torstai 23. kesäkuuta 2016

Kuten Vladimir Medina väittää Vladimir Medina

25 minuuttia sitten  0
Klassisessa Neuvostoliiton elokuvan "Diamond Arm" on yksi kohtaus. Ylikomisario loistavasti soitti Nonna Mordjukova. Ja se oli hän, joka lausuu lause, joka on mielenkiintoista tässä artikkelissa. "Se suuresti muuttunut matkan!" - Sanoo sankaritar Mordyukova, mikä tarkoittaa, että vierailun jälkeen Istanbuliin Semen Semenovich Gorbunkov tuli täysin eri henkilö. Taksilla alkoivat mennä leipomo, esimerkiksi.   Sanalla S.S.Gorbunkov jälkeen ulkomaanmatkaa vaihdettiin 100% verrattuna itse "ennen". Neuvostoliitossa edes keksitty termi - "korruptoivasta vaikutus lännen." Mutta täällä paras aika sanoa, miksi me yhtäkkiä muistaa Neuvostoliiton elokuva klassikoita että voi näyttää todella lukemattomia kertoja herpaantumaton kiinnostusta. Syy tähän - asettaa Pietarissa muistotaulu Suomen ja Chief Carl Gustav Mannerheim, joka oli Venäjän levottomuudet vuonna 1917 oli uran upseeri tsaarin armeijan .   Oma asenne tähän   - negatiivinen. Jos venäläinen upseeri Ruotsin kansalainen Carl Mannerheim   ja oli joitakin ansioita Venäjälle ennen myllerryksessä vuosisadan alkupuolen (joka ei ole täysin kiistaton), hänen myöhempi "palvelut" Suomen-sota Venäjän ja Neuvostoliiton liitto Hitlerin ja auttaa saksalaiset puristus piirittivät rengas ympäri Leningrad, ja romutti ne kokonaan olemattomiin. Omasta näkökulmasta mitään syytä asentaa muistolaatta Mannerheim siellä, mutta runsaasti syytä purkaa se - siellä.
Ja nyt haluan lainata kirjan kulttuuriministeri Vladimir Medina, joka on tullut yksi veturit muistomerkki merkki Mannerheim. Tämä on lainaus kirjasta " sodan. Myytit Neuvostoliiton. 1939-1945 " ( s. 33 ) . Olemme puhu vain Suomessa, sen sota Neuvostoliittoa vastaan ​​ja Carl Gustav Mannerheim.
Joten, Vladimir Medina luokan heille ministeripestiään (lihavoitu - NS):
Mukaan Moskovan rauhan Neuvostoliiton peruutti Karjalan Kannas Viipurissa, useita saaria Persianlahden niemimaalla ja Lähi Rybachy. Tämän seurauksena Laatokan täysin käännetään Neuvostoliitossa.
USSR repesi niemen Hangon (Hanko) 30 vuotta rakentaa sitä laivastotukikohta.
Kannattajat lauluja vastikkeettomista Suomi sanoa, että tämä pieni maa on menettänyt 10% sen pinta-alasta, joka 430000 asukkaat ovat siirtyneet sisäosiin Suomessa, luoda sosiaalisia ongelmia [67] .
Tietenkin tämä on kauheaa. Mutta ensin jos - johtaja Venäjän valtion ja luulet tulee olemaan ensimmäinen paikka alamaisiaan. Jos on tarpeen laittaa alasti lumessa onnettomuuksissa suomalaisten oman ihmiset olivat turvassa - et joilla ei ole valinnanvaraa , pilaa valettu ja suomalaiset.Ja ole menossa minnekään.
Ja toiseksi, jos puhutaan kärsimyksistä ...
01 elokuu 1941 suomalaiset menivät vanhan Neuvostoliiton ja Suomen rajalla lähellä Leningradin sulkien siten puoliympyrän saarron kaupungin pohjoisesta. Piiritys Leningradin ja nälkään lähes miljoonan asukkaan kaupungin oli mahdollista, koska suomalaiset ovat sulkeneet puolet renkaan.
Se ei ollut onnettomuus. Mannerheim ei peitellä sitä, että suhde saksalaiset riippui olemassaolosta Suomen itsenäisenä valtiona [68] , oli väleissä kanssa kolmannen valtakunnan eivät pelosta vaan pois omantunnon [69] .
Amerikkalainen historioitsija K. Lundin kertoo, että 1940-41 "poliittisten ja sotilasjohtajat Suomi oli vaikein peittämään sotavalmistelujen, kosto ja, kuten tulemme näkemään, sota valloitus" [70] .
430,000 suomalaiset joutuivat siirtymään. Vilpittömät myötätuntoa. Ja piirityksen Leningradin kuolivat nälkään noin miljoona maanmiestemme. Kuten se, että Suomi on aktiivisesti auttanut natseja.
Ja me enää valkoinen ja pörröinen on Suomessa. Hyvä?
Mutta Vladimir Medina miehityksen jälkeen heidän ministeripestiään:
PETERSBURG 16. kesäkuuta. / TASS /. Kulttuuriministeri Vladimir Medina asennuksesta seremonia muistolaatta Carl Gustav Mannerheim Pietarissa sanoi, että monumentteja sankareita maailmansodan, joka sitten joutuivat eri puolilla aidan, se on yritys voittaa traaginen jakautuminen yhteiskunnassa.
"Mutta sitten, kuka on siellä nyt huutaa, haluan muistuttaa meitä: paavi ja ei tarvitse olla pyhemmäksi kuin yrittää olla suuri patriootti ja kommunistisen kuin Joseph Stalin, joka henkilökohtaisesti puolusti Mannerheim turvattu hänen valintansa ja säästää hänet puheenjohtajan virka Suomen ja osasivat nujerrettu, mutta arvokas vastustaja, kohdellaan kunnioittavasti ", - sanoi tilaisuudessa Medina asennus muistolaatta Mannerheim Pietarissa.
Ministeri totesi, että muistolaatta asennettuna, jotta muistin säästämiseksi. "Ja se plakin kunniaksi Mannerheimin - on toinen yritys Venäjän armeijan historiallinen yhteiskunta, on toinen yritys voittamaan vuosisadan aattona Venäjän vallankumouksen, voittaa traaginen jakautuminen yhteiskunnassamme. Siksi me perustaa eri puolilla maata monumentteja sankareille maailmansodan, joka sitten joutuivat vastakkaisilla puolilla aidan " - sanoi Medina.
Hallitus Ensimmäisen maailmansodan sankari General Krasnov myös laittaa? Loppujen lopuksi hän oli silloin myös "toisella puolella" aitaa.
Joke teema "kirjoittaja ei lukea hänen kirjojaan," minä, kuten tekijä 16 kirjojen, joka tietää mitä kirjoittajan työ omakohtaisesti, minä en.
Olen vain muistaa lainaus klassikoista Neuvostoliiton elokuva.
"Se teki valtava ero tällä matkalla!"
Vai onko se ministerinsalkun niin paljon muutosta ihmisiä, he alkavat väittää kiivaasti?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti