keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

"Osa Growth" kasvaa "Yhtenäinen Venäjä"

10:00 sitten  8
Lähde: Norg norg- osapuoli Kasvu on esittänyt lakiasäätävän kokouksen entinen gorizbirkoma jäsen ja asianajajan "Yhtenäinen Venäjä". 
"Kavaltaminen - se ei ole huijausta. Joskus - tämä ennuste! " (C)

Heti kun vaalipäivä lähestyy 2016, päivä vaalien duuman kansanedustajia lakiasäätävän kokouksen kaupunkien ja kylien, kuten St. Petersburg, maa on upotettu juonittelua!
Mutta ei edes ehtinyt nopeasti Start vaalikampanjan kaikki kaupungin asukkaat onnistui nähdä jokainen käytännössä kotinsa muotokuvia Oksana Dmitrieva. Joka ei varjoonsa jopa Mannerheim hänen kirkas kasvot - hänen muotokuvia Pietarissa tasan 6000 kertaa pienempi. 
6000 - niin paljon mainostaulut, riko mitään lakia, ennen ilmoitusta virallisen äänestyksen päivä - voimme todeta. Mistään rahaa - no, sinun täytyy kysyä! Kuten Nikita Belyh, esimerkiksi! Missä rahat? Tästä oppia!
Emme kaivaa syitä, jotka Oksana Dmitrieva, tytär hänen arvoinen isä, Hersh Shalomovicha Rosenberg, kieltänyt häntä - kuten on vedetty ja tahoilta, johon kuuluu. Yksinkertaisuuden vuoksi markkinaolosuhteet, varmasti. Mutta on kysymys - ja kotimaa, se muuttuu helposti kuin nimi muuttui? Miten muuttaa matka- ja osapuoli, koska Chubais "Apple" ja "RPR-Parnassus" vuonna 1986?
Snaken den tai Neuvostoliiton hajottua itse 
http://norg-norg.livejournal.com/17 4106.html
Miten muuttaa toisen osapuolen viimeisen kerran "Fair Venäjä"? Miten muuttaa maahan? Koska Neuvostoliitto - ja mitä on valmis - ei ole selvää. Oletko valmis? Kerrankin hänen korvaaminen?
Täällä, katso.
Vaaleista lakiasäätävän kokouksen "Party kasvun" ovat viisi jäsentä "riippumaton" varamiehet - Maxim Reznik, Olga Galkina Irina Komolova Sergei Trohmanenko ja Vladislav Bakulin sekä varajäsenet duuman Natalia Petukhov ja Andrei Krutov. Tuttuja kasvoja! RPR, Parnassus, Apple, Oikeudenmukainen Venäjä ja SKP! Täysi päätösvaltaisuus Duuman! Sinänsä ei valita!
Lisäksi luettelo sisältää kunnan varamiehet. Uusista kasvoja Oksana Dmitrieva korosti "yrittäjyyden ydin" osapuoli. Joten, että Pushkin piirin (District 24) käynnissä sijaisuus- liikemies Dmitri Pavlov, joka yhdistää onnistuneesti liiketoiminnan ja kunnallisten sijainen työ (joka on laitonta).
Suurin osa totesi - tiimin jäsenet Maxim Reznik ja Oksana Dmitrieva. Ainoa poikkeus oli entinen jäsen Yhtenäinen Venäjä ja gorizbirkoma Alexey Berezin. Hänen nimeämän alueellisen ryhmän №25. Berezin itse jopa ennen hän toimi lakimiehenä "Yhtenäinen Venäjä". Nyt tehdä täyttä! Vuodesta liberaalidemokraattinen puolue vain yksi roskat ei noudeta! Ponomarev, paras ystävä Dmitrieva-Rosenberg, jonka kanssa kahvan alla "aavikkosudet suurlähetystöjen" (c) - nyt saatavilla!
Ja sitten se tuli valoa ja teki erinomaista! Kruchu-Virtue? Haluan vain hämmentää?
Esimerkiksi luettelo sisältää entinen gorizbirkoma ja Yhtenäisen Venäjän Alexey Berezin.
Ihania ihmisiä! Ja aivan kuten Nikita Belyh - sidottu lahjuksia!
Täsmällisemmin - ei itse, vaikka on hämärä asia, ja hänen loistava isä. Joka - (syupriz!) - Hän oli jäsenenä vaalilautakunnan!
Lainsäädäntöelin Piterburg, hyvin sitten - asianajajan, joka oli vasta hyvin päivää ennen nykyistä "Rostovets" Alex Berzin? Ja puolue vallassa! "Yhdistyneiden Venäjä". Josta hän sai potkut - ottaa lahjuksia vaalilautakunnan., Supra. Mutta poika isänsä - ei ole vastaus! Me kaikki tiedämme!Https://nstarikov.ru/club/67481
Ei ole parempaa Demokraattien! Entisenä asianajajan, joka edustaa kaikkia puolue vallassa, "Yhtenäinen Venäjä"! Heitetty ulos kylmään, kuten Misha 2% Kasjanov - ja nyt hänkin - oppositionist!
On aina mahdollista huutaa! Kaikki oviaukkojen ja "Echo of Moscow" (jäljempänä, se on silti kukaan ei kuule - mutta lännen !!!).
Tiedätkö kuinka arvioida henkilökohtaisia ​​ominaisuuksia on loikkari alkaen "Yhtenäinen Venäjä" Oksana Dmitrieva-Rosenberg? Kyllä, putoat juuri nyt. Odota, siellä.
"Se auttaa meitä varmistamaan oikeudenmukaiset vaalit. Bolsevikit vallankumouksen jälkeen otti puna-armeijan sotilaallinen asiantuntijat - entinen White virkamiehet. Voimme sanoa, että meille ja Berezin sotilasasiantuntija vaaleista "

Natsit myös otti palvelun entisen valkoisen upseerit ...
Ilmeisesti on muistettava (ja luultavasti ole hyvä) lainaa hänen kaimansa (ja ehkä suhteellinen - et koskaan tiedä - kukaan ei ole tarkistanut?) By paavi - Rosenberg Alfred Ernstovich, päätoimittaja ulkomaisessa poliittisen hallinnon NSDAP ja Reich ministeri miehitettyjen Itä alueiden (Reichsministerium für die besetzten Ostgebiete). Sisältää Leningrad. Sitä pidetään tekijän avainkäsitteistä natsien ideologian, kuten "rotuun teoria", "lopullinen ratkaisu juutalaiskysymyksestä."
Gen Vlasov palvelukseen hän henkilökohtaisesti.
Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä - Peter - paras ehdokas! Oksana Dmitrieva-Rosenberg! Vain kaimalleni levy ja asentaa  - päinvastoin Mannerheim. Ja voit valita vaaleissa - kirjoittamaan mitä puolella katua:
- "Kansalaiset! Kun kuoret tällä puolella katua ovat kaikkein vaarallisimpia! ", Leningrad ...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti