tiistai 21. maaliskuuta 2017

Donbass Tours tarjoaa ainutlaatuisia mahdollisuuksia vierailla DPR:ssä ja LPR:ssä vuonna 2017


Pohditko matkaa Donbassiin? Haluaisitko osallistua Voitonpäivän juhlallisuuksiin 9. toukokuuta Donetskin kansantasavallassa? Entä miten olisi ainutlaatuinen kesämatka vapaaseen Donbassiin?

Donbass Tours on avannut uuden sivuston turismipalveluille ja tarjoaa tavallisille ihmisille hyvin mielenkiintoisia mahdollisuuksia nähdä konfliktialuetta, kokea totuus ja nauttia kauniista Donbassista. Vuonna 2017 Donbass Tours aloittaa matkat toukokuussa ja ne jatkuvat aina syyskuulle.

Donbass Tours on virallinen ja kansainvälinen turismin kehitysprojekti, jonka tarkoitus on tarjota Donbassin ystäville mahdollisuus vierailla Donetskin ja Luganskin kansantasavalloissa. Donbass Tours on osa DONi Donbass kansainvälistä uutistoimistoa ja tarjoaa varman, läpinäkyvän ja luotetun tavan matkailijoille kokea tasavaltoja.

Ohjelma joka suunniteltiin kehittämään turismia Donbassissa, aloitettiin vuonna 2016 neljällä onnistuneella matkalla, jotka järjestettiin ranskalaiselle, italialaiselle- ja suomalaisryhmille. Donbass Toursin johtaja on DONi Newsin päällikkö ja päätoimittaja Janus Putkonen.

Ensimmäiset kansainväliset ryhmät vuonna 2017 kootaan DPR:n ja LPR:n toukokuun tärkeiden kansallisten juhlapäivien aikaan. Vierailijat saavat kokea Voitonpäivän paraatin ja Tasavaltojen päivän juhlallisuudet sekä Donetskissa että Luganskissa. Tämän lisäksi suurena kansallispäivänä vieraillaan Saur-Mogilan pyhällä muistopaikalla. Vahvistaaksesi paikan toukokuun ryhmiin, suosittelemme, että otat Donbass Toursiin yhteyttä niin pian kuin mahdollista.

Donbass Toursin kesämatkat alkavat kesäkuussa ja järjestämme matkoja kansainvälisille ryhmille syyskuuhun asti.
Huolella suunnitellun viikon aikana, kaikki kokevat Donbassin salatun totuuden. Ryhmät matkustavat ympäri Donbassia etelästä pohjoiseen, vierailevat useissa tunnetuissa paikoissa ja kohteissa, jotta kaikki voivat itse nähdä todellisen tilanteen konfliktialueella.

Jos olet kiinnostunut mahdollisuudesta osallistua matkalle nyt toukokuussa tai kesällä, vieraile Donbass Toursin uusilla kotisivuilla ja lähetä tietosi matkatoimistolle yhteydenottolomakkeen kautta. Hyväksyttyjä matkustajia auttavat kokeneet matkanohjaajat useilla kielillä: englanniksi, venäjäksi, ranskaksi, italiaksi ja suomeksi.

Huomio: Donbass Tours etsii aktiivisesti uusia liikekumppaneita ja ryhmänjohtajia, jotka keräävät Donbassin ystävien ryhmiä uusista kohdemaista. Jos olet kiinnostunut liittymään Donbassin turismiohjelmaan mahdollisena partnerina tai ryhmänjohtajana, ota yhteyttä Donbass Toursiin.

Donbass Toursin kotisivut suomeksi: http://donbasstours.info/fi/
Sähköposti: info@donbasstours.info

Donbass Toursin Facebook-sivu: https://www.facebook.com/donbasstours.info

Doni News Agency

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti