maanantai 27. kesäkuuta 2016

Kun liberaalit tulivat valtaan

51 minuuttia sitten  0
Lähde: kirjailija blogi Dmitry Belyaev
Kannattajat venäläinen "länsimaiseen" jatkuvasti vakuuttaa meille, että on olemassa kahdenlaisia ​​ihmisiä.Luokka II - "tikattu takit", "Colorado", "putinoydy" ja muut "karjaa" - eli olemme kanssanne. Ensimmäinen yritys - liberaalit, kreakly, "itsenäinen" durnalisty "pgavozashitniki". Heidän pieni, noin 2%, mutta se on - "kerma" yhteiskunnan parhaat ihmiset "tässä maassa." Ja yksi on vain edustajia tämän kerroksen päästä valtaan - kaikki tarkistetaan välittömästi ja "zazhivёm". Kuitenkin tarina pidätyksen "viimeinen liberaali kuvernööri" Nikita Belyh lahjuksia määrän € 400.000 todistaa miten väärässä tämä näkemys on.
ne_vrat
Luultavasti ei ole tarpeen toistaa koko tarinan pidätyksen kanssa kuvernöörin Kirovin alueen Nikita Belyh , saatuaan lahjuksia määrä 400000 euroa (~ 29 miljoonaa ruplaa nykyistä vauhtia).
Toteamme vain perustiedot:
  • White pidätti FSB lahjus 400.000 €;
  • Häntä syytettiin petoksesta suuressa mittakaavassa on st.290 Osa 6 rikoslain;
  • Valkoinen tunnusti saavansa rahaa (se olisi typerää olla tutkintatoimia koe - koodattu muistiinpanot);
  • Tuomioistuin katsoi, 26. elokuuta ja on vastenmielinen liberaali kuvernööri sijoitettu Lefortovo tutkintavankila .
Nämä ovat tosiasioita, että kukaan ei voi kiistää.
Friends White - Chubais , Gozman ja Bulk - hyvin huolissaan tästä tilanteesta.
Chubais on nyt Pekingissä (jotkut kansalaiset eivät suosittele häntä menemään takaisin Twitterissä):
"Sieltä Pekingistä, missä olin kolmas päivä työmatkalla, ei ole helppo ymmärtää, mitä se tarkoittaa pidättää Belykh. (...) Ensinnäkin ymmärrän, että ystäväni Nikita Belyh oli vaikeuksissa ja se näyttää raskaan vaivaa "- Chubais sanoi.
Vaikka tutkimus ja väittää, että maaherra otti lahjuksia muistutti pää "Rosnano", "White itse tunnusti syyllisyytensä ja sanoo, hän otti rahaa tarpeisiin Kirov (jos ymmärsin oikein Internetistä)." "Sitten on koko lista vakavia ongelmia - jotka ottivat? Olipa suosimaan sitä? Perusteltu vai ei? Mitä on? (...) Ennen tehdä päätelmiä, ja ihmisten kannalta, ja mukaan normien lain, meidän täytyy kuulla vastauksen Nikita kaikkiin näihin kysymyksiin ja ymmärtää tehtävänsä "- hän kirjoitti. Tape
On selvää, Chubais myös "ei tiedä" miten varastaa hänen lähipiiriin - Melomed ja roikkuvat, joka syytetään kavaltamisesta satoja miljoonia ruplaa .
Lähin liittolainen Chubais - Gozman (vuosina sen läsnäoloa televisiossa, tämä nimi on jo tullut lähes kirosana) - tavallisesti ilmaistuna liberaali tavalla:
- Tiesin Nikita hyvä - ei niin kuvernööri, vaan puheenjohtaja osapuoli "Oikeistovoimien liitto" - me työskennelleet yhdessä, ja olin, sanokaamme, "numero kaksi" in PCA. Lahjus ei sovi mielikuva tämän miehen, ehdottomasti. Hän on rikas, menestyvä, lahjusten ottajia se on aina ylenkatsottiin, joten päivän uutiset minulle - tietoa, joka on ristiriidassa kaiken, mitä tiedän Nikita Belyh. Sitä paitsi, en ole penniäkään, ei mitenkään usko Tutkiva komitea ja sen johtajat: ihmisiä, joiden sovellukset kolmesti kolme-yhdeksän, minä tarkistaa. Tämä on minun arvoarvostelma. Joten itse päätän, että ennen kuin olet esittänyt vahvaa näyttöä syyllisyydestä White, pitäisin sitä poliittisen provokaation. MK
Ja tietenkin, kuten Navalny , joka vuonna 2009 toimi "avustaja vapaaehtoisena" at sitten vain alkaa hänen "toimintaa" kuvernööri White, myös ilmaisi osanottonsa:
Kuitenkin kaikki, mitä tiedän valkoinen, tekee minut hyvin yllättynyt ilmeen  pidätykseen eilen . En tunne mitään ihmisiä, joiden nimet on mainittu, ja väittävät teoriassa, mutta se on erittäin vaikea kuvitella, että White tänne niin saada lahjuksia. Cash. Moskovassa ravintola.
Kyllä, ja sormet hehkuu ultraviolettivaloa, se on siellä, istuu Lotte Plaza ja lasketaan laskut sata euroa?
Tämä suora paljon toisin kuin hän. Blogi Navalny
"On vaikea kuvitella," olevan avustaja kuvernööri Valkoisen "nuori ja lupaava" Alex Bulk rakennus "järjestelmiä", joka pakotti KOGUP "Kirovles" ei toimi suoraan hallituksen kanssa Kirovin alueella, ja sinetti kuuluvan hänelle yhtiön.
Kun itse ajatus "vapaaehtoinen avustaja" - kuulostaa hyvin jalo. Mutta kun se tulee taiteilija, on olemassa jokin jalo idea muuttuu taverna.
Tietenkin, Alex Navalny ja jatkavat ruokkia hamstereita ja hännystelijät väittävät, että "asia oli valmistettu."Mutta ihmiset ovat kiinnostuneita tästä asiasta todella lukea hänen sähköpostit kanssa valkoisten tietää, että ajankohtana paeta Navalny Kirov (seurauksena sen toiminta - se kesti Kirov tutkintaviranomaisten)Valkoinen velkaa hänelle $ 152.000 . Tämä johtuu kirjeenvaihdosta, joiden aitous vahvisti kaksi hänen puolueensa .
Toinen "auttaja" White - Maria Gaidar - kerran hänen SUV osui kuoleman 8-vuotias tyttö Kirovin (White ja hänen "otmazatsya") - karata opiskelemaan Harvardin. Sitten yritin töihin Moscow City Hall (on isän suhteisiin "oli liitetty"), mutta kun se ei toiminut - pakeni Ukrainaan, mikä on nyt "working" seurassa toisen korruptoituneiden - Mihail Saakashvilin .
Tässä on reaktio toisen henkilön saman yrityksen belolentochnoy - Vladimir Ryzhkov , joka on nyt menossa juosta duuman from "Yabloko":
. "Valhe ja provokaatio," No, kyllä, ja kätensä kemiallinen koostumus, joka vahvistaa muistiinpanojen käsiin Valkoisen - mikä tämä on? Ja että valkoinen itse tunnusti saavansa rahaa.
Kiinnitä huomiota täällä mitä tosiasia. Kaikki "demokraatteja" ja "liberaalit" ovat aina valittavat "avoimia" ja "avoimuus".
Joten kerro minulle, miten valkoinen voi saada rahaa "tarpeisiin Kirovin alueella" käteisellä, ja jopa euro?
Jokainen sijoittajat, myös ulkomaisten, jotta "avoimia" ja "avoimuus" on käytettävä selvitys- ratkaisuun . Ja rahaa pitäisi kuulua ei käsiin kuvernöörin ja talousarvion Kirovin alueella .
Vain pari esimerkkiä - alueellisesta, St. Petersburg käytäntö.
Muistan, että olen julkaisi äskettäin tutkimuksen, jäsenenä Pietarin "Apple" Alexander Kobrin kehittää budjetti Pietarin kesällä konferenssin venäläisen kirjallisuuden avulla ... "St. Petersburg Institute for Jewish Studies", jossa venäjän kielen ja kirjallisuuden ei ole mitään tekemistä. Nyt tuttu asianajajat valmistautuvat valittamalla tutkintaviranomaisten varmistaakseen korruptiota komponentti tapauksessa.
Toinen tapaus - se on myös entinen "Yabloko" uskollinen Oksana Dmitrieva sijainen Pietarin lakiasäätävänVyacheslav Notyag myös jäi kiinni itse teossa ottaen lahjuksia , mutta loman aikana vankilassa "Ristit" oli sairas, ja sairaalahoidon jälkeen hänet siirrettiin kotiarestiin.
Joten, lähdetään takaisin ajatukseen, että ilmoitin alussa paaston.
Pro-Western liberaalit ovat sitkeästi vakuuttunut, että kaikki Venäjän ongelmiin - vain valtaeliitin. No, sanon mitään, että ainakin hyvä (tai pikemminkin päinvastoin), puolet kaikkein eliitin - ovat samat liberaalit tyyppi Ulyukayev, Siluanov, Livanov ja muut. Mutta sanomme - on tarpeen poistaa kaikki edustajat teho lohkon hallituksen ohjeiden "zazhivёm". Ne tulevat korvaamaan "tehokas hallinta" määrän kätyreitä ja kätyrit Navalny Hodorkovskia - ja kaikki on "kuin satu."
Voi, olen kirjoittanut siitä, miten Hodorkovskin uudelleen, vaikkakin pienemmässä mittakaavassa kutoo sen verkko - nuorelta St. Petersburg poliitikkoja kuten Nicholas Artyomenko kovettuneen liberaalit taloustieteilijät kuten Oksana Dmitrieva.
Joten mitä näemme. Eniten "tehokas hallinta" valtaan, mutta sen sijaan into yhteiskunnan hyvinvoinnin, julkisen palvelun alkavat velvoittaa oman hyvinvoinnin, täyttämällä heidän taskuihin avulla korruptiosta.
Tärkein kysymys - miksi?
Ajattelen tätä seuraavaksi. Sillä ei ole väliä mikä puolue sisällyttää tähän tai että henkilö. Esimerkiksi useimmat korruptiosta, olemme kuulleet osalta "Yhtenäinen Venäjä" - koska se on suurin puolue määrästä.Siksi absoluuttinen määrä korruptoituneita on korkeampi kuin muiden osapuolten (prosenttiosuus on suunnilleen sama).
Korruptio - sairaus hengestä korroosio, joka syö kerralla kaikki yhteiskunnan riippumatta osapuolten ja iskulauseita bannerit. Kuten näemme, jopa kirkkain ja aggressiivisesti oppositio on itse asiassa korruptoitunut.
Juuret korruptio? Ideologian. Kerro minulle nyt noin 2 osaan 13. artiklaan perustuslain että meidän ideologia on kielletty. Tiedän, tiedän ... Mutta tuskin kukaan Väittäisin kanssa minulle, että alusta 90: n ja silti hiljaisen ideologia on juuri sitä - liberalismin kultti kulutus, kultti Mammonan, ministeriön "kultainen vasikka".
Täällä on kaksi todisteet.
Ensin.  Jos sinulla ei ole aikaa laittaa korruptoitunut, se kulkee joko Lontoossa tai Yhdysvalloissa. Mistä tuli meille, liberalismi ja kaikki siihen liittyvät.
Toinen. Kun maamme ollut korruptiota? Kun se ei ollut liberaali, ja oli ideologian - Stalinin Neuvostoliitossa.
Kaikki ihmiset ovat syntisiä. Todellinen luonne ja voima ihmisen hengen testataan, kun hän on tämä tai tuo tilanne.
Tässä esimerkiksi, antaa henkilölle kuvernöörin alueen (tai apulaisgovernorin) - ja kiusaus tehdä jotain "hyvästä omasta taskustaan," hän on erittäin suuri.
Miksi? Koska viljelty potreblencheskoe näkymät tietojen kentässä kahden viime kymmenkunta vuotta - ostaa, ostaa, ostaa. Ja ihminen haluaa elää "kuin kannessa." Haluan, mutta ei voi - oikeudenmukaista palkkaa ei salli. Ja kun on valinta - varastaa tai varastaa, henkilö voi luopua löysällä.
Tämä on juuri "löysät" antoi Navalny, White ja monet niiden kannattajien esiin kannalta heille tiettyä valtaa.
Sillä ei ole väliä, johon poliittista valtaa mieltä olet - "Yhtenäinen Venäjä", kommunistinen puolue, liberaali puolue, "Fair Venäjä", jotkut siellä, "puolueen Growth" tai Parnassus.
Jos osapuoli tai yksittäisen ei ole ideologiaa - hänen maailma muodostetaan pohjalta läpitunkeva nyky liberalismin kultti kulutuksesta.
Lähempänä yksi liberaalin ideologian, sitä enemmän se on viljelty potreblencheskoe suhtautuminen elämään ja muut.
Kaikki tämä on peitetty kauniita sanan "yhteistä hyvää", "demokraattisia arvoja." Mutta itse asiassa niin persoonallisuustyyppi Kasjanov ja hänen kaltaisensa, esimerkiksi viimeisenä päivänä hänen premiership ottaa ja kirjoittaa joitakin valtion dacha "Sosnovka" 3000 neliömetriä
Mikä se on? Itse asiassa - kaksinaismoraalia. Kutsun sitä niin - "poliittinen akrobatiaa." Liberaalit kutenMihail Hodorkovskin (posrestvom hänen "joukkue" ),  Boris Nadezhdin , Vladimir Ryzhkov , Dmitry Gudkov ,Grigori Javlinski ,  Oksana Dmitrieva ja muut (luettelo voi lisätä omia) - epätoivoisesti pyrimme tehon. Tarina mielenkiintoisia tarinoita siitä, miten "on tarpeen varustaa Venäjä". Mutta tulokset työnsä jäävät erittäin epäilyttävän vaikutelman keskuudessa. Siksi niiden luokitus on nyt tasolla "lattian läpi."
Yhteenvetona.
Kuten hän kirjoitti kuuluisa utopistinen 1984 brittiläinen kirjailija George Orwell:
Liberal - mies, joka haluaa valtaa, mutta todellisuudessa se ei ole.
Olen hieman siteeraten Työssä.
Liberal - hän on henkilö, joka todella haluaa valtaan, mutta hänen arvot ja maailma antaa hänen huolehtia vain omasta yksittäisen valtion sijasta yleisen edun.
image_pdfimage_print

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti