torstai 23. kesäkuuta 2016

Ministeri myöntää: Ei ole koskaan ollut venäläinen sukellusvene ennen Ruotsi

Ruotsin armeija oli raportoitu kaksi vuotta sitten, että Venäjän sukellusveneet ovat tunkeutuneet vesillä Skandinavian valtion. Nyt paljasti Ruotsin puolustusministeriön että he olivat Ruotsin ja Saksan sukellusveneet on tunkeutujat.
Ruotsin pääministeri Stefan Löfven on ahtaammalle sukellusvene valhe.  (Kuva: AP)
Ruotsin pääministeri Stefan Löfven on ahtaammalle sukellusvene tapaus. (Kuva: AP)
Ruotsin puolustusministeri Peter Hultqvist totesi raportin, venäläinen sukellusvene vuonna 2014 olisi merkittävä Ruotsin aluevesillä, pätemätön. Joten tapaus ei ole koskaan aikaisemmin. Sen sijaan se oli epäilyttävä esine on ruotsalainen sukellusvene Hultqvist kertoi Sveriges Radio .
Tämä ilmenee retrospektiivinen analyysi signaaleja. Defense Hultqvist tekee vain Ruotsin sotilaallinen vastuussa väärää tietoa. Onhan hallitus vetosi tietojen sotilaallinen.
On huomionarvoista, että syyskuussa 2015 väitettyjä todisteita pitäisi korostavat tunkeutuminen Venäjän sukellusveneiden vesillä, olivat itse ilmoittamat Ruotsin sotilaallinen pätemättömäksi, Sveriges Radio .Mutta Ruotsin hallitus ja armeija sopivat vaieta siitä, jottei nolata yleisölle.
Lähellä satamakaupunki Tukholman tuntematon sukellusvene oli noussut lyhyesti . Ruotsin laivasto hälytettiin ja käynnisti massiivisen haku operaatio Itämerellä. Aikaisemmin raportoitu olleen siepata Kaliningradista Venäjän lähetyksiä. Mutta Venäjä on kieltänyt mitään osasyyllinen.
Ohjausliikkeen aikana merialueella Ruotsin laivasto Vindbaden raportoitu myös, että ulkomainen sukellusvene oli havaittu. Myös silloin, epäily putosi Venäjällä. Hieman myöhemmin selvisi, että se oli suuri mahdollisuus saksalainen sukellusvene, raportoitu Göteborgs Posten . Mutta tämä tapaus edellytti mennessä salaisuuden.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti