maanantai 20. maaliskuuta 2017

ONKO EU SUOMEN TUHO VAI PELASTUS?
Onko EU Suomen tuho vai pelastus? Suomen talous on tällä hetkellä erittäin huonossa kunnossa ja valtion velka kasvaa edelleen. Samanaikaisesti eri EU-maissa kiehuu ja on kiistoja ja kritiikkiä EU:n toimista ja Kreikan tapaus osoittaa, miten se on vaikuttanut voimakkaasti EU:n alueella ja sellaisena tämä Kreikan finanssikriisi ei ole vieläkään ohi. Italia seisoo savijaloilla, Ranska rypee omissa vaikeuksissaan, joka heiluttaa Ranskan poliittista järjestelmää. Myös muissa EU-maissa ilmenee miten EU:n vastaisuus on lisääntymässä mutta mikä on Suomen tilanne.
On ihmeellistä, että maamme valtaa pitävät tahot, vanha puolueet ovat kirjaimellisesti uhraamassa tai ovat jo uhranneet Suomen EU:n alttarille, vaikka Suomi juhlii tänä vuonna 100-vuotiasta olemassaoloaan ja itsenäisyyttään. Onko Suomi todella itsenäinen? Tarkastelen muutamilla asioilla, onko Suomi todella itsenäinen ja onko päätöksenteko meillä itsellämme.
Ottaessamme huomioon Suomen maatalouden ja maataloustuotteiden kotimaisuusasteen, niin Vantaan kaupunki oli aikeissa korottaa kotimaisuusastetta puhtaan ravinnon suhteen kouluissa ja päiväkodeissa, niin törmättiin EU:n päätöksiin, että tarjouskilpailu täytyy ulottaa koko EU:n alueen jäsenmaihin, ei suomalainen puhdas ruoka, luomutuote, ole kilpailukykyinen halpatuonnin kanssa ja viimeinen lihaskandaali Brasilian lihasta, jossa toimittajina olivat pilaantuneen lihan markkinoijat, jotka ovat tuoneet myös Suomeen tuotteitaan ja joiden puhtautta pyritään nyt jälkikäteen arvioimaan.
On hälyttävä ja varoittava esimerkki, miten tuontilihassa piilee monia vaaroja. Suomen maatalous on viime aikoina kokenut kovia myös EU:n kohdentaessa pakotteita Venäjälle Krimin kysymyksen johdosta ja Venäjän asettamat vastapakotteet EU:lle ovat koskettaneet kaikista rankimmin Suomea, jonka maatalous ja elintarvikevienti ovat kärsineet tästä EU-maista kaikista eniten.
Tämä on aiheuttanut viljelijäväestölle kaikista eniten taloudellisia ongelmia, jotka ovat aiheuttaneet jopa konkursseja. Tämä koskee kaikkia elinkeinoalan toimijoita. Kaikkialla nähdään miten EU on säännöstelemässä ja ohjailemassa ja Suomen oma päätöksenteko ei pysty vaikuttamaan pienimmissäkään asioissa. Valta on luisunut Brysseliin ja EU:n liittovaltiolle, mitä se on todellisuudessa.
Ketkä kantavat tästä vastuun? Ne ovat kaikki eduskunnassa olevat vanhat puolueet, joihin lukeutuu myös perussuomalaiset, jotka ovat kääntäneet takkinsa EU-kysymyksissä ja ovat myyneet samalla tavoin suomalaisen talonpojan oikeuden itse viljellä ja toimia tuottajina. Nyt heistä on tullut EU-byrokratian rattaiden uhreja ja on vaara, että Suomen omavaraisuus on hiipumassa kokonaisuudessaan, joka olisi mitä suurin virhe.
Mikä avuksi tähän tilanteeseen? Riittääkö ero eurovaluutasta? Minusta se ei riitä. Suomen on erottava EU:n liittovaltiosta kokonaisuudessaan ja palautettava päätöksenteko meidän maahamme ja oma markka valuutaksi takaisin, jonka suhteen saamme tehdä itse päätöksiä ja suomalainen elintarvike- ja viljelijäväestön toiminnan tukemista, että olisimme siirtymässä mahdollisimman suurella osuudella omavaraisuuteen ja huomioitaisiin puhtaat elintarvikkeet, siis luomutuotteet ja erikoistumista viljelyssä ja samalla kun Suomi eroaa EU:sta niin puretaan Venäjän vastaiset pakotteet ja normalisoidaan naapurin kanssa kauppasuhteet.
Nyt meidän olisi vihdoinkin ymmärrettävä, että vanhat puolueet ja Keskustapuolue sekä Perussuomalaiset ovat olleet pettämässä vijelijäväestön ja voidaan sanoa, että he ovat olleet talonpoikien tappolinjalla. Estäkäämme Suomen tuho ja turvatkaamme Suomen itsenäisyys ja turvatkaamme tulevaisuudessa päätöksenteko Suomessa.
Meille riittää EU:n sortovalta ja sen byrokratia, joka on vienyt Suomen alennustilaan ja eduskuntapuolueet kansa voi laittaa vastuuseen teoista, joilla he myivät Suomen itsenäisyyden EU:lle mutta Suomen kansa voi yhtenäisesti taistella Suomen itsenäisyyden puolesta, jolloin me kaikki voimme yhtyä 100-vuotiaan Suomen synttäreihin.
Risto

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti