torstai 30. maaliskuuta 2017

MAIN #

Alankomaissa, lääkärit eivät voi selviytyä pyyntöjä eutanasian #

Berliini 29. maaliskuuta - RIA Novosti. Lääkärit Alankomaissa enää selviytymään suuresta määrästä eutanasian pyyntöjä, kun taas niiden keskuudessa, jotka haluavat kuolla nyt ei vain sairaiden, vaan yksinkertaisesti "tuntuu melankoliaa ja menetti elämän tarkoitus" kansalaisten, sanoi edustaja Euroopan kristillisen poliittisen liikkeen (ECPM) Belgialainen Leo van Doesburg.
https://ria.ru/religion_news/20170329/1491057213.html
Doesburg osallistui käynnissä 27-30 03 Saksassa XXIII International Conference IFUOCN (FEPN) "arvoja ja etuja muuttuvassa maailmassa: kristitty lähestymistapa."
Mukaan Dusburg, nyt monissa Euroopan unionissa "kärsinyt laiminlyönneistä kuten sosiaalisia rakenteita kuten perhe ja kirkon" maassa samaan aikaan, hän totesi, "West on noussut yli ahdistus, ahdistus, menetys tunne elämän", on enemmän itsemurhia.
Ruth Gallaid Eugene, Or., Kuka tukee lääkärin avustettua itsemurhaa, mielenosoituksia edessä korkeimman oikeuden keskiviikko lokakuu 5, 2005 Washington. Korkein oikeus tarkasteli uudelleen tunneperäisesti kysymys lääkäriavusteinen itsemurha testissä liittovaltion hallituksen valtuudet estää lääkäreitä auttamaan sairaiden potilaiden ja päättämään elämänsä. (AP Photo / Charles Dharapak)
"Alankomaissa on lisännyt pyrkimyksiä eutanasian perusteella psykologinen väärinkäsitys, hylkääminen kärsimystä ... pyyntöjen määrä eutanasian maassa ylittää fyysisen kapasiteetin lääkäreiden toteutuksesta teko" - Doesburg sanoi, muistuttaa, että Alankomaissa, eutanasia on tuettu valtion tasolla. Asiantuntija ei aiheuttanut tarkkoja lukuja.
 
Viime vuoden lokakuussa, Länsi tiedotusvälineet kertoivat, että Alankomaiden hallitus valmistelee lakiehdotuksen, joka sallii eutanasian niille, jotka haluavat kuolla ei lääketieteellisistä syistä - vain kyllästynyt siihen ja haluaa kuolla. Oletettavasti asiakirja kehitetään vuoden 2017 loppuun mennessä, kuultuaan asiantuntijayhteisöön.
Alankomaissa tuli ensimmäinen maa laillistaa eutanasia 2002 sairaiden potilaiden kokeneet vakavia fyysisiä kärsimyksiä. Aikaisemmin kerrottiin, että vuonna 2015 yli 5500 tapausta eutanasiaa, jota nyt harjoitetaan useissa muissa Euroopan maissa kirjattiin Alankomaissa.
"Nyt kysymys on seuraava: jopa ne, jotka kärsivät parantumattomia sairauksia, mutta vain ikäihmiset kokevat ahdistusta ja menetys elämän tarkoituksen, pitäisi olla oikeus eutanasian. Jos henkilö edes terve, vain ei tunnu ihan psykologisesti mukava kuin vanha mies ... ja tämä ajatus siirtymisestä "- Doesburgissa sanoi.
Belgialainen sosiaalinen aktivisti antoi esimerkin: äskettäisessä vaalikampanjan Alankomaissa, aikana julkisen keskustelun televisiossa 56-vuotiaan miehen suoraan puhuttelee yhteisö: "En ole 75, kun sallittu eutanasia, olen yleensä terve henkilö, mutta en halua elää ja näe syytä - miten voi auttaa minua kuolla? "
Mukaan Leo Van Doesburg, filosofista perustaa, joka syötetään päätöslauselman eutanasia on, että "jokaisella on oikeus luovuttaa omaa elämäänsä ja sen valmiiksi katsomallaan tavalla." Kuitenkin väärä kampanja, sanoi edustaja ECPM. Sen sijaan, että auttaa tyytymättömien ihmiset lähtevät elämään, tarvitset apua saamaan takaisin olemassaoloamme, "löytää heille joukossa elää."
"Itsenäisyyden yksilöstä tulee ideologeme, tarkoitus ja eräänlainen uskonto. Tämä osoittaa yrityksen konkurssista. Ihmiset lännessä ole koskaan olleet niin taloudellisesti "huolenaihe" ja niin tyytymättömien, vihainen ... Meillä kristityillä on erilainen käsitys vapautta kuin ihmiset maallisessa maailmassa: he ymmärtävät vapautta kuin vapaus "alkaen". Mitään että voisi laittaa rajoja yksilön itsenäisyyttä. Uskomme, että vapaus - vapaus "varten". Rakkaudesta lähimmäisen, palvella Herraa, "- sanoi asiantuntija.
Doesburg Samalla kiinnitti huomiota kasvavaan Länsi-Euroopassa paineita lääkäreitä, jotka eivät suostu suorittamaan aborttia ja eutanasiaa. "Tänään asiasta keskustellaan Euroopassa kuinka estät lääkärit vastustavat aborttia uskonnollisista syistä ja siitä syystä, että he ovat tuoneet Hippokrateen valan - suojella ihmisten elämää ja koskaan ollut ottaa pois" - hän sanoi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti