torstai 23. kesäkuuta 2016

Asiantuntijat: Putin kuvaili etuja ja haittoja nykyistä kokouskutsun duuman

politiikka

Puhuessaan alahuoneen, valtion päämies ei vain ylisti kansanedustajia, mutta myös kiinnitti huomiota puutteisiin parlamentaarikkojen haastateltiin asiantuntijat uskovat.


säilyttää

Artikkelissa ba273993b2© kremlin.ru


Keskiviikkona 22. kesäkuuta Venäjän presidentti Vladimir Putin ilmaisi tyytyväisyytensä työn alahuoneen, ja kehui sen arvoinen. Poliittinen analyytikko Mihail Remizov kommentaari "Reedus" ilmaisi luottamuksensa siihen, että toiminta nykyisen kokous oli pääasiallisesti onnistunut, kiitos puoluerajat ylittävää yksimielisyyttä että näimme tehdessään tärkeitä päätöksiä maan.
"Monet merkittävistä päätöksistä ulkopolitiikan ja sisäpolitiikan otetaan pohjalta tällaisen liiton.Vuonna 2012 Eduskuntapuolueista yhtenäisenä opposition kanssa raaka poliittisten voimien. Sitten mentiin liiton yhteydessä ulkopoliittinen tapahtumia, se on Krimillä, Donbass, ja Syyria. Tämä yksimielisyys - ei tulosta mitään paineita päässä Kremlistä tai toimia puhtaasti taktisista syistä. Se kaikki ideologian Eduskuntapuolueista sekä oppositio että "Yhtenäinen Venäjä". Tämä ideologia ennalta määrätty tuki, esimerkiksi ulkopolitiikan toimeenpanovallan. Se on ennalta määrätty ja että yhteenotto tehoton parlamentin opposition liberaalit olivat sivussa Kremlin ja valtapuolueen ", - sanoi Remizov.
Kuitenkin asiantuntija sanoo, tyydyttävällä tavalla alahuoneen ei tarkoita, että presidentti ei kiinnitä huomiota puutteisiin. Loppujen lopuksi yhdessä kiitosta kansan edustajat, Putin kehotti kansanedustajia luopumaan "päässä hätäinen ja pinnallinen hyväksyminen lakeja." "Tehokkuus oikeusjärjestelmä ei määräydy määrä ja laatu lakeja. Ne voivat kuitenkin todella vaikuttaa elämään ja kehitykselle ", - sanoi valtionpäämies.
"Tietenkin, poliittinen kuria nykypäivän alahuoneen on kääntöpuolensa. Ja tässä Vladimir Putinin vaikea olla eri mieltä. Havaittujen puutteiden päätöksiä kysymyksistä, joissa yhteiskunta ei ole laaja yksimielisyys. Se on ensisijaisesti koulutuksen, terveydenhuollon uudistus, eräiden tarkistusten kiristyessä vastuu tiedonkulkuun. Nämä kysymykset pitäisi olla kohde kiivasta keskustelua.Parlamentti on kuitenkin ole ollut todellista alustan tällaisia ​​keskusteluja. Siksi usein, päätökset tehdään liian nopeasti, ja varajäsenet on tarkistaa niitä myöhemmin "- Remizov sanoi.
"Vladimir Putin katsoi työtä duuman kanssa lintuperspektiivistä", - toteaa jäsenen kansankamari Venäjän federaation poliittinen analyytikko Sergei Markov, kommentoi sanoja presidentti "historiallisen tuloksen" työn parlamentissa.
"Tärkeimpiä tapahtumia viimeisten viiden vuoden aikana - yhdistymisen Krimin Venäjän ja alussa hybridi sota lännen kanssa. Ja jos hybridi sotaan liittyy suoraan duuman ei ole, niin yhdistämistä Krimin - se todella on erittäin tärkeä tapahtuma kissa jäsenet ottivat aktiivisesti. Valtionpäämies sanoi, aivan oikein kiinnittää huomiota syvä historiallista näkökulmaa. Mielestäni jokainen kansanedustajia nykyisen kokous on ylpeä siitä äänesti yhdistämistä Krimin ", - sanoi Markov.
Poliittinen analyytikko totesi myös, että Putin puhui duuman 22. kesäkuuta vuosipäivänä Suuren isänmaallisen sodan:
"Vuonna 1941, kuten tiedätte, maamme ei ollut aivan valmis sotaan, ja nyt Putin on antanut meille ymmärtää, että meidän täytyy valmistautua. Tämä mielestäni, tietty signaali. Lähestymässä jotain globaali ja epämiellyttävää meille. Aggressiivisuus lännen kasvaa merkittävästi. Kuulemme venäläisvastaisesta propagandaa, kun huomataan ne vahvistaa sotilaallista infrastruktuuria rajoillamme. "
Toinen tärkeä osa puhetta Vladimir Putin - presidentin puhe tulevat vaalit duumalle, johon osallistui monet nykyisistä kansanedustajista. Venäjän johtaja, kommentoi lisääntynyt poliittista kilpailua, muistutti poliitikkoja siitä, että vaalien rotu - se on taistelua ideoita sijaan taistella törkyä.
"Tämä duuman muistetaan, että olemme siirtyneet osapuolen-listojen, jonka uusi parlamentti valitaan jo puoli kautta puoluelistoilta ja puoli - vaalipiiri-. Poliittiset uudistus on luonut edellytykset koko joukon poliittisia voimia vaaleissa esitettiin on aina ollut monipuoluejärjestelmä Venäjällä.Meillä on yli 70 osapuolten ja puolueen jäsenillä on oikeus osallistua ilman keräämistä allekirjoituksia ", - sanoi Konstantin Kalachev haastattelussa" Kommersant FM ».
On maanantai, 20 kesäkuu keskusvaalilautakunnan on käynnistänyt ajastimen aikaa jäljellä ennen vaaleja duuman. CEC pää Ella Pamfilova, avajaiset, korosti, että jäsenet eduskuntapuolueiden vaaliprosessin ovat hyvin vastuullisia ja ovat raportoineet havaittu rikkomuksia.
"CEC yrittää hyvin nopeasti vastaamaan kaikkiin havaitut rikkomukset ja jatkaa tätä taktiikkaa.Olemme yhdessä sinun täytyy laittaa este kaikille niille, jotka yrittävät epäoikeudenmukaisesti millään tavalla murtaa valtaan. Kaikki täällä - liittolaisiamme: tarkkailijat, lehdistölle. Me hartaasti, että osapuolet pyrkivät varmistamaan, että mahdollisimman moni tarkkailijoita ", - Pamfilova sanoi.
"Poliittinen maassamme on yhä auki, - totesi sihteeri yleisneuvoston" Yhtenäinen Venäjä "Sergei Neverov. - Se kilpailukyky, avoimuus ja oikeutus - merkityksestä, jonka pitäisi olla tässä kampanjassa. Minulla ei ole epäilystäkään siitä, että se on näitä periaatteita me seuraa. "
"Hinta näissä vaaleissa on erittäin korkea. Tai jatkaa vääntelehtiä kourissa kriisin ja sosiaalisen hajaannuksen, kun kaksi kolmasosaa elämää 15 tuhatta ruplaa kuukaudessa tai vähemmän, vai alkaa saada pois. Tässä suhteessa halusin kaikkien kuunnella viestin presidentin. Sitten viitataan koko maassa, hän sanoi: "On tarpeen vaalien siten, että Venäjän kansalaiset luottavat niihin" - lainaama kommunistipuolueen johtaja Gennadi Zjuganov Regnum.
"Mitä olisi ollut vaalien tuloksesta, tärkein tulos: että maa on pysynyt vahva, voimakas, eikä kukaan olisi koskaan uhannut meitä. Joka tapauksessa toivon, että vaalit olivat niin kirkas kuin tämän rakennuksen tänään. Yläpuolellamme lämpimänä kesäpäivänä, se on sininen taivas, ja samaan hyvällä tuulella olisivat meille 89 päivää, jolloin CEC tekee yhteenvedon, ja 19. syyskuuta aamulla tiedämme kuka paikka miehitetty "- sanoi tilaisuudessa CEC, johtaja Vladimir Zhirinovsky.
Recall 26. toukokuuta All-Venäjän johtajien kokouksen alueellisten vaalilautakuntien, ensimmäinen varajohtaja Venäjän presidentin hallinnon Vyacheslav Volodin muistutti asettama tavoite Vladimir Putinin hänen viestin liittokokous joulukuussa 2015 "varmistaa ehdoton yleisön luottamusta vaalien tuloksia, voimakkaan oikeutus."
Ensimmäinen varajohtaja Kremlin hallinto sanoi, että näiden ongelmien ratkaisemisessa tärkeä rooli, tietenkin kuuluu keskusvaalilautakunnan Venäjän federaation sekä alueellisten vaalilautakuntien. Mukaan Vyacheslav Volodin, kurssin kilpailuun tietenkin lisää työtä ja vaalitoimikuntia, mutta samalla on tärkeää, että vaalilautakuntien jäi pois politiikasta.
"Mutta oikeutuksen vaalien - ensinnäkin tehtävä koko järjestelmän vaalilautakuntien - CEC rajattuun vaalilautakuntien" - muistutti Volodin.
Vaalit duumalle pidetään 18. syyskuuta, on sekajärjestelmä: 225 varajäsenet valitaan puolueiden listoilla, 225 - in yhdenmiehen vaalipiireistä. Perjantaina 17. kesäkuuta Venäjän presidentti Vladimir Putin allekirjoitti asetuksen nimittämisestä vaaleissa. Sittemmin kampanja alkoi virallisesti Venäjällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti