keskiviikko 22. kesäkuuta 2016


Sivistää (18+)

34 minuuttia sitten  0
 Lähde:seva_riga 22 kesäkuu 1941 alle voittoisa ukkosen aseet ja elämän vahvistavaa "Horst Wessel" 5434729 tseeuropeytsev ylitti rajan Neuvostoliiton tuoda kärkien pistimillään valossa sivistystä "lapiot topattu takki" ja "Colorado".West, painoi valossa ajatukset universal toleranssi kansojen rakastavat toisiaan, jatkuvasti yritetty tuoda tulta Euroopan valaistumisen missä hän voisi saavuttaa. Viime vuosituhannen valossa sivistyksen ei ole muuttunut sen seurauksista. Mikä on muuttunut niiden maaliinsaattamisjärjestelmiä sivistymätön kansojen.
159063_600
Kuten tavallista, tyypillinen venäläinen villi, jotka olivat aseettomia, viime aikoihin asti kaikki ajettiin paikalliseen kirkkoon, talli ja suuri navetta naisten ja lasten - ja sytytti tulen valaistumisen kaikilla neljällä sivulla. Tämä antoi meille mahdollisuuden samanaikaisesti kouluttaa kaikkia kylän asukkaille, tai jopa kokonaisen kaupungin alueella.
Samalla yksikään eläinten hevoset, lehmät ja vuohet eivät kärsineet kun valvonnassa ja suojelu omistettu hoitajia ja paimenet, ennakoi puolustajat eläinten oikeuksista.
Vapautta rakastava Latvia ei välttyä prosessista koulutustaso slaavilaisten villi-tilauksia kovaa lähetystyö kaikkein ideologisesti valmis ja Nordic pysyviä "Lachplesis". Kanssa aikakirjoissa kunniakas tekoja taistelijoita koulutuksen ulkomaalaisten löytyy lukemalla esimerkiksi raportoivat luutnantti B. Baltins (26 toukokuu 1944, Riika, eversti Pozdnyakov edustaja ROA Riian kaupunki).
ennakointi
Vuonna 1928, Ranskan sotaministeriksi André Maginot alkoi täysimittainen rakentaminen linnoituksia rajalla Saksan $ 7 miljardia frangia -. Tähtitieteellinen summa jopa nykyajan vaatimuksia.
"Ottaen viattomien Länsi historioitsijat sanovat nyt, että rakentaminen Maginot-linja oli tarpeen torjua Saksan hyökkäys ja ohjata" tapaus, että "suunta niiden pääasiallinen lakko Belgiassa, jossa he joutuivat odottamaan mukaan puolustussuunnitelma Ranskan pääesikunnan.
MUTTA!
Saksan armeijan tuolloin yksinkertaisesti ei ollut olemassa - vaivaiset itsepuolustus voimat 100 tuhatta ihmistä. Natsien vaalit toukokuussa 1928 otti vain 2,5% äänistä ja on kerätä poliittisia klovneja yhteensä liikkeeseen 23000 natsi sanomalehdissä. Kopiot, ja johto Ranskan (ja muuten, Englanti) on jo merkittävästi tietoinen siitä, että 1936 Saksa se on tehokas ja aggressiivinen voima, ja siksi varovaisesti käytetty tähtitieteelliset välineet rakentamiseen kaikkein varustettu historian puolustava linja. Miten mielenkiintoinen, eikö?
Saanen ehdottaa, että tarkoituksena linja oli yksi - tehdä vahva Saksa sotaan idässä. Saksa oli ase seinällä, joka oli juuri ladattu oikealla hetkellä ja ampua Neuvostoliitossa, vuonna 1928 - samaan karkea ja purkaa, koska Saksa itse. Maginot Line - luonnollinen osastoja in takana "Drang nach Osten", että saksalaiset ei syntynyt paha ajatuksia liikkeen suunnan.
Neuvostoliiton tuolloin oli täysin maatalousmaa, ainoa teollinen jättiläisiä luotiin tai olivat yleensä vain projektissa, mutta tuotantolaitokset Saksassa oli jo läsnä ja sen aikana ensimmäisen maailmansodan ja vallankumous ei vaikuta merkittävästi.
Ja oikealla hetkellä, kun Englanti ja Yhdysvallat ovat antaneet lainoja Hitlerille , tuotantokapasiteettia muuttui kineettinen. Nyt lännen teeskennellä, että amerikkalainen liike-elämän eliitin ollut aavistustakaan, mitä käyttää raskaan teollisuuden, ja että Hitler aikoi tehdä. Se ei edes hauska. Tämä on kysymys "historiallinen syyllisyyden".
Ja sitten anglosaksit olivat kuluneet kanssa Führerin hohdokkaina lady - sylikoira. " Ilmeikäs yksityiskohtaisesti historioitsija Marabini : kesä 1938 Berliinissä ajan ilmentänyt perinteinen tervehdys" Heil! ".Kaksi kuukautta "seisoo reunalla kolikon", ja miten tunnistaa salaliittolaiset ennen teloitusta vuonna 1944,vain "Munich huippukokous" , tärkein ulkomainen ja sisäpoliittisia trump tallennettu Hitler ... Lisäksi - kaikki British luovutti Hitler Tsekin kullan jälkeen syöty Tšekkoslovakia - 130 miljoonaa. reyskhsmarok kullan suoraan British pankit, joka piti Tšekkoslovakian valtion kultavarannot. Czech rahaa olivat yllättävän tavalla, koska tuolloin oli vain 70 miljoonaa Saksan tileille. Reichsmarks. "
Tietoja onneton Puola:
Kunnes viime päivinä Neuvostoliiton yritti lopuksi Puolan hyökkäämättömyyssopimuksen ja yhteinen puolustus vastaan ​​hyökkääjä. Puola, periaatteessa ei aio tehdä sitä hyvin yksinkertaisesta syystä - hän oli menossa minkä tahansa sopivan liittolainen hyökätä Neuvostoliiton ja unelmoinut omaisuuden "merestä mereen."
05 tammikuu 1939, Hitler sanoi Puolan ulkoministeri Beck yhtenäisyyden Saksassa ja Puolassa suhteessa Neuvostoliitossa. ( Record keskustelun Hitlerin ulkoministeri Yu.Bekom Puola . Lähde: Documents and Materials kynnyksellä toisen maailmansodan 1937-1939 2 tilavuusosaan Politizdat Moskovassa vuonna 1981 ....).
Kuultuaan lopussa tammikuu 1939 Saksan ulkoministeri Ribbentropin saapuu Varsovassa, jossa hän sanoo, Beck avoimesti, että Puola liittyy Anti-Kominternin lohkon jos Saksa tukisi Puolan halu tarttua Ukrainan ja päästä Mustallemerelle.
Voisimme löytää paikka puolella Reich on lähes sama kuin Italiassa, ja varmasti parempi kuin Unkarista Romaniaan. Tämän seurauksena olisimme Moskovassa, jossa Adolf Hitler kanssa Rydz Smigly veisi paraati voittoisan joukkojen Puolan ja Saksan "- nyt luvulle, aistillisuus puola patriootteja.
Tulos oli ennustettavissa: liittolaisia ​​Puolan, takaa sen eheyden - Englannissa ja Ranskassa, vain "heitetään" puolalaiset. Mitään erityisen outoa on "outo sota" julistettu Hitler, ei ollut - oli pelkkää huijausta liittolainen, aivan tavalliset Länsi eliitin. Ministeri Aviation Englannin, kun hän lähestyi puoleen pyytäen parlamenttia iskeä teollisuuslaitoksia natsien, röyhkeästi julisti: "Mitä te, se on mahdotonta. Tämä on yksityistä omaisuutta. Voit pyytää minua pommittaa Ruhr "! (Pyydän teitä ajaa tyhmä yhdistyksen nyt - .. aivan eri asia nyt Saxons sen Nato-liittolaisten puolustan viimeiseen luoti, viimeinen sotilas ...)
Muuten, noin osio Puolan kahden diktaattorit ... Hitler, jos muistat, Englannissa ja Ranskassa vaikka outo sotaan, mutta se julkistettiin. Loogisesti, jos Neuvostoliitto oli hyökkääjä, niiden olisi julistaa sodan Neuvostoliittoa, vaikka muodollisesti, kuten he tekivät Saksan kanssa.
Mutta tämä ei ole vain ole tapahtunut, ja lisäksi Winston Churchill julisti 1 lokakuu radio: "Venäjän armeija piti saada tätä linjaa, oli ehdottoman välttämätöntä turvallisuuden Venäjän natsien uhka." Joten kuka on edelleen mukana Euroopan jaon?
"Raised viime vuosina, kirkuna mediassa ympäri" Euroopan jako välillä dvumyatiranami "nosti kahdesta syystä:
- One - todellinen natsi rikoskumppaneita ja järjestäjien toisen maailmansodan, yrittää tällä tavalla peittää osallisuudesta rikoksiin ihmisyyttä vastaan;
- Toinen - siis yrittää luoda ideologisen perustan Venäjän jakso - suurin fragmentti Neuvostoliiton.Kategoriasta "No, niin paljon kuin mahdollista täyttää allekirjoitettuja sopimuksia, kun Neuvostoliitto oli niin hirviö." Kaikki tämä ei ole mitään tekemistä sen kanssa historiallista totuutta ja oikeutta. "
Se oli liittoutuneiden ja suunnitelma "B":
"Ajatus hyökkäykset öljyn kehitys Neuvostoliitossa - sanoo ranskalainen tutkimusmatkailija Jacques d'Oop, - todettiin alusta alkaen sodan." Lopussa lokakuu 1939 UK sotilasesikuntaa käsitteli kysymystä "hyvät ja huonot puolensa sodan, Venäjä Ad Englannissa."
Samoihin aikoihin, ministeri toiminnan koordinoinnin Defense Lord Chetfild lähetetään sotilasesikuntaa kehitettiin hallituksen raportti "haavoittuvuus öljyntuottajamaiden alueilla Venäjällä." Tässä muutamia merkittävimpiä otteita asiakirjasta:
"... Neuvostoliitossa, on kolme keskuksia öljyntuotannon: Baku, Groznyin ja Maikop. Jos tuhota venäläisen öljykenttien (ja ne kaikki kehittyvät spouting tyyppi ja siksi voidaan helposti tuhottu), öljy menettää paitsi Venäjällä, mutta mitään liittolainen Venäjä, joka toivoo voivansa saada se tässä maassa. "
Seuraavassa on luettelo Neuvostoliiton tuotanto ja jalostus keskuksissa ja "sopivin paikoista", joka perustuu ilma-aluksen pommitukset alueita Kaukasian öljykenttien, joka ilmaisee etäisyyttä niihin. "
Mutta sitten kaikki meni voimakkaasti entente liittolaisia ​​suunnitelma. Hitler ei halua olla "tykinruoka" ja leikkaa ikkunan kautta Venäjälle, jättäen hänen takana voimakas sotilaallinen maaryhmittymä jotka ovat julistaneet sodan Saksalle, ja valmis milloin tahansa iskeä takaisin, kun Wehrmachtin murskata Vinkkejä ja / tai juuttua 1/6 osassa maata. Ja Ranska ei ollut ...
"Kolmannen valtakunnan meni täysin koko alan Tšekkoslovakian, Belgia, Ranska, tehokas teollisuus kehittyneillä teollisuusalueilla Länsi-Puolassa. Tämän seurauksena 1941 teollisuuden potentiaalia Reich 2,5-3 kertaa suurempi kuin teollisten mahdollisuuksien Neuvostoliiton (Varovaisten arvioiden mukaan - 1,5 kertaa). Itse asiassa, Neuvostoliitto oli sodassa ei Saksan, ja voimien yhdistäminen Manner-Euroopassa. "
"... Suurin tila Teatterin sotatoimien, Vienanmeren Mustallemerelle. Ja tässä tilassa taistelemme saksalaiset sotilaat riveissään mukanaan - italialaisia, suomalaisia, unkarilaisia, romanialaisia, slovakit. Jo fit kroatialaiset, espanjalaiset kampanjan. Belgialaiset, Hollanti, tanskalaisista, norjalaiset, jopa Ranskan tai jo menossa eteen, tai pian kerätään " . Tämä Hitler 03 lokakuu 1941
ukrofashisty 2
Damned villit ...
Ehdotan tekijä ulos syyt tappion puna-armeijan 1941-1942. Oliko se pettämistä tai se ei ollut , kuten oli tavallista venäläinen huolimattomuudesta, tai vain saksalaiset taistelivat paremmin ... Tai ehkä vain vahvuus Euroopassa oli enemmän. Olen henkilökohtaisesti sitä mieltä, että se oli monimutkainen syistä, joista olivat läsnä kaikki luetellut ja täysin sattumanvaraisia, kun tankit ja aseet olivat yhdessä kaupungissa, ja ampumatarvikkeiden heistä - 300 km - muissa.
Mutta oli toinen totuus, joka on valistunut sivistyneessä Euroopassa ei ollut - nimittäin, Sergeant Nikolai V. Sirotinin jotka liittävät suvaitsevainen demokraattinen europeytsev kasvoton, sieluton, tietämättömiä (?)Bomzhik korkki .
"Se oli todellinen helvetti. Säiliöt sytytetään yksi kerrallaan. Jalkaväki, panssari piiloutuvat, makuulle. Komentajat sekoittaa ja voi ymmärtää lähde raskaan tulituksen. Näyttää siltä, ​​se on koko akku. Tuli ammuttu. Saksan Colony - 59 säiliöt, kymmeniä koneen Gunners ja moottoripyöräilijöitä. Ja kaikki tämä voima on voimaton ennen paloa Venäjän. Mistä tämä akku? Intelligencen mukaan tie on auki. Saksalaiset eivät tiedä, että heidän tie on ainoa sotilas, että yksi sotilas alalla, jos se on venäläinen. "
Yliluutnantti 4th Armored Division Henfeld kirjoitti päiväkirjaansa: "17 heinäkuu 1941. Falconer, lähellä Krichev. Night haudattu tuntematon venäläinen sotilas. Hän yksin seisoi aseen laukaus pitkä sarakkeessa säiliöiden ja jalkaväen, ja kuoli. Kaikki olivat hämmästyneitä hänen rohkeutensa ... Oberst (eversti) edessä haudan sanoi, että jos kaikki sotilaat Führerin taisteli kuin Venäjän, hän olisi valloitti koko maailman. Kolme kertaa potkut volleys alkaen kivääriä. Silti hän oli venäläinen, on palvoa välttämätön? "
Nyt, 71 vuotias, älykäs päällikön pedagogiikan meidän kaikkien kansanomaisesti selittää. On käynyt ilmi, että toveri kersantti Sirotinin suoritettu itseään niin, koska he eivät tiedä sitä oli suuri häpeä, kun "me liittävät Leninin ja Red Star." Luutnantin Henfeld ei edes tiedä, että "jossain tiellä reitillä," Venäjän - Neuvostoliiton ihmisiä - venäjänkielistä "aikaan 22-vuotisen menettänyt tärkeitä osia venäläisen identiteetin" ja "kuntoutus pääkomponenttien venäläisen identiteetin, kun molemmat se käveli väkijoukon bolshevikit, ei tapahtunut. "
Mikä venäläinen sota "vastaan ​​säännöt" on luettavissa tahansa muistelmat saksalaista yleensä. Poliittisesti epäkorrekti sivistymätön laumoista aasialaiset, ei arvostaa koulutustehtävää jalojen eurooppalaisten epädemokraattinen löi potkuja ja iskuja, ajoi valistuksen niiden pesään, missä hän kuristi. Mitä ottaa ne, barbaarit! Mutta voisi sovinnollisesti, kuten viikingit ...
mat_1051_1340305462
Nyt, kun koulutustoiminta vapaiden suvaitsevainen valmistuneet teologisia tiedekuntia, toivon jokainen ymmärtää, että se johtuu kohtalokas nepolitorektnosti ja yksinomaisesti "menetys venäjän heidän identiteettinsä," Yhdysvalloissa ovat Siirretään Neuvostoliiton vastuun toisen maailmansodan - hyvin, se ei läpäise villit suvaitsevaisuuden, joka, uupunut taakat sivilisaation, vetämällä olkapäillään demokraattisesta Guard planeetan, joka on hyvin huolissaan koulutuksesta sivistymätön kansojen.
Nykyaikaiset rohkea maantieteelliset merkinnät ovat hyvin tietoisia todellisen arjalaisten. Hekin olivat niiden kengät Venäjällä ja niin myös järkyttynyt barbarismin paikallisen väestön, jota " ei voinut nukkua, ei edes tappokeinosta ." Lyhyesti, koira ei syö koiraa (eivät osaa sanoa samaa suvaitsevainen).
Mutta ne ovat myös nuoria, iloinen, ilkikurinen, on pysyviä pohjoismainen merkki, niin, kuten 70 vuotta sitten, valmis demokratisoida nezadorogo tahansa määrän "ulkopuolisia". Ehkä sitten vain jotka näyttävät yhtenäinen eurooppalaisia ​​arvoja? Ja tänään, 70 vuotta sitten ...
2012_06_22_Vasiljev-02
2012_06_22_Vasiljev-04
2012_06_22_Vasiljev-06
2012_06_22_Vasiljev-08
2012_06_22_Vasiljev-10
loppusanat
Ei 22 kesäkuu 1941 eivät ymmärrä mitä järkeä venäläinen 09 toukokuu 1945 th, kun oli suurin syy, jonka yksi oli laillinen oikeus tappaa, ja muut - lähettää kuolemaan tuhansia, ja miljoonat ihmiset. Mutta tappaminen ja pujottelu! Iloksi, tunne sen ehdoton oikeus tällaisen toiminnan ... Joka päivä - vain kuvitella - 30 000 ihmistä!
Joka päivä 6 vuotta menehtyi väestön pikkukaupungin ... asti 08 toukokuu 1945 tämä oli syy, mutta 9. hän oli poissa. Eli luulen, oli tärkein syy riemu meidän isoisät ja isoisovanhempani. Kaikki muu he ovat jättäneet meille. Tilastot, analyysi ristiriitoja, huolellinen lasken syistä ja otteeseen tappaa yksi ja toisaalta ... Koska joskus mieleeni tämä Post-ottelun analyysi mestaruuskilpailut ...
Ja sitten kaikki oli yksinkertaisempaa ja pelottavampi. Mielestäni jopa käsitys, että ne ovat niitä, jotka realisoidaan omin käsin tekosyyn joukkotuhoa ihmiset, tuli myöhemmin. Ja sitten oli vain iloa, joka voi enää pelätä kuolla tai tappaa enemmän itse, mutta rasposledny konnia kuin nämä viholliset.
Viitteet:
Corum J. pp. "Juuret Blitzkrieg"
Monograph "Secrets of Whitehall ja Downing Street"
Fjodor Volkov. "Kulissien takana toisen maailmansodan,"
Gottfried Nidhart. "Strange War"
Paul Krasnov. "Secrets of the Maginot Line"
Neuvostoliiton kamppailussa rauhan aattona toisen maailmansodan (syyskuu 1938 - elokuu 1939). Asiakirjoja ja materiaaleja.
K. Tippelskirch. "History of toisen maailmansodan,"
L. Mosley. Menetetty aika. Kuten maailmansota alkoi
SG Pokrovsky. "Betrayal 1941"
D. McLachlan. British Intelligence Secrets

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti