torstai 30. maaliskuuta 2017

Uusi viesti La Joven Kuuba

Julkinen tapaaminen Matanzas
by jovencuba


Tekijä: Osmany Sánchez

Viime lauantaina Matancera radiolähetyksen elää tavanomaisessa istunnossa maakuntapäivät Kansan Virta Matanzas. Lähetyksen aikana jotkut toimittajat antoivat mielipiteensä ja ihmiset voisivat ilmaista kantansa läpi kaksi puhelinnumeroa, jotka olivat saatavilla. Minulla on useaan otteeseen, koska puheenjohtajamaa yleiskokouksen ja lukea paperinpala liittyviä kysymyksiä käsitellään väestön puhelimitse.

Kuinka moni oli kuullut ohjelman? En tiedä, en löytänyt sitä vahingossa, koska se puuttui ilmaiseminen ja se on vain yksi puute. voidaan julkistaa etukäteen aiheita ja jos radio lähettää se ei olisi huono idea tehdä liian maakuntien televisiossa. Jos se on tehty suljetussa huoneessa, valtuutettuna voi "selventää" joidenkin, mutta jos olet tietoinen siitä, että heidän kunnassa he kuuntelevat ja kyky soittaa, niin se olisi erilainen.

Avoimuutta ja osallistumista. kollektiivisen johdon ystävänä sanoo lainaten Lenin. Se on kaava ratkaista ongelmamme. Joko hallituksen johtajuutta Matanzas.

Ottaa yhteyttä kirjailija jimmy@umcc.cu

jovencuba | 30 maaliskuu 2017 klo 08:30 | Tunnisteet: kokoonpano, Matanzasissa journalistiliiton Poder Suosittu | Luokat: 2017, Osmany Sánchez Roque, Politiikka, yhteiskunta | URL: http://wp.me/pRuWw-4eq
Google Translate for Business:Kääntäjän työkalupakkiVerkkosivustojen kääntäjäGlobal Market Finder

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti