tiistai 21. maaliskuuta 2017

Tänään otsikoissa

  1. Onko Washington Ymmärrä mitä Venäjä todella haluaa? by Gilbert Doctorow
  2. Venäjä on epäoikeudenmukainen Military Advantage koska se ei ole pommittaminen Seven Maat, Notes US Smartypants by Riley Waggaman
  3. Sisällä Kalashnikov Factory: koti maailman luotettavin Weapon (VIDEO)by RI Henkilökunta
  4. Liikaa Edullinen Healthcare, ei riitä iPhonet: Analyytikot Slam Elämänlaatu Venäjällä mukaan RI toimitusneuvosto
  5. Tillerson Suunnitelmat Skip NATO Meeting, vierailu Venäjällä; Media uhkaa Mass Suicide by Matthew Allen
  6. Venäjä-Hating vallanvaihdos Specialist yhtyy turvallisuusneuvoston by John Helmer
  7. Raportti: Russian Military Advisors olivat toiminnassa kohdealuetta Israelin ilmaiskuja mukaan RI Henkilökunta
  8. Clearing tilaa Uusi ulkopolitiikka: perustaminen Alkaa Sekoita mukaan Gilbert Doctorow
  9. Congress päänahalle FBI Ohjaaja: Lopeta spewing "Neljän Kuulopuheet" Tietoja Venäjän "sekaantumisesta" by Paul Kaiser




Onko Washington Ymmärrä mitä Venäjä todella haluaa?


Gilbert Doctorow Ti, 21 maaliskuu 2017
Toimittajan huomautus - Doctorow toteaa, että "Trump esteenä on. Venäläiset ovat havainneet uuden tilanteen Washington ja kuulemme Venäjän eliitin yhä enemmän joka päivä, kuinka ne aikovat edetä kansainvälisellä tasolla uusissa olosuhteissa. Mitä venäläiset haluavat? Ja miten tämä vaikuttaa mitä Trump voi saavuttaa ulkosuhteissa? "
Jaa Twitterissä
 
Kuten Onko Washington ymmärtää mitä Venäjä todella haluaa?  Facebookissa







Venäjä on epäoikeudenmukainen Military Advantage koska se ei ole pommittaminen Seven Maat, Notes US Smartypants


Riley Waggaman Ti, 21 maaliskuu 2017
Venäjä ja Kiina ovat "tehdä voittoja" Yhdysvaltain sotilaallista voimaa, bemoans herkullisen tylppä selostus julkaistiin The Hill. Tämä on erityisen huolestuttavaa, sillä koska kirjoittaja selittää, "Yhdysvaltojen yhä outspends sen kilpailijoita armeijan, jossa on noin $ 600 miljardiin euroon budjetti, joka on kolme kertaa niin paljon kuin Pekingin ja yli kuusi kertaa niin paljon kuin Moskovan."
Jaa Twitterissä
 
Kuten Venäjä on sopimattomia Military Advantage koska se ei ole pommittaminen Seven Maat, Notes US Smartypants Facebookissa







Sisällä Kalashnikov Factory: koti maailman luotettavin Weapon (VIDEO)


RI Henkilökunta Ti, 21 maaliskuu 2017
Voit tehdä tämän yhden alle "mitä western seuraamuksia?" Washington taloudellinen sotaan Venäjän teollisuuden piti lamauttaa vientiä sekä tuotantokykyä yhtiöiden kuten Kalashnikov huolta. Mutta mukaan erinomaisen video raportin yhtiön toiminnasta, pakotteet todellisuudessa kostautui. Kalashnikov ei ole pelkästään laajentanut vientiä, koska pakotteet alkoi vuonna 2014, se oppi myös valmistaa osia ne ostettu muualta. Tekijä maailman tunnetuimmista ase on hukkua tilauksia - ja aikoo laajentaa henkilöstön 30%. 
Jaa Twitterissä
 
Kuten Sisällä Kalashnikov Factory: koti maailman luotettavin Weapon (VIDEO) Facebookissa







Liikaa Edullinen Healthcare, ei riitä iPhonet: Analyytikot Slam Elämänlaatu Venäjällä


RI toimitusneuvosto Ti, 21 maaliskuu 2017
Venäjällä asuvien on sama kuin vapaaehtoisesti upottamalla itse jyväsiiloon täynnä myrkyllisiä hämähäkkejä, mukaan herrasmies Forbes jotka lukevat verkkosivuilla. Kenneth Rapoza, joka kattaa liiketoiminta ja kehittyville markkinoille sijoittaviin varten Forbes, oli tämä sanottavaa kauhistuttavaa elämänlaatua Venäjällä: [W] kana se tulee yleisen elämänlaadun, Venäjä sijoittuu pienempi kuin kaikkien ison kehittyvillä markkinoilla. Vaikka Meksiko sen korruption ja huumeiden lordit tekee paremmin.
Jaa Twitterissä
 
Kuten liikaa Edullinen Healthcare, ei riitä iPhonet: Analyytikot Slam Elämänlaatu Venäjällä Facebookissa







Tillerson Suunnitelmat Skip NATO Meeting, vierailu Venäjällä; Media uhkaa Mass Suicide


Matthew Allen Ti, 21 maaliskuu 2017
Ystävämme Reuters hetken päässä imevät pakokaasupäästöjä. Miksi synkkä mieliala? Koska Yhdysvaltain ulkoministeri Rex Tillerson "aikoo ohittaa jonkin 5-6 4 pidetyn Naton ulkoministerien varten Yhdysvaltain vierailu Kiinan presidentin ja matkustaa Venäjälle myöhemmin tässä kuussa, Yhdysvaltain viranomaiset sanoivat maanantaina, askel liittolaiset voivat nähdä laittamisen Moskova huolenaiheet eteenpäin omaansa. "
Jaa Twitterissä
 
Kuten Tillerson Suunnitelmat Skip NATO Meeting, vierailu Venäjällä;  Media uhkaa Mass Suicide Facebookissa







Venäjä-Hating vallanvaihdos Specialist yhtyy kansallinen turvallisuusneuvosto


John Helmer Ti, 21 maaliskuu 2017
On Fiona Hill kummallakin puolella Atlanttia. Yksi on yhteinen esikuntapäällikkö Pääministeri Theresa May Lontoossa. Toinen Fiona Hill (lyijy kuva, oikealla) on myös brittiläinen. Hänet nimitettiin tässä kuussa on vanhempi johtaja Euroopan ja Venäjän kansallisen turvallisuusneuvoston (NSC) in Washington. Vuosina 2006 ja 2009 Hill oli Venäjä vastuuhenkilö kansalliseen Intelligence neuvoston presidentti George Bush, sitten presidentti Barack Obama.  
Jaa Twitterissä
 
Kuten Venäjä-Hating vallanvaihdos Specialist yhtyy kansallisen turvallisuusneuvoston Facebookissa







Raportti: Russian Military Advisors olivat toiminnassa kohdealuetta Israelin ilmaiskuja


RI Henkilökunta Ti, 21 maaliskuu 2017
Mielenkiintoinen kauha kohteesta Al Masdar News: Military lähteet sanovat, että venäläinen neuvonantajat upotettu Syyrian armeija oli käytössä "vain muutaman kilometrin" päässä yksi Israelin ilmaiskut perjantaiaamuna Länsi Palmyra. Raportin mukaan, syyrialaiset myös "perillä" venäläiset ennen kuin käynnistetään useita S-200 ohjuksia Israelin hävittäjät: Syyrian ilmapuolustuksen ilmoittivat Venäjän neuvonantajien koskevat aikomuksensa kostaa Israelin sotilaskoneet joka hyökkäsi niiden kannat lähellä Palmyra ( Tadmur), sotilaallinen lähde ilmoitti Al-Masdarin maanantaina.
Jaa Twitterissä
 
Report: Russian Military Advisors olivat toiminnassa kohdealuetta Israelin ilmaiskuja Facebookissa







Clearing tilaa Uusi ulkopolitiikka: perustaminen Alkaa Sekoita


Gilbert Doctorow Ma, 20 maaliskuu 2017
10. maaliskuuta, online painos ulko- -lehden julkaisi artikkelin Robert Englanti, professori kansainvälisten suhteiden University of Southern California, että kaikki lukijat pitäisi etsiä pysyä ajan tasalla nopeasti kehittyvillä kurssimuutosten sisällä Yhdysvaltojen ulkopolitiikka perustaminen ja nähdä paremmin missä voimme johtaa, vaikka monet hänen kannattajat ovat luopumassa liian aikaisin Donald Trump sitoutumisesta ja kyky muuttaa suuntaa poispäin edistämisestä vallanvaihdos ja pysyvä sodankäynnin maailman ainoa poliisia politiikkaa lientyneeseen ja rauhan vuotta eteenpäin.
Jaa Twitterissä
 
Kuten tyhjentäminen tilaa Uusi ulkopolitiikka: perustaminen Alkaa Sekoita Facebookissa







Congress päänahalle FBI Ohjaaja: Lopeta spewing "Neljän Kuulopuheet" Tietoja Venäjän "sekaantuu"


Paul Kaiser Ma, 20 maaliskuu 2017
FBI johtaja James Comey ja amiraali Mike Rogers, johtaja National Security Agency, meni Capitol Hill maanantaina todistamaan House Select komitean Intelligence koskevista väitteistä Venäjän häiriöitä viime vaaleissa ja Trump väittää, että Obama antoi hänelle "Merkel hoito ". Siellä on paljon purkaa täällä, mutta me erityisesti nauttinut Rep.Trey Gowdy kyseenalaistaa. Me asettaa kohtaus:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti