torstai 30. kesäkuuta 2016

Petersburg puolustusministeriön hyväksyi ehdokasluettelon varajäseniä kaupungin lakiasäätävän

09:00 sitten  9
Lähde: Part Suuri Isänmaa
25 kesäkuu 2016 Pietarissa isännöi konferenssin aluetoimipaikka puolueen Suuren Isänmaan omistettu ehdokkaan ehdokaslistan vaaleissa edustajainhuoneen lakiasäätävän kaupungin. Edustajat toiminut moitteettomasti ja selvästi. Tulevista 18 syyskuu vaaleissa Petersburg laitos puolustus esittelee 32 ehdokasta 25 kaupunkien vaalipiireistä. Lausunnon konferenssiosanottajat oli yksimielinen - citywide lista johti johtaja puolueen Suuren Isänmaan Nikolai Starikov. Kolme parasta ehdokasta myös - puheenjohtaja Regional Air Defense Branch Y. Nadezhda Petrova ja puolueemme muiden Alex S. Golubev.
Puheenjohtaja Pietarin haara puolueen Suuren Isänmaan Nadezhda Petrova Y.
Alueellinen ryhmä ehdokkaiden johtama sijainen puolustus - Alexey Komlev Sergey Savkin, Vadim Rybin, Sergei Obernikhin, Vitaly Sedunov ja Andrey Ozerov.
Jäsen Pietarin haara puolueen Suuren Isänmaa, kunnan sijainen Alexey Komlev
Jäsen Pietarin haara puolueen Suuren isänmaallisen kunnan sijainen, jäsen keskuskomitean puolustus Andrey Ozerov
Edustaja kaupungin vaalilautakunnan, joka osallistui tapahtumaan, sanoi hyvä konferenssin valmisteluihin ja halusi onnea osapuolelle vaaleissa.
Nyt edessä puolueemme jäsenillä on tärkeä tehtävä - valmistella ja toimittaa asiakirjat ehdokkaiden vaalitehtäviä vaalilautakuntaa ja sen jälkeen tutkittavaksi ja hyväksyttäväksi ryhtyä keräämään allekirjoituksia. Petersburgers asetetaan ratkaista näihin kysymyksiin niin pian kuin mahdollista. Työ kaupungin vaalien pääkonttori ja kentällä ei pysähtyä hetkeksi. Kaikki uskovat menestykseen puolueen tueksi äänestäjien. Gallupit osoittavat, että suosio ilmapuolustuksen ja sen johtaja kasvaa jatkuvasti.
enemmän maailma
"Olemme tehneet paljon valmistelutyötä. Nyt kuumimpaan aikaan kampanjan, et saa hellittää ponnistelujamme työssä. Puolueen jäsenet ja suuri määrä kannattajia puolustus yhdessä, ratkaisemaan heidän tehtävänsä "- lopulta konferenssin puheenjohtaja Pietarin haara puolueen Suuren isänmaallisen Hope Y. Petrov.
image_pdfimage_print

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti