maanantai 27. maaliskuuta 2017

ER

by jovencuba
Tekijä: Carlitos
Menetys ammattilaisten valtionsektorilla on tosiasia, joka on mukana meitä jatkuvasti viiden viime vuosikymmenen aikana. Vuosi toisensa jälkeen näemme satoja ammattilaisia ​​siirtyvät yksityiselle sektorille tai ulkomailla.
Kuitenkin uudet muuttujat voidaan pahentaa asiaa. Maahanmuuttopolitiikka helpotti Kuuban ammattilaiset etsivät omaisuuksia muissa maissa, kun taas dynaamisuutta matkailun kahden viime vuoden aikana on helpottanut löytää työpaikkoja ja hyviä tuloja yksityisellä sektorilla.
Ja ei ole sama ongelma 5 vuotta, yksi 25. Ajan kuluminen on vahvistanut käsitystä joukossa ei ole merkityksetön osa väestöstä (ja erityisesti nuoret), jotka eivät voi enää odottaa saapua tarvittavat muutokset: on vain yksi elämä.
Vaikka ei ole tilastoja näyttää, saatat olla saavuttamassa pisteen, jossa ei riitä asiantuntijoita, jotka siirtyä korvaamaan poistuvat. Ammattilaiset paljon vaivaa ja resursseja koulutetaan avainaloilla, on elämän ajan, ja panoksen laskussa valtiosektoriin.
On paljon pelissä kun puhumme pysyvyydestä ammattilaisten valtionsektorilla. Yksi tärkeimmistä investoinneista vallankumouksen (inhimillinen pääoma) pilaa, tai vielä pahempaa, on "vientiä" saamatta mitään vastineeksi.
Valtion sektori, joka sääntelee taloutta, jonka pitäisi lisätä maan poliittiseen elämään, jonka pitäisi toteuttaa taloudellisia muutoksia, joka pitää käsissään strategisilla aloilla, joka hallinnoi valloitti sosiaalipalvelut, kulkee riski ei täytä näitä tehtäviä, koska hyvin harvat ammattilaiset saatavilla tai koska ne eivät enää ole pätevin. Ja etsimään ratkaisuja ongelmiin, kuten meidän ei voida olettaa ammattilaisten kanssa toisen tai kolmannen rivin.
Huolena on, että sekä tuoda ja viedä asian olemme tottuneet näkemään sitä jotain hyvin vakavaa, mutta ei riipu ketään, "täytyy odottaa talouden kasvavan, että parempia aikoja."
Vaikka subjektiivinen ja organisatoriset tekijät painavat näihin ilmiöihin, se on alhainen valtion palkkojen pääsyy. Usein se on vaatinut, että palkat eivät voi kasvaa, kunnes ne kasvavat työn tuottavuutta. Kuitenkin kuinka paljon tuottavuus pitäisi kasvaa palauttaa palkkataso?
Esim, kerrotaan kolmella keskimääräinen kuukausipalkka (jotta yli 2000 Kuuban pesoa * tai 80 CUC), työn tuottavuus olisi kolminkertainen samoin. Vuotuinen kasvu 8,0% (samanlainen kuin Kiina tuskin imitable sen vuoden dynaamisuutta) tuottavuus Kuuba pian kolminkertaistuvan lähes 15 vuotta.
Siksi Käytännössä ratkaisu ei voi tulla pelkästään tuottavuuden kasvuun. On välttämätöntä ja tarkoituksenmukaista organisatoriset ja jakautumisen tutkimuksen muita ratkaisuja. Et voi aina odottaa ihanteellinen ratkaisuja.
On mahdollista, esimerkiksi nopeuttaa ilmoitti muutoksista, jotka vaikuttavat optimointi valtion työvoiman vähentäminen paisuttivat palkkalistoilla yhdessä vauhtia sekoitettu, osuuskunta ja yksityisen sektorin aloilla ei pidetä "tarkoittaa tuotannon". Vähennetään täytetyn jakaa malleja mahdollistaa pienemmän työntekijöiden ryhmä (ja lisää melko) sama palveluksessa.
Jotta vireillä muutoksia, on myös tarpeen nopeuttaa toimia turhien valtion menot sosiaalipalveluja. Tämä ei ole vähentää näitä palveluja vaan korvaamaan tarpeettomia tukia ja palkanlisät palkankorotuksia. Poliittisen talouden, puhumme entistä paremman tasapainon mukainen jakauma sekä sosiaalinen kulutus rahastot.
Järjestelmä sääntelyn yksityisellä sektorilla, jossa käydään läpi myös veropolitiikan (nykyisin tuottaa vääristyneitä kannustimia) voisi auttaa vähentämään korkeaa veronkiertoa ja siten lisätä resursseja valtion maksamaan palkat vuonna budjetoitua sektorilla.
Hyvin lyhyellä aikavälillä, he eivät voi ohittaa edustaja palkankorotukset pienten alueiden (ja siten edullinen valtion), mutta juurikaan vaikutusta taloudelliseen, poliittiseen ja sosiaaliseen kehitykseen. Luulen, esimerkiksi meidän tohtoreita, ammattilaisten tärkeimmistä keskuksista tiedekeskus, toimittajat, tutkijat vastaa suunnittelusta ja toteuttamaan merkittäviä taloudellisia ja poliittisia uudistuksia, muun muassa.
Varmasti siellä on muita ja parempia ratkaisuja, joilla voidaan keskukselta ja asiantuntija-analyysi. Valmis varoittamaan jotkut eivät riipu pelkästään tuotanto kasvaa.
Vain palkasta palauttaa sen perustoiminnot on mahdollista pyrkiä sosialismin yhtyvät henkilökohtainen, kollektiivinen ja sosiaalisten etujen. Samaan aikaan yksityisen sektorin ja kapitalismi ei vain kasvaa, mutta alkaa etsiä monille (ilmeinen puute vaihtoehdot) ainoana mahdollisuus saavuttaa henkilökohtaisia ​​projekteja.
Se on liian mistä on kyse. On välttämätöntä toimia mahdollisimman nopeasti.
* Mukaan tilastovirasto ja tietoa vuonna 2015 keskimääräinen kuukausipalkka oli 687 Kuuban pesoa. Jos olet onnistunut kolminkertaistaa, saavuttaisi 2061 Kuuban pesoa. Lisäksi oletetaan, että hinnat eivät kasva. Kun hintojen nousu (inflaatio), 15 vuoden jälkeen, nämä 2061 Kuuban pesoa olisi paljon vähemmän ostovoimaa kuin tänään.
jovencuba | 25 maaliskuu 2017 klo 08:00 | Tunnisteet: Economy , muuttoliike , ammatilliset , palkka | Luokat: 2017 , talous , lauantai Network | URL: http://wp.me/pRuWw-4e1

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti