maanantai 27. kesäkuuta 2016

06/27/2016
Näytä tämä sähköpostin selaimessasi
tärkein
Doni Onnittelut vuosipäivästä Aleksandr Zahartšenko, johtaja DPR
26 kesäkuu 2016 20:24
Tänään on päivä, jolloin syntyi henkilö, jonka nimi on ikuisesti liittyy vapaa Donbass ja Donetskin kansantasavalta.
Tänään isä, komentaja legendaarisen yksikkö "Oplot" ( "Stronghold") ja johtaja Donetsk kansantasavallan Alexander Vladimirovich Zakharchenko kääntyi tasan 40.
Lue lisää
Night terrorin Kirovskyi alueella ja terroristihyökkäyksen Motorolan keskustassa Donetsk (Doni Video)
25 kesäkuu 2016 20:35
Kahden vuoden suhteellisen rauhallisia Kirovskyi alueella Donetsk on kuoritut jälleen Ukrainan armeija tänä yönä. Puolenyön jälkeen, useat kuoret suurikaliiperisia (122 mm ja 152 mm) käynnistettiin tällä rauhallisella asuinalueella. Kaikkiaan 73 kuoret osuma tällä alueella viime yönä.
Lue lisää
Tšekki edustus aukon keskustellaan Donetsk
24 kesäkuu 2016 19:51
Edustus Tsekin voi esiintyä Donetsk, vastauksena avaamista toimiston Donetsk kansantasavallan.
Lue lisää
Zakharchenko: Donetsk ei luopua "Minsk", koska se takaa sen voitto (suora linjassa Kiev)
23 kesäkuu 2016 12:54
Donetskin kansantasavalta ei anna periksi toteuttamisesta Minskin sopimusten asemaan, minkä tahansa lopputulokseen, ne takaavat ehdottoman voiton asukkaiden alueella. Se ilmoitti johtaja DPR Aleksandr Zahartšenko puitteissa suoran linjan kanssa Kiev asukkaille.
Lue lisää
DPR Head ilmoitti suora linjassa Länsi-Ukrainassa
22 kesäkuu 2016 19:13
Johtaja DPR Aleksandr Zahartšenko aikoo järjestää linjan väestöä Länsi-Ukrainassa.Hän kertoi siitä tänään aikana online-konferenssin asukkaiden kanssa Kiovassa.
Lue lisää
Puolustus
Kaksi siviiliä sai haavoittui seurauksena yön pommittamisen Gorlovka Ukrainan joukot
26 kesäkuu 2016 18:50
Kaksi siviiliä sai haavoittui asutuksen Golmovsky on esikaupunkialueella Gorlovka seurauksena yön ampumisen kaupungin Ukrainan turvapäälliköt raportoitu lähteen DPR turvallisuusvirastojen.
Vuonna Gorlovka in Palladina kadulla, 28 seurauksena kuori räjähtää siellä haavoittui miehen ja naisen yöllä. Talot Volkova kadulla, 7, 10 ja Shevchenko Street, 7 vaurioitui.
Lue lisää
DPR raportoi lähes 3500 tapausta kuoret yli viime viikolla
25 kesäkuu 2016 17:01
Peräti 3496 jaksot pommittamisen alueella Donetskin kansantasavalta (DPR) Ukrainalaisten joukot raportoitu viime viikolla, sanoi tiedottaja DPR operatiivisen johdon.
Lue lisää
Suunnattu hätävara sopeutuminen räjähtää alueella traumatologian keskus
24 kesäkuu 2016 20:43
Räjähdys tapahtui alueella Donetsk republikaanien traumatologian keskus kun suuntaava hätävara sopeutumista toiminut.
Lue lisää
DPR älykkyys havaittu Ukrainan moottoroitu tykistöjärjestelmien lähellä Mariupol
23 kesäkuu 2016 16:26
Kiev toimitetaan moottoroitu tykistön etulinjaan alueella Mariupol. Se ilmoitti apulaiskomentaja DPR operatiivisen johdon Eduard Basurin.
"Meidän älykkyys edelleen ilmoittaa koonnut vihollisen kiellettyjen aseiden ja henkilöstön pitkin ajolangan", sanoi apulaiskomentaja.
Lue lisää
Ukrainan Punishers käynnistää lähes 200 miinat etulinjan DPR vyöhykkeitä pitkin koko ajolangan
22 kesäkuu 2016 12:41
Ukrainan sotilaallinen käynnisti 192 miinat etulinjassa vyöhykkeet DPR vuonna Gorlovka, Donetsk ja Mariupol suuntiin yöllä. 
Lue lisää
Donbass Life
Ei RSS kohdetta löydetty.
muut
Brexit n aftershock
26 kesäkuu 2016 18:20
Yli yön Yhdysvaltain entinen suurlähettiläs Venäjän federaation on tunnustanut heikkeneminen Euroopassa ja vahvistaminen Venäjän ja rahoittajan George Soros sanoi, että hajoaminen EU oli "käytännössä peruuttamaton".
Lue lisää
Intelligence Briefing: Minsk II - liian pitkälle
25 kesäkuu 2016 22:42
   Ukrainan scrambles paniikki yrittää kirjoittaa Minsk II sijaan kunnioittaa sen sanan, se kannattaa tarkistaa sopimuksen ja ymmärtää, miksi ei ollut mitään keinoa päivästä se on allekirjoitettu, Kiev voisi tehdä poikki liian pitkälle.
Lue lisää
Intelligence Briefing: Body Count Donbass
24 kesäkuu 2016 14:45
   Läntinen media maalaa Donbass konfliktin pieni, merkityksetön "riita" tai sisällissota eikä arvoinen uutisointi vaivaa selittää se täydellinen sähkökatkos kattavuuden Englanti ottaen kansakuntia. Tänään katsomaan, mitä tiedämme Body Count vuonna Donbass. Tämä tieto ei ole luokiteltu ja se on saatavilla, mutta kuten mikä tahansa kannattaa ottaa, täytyy todella kaivaa löytää timantin totuuden.
Lue lisää
Kuka hyötyy esittää Venäjän vihollinen?
23 kesäkuu 2016 19:25
Jotkut, mukaan lukien ylempien Nato virkamiesten ja kovan linjan Baltiassa, ovat yrittäneet kuvata Venäjän Euroopan tärkeimpien vastustaja. Tämä on näkymä salaa championed Saksassa vuodesta Berlin ei halua nähdä voimakas kansakunta nousu itään rajansa, historioitsija Vlastimil Vondruška kirjoitti Tsekin sanomalehti Parlamentni Listy.
Vondruška asiakkaalle tarjottava Tsekin näkemys ulkoisen uhan esimerkkinä. 
Lue lisää
Intelligence Briefing: Miksi Amerikka ei lopeta Ukraina
22 kesäkuu 2016 22:55
    Monet analyytikot yrittävät laskea, milloin USA luopuu korruptoituneen hallinnon, joka kulkee Ukrainan maahan. Mutta tarkastelemalla joka on sängyssä takana otsikoita, huomaamme, että oligarkit näemme ovat yleisön edessä Ukrainan painajainen. Mitä emme näe ovat amerikkalaisten yritykset, jotka ovat aineita niiden oligarkian jotka ovat niin paljon investoineet he eivät koskaan jätä Ukraina ellei se kirjaimellisesti on aseella vaiheessa.
Lue lisää

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti