sunnuntai 26. kesäkuuta 2016

Sunnuntai 26 kesäkuu 
Tarkasta tämä sähköpostin selaimessasi
Kuten Venäjä Insider Daily Otsikot 06.26.2016 Facebookissa Jaa Twitterissä

Tänään otsikoissa

  1. Hylkääminen Kristinuskon ytimessä Venäjän ristiriidassa lännen by Dr.Hauke ​​Ritz PhD
  2. Nato Yleinen Myöntää Venäjä ei ole uhka alueen by Zero Hedge
  3. Krimin tulee vielä Venäjän aikaisempaa (Video) by Olga Beskrovnova
  4. Brexit: Joskus NO tehdään Mean YES by Paul Craig Roberts
  5. Saksan Vihreä puolue Ajattelee isänmaallisuus on sairaus , jonka V. Berger
  6. Vastaus William Browder by Rachel Bauman
  7. Ukrainalaiset Flock Krimille rauhaa ja hiljaisuutta by Yurasumy
  8. Saksa tuhoaa itseään Vaikka NATO Edistää Aggressio (haastattelu Willy Wimmer) by Markus Gärtner
  9. Magnificent 7: Venäjän tieteellinen Balance of Beauty ja Brains (osa III)mukaan Anna Dobryukha



Hylkääminen Kristinuskon ytimessä Venäjän ristiriidassa West

Dr. Hauke ​​Ritz PhD Su, 26 kesäkuu 2016
Seuraavassa on pitkä tieteellinen essee (4000 sanaa), jossa ehdotetaan ja selvitys alkuperä Länsi-Venäjän konflikti, saksalainen akateemisen ja Venäjän asiantuntija, tohtori Hauke ​​Ritz. Johtuu sen pituudesta, RI on tiivistänyt pääkohdat: yhtenäisyys suurempi Eurooppa oli seurausta maallistuminen kristinuskon 18., 19. ja jo 20 centuries.This maallistuminen ei johtanut purkamisesta kristillisten arvojen pikemminkin niiden antamisen muille aloille, kuten taiteen, filosofian, ja ymmärrystä historiasta.
Jaa Twitterissä Kuten hylkääminen kristinusko on ytimessä Venäjän ristiriidassa lännen Facebookissa






Nato Yleinen Myöntää Venäjä ei ole uhka alueelle

Zero Hedge on Sun, 26 kesäkuu 2016
Aikana viime kuukausina, Yhdysvallat on ajanut Nato rakentaa joukkoja Venäjän rajalla, pidettiin sotaleikkejä sen takapiha, ja käyttöön lentotukialuksia Välimeren voidakseen lähettää viestin Venäjälle, mikä on Yhdysvalloissa kykenevä.
Jaa Twitterissä Kuten Nato Yleinen myöntää, Venäjä ei ole uhka alueelle Facebookissa






Krimin tulee vielä Venäjän aikaisempaa (Video)

Olga Beskrovnova on Sun, 26 kesäkuu 2016
Tämä on luultavasti pitkään odotettu silta Venäjän historiassa. Ajatus sen rakentaminen on leijuu ilmassa alusta alkaen 20. luvulla. Hanke lykättiin lukemattomia kertoja - koska WWI, WWII, rajariitojen Venäjän ja Ukrainan välillä, ja niin edelleen. Ja nyt näyttää siltä, ​​että ajatus on lopullisesti täyttyvät: Krimin liittyy Venäjällä, paitsi lain nojalla mutta hyvin literally.If toteutuu, sillä on hyvät mahdollisuudet harkitaan rakentamisen luvulla. Vladimir Putin, tunnettu mies sanansa, on määrännyt, että 19 km siltaa rakennetaan ennätysajassa - vuoteen 2018 mennessä Kaikki on hyvin tietoinen siitä, että silta oli parempi rakentaa tällä kertaa.
Jaa Twitterissä Kuten Krimin tulee vielä Venäjän aikaisempaa (Video) Facebookissa






Brexit: Joskus NO tehdään Mean KYLLÄ

Paul Craig Roberts on Sun, 26 kesäkuu 2016
Brexit äänestys osoittaa, että suurin osa Britannian äänestäjät ymmärtävät, että Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus edustaa etuja kuin etuja briteistä. Niin vaikeaa kuin British tiedä, se on pärjätä hallitusta tilille, he ymmärtävät heillä ei ole näköpiirissä mitään pitämään EU hallitusta tilille. Aikana aika alle EU, British on muistutettu historiallisia aikoja, jolloin laki sana oli suvereeni.
Jaa Twitterissä Kuten Brexit: Joskus NO tehdään Mean KYLLÄ Facebookissa






Saksan Vihreä puolue Ajattelee isänmaallisuus on sairaus

V. Berger on Sun, 26 kesäkuu 2016
Saksan Antifa ja Anti-Deutsche (Anti-fasismin ja anti-saksalainen - radikaalin vasemmiston poliittinen linjaus Saksassa, jonka jäsenet tukevat Israelin valtion ja Yhdysvaltojen ulkopolitiikka) on äskettäin päättänyt varastaa kaikki jalkapallo matkamuistoja, jotka ovat värit musta-puna-kulta (Saksan lippu) - liput, hattuja, T-paitoja jne Ihmiset pitäisi mennä Ranskaan ja puhdistaa stadioneilla Saksan symboleja. Erityisen innokkaita lukija jopa ehdotti takavarikoimalla kaikki liput - ei kansa pitäisi näyttää isänmaallinen symboleja.
Jaa Twitterissä Kuten Saksan Vihreä puolue Ajattelee isänmaallisuus on sairaus Facebookissa






Vastaus William Browder

Rachel Bauman on Sun, 26 kesäkuu 2016
William Browder sanoo, että minä "kirjoitti artikkelin National Interest otsikolla" Mitä todella tappoi Sergei Magnitskin. "" Tämä ei ole aivan oikea. Kirjoitin artikkelin otsikolla "Mitä todella Killed Sergei Magnitskin?" Itse pudottamalla kysymysmerkki, Browder syyllistyy kuvaava virhe. Läpi hänen vastauksensa, hän yrittää kohdistaa minulle katselua että en ilmaista minun artikkeli.
Jaa Twitterissä Like A Vastaus William Browder Facebookissa






Ukrainalaiset Flock Krimille rauhaa ja hiljaisuutta

by Yurasumy on Sun, 26 kesäkuu 2016
Jotkut ystävät tulivat katsomaan meitä viikon ja raportoitu valtavia jonoja rajalla Ukrainan kanssa. Paljon ukrainalaiset haluavat lomailla Crimea.Last yöllä oli jopa 300-400 ihmistä kaupungissa Armyansk, jossa se kesti neljä tuntia rajanylitykseen, ja numerot huomattavasti lisääntynyt läpi viikon. Yleisesti olen samaa mieltä Krimin viranomaisille, että tämä kausi tulee olemaan ennätyksellinen ansiosta Ukrainaan well.A kymmenesosa Krimin lomanviettäjille tulevat Ukrainasta, Andrei Kozenko, niemimaan sijainen puhuja, kertoi RIA Novosti.
Jaa Twitterissä Kuten ukrainalaiset Flock Krimille rauhaa ja hiljaisuutta Facebookissa






Saksa tuhoaa itseään Vaikka NATO Edistää Aggressio (haastattelu Willy Wimmer)

Markus Gärtner on Sun, 26 kesäkuu 2016
Saksa purkamista itse, sanoo Willy Wimmer, entinen valtiosihteeri CDU (Saksan kristillisdemokraattien) ja sen "omatunto". 33 vuotta Wimmer oli jäsenenä liittopäivät (Saksan liittovaltion parlamentti). Nyt hän on yksi ankarimmat arvostelijat Angela Merkel Saksassa. Nämä ovat otteita hänen viime haastattelussa Markus Gärtner, jossa Wimmer puhui äskettäin ilmaisemaan Saksan ulkoministeri Frank-Walter Steinmeier, joka sulki Natolle lietsovat sotaa Venäjää vastaan.
Jaa Twitterissä Kuten Saksa tuhoaa itseään Vaikka NATO Edistää Aggressio (haastattelu Willy Wimmer) Facebookissa






Magnificent 7: Venäjän tieteellinen Balance of Beauty ja Brains (osa III)

Anna Dobryukha la, 25 kesäkuu 2016
"KP" kysyi tutkija-kaunottaret työstään, mitä etuja se tuo ihmiskunnalle, ja myös jokainen on tieteellinen lähestymistapa säilyttämiseen kauneudellaan. Ensimmäisessä osassa meidän sarjassa, meillä oli Q & A istunnon voittaja presidentin nuoremman tutkijan palkinto, Jekaterina Proshkina, johtaja laboratorion Cellular and Molecular Technologies Moskovassa Physics-Technical Institute, Jelena Peterson, ja biologi ja johtava asiantuntija suuri kansainvälinen tieteellinen ja lääketieteellinen hanke, Polina Mamoshina.
Jaa Twitterissä Like The Magnificent 7: Venäjän tieteellinen Balance of Beauty ja Brains (osa III) Facebookissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti