keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

SF äänesti korvata Putin vastaan ​​yksi Mizulina

12:00 sitten  47
Lähde:  TRANCE_SE
Wow! Nyt hän katsoi 'laajennetulla kokous liittoneuvoston komitea perustuslakivaliokunta ja State Building ". Että asia, jossa he olivat nähneet hullun laki, jota muistutan: (!) Esittelee rikosoikeudellisia seuraamuksia vanhempien selkäsauna 2 vuotta vankilassa, mutta lahjusten ottajat, embezzlers ja väärinkäyttäjien vallan, mahdollistaa maksaa pois aiemman tuomion ja vangitseminen (jopa 6 vuotta, taidetta. 76² rikoslain), vain sakko 250000. hieroa.

Mitä tulee kokoukseen - se oli jotain. Raportti tästä lainsäädännöllisiä hulluus tuli Elena Mizulina, mielestäni se on hyvin hahmoteltu kaikki seuraukset antamisen ja oikean sanoi, että olemme keskustelleet paljon - suunnitelma korkeimman oikeuden ja puheenjohtaja kääntyi ylösalaisin, laki todella esittelee nuoriso-oikeuden ja ristiriidassa Constitution.
Mutta se sitten analysoida. Tämän seurauksena Mizulina yrittää välittää jäsenille "liittoneuvosto perussopimus- Lainsäädäntö ja State Building" (!!!) mielettömyyden ehdotetun tuli polemiikkia villin puheenjohtaja Klishas. Ehdotan kaikille katsomaan IT ja sanoo Klishas .
Vuonna video vielä, mutta siellä Klishas sanoi seuraava lause: "Mutta hylätä koko joukon asiakirjoja, joka valmistetaan korkeimman oikeuden perusteella presidentin viestin ja sisältää määräyksiä, jotka on kehitetty <kuulumaton>, uskon, että se on ehdottomasti kohtuutonta" .
Hänen kanssaan vastaisen kansallisen lainsäädännön? Mitä hän perustuslaki (hän ​​on, kuten, asiantuntija itse)? Mitä hän ehdotti järjetön? Loppujen lopuksi, miten "hylätä koko paketti asiakirjoja"?! Lisäksi se on edelleen räikeästi valehdella siitä, että kaikki tämä muka "tarjosi presidentti."
Samalla, edustaja istunnon korkeimman oikeuden ja suoraan, että tämä, kuten korkein oikeus, State. Luulen tehdä, ja että on edelleen liukastui, ensimmäisen käsittelyn jälkeen - hän ei välitä.
Mizulina lopulta avoimesti sanoi (ja on edelleen), että ne, jotka äänestävät tämän lain - ja Putinin parjaajat halua häntä korvata .
Bottom line: kaikki komitea "FOR", mutta Mizulina ja yksi tyhjää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti