keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

Suorituskyvystä talouden Neuvostoliiton ja omistajat

08:00 sitten  18
Lähde: Russian Näkymät
Neuvostoliitossa, valtion omistajana todella tehokas, taitavasti manipuloitu Manpower ja varat. Nyt ... se olisi hauskaa, jos se ei ollut pelottavaa.
Yksinkertainen esimerkki:
Kymmenen kaivoksissa. Jokainen kaivos -. Tuhannet työntekijät
viisi kaivosten annettiin kustannukset hiilen rupla. Kolme - viisi ruplaa. Ja kaksi-kymmenen ruplaa.Keskimääräiset kustannukset - 4 ruplaa. Ostan hiilen 5 ruplaa - ruplan voitto - ja ohjata yhtiön kymmenentuhatta työntekijää, maksaa päiväkodit, kesäleiri, jakelupisteet, jne ... Koko kaupunki elämää, kasvaa ja toimii.
Neuvostoliitto loppui, tulla "tehokas" liikemies. Välittömästi kiinni kaksi "kannattamatonta" kaivosten, mietti hetken, sulki kolme "kannattamatonta". Viisi tuhatta kaivostyöläisten - kadulla. Manpower paljon - voidaan vähentää palkasta. Camps ja apteekeissaan? Kannattamaton, henkilökunta heitetään ulos kylmään, alueet ja rakennukset kirjataan pois ja myydään penniä muut "tehokas", siellä rakennetaan kannattavaa bordelleja, kasinot, jne. Viiden suljettujen kaivosten leikataan teräksen ja rautametalliteollisuudella - kaikki miinat tulvii ja ei voi palauttaa. Viidessä avolouhoksilla tukossa TB (mutta miksi? Se on kallista, mutta yksi kaivosmies piparjuuri kiivetä, koska ei ole paikka työskennellä kovemmin) ja hiiltä runsaasti kastellaan verta.
Nämä kaivokset Kymmenen vuoden kehitetty saalistushinnoittelu vauhtia ja suljettu.
Ja mitä meillä on? Kerran kukoistava kaupunki köyhtynyt ja hajoamassa, se työttömyys 90%, kukinta rikollisuus, huumeet ja prostituutio ... Ja "tehokas" zagranschetah taitettu hänen miljardia dollaria ja meni Kanariansaarille.
PS. Jos joku ymmärtää väärin - Attached päiväkodit apteekeissaan ja sisältyvät hintaan. Ruplan voitot hiilestä - tukemiseen joukkoliikenne, yms (kannattamattomaksi määritelmän mukaan) infrastruktuuria.Jaksoja ja ympyröitä - kampaajille ja paikallisen sanomalehden "punainen nurkkaan".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti