keskiviikko 22. maaliskuuta 2017

Donetsk ( donrf ) kirjoitti, 

hiipivä hyökkäävä

Eilen päättyi hyvin ehdollinen tauko sotatoimissa ja paikallisten APU jatkoi loukkaavaa toimintaa, keskeyttää saarto.

Tauko puoli perinteisesti käytetty:

1. Ukraina on luonut kaksi uutta prikaatin, korvasi Venäjän pankki- ja keskeyttää suoraa yhteistyötä tasavallan, lakkaavat samanaikaisesti vakava sisäinen konflikti hallituksen ja radikaalit.

2. tasavalta Humanitaarisen avun piiriin Ahmed Khan (oikea toimenpide, mutta kun sanon, että sen sijaan puoli miljoonaa huono hoito saavat kolmekymmentäviisituhatta, ja se on sama Ahmet Khan varannot loppuvat, lujittamista yhteiskunnan ja hallitus ei ole suotuisa); Saimme kyseenalainen ilo itsessään sisällä itse (ulkoinen ohjaus ja passi); No, johtaja jälleen astunut Dniester ja Kiev, järjestää kansanäänestys yhdistämistä Venäjän ja yhdensuuntaisesti vannovat uskollisuutta Minskin sopimukset kestää Donetsk.

Oikeastaan tilanteessa, jossa Venäjän federaation ei hyökkää suoraan, APU on turvautunut vanhaan taktiikka yhdistää pommittamisen siviiliväestön kanssa pyydystäminen keskeiset kohdat:

"Tänään klo 12.40 DRG vihollinen ja kaksi joukkuetta varjolla kranaatinheitintulen ja panssaroituja ajoneuvoja yrittivät rikkoa NM DNI asennossa lähellä kylää Kominternovo pistettä ". 

Sitten seurasi osa tarina on, että ne eivät läpäise, niin korkeus Daring ole luovutettu, eli thu voit ja laittaa tietoa, mutta se ei ole. Jos ilman ironiaa - Daring asema on korkea todennäköisyys menettää, koska kuin vastustaa joukkueen ukrov (voimakas kuoret ja nopea hyökkäys, kun taas Donetsk ajattelu - tulos), nykyinen BCH, pula huumeiden ja shackled käsi ja jalka, riidattomia Minsk määritelmän mukaan ei voi .

Mutta lisäksi hiipivä hyökkäys Kominternovo vastustaja edelleen purra pois metri metriltä alueella Dokuchaevsk:

"21:43 # Dokuchaevsk vahva taiteen ampumisen varantojen WPC etulinjassa.
22:44 # Dokuchaevsk taistelu jatkuu, erittäin kiinteät joutumassa telakat zhilmassiva."


Siellä menestys vihollinen ei tehdä, vaan se oli kiinnostavaa Gorlovka:

"Gorlovka suuntaan Ore: reaktiivinen board, suunta - Kostiantynivka Kuvaaminen LTC (väärä lämpö maalia) ..." 

Se ei tiedä kanssa säikähtää Gorlovka kiirehti vakuuttamaan, että se oli kuljetuskone, hieman vihjaten Venäjän Air Force:

"19.55 - Aivan oikein, et tunnu suihkukoneet lentävät yläpuolella Gorlovka Yksityiskohdat suljettu) Voin vain sanoa, että se oli kuljetus suihkumoottorikäyttöistä .. . ALL! " 

Todistajat kirjoittaa yliääninopeusalueelle joka ehdottaa joko Su-27 tai MiG-29 Povitryanih Forces Ukrainan. Mahdollisuuksia on kaksi - joko ohjaajan koulutus tai toisella "loistava" Ukrainan yksinkertaisesti eksyneet pois tietenkin tietää mistä osuma, paniikki laukausta LTC ja huippunopeutta veti synnistä ..

Lisää mielenkiintoista on toinen kysymys - meidän ilmapuolustus nukkui tai kumppanit No way?

Innoittamana menestys eilisen riidattomien Kominternovo kumppanit nousivat painamalla jäännökset harmaan vyöhykkeen ja lähellä Donetsk:

".. 19:25 Taistelut jatkuivat etuosassa Donetskin Pieni, 82 ja 120 mm laastit, panssaroituja ajoneuvoja, tykistö, on olemassa saapuvat lähellä zhilmassiva 1 päällä." 

Jos ennustaa seuraavaksi - Creeping ukroblitskrig jatkuu vielä jonkin aikaa, on paljon enemmän kohteita, jotka meidän alalla marshals voi jäädä huomaamatta, vain julkisesti ei pahentaa, mutta ennemmin tai myöhemmin tarvitse tehdä mitään Donetsk ja Gorlovka pala palalta, tai vastustaa.

Kuten minulle, että molemmat tapahtumat ovat yhtä todennäköisiä, torjumiseksi sika Peter on, mutta hän voi taistella pyhässä Krimillä, aiemmin atrioittuansa pieniä paloja. Kaikki riippuu pohjoisessa ja hän on hiljattain sopinut paljon vuoksi paluuta "sivistynyt perhe"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti