maanantai 27. kesäkuuta 2016

Huomenta!

Homma ei taas liene olla ollenkaan niin yksiselitteinen kuin meille on kotomaassamme annettu ymmärtää. Tuollaisen johtopäätöksen olisin tällä hetkellä valmis tekemään niiden ensimmäisten tiedon jyvästen pohjalta joita on Euroopasta korviin tippunut. En nyt tarkoita porvariston välittämiä ja tekemiä uutisia. Tarkoitan vasemmiston piirissä tehtyjä arvioita. Yritän ehtiä poimimaan niistä joitakin kohtia ja käännellä niitä vajavaisin kyvyin Suomeksi. En välttämättä tänään saa niitä aikaiseksi, mutta yritän tehdä niitä vaikka tipoittain tiedoksi.

Laitan tämän sähköpostini kera Villen postin kaikille SFT:n hallituksen jäsenille tiedoksi.

Terveisin se toinen Timppa

Date: Sun, 26 Jun 2016 21:14:20 +0300
From: ville.rahikainen@suomi24.fi
To: timo.kangasmaa@hotmail.com
Subject: brexitistä

saapi nährä, vinha totuus kun on ettei kannata nuolaista ennenkuin tipahtaa.

file:///C:/Users/PAR/Downloads/Yli%20kolme%20miljoonaa%20britti%C3%A4%20vetoaa%20jo%20-%20voiko%20Britannia%20uusia%20kansan%C3%A4%C3%A4nestyksen.htm

Tuosta saapi sellaisen mielikuvan, että kun tehdään riittävän monta kansanäänestystä EU-erosta, niin brittien hallitus voipi saada mieleisensä.

https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/2058

nieminen on kuitenkin siinämielessä oikeassa että tuossa ylläolevan takanahan ovat pers-nuoret ja luulisi niiden enemmänkin keskittyvän muukalaisvastaisuuteen, kuin ( EU:n ) markkinatalouden rapaavaan vaikutukseen suomen taloudelle.

Mutta, mutta.
Kysymys kuuluukin että voimmeko kannattaa finnexitiä/ EU:n kaatajaisia kun sitä vetää jokin muu porukka kuin me?

Jannut kun ovat tähän mennessä keränneet vähän vajaat siitä mitä me kerättiin puolessa vuodessa...

Ville Rahikainen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti