tiistai 21. maaliskuuta 2017

03/20/2017
Näytä tämä sähköpostin selaimessasi
tärkein
Zakharchenko: "Me olemme voittajia, ja tämä on kohtalomme"
17 maaliskuu 2017 18:21
Viralliset edustustolle Donetsk kansantasavallan johtama Aleksandr Zahartšenko vieraili juhlallinen tapahtumia, kun 3rd vuosipäivän Krimin paluusta Venäjän federaation kaupungissa Simferopol 16. maaliskuuta. 
Lue lisää
"Donbass tulee Venäjän pian," DPR Head Zakharchenko Krimin
17 maaliskuu 2017 12:48
16. maaliskuuta valtioneuvoston tasavallan Krimin isännöi juhlaistunnon, kun kolmas vuosipäivä yhdistymisen niemimaalla Venäjän federaation kanssa. Aleksandr Zahartšenko, johtava virallisen valtuuskunnan Donetskin kansantasavalta, onnitteli Crimeans on maamerkki mennessä.
Lue lisää
Ukrainassa lopettaa verisen sodan Donbass! - Online Vetoomus
16 maaliskuu 2017 18:39
Koska vuoden 2014 alussa Ukrainan sotapäälliköt ovat määrätietoisesti hävittivät asukkaat Donbass, ja avoimesti tukee uusnatsien ja rikollinen palkkasotureita. Tämä sota on jo jatkunut jo 3 vuotta, ja kaikkien poliittisten voimien, ei näytä olevan loppua näkyvissä.
Lue lisää
Historia sodan Donbass - Instrumental Music Video (18+)
16 maaliskuu 2017 17:37
Symphony säveltäjä Dmitri Šostakovitšin, antaa musiikkia tämä video, joka näyttää totuudenmukaista polku sodan Donbass. Miten konfliktin historian nähty silmissä kansalainen Donetsk kansantasavallan? Millainen uhka pakotti Donbass ja nousi, yhdistyneet yhdeksi, ja taistella puolustaa kotinsa, perheensä, kulttuuriin ja kotimaahan?
Tämä näkemys ja ymmärrys on täysin erilainen kuin mitä on esitetty West.
Doni News Agency
Lue lisää
Ukrainan väärä lippu pommitukset Avdeyevka - mitä on jäljellä pro-Ukrainan sota propagandaa?
15 maaliskuu 2017 17:46
Länsi Backed median propaganda kerronta sodasta Donbass on perustunut tänä vuonna tosiasia ainoa saatavilla pro-Ukrainan tarina: "Kuinka 'kauhea pro-venäläinen separatistit' on pommittamisen kaupungin Avdeyevka!". Itse asiassa, lukemattomia emotionaalisesti ladattu tarinoita on julkaistu Ukrainan ja Länsi valtamedia tästä asiasta. 
Lue lisää
Puolustus
Siviilien Donetsk Kievskyn alueella alle Ukrainan kuoret [Video]
17 maaliskuu 2017 18:52
Kievskyn piiri sijaitsee ole kaukana keskustasta Donetsk pääomaa DPR. Ukrainan kuoret tuhoaa siviili-infrastruktuurille ja uhkaa elämää asukkaiden tällä tuskin survotaan alueella. Videoraportti yhdestä viime kuoret.
"Kaikki on pilalla, meidän on palauttaa kaiken. Tietysti se vie paljon työtä, mutta kiitos Jumala kukaan haavoittui", sanoi Ivan Tereshenko, kansalainen Donetsk 
Lue lisää
Ukraina kuoritut 15 siviili taloa Stakhanov, LPR [TV Report]
13 maaliskuu 2017 22:34
Ratkaisussa on Stakhanov vuonna Lugansk kansantasavallassa toughed ulos huono yö. Ukrainan tykistö jälleen harjoittaa tulen rauhallisimmista alueista. Korjaus joukkueet rahaksi seuraukset öisin kuoret, vaikka asukkaat Maiskaya Street muistaa viime yönä kauhuissaan.
Lue lisää
Ukrainan murhaajat komentaja Anaschenko vangittuina LPR [TV Report]
11 maaliskuu 2017 20:08
Ukrainan sabotoijille joka murhasi pään LPR Kansan Militia Office, eversti Oleg Anaschenko ovat pidätettyinä Lugansk kansantasavallassa. Virkailijat republikaanien turvallisuuden ministeriö (KTK) pidätetty Ukrainan sabotoijat, joka vuonna helmikuu 2017 suorittaa murhaa Oleg Anashchenko.
Lue lisää
Exlusive: Doni toimittaja alle Ukrainan pommitukset Kominternovo kylä, DPR
10 maaliskuu 2017 22:07
6. maaliskuuta 2017 Doni News Team oli tarkkailla tilannetta eteläisellä Donetskin kansantasavalta. Vuonna siviili asutuilla Kominternovo kylä toimittajaa cought jopa keskellä raskaan Ukrainan kuoret. Doni Press Center Italian kirjeenvaihtaja, Vittorio Rangeloni, tuotti videon raportin intensiivistä tilanteesta.
Lue lisää
Tilanne kriittinen Kominternovo, Donetsk kansantasavalta [Video]
03 maaliskuu 2017 18:03
Tilanne on hyvin vaikeaa Kominternovo kylässä. Daniil Bogdan, sota kirjeenvaihtaja DPR Kansan Militia Lehdistöpalvelu, raportit aiheuttama tuho Ukrainan kuoret keskuudessa siviilejä.
Lue lisää
Donbass Life
Zveroboy: "Go, Go, Taistelu Ajoneuvot!" [Musiikkivideo]
06 maaliskuu 2017 22:33
Katso uusi musiikkivideo sodasta Donbass, Lugansk kansantasavalta (LPR). Bändi on nimeltään "Zveroboy" ja kappaleen nimi on "Go, Go, Fighting Vehicle (IFV - BTR)". Musiikkivideo esitetty erilaisia ​​Englanti subtitles by Doni Donbass News Agency.
Video: Lugansk24, 3.6.2017
Lue lisää
Yli 1000 ihmistä ilman sähköä Gorlovka jälkeen Ukrainan raskas kuoret
05 maaliskuu 2017 17:16
Viranomaisille Donetsk ja Lugansk kansantasavaltaa raportoivat Ukrainan sotilaallinen yöllä sunnuntaihin jatkoi kuoret tasavaltojen. Yli 1000 kotitaloutta Gorlovka kolme siirtokuntia katkaista sähköt ja yksitoista taloa vaurioitui yö pommittamisen asemissa Ukrainan armeijan vt paikallisen hallinnon Ivan Prikhodko ilmoitti sunnuntaina.
Lue lisää
60. juhlavuoden Venäjän humanitaarista saattue saapua Donetskin kansantasavalta - TV Report
21 helmikuu 2017 23:05
60. juhlavuoden humanitaarinen saattue saapuu DPR. 60. juhlavuoden saattue toimitettiin Donetsk ja Lugansk kansantasavaltaa. Ensimmäistä kertaa tänä vuonna valkoinen kuorma saapui DPR pääomaa. Tällä kertaa taakka volyymi on yli 200 tonnia. 
Lue lisää
DPR Kansalaisten: "Ukrainalaiset, et henkilöitä, jotka eivät vapauttajiksi - sodan lopettamiseksi!" - Video Raportti
18 helmikuu 2017 18:12
Kansalaisten Donetsk kansantasavallan lähettävät niiden video terveisiä Ukrainan sotilaat, jotka hyökkäävät ja kuoret DPR alueella joka päivä ja yö. 
Lue lisää
Komentajat "Givi" ja "Motorola" haudattu vierekkäin Donetsk - Video Raportti
11 helmikuu 2017 19:05
Mikhail "Givi" Tolstikh haudattiin perjantaina vieressä veljensä aseiden, Arsen "Motorola" Pavlov, vuonna Donetskin kansantasavalta.
"Hän pysyy hengissä meille, hänen työstään jää sydämissämme, ja vaikka me jatkaa sitä, ja aiomme jatkaa työtään, hän elää. Aion pitää lupaukseni teille, teen kaikki mahdollinen, joten meidän pataljoona voisi olla olemassa ja työ, kuten opetti meille. Lepää rauhassa ", sanoi sotamies.  
Lue lisää
muut
Yhdysvaltain merijalkaväen tulee Mustanmeren ja alkaa sota pelit
19 maaliskuu 2017 19:07
Vain muutama päivä sitten neljä NATO sotalaivoja enetered Ukrainan satamaan Mustallamerellä kuukaudessa. Myös Yhdysvaltain lasku aluksen merijalkaväen on ylittänyt Bosborus Strait ja sterted yhteisiä porat Romanian laivaston.
Lue lisää
USA uhkaa Pohjois-Korean ydinsodan - 300000 Yhdysvaltain johtama sotilaat taistelemaan valmis
17 maaliskuu 2017 22:57
Yhdysvaltain ulkoministeri varoitti perjantaina, että sotilaallinen toiminta olisi "pöydällä", jos Pohjois-Korea kohonnut uhka tasolla. USA ei sulje pois, että ydinaseita voidaan lähettää "sisältävän Pohjois-Korean ydinohjelmaa uhan".
"Mitään ei ole otettu pois pöydältä," Yhdysvaltain ulkoministeri Rex Tillerson sanoi haastattelussa Fox News. 
Lue lisää
US Army lisäämällä sotilasjoukkojen Syyriassa ja Lähi-idän
05 maaliskuu 2017 20:38
Yhdysvaltain hyökkäystä joukot kytkemässä tarpeen käyttää Syyrian, Irakin ja muualla Lähi-idässä. Ehdotuksessa esitetään Valkoinen talo, Yhdysvaltain armeija pääkonttori Pentagon on vaatinut lisääntynyt merkittävästi Yhdysvaltain armeijan sitoutumista Syyriassa, mukaan lukien enemmän Special Operations joukot, hyökätä helikopterit ja tykistö, Yhdysvaltain viranomaiset sanovat.
Lue lisää
Ruotsi lisäämällä sotavalmisteluja: hallituksen Mulls palauttamalla sotilaallisten asevelvollisuus
02 maaliskuu 2017 17:03
Ruotsi jatkaa aktiivista sotavalmisteluja. Viime joulukuussa Ruotsin pelastuspalvelun virasto alla puolustusministeriö antoi virallisen kirjeen viranomaisia ​​valmistautumaan mahdollisen sodan Venäjän kanssa. Vain viikkoa myöhemmin Ruotsi kertoivat tulossa suurin sota harjoituksia 20 vuotta, johon kuuluu myös Yhdysvaltain ja muiden Nato-joukot.
Lue lisää
Raportti: Kiina valmistelee sotaa USA
24 helmikuu 2017 20:31
Kiinan Global Times on varoittanut Trump hallinnon että Kansan vapautusarmeija on "valmistautuu" sodan jälkeen käyttöönotto ydinkäyttöisten USS Carl Vinson partioimaan Etelä-Kiinan merellä. Kiinan varoitus raportoinut Infowars .
Lue lisää
Don basso  I ANSAINVÄLINEN News Agency &  Don EtSK: lla  I ANSAINVÄLINEN Press Center
DPR, Donetsk, Artema st. 97, 320
puh:  +38 066 011 24 31, +38 073 447 81 14, 071 30 50 659
e-mail:  info@dnipress.com ,  skype:  dnipress,  facebook:  dnipress

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti