tiistai 28. kesäkuuta 2016

Analyysi pienyritysten Venäjän ongelmien

44 minuuttia sitten  0
Kysymykset lisätoimia kehittämisessä Venäjän talouden tänään ajankohtaisempi kuin koskaan. Osa Suuri Isänmaa (PVO) menee vaaleissa duuman kehittyneiden talousohjelman. Ohjelma Sergei Yurevich Glazyevhyväksyttiin puolustus kuin taloudellinen perusta toteutumista, kun on kyse liittymisestä viranomaisille.Kuitenkin työ puolueen sisällä kehittämiseen keinoja kehittää maan talous ei ole pysähtynyt hetkeksi.
Olemme jo alkaneet julkaista useita artikkeleita , joissa tietyn tarjouksen peruuttamista Venäjän talouden toimenpiteet vaikeasta tilanteesta, jossa se ​​toi liberaalit ja monetarists kaikki raidat ovat edelleen määritettäessä talouspolitiikan hallituksen. Materiaalit eivät ole kirjoitettu muodossa tylsä ​​artikkeleita ja yksinkertaista kieltä kuin mahdollista, ja ne on tarkoitettu tavallisille lukijoille. Niitä valmistetaan osallistujat työryhmän valmistelee taloudellisia puolustus ohjelma.
Nykyään huomiosi pyydetään artikkelin Sergei Valentinovich Lisowski, omistettu analyysin pienyritysten ongelmia ja keinoja niiden ratkaisemiseksi.

Analyysi ongelmista pienyritysten   Venäjällä

1. Perussääntö pienyrittäjyyden kehittämiseen.

Erilaisia ​​poliittisia, televisiossa, puhuvat jatkuvasti ongelmia kehitetty pienyritysten. He puhuvat tarpeesta auttaa pieniä yrityksiä tai tukea .   Nämä sanat kuulemme yli 30 vuotta, mutta parempaan ei muutosta.
Mielestäni oikea muotoilu ongelma   on erittäin tärkeä!
Mitä tarkoitat - " help "?   Olen pahoja ajatuksia välittömästi syntyy järjestöstä ja vapaa juustoa ...  Kaikki apu velvoittaa.   Sillä on vielä jotenkin maksaa, se on ansa?
Tukea "? Yrittäjä, että heikko tai heikko?     Yrittäjä - omavarainen ja määrätietoinen ihmisiä, miksi hän tukee sitä? Kuka tukee, ja sitten - yhtäkkiä se peruutetaan, ja hän luottaa sitä, ja miten sitten olla?
Sana "liikemies" itsessään on negatiivinen.   Se on vieras Venäjän kansalle. 
Miten muotoilemaan ratkaisu pienten yritysten (MNR),   eikö?
Oikein olla näin:
On välttämätöntä luoda edellytykset kehitetty pienyritysten. 
Katso: tämä lause heti laittaa kaikki paikallaan. Kun hän kuulee sen alitajuisesti kysyä: "Mitä nämä ehdot?" 
Totta puhuen.
Miksi ihmiset mennä liiketoimintaa?
  1. Ansaita hyvä tai riittävä.
  2. Täyttämään potentiaalia.
  3. Itsenäiseksi.
Viimeiset kaksi seikkaa ovat realisoitavissa vaikeaa, jos ei suoriteta, kohta 1.
Niin, tässä löydämme pääsäännös MP:
Tärkein yritys -. Mahdollisuus ansaita yrittäjänä (Ehkä se kuulostaa provosoiva, mutta älä kiirehdi arvioida).
Tämä tarkoittaa, että on tarpeen luoda edellytykset sille, että yrittäjä voi ansaita.   Ja päinvastoin: tuhota liiketoimintaa, on välttämätöntä estää häntä ansaita. Mikä toteutuu. (Nykyaikaisissa olosuhteissa 9 10 uusien yritysten avaamista - konkurssiin.)
Kun muotoiltu selkeä sääntö, katsotaan mitä hän ristiriidassa. Finding häiriöitä, voimme ymmärtää   , että estää kehitystä pienyritysten.

2. Tärkeitä käsitteitä noin pienyritys.

Pienyritys - tämä on perus mekanismi ja työkalun   , joka palvelee väestön nostaa laatua ja tasoa elämän.   Stalinin, kun pieni yritys kukoisti, paitsi maassa, mutta myös ihmisten elämää kehittynyt ennennäkemätöntä vauhtia. Oli 114000 pieniä yrityksiä eri suuntiin. Hruštšov kääntyi yrittäjyyden ja inhimillisen elämän on pysähtynyt. Late USSR ajautunut vaje, vaikka kehitys teollisuuden maassa.
Pienyritys - se on käsityötä. On mahdotonta lisätä merkittävästi tuottavuutta, esitellä automaatio- ja teknologiaosaaminen. Tuottavuutta voidaan lisätä vain lisäämällä henkilöstön osaamista, kokemusta, tai laajentaa yrityksen keskisuurille yrityksille. Mutta on mahdollista parantaa laatua!
Pienyrittäjät - on yhteys suuryritysten ja yleisölle. Ne jaetaan väestölle itse tuottamien tavaroiden suuryrityksiä. Auttavat rakentamaan suurta liiketoimintaa.
Sillä pienyrittäjä, tärkeintä - se on vakaus. Vakaus yrittäjä - vakaus työntekijöidensä ja heidän perheilleen.

3. suhteen ongelma muiden. Envy ja ahneus.

Asenne yhteiskunta kohtaan yrittäjiä ei voi kutsua positiivinen. Jopa lukeminen edellä todettiin, sääntö rn, monet ajattelevat: "Miksi se tulonsa ensimmäinen paikka?".
On näkymät yhteiskunnan ja radikaali. Virkamiehet, poliisi, tarkastajat - ovat yrittäjiä kuten huijareita, joiden avulla voidaan ja pitäisi saada rahaa. Kyläläiset   pilata maatalous tai johtoja liittyä niihin viljelijöille, yksinkertaisesti siksi kateutta. Voit johtaa paljon muita vastaavia esimerkkejä ...
Miten ratkaista ongelma asenne yrittäjille? Se on hyvin yksinkertainen. On välttämätöntä, että verot pienistä ja voivat osittain ja keskisuurille yrityksille, avointa, läpinäkyvää ja ymmärrettävää, meni suoraan paikalliseen talousarvioon   (tila voi osarahoittaa).  Silloin ihmiset   asuvat kylässä, ymmärtää, että tie, jolla he ovat matka, nurmikot, puistot, telakat puhdas, hauskaa festivaaleja, kaupat, tehtaat, työpaikoilla jne   heillä on, kiitos yrittäjille, jotka työskentelevät heidän maillaan. 
Siitä tulee   ilmi, että yrittäjiä kehittämään alueita ja työskentelevät ihmiset. Sitten virkamiehet, poliisi, tarkastajien ja kansalaisille itselleen, on kiinnostunut yrittäjien ja liiketoiminnan kehittämiseen. Mitä enemmän yrittäjiä alueella, alue on rikkaampi. Yrittäjät myös nähdä, että eivät ainoastaan ​​he tekevät työtä, mutta myös kaunistaa alue.

4. ongelman laajuuden verojen.   Palkkaverotus.

Tärkeimmät verot, jotka kantavat pienyrittäjä, verot palkasta työntekijöidensä. Mikä itse asiassa on osa varoista, eivät tiedä, kuinka monta kirjanpitäjät,   johtajat yritysten ja edustajien kansanrintaman kaiuttimet kokouksessa presidentin kanssa. Yhteenlaskettu luku on hämärtynyt,   mutta   se   on mahdollista laskea -. Se on lähes 100% maksetusta virallista palkat työntekijä   , ja jos se on ymmärtää ja nähdä enemmän ja muut kulut, jotka kantavat yrittäjä,   on ymmärrettävä   yksi syy, miksi meillä on harmaa palkat,   pieni palkat, miksi yli 40 miljoonaa koskaan suunniteltu työikäisten,   ja huono yrittäjyyden kehittäminen.
Jos yrittäjä työskentelee tavallisen verojärjestelmän, niin ansaitut rahat hän maksaa 18% ALV ja 20% tuloveroa.   Mutta tärkein verot hän maksaa palkan työskentelevien henkilöiden yhtiöstä, ja hänen palkkansa. Päällekkäisyys ja muut asiaan liittyvät kulut. 
Lasketaan mitä kustannuksia tulee olemaan liikemies, jos hän maksaa työntekijälle palkkaa käsin - 30000 ruplaa.
Tuloverot tulevat 13%   -   4480 ruplaa.
34 480 - palkan tulovero maksettu:
22%   - eläkerahastoon   =   7460 ruplaa.
5,1% - vuonna HIF = 1730 ruplaa.
2,9% - sosiaalivakuutuksen   =   980 ruplaa.
1.3 - Loukkaantumiset   =   440 ruplaa.
Operaattorin kaikki nämä levyt palkan, saavat   45270 ruplaa.   Enemmän tarvitse maksaa ALV 18% kokonaismäärästä tilille = 8150 ruplaa. 
Saamme MNR kulut - 53420 ruplaa. 
Työskentely kerran vuodessa, hän menee lomalla. Tässä kuussa se ​​ei toimi, vaan sinun on maksettava loma maksaa saman veroista.   Rahaa on ansaittava kuluneen 11 kuukauden aikana.   45 270 11 4 = 110. Taitto saivat henkeä kohti 57 530 ruplaa.
Työntekijöiden täytyy varmistaa suojavaatetusta ja suojavarusteita. Lisää ne 500 ruplaa. kuukausi. Sai kustannukset henkeä kohti kuukaudessa 58000 ruplaa.   30.000 ruplaa. - Palkka ja 28 000 ruplaa. - Verot ja liittyvät välttämättömät kulut yrittäjä, jotka muodostavat yli 90% palkasta maksetaan työntekijälle . 
Jos otat yksinkertaistettu verotusjärjestelmä, kun sen sijaan maksettu arvonlisävero vero 6% liikevaihdosta, määrä puolestaan ​​hieman vähemmän. Mutta on muitakin vaikeuksia.
Mutta se ei ole kaikki. Yrittäjällä on enemmän kustannuksia työntekijöille:   in tauti,   rahoitustukea (verot), esimerkiksi   häät tai hautajaiset,   koulutukseen ja tarvittava "kuori" ja viittaus   turvallisuuteen jne
Tämän seurauksena saamme:   Palkka + 100% yhtiön liikkeeseen työskentelevien palkka   - kustannukset yrityksen .   Rahaa on ansaittava, jotta voidaan rikkoa jopa vain ylläpidosta   työntekijän.
Mutta se ei ole kaikki. Pidämme enemmän ...

5. Mitä muita kulujen kattamiseksi yrittäjä.

1.) On välttämätöntä maksaa palkat   ja   työnantajamaksut, ihmiset eivät toimi voittoa: kirjanpitäjät, sihteereitä, siivoojia, suojaus,   toimitus,   nuorempi johto yrittäjälle.
Katsotaan kuinka paljon se.
Oletetaan, että 10 työskentelevien MNR   ansaita kuukaudessa palkkaa 300 000 hieroa.
Tilit osasto sihteeri - 30 000 hieroa.
Kuljettaja - 30 000 hieroa.
Master tai toimittajan   tai nuorempi Manager (tai kaikki   yhdessä henkilö) - 40 000 hieroa.
Palkka Yrittäjän - 50 000 hieroa.
Vastaanotettu:   kokonaispalkasta ihmisiä, ei-voittoa 150 000 ruplaa. Sen avulla on maksettava verot ja kulut. Kuten olemme nähneet, se on toinen 150 000 ruplaa.
Yhteensä 300 000 ruplaa.
Tämä on vielä +100% yhtiön liikkeeseen työn palkkaa.
2.) On välttämätöntä maksaa:   muut verot,   luentosalien,   laitteiden kulumista; kuljetuskustannukset,  atk-palvelut   ja   toimistotarvikkeet. 
On tarpeen maksaa turvallisuus, siivous, roskien keräys, lupa tai heille on   SRO,   apuohjelmia maksuja ...,   ja maksut "valvontaviranomaiset" .
Tämä on vielä +100% yhtiön liikkeeseen työn palkkaa.
On vaikea kuvitella, että mies takana 50000 palkat, suostuttava kantamaan tällaisesta vastuutaakka ja hoitoa. Siksi ei ole kaikki.
3.) On tarpeen varattu kehittämiseen.
Se ... Lisää +%
Olemme havainneet, että työskentely työpaikan voi tehdä 30 000 ruplaa.   Pieni yritys, lain mukaan, 4-5 kertaa kalliimpia. Halvempi - se pilalla.
Nyt on selvää, miksi 9 ulos 10 yritykset ovat menossa konkurssiin.   Yksi asiakkaat eivät maksa, siinä kaikki. Liikemies konkurssiin.   Hän laskee   pitäisi olla ihmisten ja verot jne   Ja missä hän ottaa rahat?Mitä hän on työtä ansaitakseen kattamaan ei maksaa työstä yhtäkkiä, tai muita yllättäviä kuluja?
Ja kuinka moni konkurssin stalinistinen osuuskunnille?

6. korkeat kustannukset pienten yritysten palveluja.

Kuten monien pienten yritysten tuotteita, tällaisessa tilanteessa, voi varaa ostaa kansalaiselle hänen palkkansa?   Hän tulee hyvin kalliiksi.
Tässä näemme lisärajoite kehittämiselle pienyritysten - keinotekoisesti luotu, korkea-arvo palveluja.Ostovoima väestöstä MPR Services, sananmukaisesti - tuhoutuu. Ihmiset ostavat pienet yritykset - vähintään, on harvinaista, ja vain tärkeimmät. Joista kumpikaan kantojen ylläpitämiseksi, laadun parantaminen ja elintasoa pienyritysten,   puhe ei ole menee.
Voit työskennellä kuten rn?   Voit, vaivalloisesti. Mutta keskittymällä ei väestöön ja ​​ylläpito suurten yritysten tai hallituksen.   Ja sillä ehdolla, että kaikki kustannukset yrityksen sisällytetään arvoon  tilauksia. Jotain tällaista ennen ja se oli vuoteen 2008 asti. Mutta meillä on tämä järjestelmä - järjestelmä arvioiden   on hiljattain murskattu, ja tarjouksen järjestelmä otettiin käyttöön. Saadut tilaukset, joka tekee vähemmän. Tämä on se, joka tarkemman veronkiertoa, joka pettää työntekijät, jotka tekevät huonosti.   Tai se, joka pystyy aikana työtä,   lisätä kustannuksia.

7. tilaukset, tarjoukset ja tarjoukset.

Jos yrittäjä on varustettu tilauksia, se takaa hänelle ja ihmiset työskentelevät liikemies, vakautta ja luottamusta tulevaisuuteen.   Kuka voi tarjota sitä?   Mikä parasta - valtion ja suuryritysten.Palauttaminen Järjestelmän arvioiden kansallisella tasolla on erittäin tärkeää. Arviot - on valtion hyväksyntä, kohtuulliset hinnat, joissa otetaan huomioon kaikki kustannukset yritysten kaikilla teollisuuden, työskentelevät tietyllä alueella. Kaikki toimi neuvostoaikana, ja työskentelyn jälkeen ... 
Myöhään Neuvostoliiton budjetointijärjestelmä, oli vain yksi haittapuoli - niitä ei ole ymmärretty eikä asiantuntija. Jotta ymmärtäisimme vaadittavia estimaatteja asiantuntemusta ja koulutettua estimaattorien.   Tämä oikeus, joka toimii,   mutta käsittämätön järjestelmä   korvattiin järjestelmällä  "yksi vähemmän ...". Se oli mahdollista puhaltaa aiheutuvien kustannusten suhteessa todellisia kustannuksia?   Vain jos sisällyttää ylimääräistä työtä, tai ottaa väärän tekijöistä. Mutta se on helppo tarkastaa ja olisi tiukasti ja oikeudenmukaisesti rangaistaan. Arviot - loistava Antimonopoly työkalu kaikenlaisille yrityksille, suuria ja pieniä.   Tule tähän työkustannuksista tai suorittamat yrittäjä, vahvistetut palkka työntekijöiden alueella, verot, kuljetuskustannukset, tulos, työolosuhteet, jne ...   ja antaa valtion kustannuksia kaikenlaista toimintaa. Esimerkiksi:   .. On tyypit rakentaminen, teiden, lentoliikenteen, kaivannaisteollisuus, jne. Jonkin ajan kuluttua, vuonna budjetin,   muutetaan inflaation, sen vahvistuminen tai heikkeneminen tietyntyyppisten materiaalien tai tuotteiden.
Tarjoukset on tehtävä, jossa keskitytään laatuun kuin kustannukset. Kuka toimii enää markkinoilla, jolla ei ole valituksia ja samalla antaa suuri takuun työstään -. Ja hän tulee voittaa, jotta toimivan hyvin - tilaus annetaan. Tämä antaa vakautta ja kehitystä parhaiten yrittäjien. Ja kuluttajat saavat laadukkaita.

8. Mafia välikäsi.

Maamme, vaikka kaikki juonitteluun Länsi eliitin, yrittää kehittää. Vähitellen kasvava rakentaminen, kehittäminen maataloudessa ja teollisuudessa. Ja kaikki menisi nopeammin, jos ei olisi hallitsematonta välittäjien maassamme. Se alkoi vaikutusvaltaiset ihmiset, organisaatiot, istuu välillä suoraan asiakkaiden ja valmistajien työtä. Ja ei mitään, ota suuri osa arvosta tilauksia, jättäen vain niille, jotka työskentelevät tai rakennuksen - ainakin. Tiedämme sen hyvin esimerkkien välittäjien kotelon ja kunnallisten palvelujen. Tai esimerkkejä välittäjien jakelu kuluttajille sähköä tai kaasua.   Joten se on rakentamisen ja   kohdentamalla tilauksia pienyrittäjille.
Mafia välikäsi istuu julkisissa hankinnoissa. He voittavat ne kaikki mielenkiintoisia vaatimukset, sitten ostaa yrittäjien tuotteita pienin kustannuksin, sen valtion rakenteita ja myydä ylihintaan. Menettää kaikki mutta välittäjä. Miksi tarvitsemme tällaista järjestelmää?   Se ei tiedä valmistaja, ei näe ja ei kommunikoi suoraan asiakkaan kanssa. Ja voit   tehdä   helpommaksi. Yhtiö rekisteröi sen tuotteita, rekisteriin alueellinen hinnoittelu keskus. Erityisesti alempi kuin keskimääräinen hinta vahvistettu kuluvalle vuodelle. Ja mikä tahansa valtion liikelaitos, ilman tarjouksia, voivat ostaa tuotteita rekisterissä lueteltu. Välittäjät ole tapahtumia ovat läpinäkyviä, hinta on kohdallaan, rn kehittyy, vastaanottaa tilauksia ja kommunikoi suoraan asiakkaan kanssa.   Tämä vahvistaa niiden taloudellinen suhde, joka tuo sekä enemmän suuria osinkoja.

9. ongelma saada erityistä tietoa.

Jos joku halusi tehdä liiketoimintaa, hänen täytyy saada joukko tiedon mukaan valitun toimintaan.Mutta eivät vain. Metodichek ei. Monet yrittäjät eivät ole tarpeeksi käytännön tuntemus ja sen toimintaa. Tämän seurauksena ne eivät tee terveys, tulipalo, ja jopa ammatti säännöt ja määräykset.  Ne sakkorangaistus tai sulkea silmänsä - rajoittava testi. Mutta se ei muuta lähestymistapaa lisätä ammattimaisuutta rn ja hänen työnsä laatua.
Etsitkö yksinkertainen ja edullinen koulutusta työkalu yrittäjille eri toimialoilla. Yrittäjä - ennen kaikkea - järjestäjän. Järjestäkää onnistunut yksi asia, hän saattaa haluta tehdä muita, suositumpi tai enemmän mielenkiintoinen asia hänelle. Hänellä on johtamiskokemusta, mutta ei ehkä ole tarpeeksi tietoa. Yrittäjän on pystyttävä hankkimaan tarvittavaa tietoa nopeasti ja tehokkaasti.

10. Lainat.

Lainat pienyritysten - viimeinen asia mitä tarvitset pienen yrityksen.
Kuulemme usein, että yritykset tarvitsevat lainaa.   Mutta monet yrittäjät koskaan lainattu. Yrittää päästä ulos ilman häntä. Kiitos heille -   se on lisäkustannuksia pankille.   Koska nykyaikaisissa olosuhteissa, 9 10 avoimen yritykset menevät konkurssiin, hyvityksiä vain pahentaa tilannetta. Ihmiset itse ei täysin laskea tilanne ja mennä konkurssiin, ja luottojen on vieläkin pahempi.   Mitä yrittäjä konkurssiin?   Se eksytetyt työntekijät, kumppanit, täyttämättä sopimukset, maksamattomien verojen vuoksi,   ja voivat pilata muita yrityksiä, jotka tiivisti täyttämättä lupauksia.
Jos on olemassa järjestelmä, jossa työ voi ansaita, pieni liikemies, aloittaa pienestä, vähitellen hankkia kokemusta ja kasvaa, alkaa vakaasti "jalat",   ja hän ansaitsee rahaa   sen vakaata ja tasaista kehitystä.Jotkut niistä ajan mittaan siirtyvät luokkaan keskisuurille yrityksille, joissa lainat ovat tarpeen, mutta se on toinen juttu, toisenlaista toimintaa, ja muita yrittäjiä.
MNR Laajuus tarvitaan vain silloin, kun järjestelmä on luotu, jossa työ, voit rehellisesti ansaita.Mielenkiintoinen tilanne, jos katsomme West.   On lainaa 1-3%, ja siellä on puomi liiketoimintaa.Miksi?   On verot jopa korkeampi, jotta vieläkin vaikeampaa. Luotto - ei auta, se ei ole tärkein. On tärkeää - mahdollisuuden ansaita. 

11. Työolot pienyritysten, verrattuna työolosuhteiden suuryritysten.

Pienyritys   - se on lähes käsityötä. Pieni ryhmä tuottaa pienen määrän tavaroita tai palveluja. Niitä ei pitäisi ylikuormittaa veroista. Lisäksi osuus verotuloja valtion talousarvioon ministeriön Natural Resources Venäjä - on minimaalinen. Joten verot MNR - hyödytön.
Katsotaan millaisia ​​suorituskykyä ja osuus verovähennyksiä klo erityyppisten liiketoiminnan, käyttäen konkreettisia esimerkkejä:
Small Business - Joukko 12   ihmistä -   voi lisätä viime kuukauden seinän 20 000 tiiliä.
Keskisuurille yrityksille. - Henkilökunta 120 henkilöä ja tehtaan tiili on 2 miljoonaa yksikköä kuukaudessa
Laajamittainen   yrittäjyyteen. - Henkilökunta 120 henkilöä ja tehtaalla automaattinen tiili tuotanto 40 miljoonaa yksikköä kuukaudessa.
Jos prirovnyat kustannukset tehdyn tiiliä kustannukset tiili, niin syntyy hyvin edustavan kuvan edessämme.   
Osuus verovähennyksiä palkasta työntekijöiden suurten yritysten, erityisesti esimerkiksi 200 kertaa pienempi kuin pienyrittäjä.
On selvää, että tuotantokustannukset suurten yritysten monta kertaa pienempi kuin pienen tai keskisuuren, kustannukset ovat myös pienempiä ja verojen yhtä periaatteessa pieniä. Lisäksi kaikki suuret yritykset on rekisteröity offshore, ja maksetut tuloverot siellä, mutta ei Venäjällä. Jos suurpääoman   käyttää työvoiman siirtotyöläisten, ja se ei maksa, ja palkkahallinnon verovähennyksiä.
Mitä näemme?   Saat rn, jotka työskentelevät suoraan "paikan päällä" ja käyttää rahat ansaittu Venäjällä - työolosuhteiden siellä.   Tee mahdottomaksi.   Ja niille, jotka nostaa rahaa ulkomailla - erinomaiset edellytykset työhön. Jos suurpääoman alkaa kilpailla ministeriön Natural Resources, Ministry of Natural Resources välittömästi menettää. Tätä kuvaa kaupan kehittymistä verkkojen monopoleja.
Sillä 3 eri liiketoiminta pitäisi olla 3 verotyypit. Tarvitaan muutoksia verojärjestelmän Venäjän.

12. Tulokset:

Löysimme keskeisistä ongelmista kehitystä haittaavat yrittäjyyttä Venäjällä.   Miksi he eivät näe johtama Dmitri Medvedev, joka haluaa puhua apua ja tukea pienten yritysten?   Miksi ei näe duuman?Loppujen lopuksi, kuten kävi ilmi, se on hyvin helppoa! Miten näissä olosuhteissa, joku muu voi työskennellä ministeriön Natural Resources? Ne, jotka tekevät lakeja Venäjällä, itse asiassa, tietoisesti ja johdonmukaisesti tuhoaa pienyrityksille.   Yrittäjillä, jotka edelleen hengissä, on pakko jotenkin päästä ulos ja rikkovat lakia.
Sitähän nykytilanteesta. Miksi tarvitaan korkeampia veroja ministeriön Natural Resources, jota kukaan maksaa?   Ja jos kiristä ruuvit vielä enemmän, ja niitä pieniä yrityksiä, jotka toimivat nykypäivän ympäristössä, suljetaan tai konkurssiin, se on jo tosiasia kriisin vuoksi . Yrittäjät, joilla on yhteys, syötä korruptoitunut salaista yhteistyötä hallinnon kanssa. He eivät enää välitä tuotteiden laadusta, koska kun vuosi on jälleen saada sopimus ensi sotkua. Ja niillä on täysin erilainen motivaatio.
Tämän seurauksena olemme:
1.   Huono asenne yrittäjille väestön estää luominen mukavan työympäristön.
2. Kohtuuttomat verot jotta tuotteet pienyritysten kalliita ja saavuttamattomissa. 
3. Vähimmäishinta, joka sanelee markkinoiden työntää yritykset säästää rahaa kaiken ja epärehellinen toimia.
4. Monopoly, suuryritykset, ja "niiden yhtiön hallintoa" - ne, jotka hengissä ja ehkä jopa hyvä elämää imee rahaa alueen ja Venäjän talouden. He   eivät anna kehittää pieniä yrityksiä.
5. puute selkeä hinnoittelu vakaus tuhota kaikki olemassaolon pienyritysten.
6. tiedon puute laatu kärsii.
Miten ratkaista näihin kysymyksiin? 
On välttämätöntä luoda edellytykset kehitetty pienyritysten,   ympäristön, jossa yrittäjät voivat   ansaita.
30 vuotta, nämä ehdot kukaan luotu Venäjällä.   Mutta ilman niitä, on hyvin vaikea kehittää tilaan.
Sergey V. Lisowski

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti