torstai 30. kesäkuuta 2016

Washington rahoitetaan pakanuuden Valko

38 minuuttia sitten  2
Lähde: PVO-INFO On Muhavets (sivujoki Länsi Bug, joka virtaa lähellä kaupungin Brest-sankari) ilmestyi viikingit. 25 kesäkuu vesi laskettiin Drakkar "Sleipnir", jonka jäsenet tuli soutajat organisaatiot "Iron acorn" ja "Kolo Perun" .Uchastniki aloittaa Drakkar näyttää melko aineellista etua esikristillisestä uskomuksia, jättäen kaukana historiallisen jälleenrakentamiseen. Upeimmat kaikki, että se kaikki oli maksettu Yhdysvaltain Agency for International Development (USAID), ulkoministeriö alaisia.
Viikingit (Vikings kutsuttiin slaavit) teki käydä nämä maat keskiajalla kuin rosvoja ja valloittajat. "Vuonna 6367 (859). Vikings alkaen Zamora exacted kunnianosoitus päässä Tschudi, ja sanat, ja Mary, ja Krivichy ", - raportoitu vanhavenäläiseen kronikka" Tale menneiden aikojen ". Mikä on nyt elvyttää heidän muistonsa?Edes taustalla on käynnissä juuri nyt naapurimaassa anteeksipyynnön Liettuan ruhtinaat joka puhui valloitukset (vuonna 2014 Vitebsk paikallisen kaupunginvaltuusto avasi muistomerkki Prince Olgerd, muuten kahdesti piirittäneet Moskova), tällainen aloite näyttää uhmakas.
- 18 syyskuu 2015 on maatilat "On Zarechnaya Street" pidettiin käynnistäminen Drakkar "Sleipnir" - USAID projekti seurausta "paikallisen yrittäjyyden ja taloudellisen kehityksen", toteutetaan UNDP ( YK: n kehitysohjelman -. Huom Lajfa. ), -  Raportoitu sosiaalisen median omistaja Alla Polikarpuk maatilat. Aluksella, vaikka kiinteä vastaava levy .
Miten voin oppia ja USAID verkkosivuilla, organisaatio "on johdettava Yhdysvaltojen hallituksen", joka virallisesti rahoitus USA talousarviosta (sen tarpeista vähennetään noin 1% budjetista), toimii yli 100 maassa, jonka tavoitteena on "laajentamiseen vapaan yhteiskunnan."
Venäjällä vuonna 2012, USAID toiminta on kiellettyä, kuten myönsi oli yhteishankkeisiin USAID edustajan ihmisoikeusjärjestö "Agora" Paul Pins, tämä näyttää olevan hyväntekeväisyys rakenne "se oli yksi rahoittajista sosiaalisia ja poliittisia Venäjällä." Tämä on myös samanaikaisesti ilmoitti amerikkalainen organisaatio Freedom House (a valtiosta, mutta suuri osa rahoituksesta jotka toistuvasti tekevät myöntää ulkoministeriön), jonka mukaan, päättyminen USAID toimintaa Venäjällä "luo vaarallisen ennakkotapauksen päättymisen Yhdysvaltain kansalaisyhteiskunnan tukeminen, jossa sortohallitukset paineen alla." Mielestäni ei ole tarpeen selittää, että amerikkalaiset ovat tehneet samanlaisia ​​ominaisuuksia ja nykyisen järjestelmän Valko?
- Legendan mukaan vuonna ylijumalan Odin on skandinaavit oli kahdeksan jalkainen hevonen. Hän kutsui Sleipnir, - selittää valinta nimen Drakkar Polikarpuk.
Mielenkiintoista, kiinnostusta amerikkalaisen hankkeen toteuttaja ennalta Christian uskomuksia, paitsi historiallinen. Hänen mukaansa  tili sosiaalinen verkosto "VKontakte", se koostuu kahden ryhmän venäläisen uuspakanallinen yhdistys "Veles ympyrä" ja ryhmä Valko Rodnovers "Legacy. Commonwealth Rodowicz ".
Jälkimmäinen on mielenkiintoisin. Sen säännöt luetellut kuuluvat "pakanallisuuden valkoisen rodun (Slaavilainen perinne, Baltian, germaaninen-Skandinavian)",  edistää  modernia skandinaavista uuspakanuus (lahko "Asatru"), lähetetty uutiset kuin "germaaninen pakanalliset hautaaminen Brest" jne Se on todennäköisesti lähde "Sleipnir".
Agriturismo kaupungissa Kobrin mukaan säännöllisesti väitti Polikarpuk ilmoitukset, pidetään "jälleenrakentaminen esikristillisen riittejä", ja todetaan, että "riitti tapahtuu klubit VIR ( sotilaallinen historiallisen jälleenrakentamiseen -. Huom Lajfa. )" Perunova kolo "(Kobrin) ja" Iron Acorn "(Brest)." Ne, jotka olivat soutajat on Drakkar.
Merkittävä osa - in maalaistalojen siinä sijasta "jälleenrakentamiseen rituaalien" pystytettiin tyypillinen pakanallinen idoli. Sen läsnäolo ei mainostettu virallista kuvauksissa internetissä resursseja maatilat hän aina kaipaa ammuttu, mutta vuonna 2014 hän oli kuvannut  läsnä juhla Kupala toimittajien 21.by. siteValokuvan seremonia "varten" vietetyn Perunov päivä näyttää varsin samanlainen kuin idoli, oli kuukautta myöhemmin  sijoitetaan  ryhmässä "Perun osuuden."
Visual kuvia käytetään viime liitto, ei myöskään ole kovin "reenactment" ja enemmän kuin uuspakanallinen yhteisön omistama:
Kuva: © VK / CGB VIR Club "Perunova Cola"
Kuva: © VK / CGB VIR Club "Perunova Cola"
Tilille yhden valvojat ryhmä "Perun Cola" Sergei Savchuk on valtava määrä kuvia mainittujen Kobrin idoli jaDemotivators , joissa yllytetään vihaan kristinuskon. Savchuk on Group "Sanctuary Veles / Union of yhteisöjen" Veles ympyrä "," Web-temppeli - pakanuuden slaavit "," Me olemme pakanoita "," venäläinen perinne / Native Faith "," Winds Svarga "," Rodoyar "tapaamisia" Native jumalat "Minskissä 1. joulukuuta 2013 ja tapaaminen yhteisö Magi" Kolyada Vyatichi "Velimir Minskissä 2. maaliskuuta 2014 jne. Ja huomattavasti, ryhmissä, "White Legion", "Skinheads" ja "Help Prisoners oikeassa."
- Mitä tulee Neuvostoliiton kommunyatskogo loma "Day of Victory" on syytä muistaa, että kaikki olemassa olevat tuolloin se Rodnovers tukenut kolmannen valtakunnan, -  totesi Ukrainan yhteisössä "Rodnovers Rodnovers Gazette", joka allekirjoitettiin Savchuk. - Esimerkiksi ritarikunnan Auringon Jumalan liittyi UPA, ja nimi Perun rykmentin merkitty Wing Melnyk ( Organization of Ukrainan kansallismielisen -. Huom Lajfa. ).
Tässä suhteessa ei ole yllättävää riemu in "Perunova cola" asennuksesta idoli Perun alle Mariupol-pohjainen rykmentti Ukrainan National Guard "Azov", henkilökunta jäsenten Uusnatsijärjestöjen ja raportoitu  äskettäin, Life, oikeus henkisesti ohjaamaan edustajat Ukrainan ja uuspakanallinen yhteisö :
Screenshot © L! FE
Puolestaan ​​"Azov" vartioi tiiviisti peräisin Yhdysvalloista ja oppilas Brzezinski Roman Zvarych. Erityisesti 2014 vaalien Zvarych johti komentaja Andrew Biletskiy on Verhovna Radan ja suuntasi päämaja Civil Corps "Azov" vuonna 2015. Vaimo Zvarych Svetlana kuin raportoitu viime vuonna Ukrainan media, on puheenjohtaja hallintoneuvoston hyväntekeväisyyteen rahasto koulutus innovaatio ", joka" virallisesti työskennellä "Azov" ja antaa hänelle kaikki tarvittavat. " Sattumaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti