sunnuntai 14. toukokuuta 2017

Venäjä – Donbass yhdentymiskomitean ensimmäinen tapaaminen järjestettiin DPR:ssä

Venäjä – Donbass yhdentymiskomitean toinen tapaaminen alkoi tänään Donetskin kansantasavallan (DPR) pääkaupungissa Donetskissa.

Tapaaminen järjestettiin Sakhtar Plaza hotellissa ja siihen ottivat osaa DPR:n päämies Alexander Zakharchenko, DPR:n ministerineuvoston varapuheenjohtaja Alexander Drobot, Venäjän Federaation Duuman jäsen Andrey Kozenko, Venäjän Federaation valtuston jäsen Sergey Tsekov, muita venäläisiä poliitikkoja, julkisuuden henkilöitä, asiantuntijoita ja toimittajia kymmenestä maasta.

Tapaamisen viitekehykseen on suunniteltu yleinen suunnittelu-istunto, jonka jälkeen työ jatkuu neljässä keskustelutilaisuudessa: “Taloussuhteiden palauttaminen Donbassin ja Venäjän välille”, “Donbassin ja Venäjän humanitaarinen ja kulttuurinen yhdentyminen”, “Parhaat yhdentymiskäytännöt Donbassin ja Venäjän yhteisöjen kanssakäymiseen” ja ”Donbassin kansainvälinen tuki”.

Venäjä - Donbass yhdentymiskomitea on vakituisesti toimiva julkisyhteisö, joka järjestää toimenpiteitä, jotka tähtäävät Donbassin ja Venäjän Federaation humanitaarisen, sosiaalisen ja kulttuurisen yhdentymisen vahvistamiseen. Komitean perustamiskokous järjestettiin maaliskuun 17. 2017 Livadia Palacessa, Krimin Jaltalla. Paikalla olivat DPR:n ja LPR:n päämiehet Alexander Zakharchenko ja Igor Plotnitsky. Yhdentymiskomitean koordinaattori on Venäjän Duuman jäsen Andrey Kozenko. Komitean useita tapaamisia on suunniteltu tällä vuodelle Donbassissa ja Venäjällä.

Doni Uutistoimisto

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti