maanantai 27. maaliskuuta 2017

03/27/2017
Näytä tämä sähköpostin selaimessasi
tärkein
DPR, LPR onnistuvat tietoturva - Suomi toimittaja
24 maaliskuu 2017 19:00
Donetskin ja Lugansk Ihmisten tasavallat ovat edistyneet alalla tietoturva, totesi johtaja ja päätoimittaja Kansainvälisen Doni uutistoimisto Janus Putkonen (Suomi) luennolla hän tuottaa opiskelijoille Lugansk National University nimetty jälkeen Taras Shevchenko.
Lue lisää
Yhdysvaltain merijalkaväen Mustanmeren: Venäjä vastasi laajamittaisen porat Krimillä
21 maaliskuu 2017 18:53
Noin 2500 sotilasta Venäjän maahanlaskujoukot osallistui merkittävä komento- ja henkilökunnan liikunnan Krimillä, maanantaina. Varusmiesten Mustanmeren laivaston ja Venäjän Aerospace Forces osallistui myös harjoitukset, jossa yli 600 yksikköä sotilasajoneuvojen ja -laitteiden lähetettiin.
Lue lisää
Kiev redeploys Nato varustettuja hävittäjiä Donbass
19 maaliskuu 2017 18:14
Kiovan johtamis- on lähettänyt sotilas yllään Nato-tyyli yhtenäinen ja aseistettu aseilla käytetty Nato-maat Svetlodarskoye, LPR, raportoi virallinen edustaja LPR Kansan miliisin everstiluutnantti Andrei Marochko.
Lue lisää
Zakharchenko: "Olemme voittajia, ja tämä on meidän kohtalo"
17 maaliskuu 2017 18:21
Virallisen valtuuskunnan Donetskin kansantasavallan johtama Alexander Zakharchenko vieraili juhlallinen tapahtumia, kun 3rd vuosipäivän Krimin paluu Venäjän federaation kaupungissa Simferopol 16. maaliskuuta. 
Lue lisää
"Donbass tulee Venäjä pian," DPR Head Zakharchenko Krimillä
17 maaliskuu 2017 12:48
16. maaliskuuta valtioneuvoston tasavallan Krimin isännöi juhlaistunnon, kun kolmas vuosipäivä yhdistymisen niemimaalla Venäjän federaation kanssa. Alexander Zakharchenko, johtava virkamies valtuuskunta Donetskin kansantasavalta, onnitteli Crimeans on maamerkki mennessä.
Lue lisää
Puolustus
Siviilien Donetsk Kievskyn alueella alle Ukrainan kuoret [Video]
17 maaliskuu 2017 18:52
Kievskyn piiri sijaitsee lähellä keskustaa Donetsk pääoman DPR. Ukrainan kuoret tuhoaa siviili-infrastruktuurille ja uhkaa elämää asukkaiden tällä tuskin survotaan alueella. Videoraportti yhdestä viime kuoret.
"Kaikki on pilalla, meidän on palauttaa kaiken. Tietenkin se vie paljon työtä, mutta kiitos Jumala kukaan haavoittui", sanoi Ivan Tereshenko, kansalaista Donetskin 
Lue lisää
Ukraina kuoritut 15 siviilien taloja Stakhanov, LPR [TV Report]
13 maaliskuu 2017 22:34
Asuttaminen Stakhanov vuonna Lugansk kansantasavallassa toughed ulos huono yö. Ukrainan tykistö jälleen mukana tulen rauhallisimmista alueista. Korjaus joukkueet rahaksi seuraukset öisin kuoret, vaikka asukkaat Maiskaya Street muistaa viime yönä kauhuissaan.
Lue lisää
Ukrainan murhaajat komentaja Anaschenko vangittuina LPR [TV Report]
11 maaliskuu 2017 20:08
Ukrainan sabotoijille joka murhasi pään LPR Kansan Militia toimiston, eversti Oleg Anaschenko ovat pidätettyinä Lugansk kansantasavallassa. Virkailijat republikaanien turvallisuuden ministeriö (KTK) pidätetty Ukrainan sabotoijat, joka helmikuussa 2017 tehnyt murhan Oleg Anashchenko.
Lue lisää
Exlusive: Doni toimittaja alle Ukrainan pommitukset Kominternovo kylässä, DPR
10 maaliskuu 2017 22:07
6. maaliskuuta 2017 Doni News Team oli tarkkailla tilannetta eteläisellä Donetskin kansantasavalta. Siviiliavaruusalan asutuilla Kominternovo kylä toimittajaa cought jopa keskellä raskaan Ukrainan kuoret. Doni lehdistökeskus Italian kirjeenvaihtaja, Vittorio Rangeloni tuotti videon raportin intensiivistä tilanteesta.
Lue lisää
Tilanne kriittinen Kominternovo, Donetskin kansantasavalta [Video]
03 maaliskuu 2017 18:03
Tilanne on hyvin vaikeaa Kominternovo kylässä. Daniil Bogdan, sota kirjeenvaihtaja DPR Kansan Militia Lehdistöpalvelu, raportit tuhot Ukrainan kuoret joukossa siviilejä.
Lue lisää
Donbass Life
Zveroboy: 'Go, Go, taisteluajoneuvot!' [Musiikkivideo]
06 maaliskuu 2017 22:33
Katso uusi musiikkivideo sodasta Donbass, Lugansk kansantasavalta (LPR). Bändi on nimeltään "Zveroboy" ja kappaleen nimi on "Go, Go, Fighting Vehicle (IFV - BTR)". Musiikkivideo esitetty erilaisia ​​Englanti tekstitys vuoteen Doni Donbass uutistoimisto.
Video: Lugansk24, 3.6.2017
Lue lisää
Yli 1000 ihmistä ilman sähköä vuonna Gorlovka jälkeen Ukrainan raskas kuoret
05 maaliskuu 2017 17:16
Viranomaisille Donetsk ja Lugansk kansantasavaltaa raportoi Ukrainan sotilaallinen yöllä sunnuntaihin jatkoi pommitukset tasavaltojen. Yli 1000 kotitaloutta Gorlovka kolme siirtokuntia katkaista sähköt ja yksitoista taloa vaurioitui yöllä pommittamisen asemista Ukrainan armeijan vt paikallishallinto Ivan Prikhodko ilmoitti sunnuntaina.
Lue lisää
60. juhlavuoden Venäjän humanitaarista saattue saapua Donetskin kansantasavalta - Televisio Raportti
21 helmikuu 2017 23:05
60. juhlavuoden humanitaarista saattue saapuu DPR. 60. juhlavuoden saattue toimitettiin Donetsk ja Lugansk kansantasavaltaa. Ensimmäistä kertaa tänä vuonna valkoisen kuorma- saapui DPR pääomaa. Tällä kertaa taakka volyymi on yli 200 tonnia. 
Lue lisää
DPR kansalaisille: 'Ukrainalaiset, et henkilöitä, jotka eivät vapauttajiksi - sodan lopettamiseksi!' - Video Raportti
18 helmikuu 2017 18:12
Kansalaisille Donetskin kansantasavalta lähettävät videonsa terveisensä Ukrainan sotilaita, jotka hyökkäävät ja kuoret DPR alueella joka päivä ja yö. 
Lue lisää
Komentajat 'Givi' ja 'Motorola' haudattu vierekkäin Donetsk - Videoraportin
11 helmikuu 2017 19:05
Mikhail "Givi" Tolstikh haudattiin perjantaina vieressä hänen Aseveli, Arsen "Motorola" Pavlov, vuonna Donetskin kansantasavalta.
"Hän pysyy hengissä meille, hänen työstään jää sydämissämme, ja samalla jatkamme sitä, ja aiomme jatkaa hänen työtään, hän elää. En pidä lupaukseni teille, teen kaikki on mahdollista, joten meidän pataljoona voisi olla olemassa ja työ, kun opetti meille. Lepää rauhassa ", sanoi sotamies.  
Lue lisää
muut
Yhdysvaltain merijalkaväen tulee Mustanmeren ja alkaa sotaleikkejä
19 maaliskuu 2017 19:07
Vain muutama päivä sitten neljä Naton sotalaivat enetered Ukrainan satamaan Mustallamerellä kuukaudessa. Myös Yhdysvaltain lasku laivan merijalkaväen on ylittänyt Bosborus salmen sterted yhteiset harjoitukset Romanian laivaston.
Lue lisää
USA uhkaa Pohjois-Korean ydinsodan - 300000 Yhdysvaltain johtama sotilaita taisteluun valmiina
17 maaliskuu 2017 22:57
Yhdysvaltain ulkoministeri varoitti perjantaina, että sotilaallinen toiminta olisi "pöydällä", jos Pohjois-Korea kohonnut uhka tasolla. USA ei sulje pois, että ydinaseita voidaan lähettää "sisältävän Pohjois-Korean ydinohjelmaa uhan".
"Mitään ei ole otettu pois pöydältä," Yhdysvaltain ulkoministeri Rex Tillerson sanoi haastattelussa Fox News. 
Lue lisää
Yhdysvaltain armeijan lisäämällä sotilasjoukkojen Syyriassa ja Lähi-idän
05 maaliskuu 2017 20:38
Yhdysvaltain hyökkäystä joukot valmistautuvat tarpeen käyttää Syyrian, Irakin ja muualla Lähi-idässä. Ehdotukseen esitettiin Valkoinen talo, Yhdysvaltain armeijan päämaja Pentagon on vaatinut lisääntynyt merkittävästi Yhdysvaltain armeijan sitoutumista Syyriassa, myös lisää erikoisjoukkoihin, hyökätä helikopterit ja tykistö, Yhdysvaltain viranomaiset sanovat.
Lue lisää
Ruotsi tehostaa sotavalmisteluja: hallituksen Mulls palauttamalla sotilaallisten asevelvollisuus
02 maaliskuu 2017 17:03
Ruotsi jatkaa aktiivista sotavalmisteluja. Viime joulukuussa Ruotsin pelastuspalveluviraston mukaan puolustusministeriön antoi virallisen kirjeen viranomaisia ​​valmistautumaan mahdollisen sodan Venäjän kanssa. Juuri viikon kuluttua, että Ruotsi kertoi tulossa suurin sota harjoituksia 20 vuotta, johon kuuluu myös Yhdysvaltain ja muiden Nato-joukot.
Lue lisää
Raportti: Kiina valmistelee sotaa USA
24 helmikuu 2017 20:31
Kiinalainen Global Times on varoittanut Trump hallinnon että Kansan vapautusarmeija on ”valmistautuu” sodan jälkeen käyttöönotto ydinkäyttöisten USS Carl Vinson partioimaan Etelä-Kiinan merellä. Kiinalainen varoitus raportoinut Infowars .
Lue lisää
Don bass  I ANSAINVÄLINEN uutistoimisto &  Don EtSK: lla  I ANSAINVÄLINEN lehdistökeskus
DPR, Donetsk, Artema st. 97, 320
puh:  +38 066 011 24 31, +38 073 447 81 14, 071 30 50 659
sähköposti:  info@dnipress.com ,  skype:  dnipress,  facebook:  dnipress

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti