keskiviikko 22. kesäkuuta 2016

Mikä on "opposition"?

09:00 sitten  9
Lähde: fish12a
Mikä on "opposition"? Mitä hänen pitäisi tehdä?
Mitkä ovat sen tavoitteet? Ja mitä se tekee, jotta niiden saavuttamiseksi?
Kysymys täyttämistä.
Koska kysymys "Kuka tämä vastustus," kukaan ei voi antaa järkevän vastauksen. Ja muita asioita liikaa.
Ilmeisesti poliittiset voimat suprotiv viranomaiset harjoittavat seuraavia:
1. Kaataa hallitus. Joku hiljaa joku sanoen joku yrittää toimia, josta hän saa. Niiden tavoitteena - ottaa vallan vallankaappauksen ja sitten mennä Ukrainan skenaario
2. Sit ulkomailla ja kerjäämisen hänen "tuoda kaikki hyvä Venäjällä, ja paha pommi." Eli työ luonteeseen Ostap Bender. Tai vanha periaate "tulevat ja VoIodja meitä, koska maamme on suuri ja rikas", mutta kaksi suru pilata kaiken, ja jopa järjestystä Bandera ei tuonut sitä. Ja sitten taas, Ukrainan tavalla.
3. Heillä on selkeä toimintaohjelma, ymmärrettävää ja tehokasta, välittää sen yleisölle, saavat hyväksynnän, joka valitaan valitsemaan, sitten tulee systeeminen vastustusta, ja sitten jos kaikki kehittää onnistuneesti, ja hallitus.
Minun naiivi otetaan väitteen pitäisi mennä yksinomaan kolmannen.
Mutta on yksi "mutta". Erittäin tärkeää. Heille mennä, sinun täytyy rakastaa, on toivottavaa kunnioittaa ihmisiä ja toimivat niiden etuja. Muuten, eivät näe sitä tukea korvansa.
Kuten tiedätte, kansamme, oppositio ei ollut onnea. Mitä hän sai väärässä. Pimeää, lähellä, puuvilla ja tupenky. Hän ei ymmärrä korkea ajatukset vapauteen ja todellisen onnen.
Sen vuoksi on välttämätöntä toimia muilla tavoin.
Mutta kolmas tapa ei myöskään ole selvä. Esimerkiksi kommunistipuolue. Explicit systeeminen vastustus.Mitä hän haluaa? Hallitus? Ei. Tämä osapuoli on varsin tyytyväinen siellä, missä se sijaitsee. Myös, kuten muutkin parlamentaarinen osapuoli - liberaalidemokraattinen puolue. Minusta näyttää siltä, ​​että johtajat nämä osapuolet pelkäävät tulla paloviranomainen. Tätä vastuuta. Ja näin ollen kaikki kuoppia niitä.Nykyinen tilanne on paljon turvallisempaa.
Tai ottaa esimerkiksi Fair Venäjällä aloitettiin vuonna 2006. Tämä upouusi puolueen jäseniä ja jokainen kuitu lumen kannatti vallankumous 2011-2012., Joka seisoi "Venäjä ilman Putinia". Eli se kääntyy pois systeemistä vastustusta kytketty ensimmäinen tapa - kaataa hallitus? Joten ei "Apple" on järjestelmällinen vastustaa sitä, ja tämä tapahtui, tapasivat duuman. Hän osallistuu edelleen kaikissa vaaleissa. Tämä ei estä häntä säännöllisesti "kaataa hallitus".
Tai vaikkapa menossa Yhdysvaltain suurlähetystöön. Se palaa kaikki, myös edustajia liberaalidemokraattinen puolue ja kommunistinen puolue. Noin Mitrokhin (Yabloko) ja Dmitriev (silloin kuului entisen opposition järjestelmän CP) välillä McFaul en edes mainita. Muuten, viimeksi käynyt ja Biden vierailunsa Moskovaan.
On käynyt ilmi, ja systeemisen ja ei-systeeminen vastustus ajoittain nousta Toinen tapa - "ulkomaalaiset auttaa meitä?"
Vai miten edustajia eri väitteiden suhteen toisiinsa. Olen jo kirjoittanut kerran, että punaiset jatkaa taistelua loputtomasti valkoinen, ruskea ja sateenkaari ja vihreät kaikki kerralla. Ja tässä taistelussa on ristiriidassa.Mutta samana vallankumouksen lumen he ihmeellisesti tulivat yhdessä - ja valkoiset liberaalit, ja kirkkaan punainen levofrontovtsy ja ruskeanmusta nationalistien sateenkaari homo. Kuitenkin ne vietiin erilliset sarakkeet. Varmuuden vuoksi. Mutta tapahtuma oli ennennäkemätön. Täytyy sanoa, ne ovat sillä hetkellä yhtäkkiä tuntui ennennäkemättömän kansan tukea. Ja se haluat mennä läpi ensimmäisen ja kaataa vihattu sääntö.
Mutta jopa oppositiopuolueet ja liikkeitä, joskus uskomattomia asioita tapahtuu, että minä kutsuisin "vaihtaa väriä". Esimerkiksi ruskea nationalistinen Navalny yhtäkkiä tulee puhdas valkoinen lumi vain liberaali. Samoin Potkin-Belov yhtäkkiä sisältyvät luettelot Parnassus, systeeminen liittolainen Putinin Kasjanov tulee ristiriitaisia ​​vihollinen, shakinpelaaja Kasparov ja kirjailija Akunin unelma auttaa ulkomaille ja yablochnitsu Dmitriev ignominiously erotettiin puolueesta, koska hän liittyi hallituksen Kiriyenko, ministeri sosiaalisen kehityksen. Kaikkiaan tarjolla pobyla 4 kuukautta, ja oman puolueeni, jossa hän työskenteli seitsemän vuotta (!) Tulvii häntä sen riveihin. Scrub. Niin demokraattinen Javlinski intolerantit valtaan!
Pure sillä, ja pörröinen. Ja valkoinen.
Sen sijaan tarttua hetkeen ja alettava edistää ideoitaan valtaan, puolue asettaa petturi häpeäpaaluun. Mutta se ei ollut selvää, jos Applen tavoitteista oli hyvä maan ja kansan. Mutta Dmitriev ja menin ministerit ei tähän, ja Javlinski ei ole koskaan ollut.
Ihmeelliset ovat sinun tekosi, Herra.
Ja niin kauan kuin he itse mielissä tästä sotkusta, niin kauan kuin niitä ei ole määritelty, mitä he haluavat ja mihin suuntaan mennä, kunnes ne eivät kehittää suhteita äänestäjien, toisin sanoen, ihmisten kanssa, mitä he se ei toimi.
Joten se hyppäämällä puolue puolueen liiton liikkeen, ja päinvastoin, kunnes ne lopulta menettävät sen "poliittista painolastia". Että hyvin tukea ihmisiä, jotka kerran ansaittu.
Ja miksi? Kyllä, koska en usko, että he voivat mennä läpi normaali kolmas - tulla valtaan ihmisten luottamuksen kautta hyväksyntää ja rehellisten vaalien. Koska päästä virtaa ne itsetarkoitus, ei keino tehdä jotain maan radan.
Ja niin se kaataa lika nykyisen hallituksen, syyttäen häntä kaikista synneistä ja "petollinen vaalit" ja folk kirous, joiden kanssa ne ovat ei ollut onnea. Yritetään syrjäyttää hallituksen ja valittaa ulkomaille. Tuhoaisi maan Ukrainan tavalla. Ilmeisesti, tämä on heidän todellinen tavoite.
Tässä sen meiltä. Opposition.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti