maanantai 22. toukokuuta 2017


Venäjä – Donbass yhdentymiskomitean toinen tapaaminen järjestettiin Donetskin kansantasavallan (DPR) pääkaupungissa Donetskissa perjantaina 12.5.2017.
DPR:n valtionpäämies Alexander Zakharchenko kommentoi tilaisuudessa pitämässään puheessa kansantasavaltojen taistelua itsenäisyytensä puolesta.

"Vuonna 2014 seisoimme rinta rinnan Kiovassa vallan kaapannutta fasistijunttaa vastaan. Yhdessä kestimme vaikeudet ja puutteet, yhdessä rakennamme uutta taloutta, elvytämme kotimaamme. Olen varma, että olemme aina olemassa, koska Donbass on jakamaton, se on yhteinen kotimaamme, jonka puolesta olemme yhdessä valmiita taistelemaan. Olemme yhdessä, olemme yhtä.

Hän sanoi tasavaltojen tavoitteena olevan liittyminen osaksi Venäjän Federaatiota.

"Krim antoi meille tämän kokemuksen. Valitettavasti tapahtumat eivät edenneet kuten Krimillä, mutta kolmessa vuodessa olemme saavuttaneet paljon. Meidän on myönnettävä, että ilman Venäjää emme kykenisi seisomaan ja voittamaan. Venäjä on kotimaamme, ja kaikki mitä teemme, teemme jotta saavutamme paremman ja laadukkaamman matkan rakkaaseen tavoitteeseemme – tullaksemme yhdeksi kansaksi. Ja kaikki yhdessä, teidän kanssanne, tulemme muuttamaan historiaamme tänään. Krimillä oli ensimmäinen tapaaminen, tänään on jo toinen, jossa toivon tehtävän hedelmällistä työtä, joka mahdollistaa tulevaisuudessa Donetskin ja Luganskin kansantasavalloille tavoiteltujen päämäärien saavuttamisen. Ja tavoitteemme on yksi – palata emämaahamme. Aloittakaamme työt!"

Doni Uutistoimisto

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti