torstai 30. kesäkuuta 2016

Kun tavoite ei vastaa todellisuutta

04:00 sitten  9
Lähde: beriozkavenäläisten osapuolten hallussa kongressien ehdokasta, ilmoitti ohjelma, vaaleja edeltävä kilpailu alkoi tällä viikolla. Poliittinen kilpailu vaaleissa ei voi olla huonompi tulehduttaa urheilukilpailut ja tapahtumien välinen taistelu ehdokkaiden. Tietenkin tulos monissa tapauksissa on mahdollista ennustaa, mutta jos poliittista kisassa "harmaa hevonen", tapaus voi jäädä maaliin asti.

Tässä esimerkiksi, vastaperustetun "Osa Growth", joka syntyi politiikan alalla muutama kuukausi ennen vaaleja, on uskaltanut vaatia vakavan edustus lakiasäätävän kokouksen Pietarin.
Edustaja "Party of Growth" Oksana Dmitrieva tekee erittäin ylimielinen lausunto:
"On syytä uskoa, että se on" puolueen kasvu "on toiseksi suurin ryhmittymä in lakiasäätävän kokouksen Pietarin tässä näyttelyssä on tapaustutkimuksia, ja koostumus meidän lista on todella vahva", - sanoi poliitikko. Https: // www. zaks.ru/new/archive/view/155442
Muistutan, että tämä ei ole ensimmäinen yritys Oksana Dmitrieva mennä Pietariin politiikan alalla viime vuosina. Aiemmin kesti hyvin vakaalta puheenjohtajana Fair Venäjän osapuoli pääkaupungissa pohjoisen.Kun se todella potkut epäsuosiossa romahtamiseen solu (virallisesti hän oli poissa ...), Oksana Genrichovna vuonna 2014 päätti asettua kuvernööri. Älä kerätä tarvittavat allekirjoitukset kunnat, meidän "politiikka" vaati suoraan sabotaasin ja häiriöitä vaalien tuhoamalla äänestysliput.
Tällöinkin olisi välttämätöntä vetäytyä poliittisesta Olympus, mutta Oksana Dmitrieva, alkoi etsiä uutta poliittista alustalle. Muutoksen jälkeen useiden osapuolet, jotka eivät sovi, koska tarvetta kerätä allekirjoituksia (osapuoli, joka ei ole varajäseniä vähintään yhdessä Zak.Sobr. Venäjä, on tarpeen kerätä 200 tuhatta. Allekirjoitukset !!!), valinta osui "kasvuun Party" ( ettei vaihtokauppa), valitaan duuman hänen Dmitrieva.
Nyt ei näytä kasvua puolueen, koska sen äkillinen ilmaantuminen, yrittävät esittää todellista pöllö luokitus edellä.
"Koska lehdistöpalvelu osapuoli, jopa alussa kampanjan sosiologit arvioitaessa ayut mitoitettu" kasvua Party "10%. Tutkimuksen mukaan, puolue ennen "Fair Venäjä", sekä liberaalidemokraattien, "Apple" ja "Parnassus", kohta 2-3-th paikka kommunistipuolueen . "
Venäjällä ei ole ensimmäinen kerta yhtäkkiä ilmestyy poliittinen puolue ennen vaaleja. Kunnianhimoisia lausuntoja ja ääneen nimiä vaalien luettelossa. Recall ainakin puolue "Kotimme on Venäjä", joka on mielenkiintoinen liberaalien kommunismin jälkeisen Venäjä. (Muuten, "puolueen kasvu" on myös yrittää mennä vapaiden kenttään).
Se säteili aktiivisemmin Vladimir Ryzhkov, joka joulukuussa 1995 valittiin duuman toisen kokouskutsun OHR luettelon. Tammikuusta 1996 syyskuuhun 1997 hänelle varapuheenjohtaja parlamentaarisen ryhmittymä "Kotimme - Venäjä". Voin sanoa, että tämä poliittinen voima on tuonut joitakin etuja maahan?Todennäköisesti ei, koska puolue hajosi muutaman vuoden kuluttua.
Jossain vaiheessa osapuoli on tehnyt työnsä, joku tuli sijainen, joku sai hallinnollisia resursseja, mutta tavalliset ihmiset, nämä "onnistumisia" ei mitenkään vaikuttanut.
Suurella todennäköisyydellä "Osa Growth" toistaa menestys monien kertaluonteisia projekteja, jonka tehtävänä on viettää muutamia ihmisiä vallassa, eikä enempää. Pitäisikö minun luottaa tällaisia ​​poliitikkoja?
En usko!
Koska susi lammasten vaatteissa ei koskaan lammas!
Jos Dmitrieva tavoitteena on mennä valtaa, se voi teeskennellä kenenkään vuoksi pyrkimyksensä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti