lauantai 25. kesäkuuta 2016

Lähettäjä: 17 kesäkuu 2016 07:51 PDT
20160618_blp515
17 kesäkuu 2016 - aikana ennakoimattomia kokouksen Labour MP, Jo Cox on ammuttu ja puukotti kuoliaaksi 52 vuotta vanha mies. Viranomaiset ovat vastanneet tähän raportin joka tapahtui lähellä kirjastoa Birstall, West Yorkshire. Sen jälkeen lisätutkimuksia on todettu, että 52 vuotta vanha tappaja oli Tommy Mair.
Poliisi jakoi että Cox - MP of Batley ja Vietä - sai vakavia vammoja ennen kuolevat 01:48 iltapäivällä, kun ensihoitajat olivat tehneet kaikki mahdolliset resuscitating prosessit joka voisi pelastaa uhri.
Raporttien mukaan epäilty huusi "Britain First!" Ennen hyökkää Cox. Tämä on viittaus poliittinen puolue poliisi näkee motiivi rikoksen. Pian sen jälkeen puukotus Cox joka aiheutti hänen välitöntä kuolemaa, epäilty sitten poliisit pidättivät jotka paranivat aseen, jota käytettiin myös pahoinpitelystä.
Koska siellä oli määrä virkamiehiä ympäri ja monet ovat todistaneet, jotka näkivät tapahtuman, poliisi uskoivat, että he voivat löytää heti lopullinen rikoksen motiivi. Jotkut uskoivat, että tämä hyökkäys aiheutti hiljattain argumentti palkkaamat Cox ja kaksi muuta miestä aikana hänen viikoittain leikkauksen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti