa luokkaa 76,2 mm, ja "T-34". Herää kysymys, mikä on etu "HF" yli "T-34"? Jos raskas tankki oli tehokkaampi ase, se olisi korvata sen ylipainon ja muita puutteita. "
Varsinkin paljon verta, meidän säiliöalukset valunut Kurskin Bulge: saksa raskasta tankkia T-IV "Tiikeri" voimallisilla 88 mm ase poltettu meidän "HF" mistä tahansa etäisyydellä, ja hitaasti liikkuvan "HF", toisin kuin "T-34" emme voineet edes liikkumaan päästä pois silmissä Saksan ampuja, ja vähän virtaa 76 mm tykki "HF" ei läpäise panssari "Tiger" jopa lähietäisyydeltä.
Alkuvuodesta 1943 päätettiin vetäytyä tuotannosta tämän uuden säiliön, ja sitten heti Salzmanin varustaa sen 85-mm ase, joka esitti perustettavaksi Grabin vuonna 1940!Todettiin mahdollista tehdä tätä, mutta hallitus on päättänyt vapauttaa eikä "HF" heavy tank "IP-2", jopa 107 mm: n ja 122 mm: n tykki. Ja ehkä on niitä, jotka ihailevat mielessä Saltzman - onnistui saamaan Star Hero vapauttamista suuri määrä pieniä sotilaallisten laitteiden torjumiseksi!
Mutta takaisin lahjoja ja kuiluun, joka erotti kommunistinen Stalin ja ahne opportunistit.Sodan jälkeen Saltzman päättäneet tehdä lahjoja esimiehilleen: Stalin - Premier Neuvostoliiton, AA Kuznetsov - sihteeri keskuskomitean kommunistipuolueen vastasi ministeriön Power, ja PS Popkov - ensimmäinen sihteeri Leningradin kaupungin komitea ja alueiden komitea. Lahjat olivat: ensimmäinen - miekka tuppi kultaa jalokivet ja kellot kullan tapauksessa; Toisen - kellon kulta tapauksessa ja kolmas - pronssi työtä pribor85.
Arvaa kuka teki lahja Salzmanin? Aivan oikein, Isaac Moiseevich oli viisas Stalin hän esitteli pronssi inkwell, miekka kullan ja timanttien kultakellon - Kuznetsov, ja loput kultaa kello - Popkov. Kysymys on, miksi hän on kallein rahassa ei ole lahja lähettää Stalin? Koska on olemassa kaksi pistettä.
Monet ihmiset, jotka ovat kiinnostuneita historiasta, on kuullut, että Yhdysvalloissa sodan aikana auttoi Neuvostoliiton aseita ja ruokaa. Se on niin tänään ja sanoa - että Yhdysvallat auttaa. Oletetaan simuloida tilannetta - kuvitella, että jotkut naiset ovat vakavasti sairaita vauva ja hän vaihtoi apteekkarin kihlasormus penisilliiniä.
Voimmeko sanoa, että apteekista auttaa tätä lasta, tai sanoa, hän on saanut tämän tapahtuman? Kyllä, sodan aikana Yhdysvaltain Neuvostoliitossa olivat tuomioistuimelle aseiden, puolustustarvikkeiden ja ruokaa. Mutta elleivät nämä alukset Neuvostoliiton palasi tyhjän Yhdysvaltoihin?
Alussa perestroikan nashumela asia nousu uponneen saksalaisen sukellusvene hyökkäyksiä Britannian risteilijä "Edinburgh", joka oli kävely, jonka lastina Neuvostoliiton kultaa Yhdysvalloissa. Mistä lähtien kaupan kultaa pidettiin käyttäen?
Kun sodan jälkeen oli tiivisti tasapaino keskinäisten toimitusten näytti siltä, ​​että Yhdysvallat laittaa tavaroita Neuvostoliitossa erittäin kallis hintasodan 9,8 miljardia dollaria, ja Neuvostoliiton velkaa lopussa sodan kaikkien 722 milliona86, TE kaikki tämä "help "olin maksettu 92%.
Ja kuka maksoi? Kyllä, ensinnäkin se maksettiin käteisellä ja arvoihin koko Neuvostoliiton ihmisiä - alkaen treasury valtion. Mutta samaan aikaan miljoonat neuvostokansa luovutettiin puolustusrahastoon oli heidän arvoesineitä, rahaa ja arvopapereita. Pre-sota dollarin ruplan kurssi oli 2 ruplaa 20 kopeekkaa dollariin, siksi, hankintakustannukset Yhdysvalloista ruplissa - 21600000000 ruplaa ..
Mutta Neuvostoliiton ihmisiä, lisäksi sotilaallinen lainaa 76 miljardia. Ruplaa, osaltaan puolustusrahastoon arvot 17800000000. Rubley88, t. E. USA "tuki" lähes kokonaan maksettu kokonaan vapaaehtoisten lahjoitusten kansalaisten Neuvostoliiton.
Ja mitä, heti sodan jälkeen, jossa vaimo ja leski veivät kultaa kohteita puolustus rahasto, Stalin vie lahja kultaa ?? Ei, Isaac Moiseevich ollut tyhmä - hän teki lahjoja kultaa niihin, jotka mielellään vastaan ​​- party pomoja Kuznetsov ja Popkov.
Toinen kohta. Etsi säiliössä tehtaan pronssi inkwell, inkpot koristella malleja säiliöiden ja aseet - ei ole ongelma. Etsi taiteilijoita, jotka ovat sopineet vapaasti inkwell Stalin - entistä helpompaa. Mutta Salzman selittäisi Stalin, jossa hän otti kultaa ja timantteja? Stalin välittömästi ohjeiden selvittää, kuinka paljon Saltzman vain oli, jos hän löysi jäännökset ja esimiesten?
Mutta Kuznetsov ja Popkov ottivat osuus varastettu ja "tahditon" kysymystä varas ei - tässä Salzmanin oli varma ja ollut väärässä. Vuonna 1948 siitä tuli paljon Kuznetsov ja Popkov, noussut ja nämä "lahjoja". Kuznetsova kanssa Popkov ammuttiin ja Zaltsman Stalin antoi potku perseeseen ja hän lensi ulos tuolin ja johtaja, ja puolueesta. Ja siellä, ja siellä se kuoleman jälkeen Stalin, Hruštšovin palautettu "marttyyri stalinismin."
Ja tällainen "marttyyrien" korkeimpia puolue-tilassa byrokratia Neuvostoliiton oli paljon.
Tässä esimerkiksi, sodan aikana lentokoneteollisuuden Shakhurin Commissar ei ehtinyt tuottaa taistelijoita, suunnitelman mukaan. Meillä oli raportoitava Stalinille, tehdä parannus. Mikään ei oikeastaan ​​kauheaa ei tapahtuisi - hyvin, olisi torui Stalin, no, ehkä, voisi erottaa virastaan ​​Shakhurin. Mutta Shakhurin tehdä sitä - hän määräsi tarkasti silmällä laadusta lentokoneen.
Ja taistelijat, esimerkiksi silloin, kun osat oli kiinnitetty ruuvaamalla ruuvit, ruuvit yksinkertaisesti lyödään vaneri. Kone saatiin todellinen suunnitelma toteutettiin, Shakhurin kuten Salzman, hän tuli sankari sosialistisen työväenpuolueen.
Ja edessä taistelussa kun nämä taistelijat on suoriuduttava hyvin jyrkkä käännöksiä, tai ulos jyrkkä huippu, ne hajosi, lentäjiä tapettiin. Tällaiset "taistelijat" laittaa armeijaan useita tuhansia, kuinka monta pilotit kuoli - kuka harkitsee sen nyt? He eivät palanneet taistelusta - sitten saksalaiset ammuttiin alas.
Lentokoneiden kasvit sotilaallinen edustajia huutaa toimittamiseksi eteen viallisten lentokoneiden komentaja puna-armeijan ilmailun, kahdesti Neuvostoliiton sankari marsalkka Novikov. Mutta Novikov oli suhteellisen Shakhurin hän rakasti yksi rikkomus ei anneta. Mikä ero heille kuinka moni näistä piloteista kuoli - naiset synnyttävät uutta.
Mutta tähti Heroes saada - tämä on erittäin tärkeää. Ja Novikov Shakhurin avustamana - toimitus avioliiton edessä piilotettu, arvoton taistelijoita velvoitetaan ottamaan, onnettomuuksia ja kuolemaa pilotit syyttää saksalaiset. Kuitenkin sodan jälkeen, tämä baseness paljastui ja tuli tunnetuksi Stalinille. Tom ei välitä kuinka monta pilotit tapettiin.Shakhurin ja Novikov riistettiin palkintoja ja joutui tyurmu89. Uhrit stalinismin pelin.
Nämä esimerkit osoittavat selvästi, miten terävästi alkoi hajottaa, miten kommunistinen Stalin ja ne, jotka kutsuvat itseään kommunistit, joka mukaan Lenin, oli sopivat vain ampua heidät. Ja paskiaiset puolueen tätä lähestymistapaa, tietenkin eri mieltä. Ja ajatus siitä, että Stalin oli zazhilsya tässä maailmassa, ei voinut tunkeutua niiden aivot, ja pelko kostotoimia ahneus ei voinut antaa vaahto määrittämistä.

TUKAHDUTTAMINEN STALININ AHNEUS KESKUUDESSA SCOUNDRELS PARTY JA VALTIOKONEISTON - ON SYY RIITTÄÄ TAPPAMAAN STALIN, MUTTA SE EI OLE SYYTÄ MUSTAMAALATA HÄNTÄ JA ITSE MUDAN KLO XX KONGRESSI NKP.LOPPUJEN LOPUKSI HÄN EI OLLUT SIELLÄ VARASTAA EIKÄ KUKAAN PUUTTUNUT.

Niinpä Stalin teki jotain muuta, joka aiheutti nalkuttava viha ja pelko kommunistipuolueen roistoja kuten vihaa ja pelkoa, he menivät julkinen osoitus sen meanness vuonna 1956. Ja tämä "jotain" viittaa valtion viranomaisille osapuolen laitteen. Saanen muistuttaa, mistä oli kysymys.

PARTY VIRTA - KUOLEMAANSA

Vuonna 1936 Stalin uudelleen Neuvostoliiton vallan ja lainsäädäntövallan Neuvostoliitossa antoi kaikille ihmisille Neuvostoliiton. Mutta hän ei uudelleen itse kommunistipuolueen, ja se on jatkanut toimintaansa politbyroon, joka ylitti Neuvostoliiton vallan, ja sen seurauksena, käytännössä vähän on muuttunut - puoluevirkailijat oli vielä sama voima. Esti uudelleen osapuoli sota - että hän laittaa kysymys pannajulistus kommunistisen puolueen laite valtiovaltaa.
Sillä välin, jolloin puolue laitteen valtiovallan on tuhonnut sisä-puolueen demokratia, vireille kaikkien diktatuurin kourallinen puolueen nomenklatuuran ja rivijäsenet kommunistit tuomittu roolin extrat. Stalin välittänyt - hän etsi kaikin mahdollisin tavoin avoin selvitys lausunnon tahansa kommunisti, ja vain kansalainen.
Hän voimakkaasti vaati kritiikkiä, ja vaati eikä lyödä joku "mielipiteiden moninaisuutta" tai liberalismin. Mikä tahansa kritiikki jotenkin valaisee puutteet ja haittojen - takaa, että bolshevikit Säilytä virta. Kritiikki - seulonta roskia osapuoli.
Kun osapuoli puhdistuksissa Stalinin, toistan, kommunisti arviointiprosessi tapahtui yleisissä kokouksissa ei-osapuoli voisi arvostella kommunisteja. Tämä johti siihen, että ihmiset osin ja kommunistit ei tuntunut koskemattomia.
Vaikka loukkaantumisriskiä ja kuoleman ripustettu yli kaikkien toimihenkilöt kommunistien ja ruohonjuuritason koneistojyriä olivat kiinnostuneita kritiikkiä, vaikka se oli osuvia, ja Stalin jatkuvasti katseli, että kukaan puolueen jäsentä, eikä kansan suussa ei ole suljettu. Hän selitti laitteen Moskovan osapuolen yksikkö:
"Varsin usein edellyttävät, että kritiikki oli oikein kaikilla mittareilla, ja jos se ei ole aivan oikea, alkaa hänen moittia, pilkkaavat. Se on väärin, toverit. Tämä on vaarallinen harha.Yritä vain laittaa tällainen vaatimus, ja suljet suusi, ja satojatuhansia työntekijöitä, työntekijöiden kirjeenvaihtajat, kylä kirjeenvaihtajat haluaa korjata meidän puutteita, mutta joskus ei pysty kunnolla muotoilla ajatuksiaan. Olisi vakava sijasta itsekritiikki ... Siksi olen sitä mieltä, että jos kritiikki on vähintään 5-10% totuus, että kritiikki olisi tervetullut, kuuntele tarkasti ja ottaa huomioon terve viljaa. "
Komsomol opettanut: "Olisi virhe ajatella, että kokemus rakennusalalla ovat vain johtajat. Tämä ei ole totta, toverit. Suurin massat työntekijöiden rakentaa teollisuutta, varaamiseen päivästä toiseen rakentaa valtava kokemus, joka on meille arvokasta, peräti kokemusta johtajat. Mass kritiikkiä alhaalta, ohjaus alhaalta, tarvitsemme muun muassa kokemus varauduttava suurten ei saa tuhlata, vaan on varautunut ja käytännössä. Siksi puolueen tehtävä: armoton taistelu byrokratia, järjestämällä massa kritiikkiä alla, ottaen huomioon tämän arvostelun käytännön päätösten poistamiseksi meidän puutteita. "
Jälleen kun ehto, koneistojyriä, elämä on tyytyväinen teitä, ihmiset tai ei, halusipa, ja voit etsiä ilman Stalin "terve grain" poistamiseksi tyytymättömyyttä. Mutta heti kun sodan vaaraa elämän kommunistien on kadonnut, kriitikko puolueen laite on tullut taakka.
Jos viranomaiset hylkää virkamiesten puolue laitteessa ei ollut, niin puolue laitteen ollut mitään sulkea suun kriitikot ja olisi edelleen kestämään kritiikkiä. Ja voimalla osapuolen koneistojyriä voisi pakottaa valtion virkamiehet hiljaisuus tahansa kriitikko rangaistuksia, jopa puolue, jopa ei-puolue.
Sodan jälkeen, arvostellaan osapuoli laite tuli vaarallinen, ja kaikki toimiehtosopimusta kommunistisen tuli koskematon, rooli rivijäsenet kommunistit rajoitettu varmistaa, että äänestyksen päätös pyhittää tahansa osapuolelle virkamiehiä.
Kun Hruštšov nykyisin ainoastaan ​​perinnön Stalin, hän pelkäsi, että esimerkiksi Kazakstanissa, kommunistit eivät hyväksy puolueen keskuskomitean ja ei valinnut niiden johtajia lähetetään Moskovasta, Hruštšovin, ja Brezhnev Ponomarenko, TE rooli stalinistisen osapuolen massojen alussa hänen hallituskautensa, vaikka olin todellinen - Hruštšov oli pakko ottaa huomioon lausunnon listalla ja tiedosto kommunisteja.
Loppuun mennessä uransa, hän on ylpeilivät taiteilijoiden (in muistelmat elokuvantekijä M. Romm)
"... Mutta ratkaista, niin kuka sitten? Päätä pitäisi ihmiset maassamme. Ja ihmiset, jotka tämä on? Se on osapuolena. Osapuoli, joka on? On me olemme - osapuoli. Sitten päätämme aion päättää. Onko selvä? "
Pian Stalinin kuoleman, kävi selväksi kaikille. Osapuolen organisaationa miljoonien kommunistien yli. Party oli ryhmä ihmisiä huipussaan.
Olipa vaatia raketti tiedemies ymmärtää, mitä tapahtuu, ja suurin osa puolueen jäsentä jälkeen vaaraa juhlien laitteen katoaa, ja kyky komennon valtiokoneiston, Neuvostoliiton hallitus - säilyy?
Joku kiinnostava jäsenjärjestö joille sinun tarvitsee vain tylsää toistoa, mitä viranomaiset sanovat, eivät ole julkisia eivätkä ammatillista taitoa ei tarvita, mutta joka tekee mahdolliseksi harjoita tehtävää valtion ja käyttää massa hyödyt? Aivan oikein - sodan jälkeen osapuoli jäsenyys on tullut erittäin houkuttelevaa tyhmä ja ahne paskiaiset.
Joten se oli mahdotonta jättää osapuolelle valtaa valtion voitettuaan sodan, oli mahdotonta edes siitä syystä, että se olisi kuolemaan puolue - ja että Stalin ei voinut ymmärtää. Kuten näette myöhemmin, Stalin aktiivisesti partnomenklatury pyyhkiä pois valtionhallinnon, mutta hän teki sen ilman etukäteen, toisin kuin peruskirjan osapuoli.
Niinpä seuraava askel Stalinin kommunismin oli olla sellainen uudelleenjärjestely osapuolen rakenne, jotta kommunistisen puolueen teknisesti voinut johtaa maata, t. E. Jotta osapuoli ei ole elimiä valtion valvonnassa.
Olemme kiinnittäneet niin paljon aikaa vaahdon, joka voi olla tuntui kuin kaikki nämä purkamista meille miehitetty kaikki Stalinin ajan. Itse asiassa se ei ole, kaikki hänen aikaa kului hallintaan maan johtajia People. Ja saasta Stalin toimi siltä osin kuin ne pakotti hänet käsittelemään niitä. Ja he tekivät.
Valtava maa, suuria ongelmia, valtava innostus ihmiset, jotka luovat kansallisen hyvinvoinnin ja että runsaan kuten ketut, Pearl konnia kaikista kansallisuuksista paremmin "päästä" syödä paljon, vittu ja mitään antaa vastineeksi.
Järjestetty, tarttuma, mutta onni ei ollut - damn, Stalin ei sallinut heidän elää. Tämä olisi Zhukov kutsuttu maan muihin eläimiin ja tarjoaa monia maalauksia, mattoja, kirjoja kulta kohokuviointi hän varasti Saksassa - kaikissa muissa vaahto tottuivat kateudesta.
Ja Stalin, muista, menivät ja ilmoittivat kaikki jutut Zhukov takavarikoida ja myydä sekä rahaa parantaa ihmisten elämää. Se olisi laulajan Ruslanova laittaa kaikki 300 karaattia timantteja, että hänen miehensä oli varastettu Saksassa - kaikki muut naaraat kateus olisi dip.
Mutta ei - hänen timantteja samaan tarkoitukseen takavarikoitiin ja erittäin silti miehensä ja vangittu.
Järjestäkää sihteeri piirin tai alueellinen komitea laitteeseen ja odota, että te kaikki tekee kodin eri lahjoja, ja kirottu Stalin tekee työstä yötä päivää, ja jopa läpi takauskeskuksen valvonnasta asennettu omaan moraali. Täällä edellä mainittu sihteeri Leningradin alueellisen ja kaupunki PS Popkov löytyi yhteensä 15 maata, koska loppujen lopuksi se työnnetään kuoren lauseen line!
No, kuinka huono paskiainen elää Stalinin? Mutta nämä paskiaiset, kun kommunistinen olla ollut enää pelkää, kasvatetaan uskomattoman hyvin.
Kuten Stalin yritti valita rehellisiä ja kunnollisia ihmisiä viranomaiset koskevat maan ja puolue, kuin jos hän tai ankarasti rangaista saastalle ja ilmaisohjelmia partnomenklaturnoy houkutus oli niin suuri, että rascal nousi puolueessa ohjaimia epätoivoinen määrätietoisesti.
Pelko raskaan käden Stalinin ja ahneus kasvatetut eläimet hyötyä niistä on sellainen viha Kansan, että johtaja työtätekevien, joka mukaillen tunnettu tilanne, voimme sanoa:
"Ne huipulla ei enää kanneta kurissa roistoja ja rascals voinut odottaa Stalin kuolla luonnollisen kuoleman."
Tämä on motiivi murhaan Stalinin. Mutta tämä motiivi ei ole täydellinen.

EN USKO, ETTÄ STALIN HALUAISI OTTAA TÄLLÄ PASKIAISET JA ANTAA HÄNEN ELÄMÄNTYÖNSÄ, KANSAANSA.

 Ei, Stalin antoi roistoja puolueen hänen viimeinen taistelu ja putosi tässä taistelussa seinillä suojattu heitä Kommunismin. 
Ei hän omisti elämänsä kansaansa, että haluaa vaihtoon kapitalistisen loisia loisia, jotka kutsuvat itseään kommunistit.
Vuodesta kirjan YI Mukhina "Mikä tappoi Stalin?".

1 kommentti:

  1. Oletko huono taloudellinen tilanne? Tarvitsetko lainaa? Tarjottavat palvelut ovat alla:
    Henkilökohtaiset lainat
    Opintolainat
    Yritysten lainat
    Kotilainat
    Velan takaisinmaksu
    Lääketieteelliset lainat

    Palvelumme ovat nopeita ja erittäin luotettavia, kun saat lainasi lainaasi, kun lainat, lainat hyväksytään 30 minuutin kuluessa hakemuksesta. Ota meihin yhteyttä nyt (Finance.4all@aol.com) ja hanki lainaasi tänään.

    Kiitos,
    Rahoitus 4 Kaikki.
    www.financeforall.webs.com

    VastaaPoista