sunnuntai 26. kesäkuuta 2016

Miksi Ryzhkov "kaikki paha"

05:00 sitten  18
Lähde: fish12a 
«poliitikko kuluu aivan kuten auton rengas. 
On mahdotonta olla perennially suosittu, nuorten ja kukintaa." 

Ryzhkov. "Moskovsky Komsomolets"
07 kesäkuu 2005, vuosi
Sijainen satuttaa nopeasti - Nikita Belyh panetellaan ja provosoi - ilmeisesti vahingossa likaantuneet merkityn rahaa. Brezkzit - heikentyminen Euroopassa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa, ja duuman jälleen äänesti torjunta on väärä. Onhan terroristit - samat ihmiset. Niiden oikeuksia on kunnioitettava. eikä mitään pahaa tapahtuu, jos se tapahtuu Syyrian skenaario Venäjällä. Tärkeintä - antaa ihmisille mahdollisuus ilmaista mielipiteensä, vaikka aseistettujen voimankäytön rauhanomaisia ​​kansalaisia. Eikä mikään tässä sekaantua State.
Rakastan sitä, kun liberaalit avaavat suunsa ja sanoa, mitä he ajattelevat - näkyvät kaikki huolellisesti piilossa sisällä.
Näyttää siltä, ​​että Ryzhkov todella "kuluneet kuin linja" ja voi olla "ikuisesti suosittu, nuorten ja kukintaa."
Viime aikoina aika populismia hänen ylitsepursuava vuonna ryöppy. Ilmeisesti ei enää osaa palata entiseen suosiota, kuten kotona, Altai. Väitteitä erittäin huono.
Ja lopuksi. Ote samassa paikassa, mistä haastattelussa 2005 :
- Sinä vakavasti usko, että Venäjä ei ole ulkomaisia ​​vihollisia? - Tietysti. Emme missään vaaraa joko Amerikasta tai Euroopasta tai Kiinasta. On tietenkin terrorismin uhka. Mutta se on keitetty meidän keittiössä. Terrorismi - suora seuraus virhe voimamme. Ulkoinen uhka keksittiin tavallisille ihmisille kiristää rahaa niitä lentotukialuksia, ja sitten ne varastaa.
- Ja islamilainen fundamentalismi - ei ole ulkoinen uhka? - Islamilainen fundamentalismi ei ole vakava ongelma joko Volgan alueella eikä Venäjän eteläpuolella. Ei siellä on niin! Tämä kaikki on hölynpölyä sotilaalliset ja tiedustelupalvelut, mikä usein antaa väestölle vastauksen niiden raivoa yli terrorismista ja wahhabismina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti