keskiviikko 22. maaliskuuta 2017

hyvä

by jovencuba
Tekijä: Manuel Proenza Roblejo
Kuten adjektiivi, sana "nöyrä" käytetään, jonka mukaan minulla on käsillä, puhua joku, joka ei kiertämiseen etunsa sanakirja.
Jos oikealla klikkaa sanaa nyt Microsoft Word, ja menossa mahdollisuus synonyymejä, ne näyttävät alistuva, tottelevainen, oppivainen, sulatettu, lempeä, jne. Sinun on parempi uskoa sitä ensin, eikö?
Tai vielä parempaa, mene Latin, filosofoida, kuten aina, kun menetämme näkökulmasta lähes kaiken.
Sana nöyrä tulee latinan humilitas , joka tarkoittaa "lähellä maanpintaa"; ja se on mainittu joitakin valaisevaa teksteissä moraalisena hyve, toisin kuin ylpeyttä, joka on ihminen tunnistaa hänen heikkoutensa, ominaisuuksia ja kykyjä; ja tarttua niitä toimia toisten hyväksi, sanomatta sitä . Siten ehdottivat jonka syntyhistoria sanan, pitää sinun jalat maassa, ja on voitava luotettava, joustava ja mukautuva.
Hassua niin se on nöyrä koska käytin antamaan suurin osa opetussuunnitelmia tai autobiographies alkaa puhua meidän alkuperää tai itse, kun on niin syvällinen merkitys.
Joskus vain sanoa "huono" olisi vähemmän "räikeä". Koska ilmeisesti, nöyrä ja köyhä eivät ole täsmälleen sama asia.
Joten jos on nöyrä on niin monimutkainen, en ole kovin helppoa.
Luulisin, asun naapurustossa oranssi mittakaavassa, en ole ympäröi nöyriä ihmisiä, jos ei laiska, rikollisia tai yksinkertaisesti huono. Se kuulostaa ankara, mutta voisi ajatella. Ei tarvitse ylistää joku, joka ei ansaitse sitä, ei väliä kuinka huono se on.
Saattaa olla joku erittäin huono, että on kauimpana asia nöyrä olento, ja päinvastoin. Lokeroida niitä, jotka eivät ole yhtä hyviä ja huonoja kyllä ​​on syynä moniin väärinkäsityksiin.
Kaikki huono maan eivät ole kaikki sävyisiä, vaikka ne anna meidän onni, koska köyhyys ei ole niiden vika; ja köyhyys on pahin pahasta.
Olisiko sitten sanoa, että vain nöyrä ovat hyviä ihmisiä?
En tiedä, kirjailija, erittäin ajatellut, itsekäs ja laiska, joka ansaitsee noin 400 pesoa kuukaudessa olisi parempi ihminen reguetonero joka saa 100000 yhden yön toimia?
Tai osapuoli ydinjoukko, auton, talon ja ruokavalio käytettävissä, tulisi huonompi ihminen kuin puolustavat vallankumouksen myös vapaa siitä crummy blogin?
Jotka ovat hiljaiset, sillä he työskentelevät?
Ja että Fidel luvattu vallankumous.
Keitä he ovat todellisia köyhiä maan?
Marti.
Keitä hyviä tyyppejä?
Mielestäni on aika luopua epäilyksen ja asennettu laitteen takana purkaa asiaa. Se ei ole siitä, kuinka paljon he ansaitsevat ja joka kutiaa; tai kun he matkustavat, ja kuka se sattuu. Se on asia, kuinka paljon he tekevät sen itsensä vuoksi, ja siksi niiden kyky tunnistaa hyvä. Se on asia, joka on todella sydämessäsi.
Kun tilaus kaiken näyttää vähenevän iän odotuksen meidän täytyy kokoontua ja vapauttaa totuus.
Ja totuus, tee mitään virhettä, se on hyvä maa.
jovencuba | 22 maaliskuu 2017 klo 08:00 | Tunnisteet: nöyryys , köyhyys , vallankumous , sosialismi | Luokat: 2017 , Manuel Roblejo Proenza , politiikka | URL: http://wp.me/pRuWw-4dz

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti