maanantai 13. maaliskuuta 2017

Antaa ja menettää elämän

by jovencuba
Monta vuotta sitten, kun työskentelin vapaaehtoisena sairaalassa Stanford, tapasin pieni tyttö nimeltä Liz joka kärsi outo tauti. Hänen ainoa mahdollisuus elpyminen oli verensiirron hänen 5-vuotias veli, joka oli selvinnyt saman taudin ja oli kehittänyt vasta-aineita tarvitaan sen torjumiseksi.
Lääkäri selitti tilanteen tytön veli, ja kysyi jos hän olisi valmis antamaan niiden verta. Näin hänet epäröi hetken ennen syvään henkeä ja sanoi: "Kyllä, minä teen sen, jos se säästää Liz."
Koska verensiirron tehtiin, hän makasi sängyssä vieressä hänen sisarensa, hymyillen, kun hoidimme ja varmistamme väri palasi posket tyttö. Yhtäkkiä pikku kääntyi kalpea ja hänen hymynsä haalistunut. Hän katsoi lääkäri ja kysyi vapisten äänellä: "Mihin aikaan alkaa kuolla?"
En ollut ymmärtänyt lääkärin, ajatteli hän olisi antaa kaikki hänen verensä hänen sisarensa. Ja kuitenkin hän oli hyväksynyt.
Joka antaa kaiken rakkaudesta. Rakastan jollaista et ole koskaan tehnyt. Älä halveksi ystävyyttä ystäviä. Elää joka päivä uskoa, rakkautta ja rauhaa.
jovencuba | 12 maaliskuu 2017 klo 08:00 | Tunnisteet: veli , elämä | Luokat: 2017 , Stories sunnuntai | URL: http://wp.me/pRuWw-4cW

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti