sunnuntai 26. kesäkuuta 2016

Kaukoitä on naapurimme

02:00 sitten  1
Suurin maan alueella - ei ole vain suuri rikkaus vaan myös vakavia vaikeuksia kohtuullisen toimeentulon syrjäisillä päässä alueita maassamme. Kukaan mutta valtio voi ratkaista tätä ongelmaa. Kun liberaalit "uudistajia" johti meidät ympäri luottaa "näkymätön käsi markkinat" Kaukoidän useita miljoonia ihmisiä muutti keskiosissa Venäjän. Koska sen jälkeen "perestroika" Kaukoidässä ei toimi, hinnat olivat pilviin, ja näkymät ja tekee - epämääräinen. Vain aktiivisen paikan valtiolle viime vuosina tehnyt mahdolliseksi pysäyttää ulosvirtaus väestöstä Kaukoidästä. Ja me itse asiassa täytyy lisätä kansalaisten näillä alueilla, eikä vain tilanteen vakauttamiseksi.

Mitä tehdä? Tämä kysymys on hyvin sotkuinen (mutta vielä on talk show!?) Keskusteltiin NTV ohjelma nimeltä "enemmistön." Tässä ohjelmassa, olin ensimmäinen. Olin kuitenkin tutuin jäsenistä, vastustajat.
Syynä keskustelu oli päätös antaa kaikille, jotka haluavat 1 hehtaarin mailla Kaukoidässä. Hyvä vai huono?Mielestäni päätös on oikea, mutta voidaan pitää alusta suurempaa ohjelmaa aktiivista valtion osallistumisen kehittämiseen ja ratkaisun Kaukoidässä. Vain yksi esimerkki - ovat antaneet hehtaaria, ihmiset alkoivat harjoittaa maatalouteen. Ja maataloustuotteiden markkinoilla? Pidä se Keski alueilla maan ilman monimutkaisia ​​tukijärjestelmää ja tariffien kannattamattomaksi. Jotka voivat ratkaista tämän ongelman?Valtion vain.
Se mitä sanoin tässä ohjelmassa.
Haluan mainita puhdasta kansankiihotusta vastustajia. Erityisesti tässä tapauksessa se ​​onnistui Alexander suurempi. Muistutan, että vuonna 2012, "asiantuntija" in vihainen materiaali syytti minua kahdessa synneistä :
  1. Näennäisesti piilottaa ja auttaa salata "Nato base" Uljanovsk, joka on kauhea uhka Venäjän turvallisuus.
  2. Näennäisesti Puhun järjetöntä, että Afganistanissa amerikkalaisten "kumppanit" Taleban yrittää horjuttaa Keski-Aasiassa. (Kielletyt Venäjällä organisaatiossa Daishev-LIH sitten edelleen amerikkalaisia ​​"keksitty" ei ole).
Sitten sanoin Krupnova artikkeli , mutta tänään, neljän vuoden kuluttua on tullut selväksi kaikille - joka puhui ja puhuu edelleenkin hölynpölyä.
Ohjelma NTV Yuri Krupnov kiivaasti vastusti jakamalla maata, vaan kysymys siitä, mitä tehdä, vaati, että on tarpeen rakentaa "kaupunki nuoriso". Kun kysyttiin, miksi kaupunki "nuoret" etuliite, ja se on siinä - niin selkeä vastaus, ja kyennyt enää ohjelmaan. Näyttää "Nato base" Uljanovsk esti ... 
Koko video Ohjelman:
Minun replica tässä ohjelmassa:

Ilman huomiota Kaukoitään valtio itse ei kehity!

Got vastustajat harjoittaa kuorolaulu


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti