lauantai 25. maaliskuuta 2017

# HISTORY

Russofobia anti-stalinismin

Stalin
Ajatellaanpa, jos puhumme stalinismin, mitä tällä tarkoitetaan Russophobic osa yhteiskuntaamme?
Se ei ole taloudellisia, poliittisia ja ideologisia näkökohtia.
Ensinnäkin , samanlaisia kysymyksiä Russophobes välitä (oikeita sanoja, niin he tietävät, mitä nämä sanat tarkoittavat - ei).
Toiseksi , on niin suuri stalinismi hyödyntää niitä, eikä mitään puhua.
Loppujen lopuksi, jos henkilö on hieman kuvittelee taloushallinnon vaikeudet (jos vähän ekonomisti, joka käännetty kreikan ja tarkoittaa "isäntä"), jos hieman parhaillaan voittaa vaikeudet sodassa muuhun Eurooppaan, sitten "Stalin" sana se automaattisesti poistaa hattu. Tuomari itse.




Toisessa maailmansodassa Neuvostoliiton Stalinin johdolla taisteli lähes koko Euroopan ja tuhosi 75% Saksan asevoimat ja sen liittolaiset, 15% Yhdysvaltain armeijan tuhoutui ja 10% Britannian. Suuren isänmaallisen sodan on vaatinut kolmannes rikkaus olemme kertynyt kaikkien esi-isiemme, mistä Rurik.
Kuitenkin Neuvostoliitto peruutti korttien tuotteiden vuonna 1947 - kaksi vuotta sodan ja Ranska - vuonna 1949, Englanti - luvun alussa 50-luvulla.
Viiden vuoden kuluttua peruuttamisesta korttien leipää, lihaa, voita on jo maksanut 2,5 kertaa halvempaa , sokeri kahdesti. Yli samat viisi vuotta Yhdysvalloissa leivän hintanousi kolmanneksella Britanniassa - kahdesti, Ranskassa - yli kaksi kertaa.
Lihan hinnat Yhdysvalloissa nousi neljänneksen Isossa-Britanniassa - kolmas Ranskassa - kahdesti. Koska talouden kasvuvauhtia Stalinin Neuvostoliiton kukaan ei ole koskaan ylittänyt. Russofobia ole mitään puhua, ja ne kirkuivat noin Gulag.
Mitä voin sanoa? Kyllä, on olemassa asioita stalinismi että russophobes ja lujasti tietää ja ymmärtää kivulias selkeys - alle stalinismin kuten ne ovat parhaimmillaankin olisi kaadettu metsää. Ja sitten - jos ne olivat hyvin onnekkaita.
Niiden kanssa on ymmärrettävää, mutta aluksi, miksi anti-stalinismin geneettisesti Russophobian West? Hän, niin miksi vaalittava ja ruokkii näitä memorialtsev ja muut "ihmisoikeudet" ja niiden anti-stalinismin? Miksi maksaa, ja miksi hän on hillitön panettelua vastaan ​​Stalin?
Loppujen lopuksi vastaisen stalinismin eilen alkoi, ja vuonna 1956, jolloin oli kovaa ideologinen kamppailu kahden järjestelmän välillä. Ja kaikki mikä kirjattiin samassa järjestelmässä, jossa on plus toinen arviolta miinus ja päinvastoin. Meillä on ilmainen terveydenhoito, ja he ovat sitä parempia. Meillä on ilmainen koulutus, ja he ovat sitä, sekin on lähes ilmainen, mutta parempi.
Meillä ei ole työttömyyttä, ja työttömyysetuuksien yli me maksamme. Me Gagarin lensi avaruudessa, ja heillä on auto jokaisessa perheessä, he laskeutui kuuhun, ja me pelastaa ihmisiä. Ja niin kaikki. Kutsumme kotimaahansa Neuvostoliiton, ja ne - Venäjä. Ja ne Amerikassa, jotka eivät ole osallistuneet "venäläinen" ja "Neuvostoliitto", katsottiin vasemmalle, ja he olivat.
Ja muodollinen logiikka propagandaa taistelu, jos kommunistipuolue on XX kongressissa alun taistelussa stalinismin, West oli tukenut Stalin. Mutta West onneksi tuettuja Hruštšovin. Miksi?
Katsotaanpa kaikki säädettyihin hyllyille. West - vihollinen Venäjällä? Kyllä. Ja kuka oli pahin vihollisemme lännessä? Hitler. Että hän innoitti "sivistyskansojen" meistä? Olen usein siteerattu Hitlerin, mutta on olemassa asioita, jotka sinun täytyy ajaa Venäjän päähän.
Hitler kirjoitti, hän korosti: " Me kansallissosialistien, täysin tietoisesti lopettamaan kaikki Saksan ulkopolitiikan ennen sotaa. Haluamme palata kyseiseen pisteeseen, jossa keskeytti vanhan kehitystä 600 vuotta sitten.
Haluamme pysäyttää ikuista Saksan pyrkimystä etelään ja länteen Euroopassa, ja erityisesti sormella suuntaan alueiden sijaitsee itään. Olemme vihdoin rvom siirtomaa ja kauppapolitiikkaan ennen sotaa ja tietoisesti kääntyä politiikkaa voittaa uusia maita Euroopassa. Kun puhumme valloitusta uusia maita Euroopassa, voimme tietysti muistettava ensinnäkin vain Venäjältä kuin naapurivaltioita, joiden alaisuudessa sitä . "
Olkaamme järkeä, mitä sanottiin.
Hitler päätti hyökätä Venäjälle (Neuvostoliiton). Ja miksi? Mitä meillä on maa, kaunis, vaikkapa naapurimaassa Saksassa, Ranskassa, Alankomaissa tai maa? Tai sitten paremmin ilmasto- ja oliiveja manteleita kasvavat, kuten Kreikassa tai Italiassa? Tai sitten Moskovan alueen viljelijää sama ihana viinirypäleet ja appelsiinit, kuten Espanjassa ja Portugalissa?Mitä helvettiä hän meille Popper? Ja Hitler selitti, että työntää häntä kohti Venäjä ei ahneus, ja ... anteeksi meille, venäjäksi.
Fate asetukset meille sormella. On antanut käsiin Venäjän bolshevismin, kohtalo vähäosaisimmilla Venäjän älymystön, joka yhä piti sen olemassaolon valtiona, ja joka yksin on avain tunnettu vahvuus valtion . "
Jos luulet, että Hitler intellektuellit uskovat jotkut Gumilyovs Bunin, olet väärässä. Hitlerin ja ei laita penniäkään. Hän selittää, joka hävisi Venäjälle bolševikeista.
Ei julkista lahjoja slaavilaiset antoivat voimasta ja Venäjän valtion. Kaikki nämä Venäjän oli Saksan elementtejä - erinomainen esimerkki valtava julkisen roolin, joka voi pelata germaaninen elementit toimivat alemman kilpailuista.
Niin monia tehokkaita tiloja maan päällä luotiin. Ei kerran historiassa olemme nähneet ihmiset alemman kulttuurin johdolla järjestäjinä olivat saksalaiset, muuttui voimakkaita valtioita, ja sitten pitää vakaana jaloillaan, säilyttäen ydin rotuun saksalaiset.
Vuosisatojen Venäjä asui puolesta Saksan ytimen ylemmässä väestöryhmiä. Nyt se on keskeinen osa tuhoutui täysin loppuun. Aseta saksalaiset ottivat juutalaiset. Mutta kun Venäjän pysty omin voimin heittää pois ikeen juutalaisten, ja vain juutalaiset voi pitää pitkään jättämisen tämän valtavan tilan.
Juutalaiset itse eivät suinkaan ole osa organisaation, vaan entsyymi häiriöitä. Tämä jättiläinen Eastern State väistämättä tuomittu epäonnistumaan ".
Ydin Hitlerin ideoita: Venäjä - epäinhimilliset, ei pidä keksiä jotain hyödyllistä, mutta eivät kykene edes alkeellista - mikä voi olla esimerkiksi, etiopialaiset ovat jo 2500 vuotta sitten - luoda oman tilan.
Ja jos meillä olisi, ja valtion, se on vain koska olemme Venäjän, saksalaiset arvannut pyytää meitä korjaamaan. Saksalaiset ajoi bolshevikkien Venäjällä ja Venäjän kansa joutui pyytämään juutalaisten hallitsemaan heitä - ja jos me, köyhät, ilman hallitsijat mennä? No, ja mitä tehdä Venäjän - orjia epäinhimillisissä? CADS, rednecks, sillä mikään ei voi! Ja Hitler johti saksalaiset tehdä meistä onnellinen: hän aloitti sodan meitä vastaan ​​humanitaarisista syistä - pelastamaan meidät kurja, korvaa järkevä saksalaiset tyhmä juutalaisia.
Sanotte, että saksalaiset olivat sairaita rasismia, ja kysyn - ja mitä he ovat toipuneet? Kuka sanoi, että? Kyllä, ja ehkä jotkut saksalaiset ovat sairaita? Mutta anglosaksit? Sinun täytyy vain nähdä, miten elokuvia esitetään niiden Venäjän ja älykkäät tämä riittää. Ja juutalaiset? He myös rasismia vakavin - ne vain alkuun sininen ja valkoinen ja ruskea sisällä.
Se, että Hitler katsoi meitä kuin orjia, se ei ole propagandaa temppu - tämä on se, saksalaiset, ydin - saksalaiset eivät tarvitse todistaa ja selittää, että hänellä on syntymän oikeus asettua Venäjän. Saksan tietää, kuten Juutalainen, hän oli viisain hän olisi Venäjän, koska ne ovat vain rooliin orjia ja sopiva. Tietenkin, jos rasistit jotain pitäisi olla, ne ohuemmiksi sinua silmiin, nimeltään "sivistynyt ihminen", mutta he tietävät, kuka olet, Venäjä, oikeastaan ​​- "rusish Schwein."
Karikatyyri, mutta se on totta tosiasiassa esitetty romaanin Yaroslava Gasheka "Kunnon sotamies Svejk": " Heräsin kuin Juutalainen tavernassa, joka alkoi repiä hänen sidelocks ja pahoillani, että hän ei voinut palvella Gentry sotilaita, mutta lopulta kiinni hänelle pyytäen ostaa hänen vanha, vuosisataisen lehmä, laiha raatoja: Costa da nahkaa. Hän vaati hänen onni, repi partaansa, ja vannoi, että tällaiset lehmät eivät löydä koko Galician koko Itävallan ja Saksan, Euroopassa ja ympäri maailmaa.
Hän vaikeroivat ja itki ja vannoi, että se oli lihavin lehmä, joka tahdon mukaan Jehovan koskaan näy Jumalan valo. Hän vannoi kaikki patriarkkojen tarkastella tätä lehmä tulevat hyvin Volochys'k että reunoille on huhu, että se ei ole lehmä, ja satu, se ei ole edes lehmä, kun rasva buffalo.
Lopulta hän putosi eteensä ja halaten hänen polvensa tai toisella, huusi: " Tappakaa Juutalainen parempi kuin vanha onnettomuus, mutta ilman lehmät eivät mene."
Hänen ulvoo johti virkailija ja keitä täydellinen sekavuus, ja ne lopulta vetää raatoja, jotka ovat luopuneet mitään zhivodor, kentän keittiö. Kauan sen jälkeen, kun rahat on jo taskussaan The Juutalainen itki että se lopulta tuhottu, tuhotaan, hän itse ryösti myymällä niitä halvalla niin hyvä lehmä. Hän anoi kiinni siitä, koska vanhoilla päivillään teki sellainen typerä asia, jonka vuoksi hänen esi-isänsä kääntyisi haudassaan.
Lie hieman tomuun, hän yhtäkkiä pudisti kaikki suruni, meni kotiin kaappiin ja kertoi vaimolleen: " Elsa, elämäni, miehet ovat tyhmiä ja Nathan on viisas! "
Saksalaiset tänään jopa viisaampi Hitlerin - kyseli heiltä kuin työstä, ja tänään he ovat Saksassa, juutalaiset Moskovassa - vain "älykkäitä työtä". Ja koneet ja yhdistää enemmän turkkilaisia ​​kyllä ​​jugoslaavit - epäinhimillisissä.
Täällä esimerkiksi screeched Neuvostoliiton veteraanien Podrabinek. No, mitä? Että veteraanit Podrabinek että Podrabinek veteraaneja? Miksi tämä tyhmä vihaa: "halventamisesta jälkeläisiä - on vähintä, mitä he ansaitsevat rakentajia ja puolustajia neuvostohallinnon ?"
Tämä viha edelleen olemassa: ei voi antaa anteeksi Podrabinek "Neuvostoliiton järjestelmä", joka on venäläinen (Neuvostoliiton) Toukokuussa 1945 kävi Berliinissä. Ja se on erityisen loukkaavaa rasisteja, että tällä kertaa, sanat muistomerkki rukous rabbinaatin Israelin Podrabinek "... meni kuin lampaat teuraaksi."
Vaaran hetkellä (jos se on tiedossa) kaikki fiksut ihmiset nimittää johtaja taitavin, useimmat vain johtaja, ja voittaa ja ylennetään hänen kanssaan. Ja jonka ohjauksessa me, Venäjän (Neuvostoliiton) on tullut yli-inhimillinen? Jonka johdolla ovat nousseet? Mieti sitä , ja on selvää, missä viha Stalinin lännestä. Stalin ei pelännyt rasisteja, ja me, venäjäksi, kun meistä tulee itse. Stalin ei kaada sen paska ja tuonti Russofobia. Stalin heidän lietteet? Keitä he ovat, ja kuka on Stalin? Se ei ole edes hauska ...
Panettelu Stalin, anteeksi töykeä, mutta tarkka sana "alensi" venäläisten (Neuvostoliiton) esi ja tätä kautta ja meillä on. Heillä on tänään vakuuttava - eivät isämme voittajia Euroopassa, eivät olleet !!! Olivat orjia. Heidän piti olla orjia saksalaiset tai juutalaisia, mutta ne eivät ole Stalinin katkesivat. No, Stalinin orjat olivat - vielä orjia! Orjia, palvelijoita, orjia !!! Redneck!
No, itse asiassa, jos 170 miljoonaa Venäjän (Neuvostoliiton) suorittavat tahtoa pieni, verinen, halpamaista diktaattori, keitä he ovat? Aivan oikein, orjia!
Näillä russophobes tuotu vuoto kaikki on selvää, mutta sanon, että on venäläinen anti-stalinistisen.
On, ja miksi niitä ei olisi? Jos ihmisiä heidän henkistä kehitystä ja koulutus ovat sopivia ainoastaan siitä, että he "let down", miksi heitä eikä "pettivät"? Voidaan sanoa heistä Podrabinek sanat: " halventamisesta jälkeläisiä - on vähiten, mitä he ansaitsevat ." Mutta niiden halveksuntaa vain välitä - ne välittävät russophobes soittaa heille kulttuurista. He vain ihastunut kiitosta Russofobia. Russophobes kiitosta, sitten kotiin ja sanoa, " Elsa, elämäni, tyhmä goyim ja Nathan on viisas! ". Mutta se on totta.
Loppujen lopuksi, mitä stalinismi meille, Venäjän (entinen Neuvostoliiton)?
Stalinismin on - voimme tehdä! Voi se!
Näytelmäkirjailija Korniychuk johti Italian valtuuskunta Kiovassa vuonna 1952, ja kun he näkivät televisiotorni ja oppinut, että Kiovan lähetetään säännöllisesti televisiossa, ne häkeltynyt - tällä kertaa Italiassa television vieläkään ollut ajatellut. Sijainti tv Neuvostoliitossa? Kyllä, siellä, että Stalinin opetti, että keksijä radio ei Marconi, italia, venäjä ja Popov.
Ja he opettivat ole niin hoivata isänmaallisuuden ja vaikutuksen - teille, Venäjän (Neuvostoliiton), hän voi tehdä mitään! Ja pahin tappio vihollinen, ja luoda mitään.Stalinismin - on tietää, miten kaiken itse! Stalinismin - on olla supermies.
Ja kuka on anti-stalinistinen? On se, joka kiipesi valtaan johtaa maan taloudelle, ja ilmoitti, että maan talous voi ja pitäisi toimia ilman ohjausta ja maan johtoa tarvitsee mennä metsästykseen, kalastukseen, ratsastusta tai "Bike". Anti-stalinistinen - se, joka pitää itseään taloustieteilijä ja taloudellinen osa vaaliohjelmassa amerikkalaiset kirjoittaa sitä.
Anti-stalinistinen - ne, jotka napata ihmisiä liiketoimintaa, ja sitten alkoi soittaa ulkomailta, johtajat näistä yrityksistä toimii. Anti-stalinistinen - se, joka flaunts hänen televisio kykyjä, ja niitti jäljennökset ulkomaisia ​​televisio-ohjelmia, kuten "Field of Miracles". Anti-stalinistinen - joka ei edes osaa selittää itsensä ihmisille, miksi tarvitset voimaa ja vuokraa amerikkalaiset asiantuntijat järjestää vaalit.
Ja kaikki nämä rappeutuu mielen ja kaikki nämä anti-stalinistit automaattisesti Russofobia innostaa muita, että heidän henkilökohtaiset tyhmyydestä ja apatia - merkki Venäjän. Ei, imbeciles! Se on vain sinun merkki - merkki Russofobia.
Me - Venäjän, voimme tehdä mitään!
Ja jos nyt emme voi, se johtuu hän ei Stalinin ohjaa meitä (eikä stalinistit - HF)
YI Mukhin , 
20 lokakuu 2010 g . 
***
Lähde .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti